کسی جواب منو نمیده؟ :-(
کسی جواب منو نمیده؟ :-(
ال ای دیا و ال سی دیای مارکایی که شما گفتی همشون مشکل دارن واسه اینکه کراس تاک دارن که تصویر سه بعدیو دوتایی نشون میدن اگر کسی بخواد سه بعدی تر و تمیز ببینه بهترین مدل همین vt20 فعلا.
توی دو بعدیم همین vt20 فعلا آخرت تی ویه.
تصویر در تصویر ندارهکسی جواب منو نمیده؟ :-(
Last edited by die my darling; 03-02-2011 at 01:51.
سلام
من هم دیشب V20R 42 اینچم رو چک کردم. هیت سینک داره.....
یکی از دوستان یادمه گفته بود اگه کابل 1.4 داشته باشی صدا بر میگرده و این چیزا.
این چه چیزی است؟
یکی از قابلیتهای HDMI 1.4 این هست که توانایی ARC یا بازگشت صدا داره و از طریق اون میتونید صدا رو بدون نیاز به کابل کشی مجدد مثل کابلهای (S/PDIF) از طریق همون کابل HDMI ای که AV ----- یا سینمای خانگی رو به TV متصل کردید از TV به ----- یا هر دستگاه دیگه ای منتقل کنید.
البته همه دستگاههای مورد نیاز مثل ----- و ... هم باید قابلیت ARC داشه باشن.
Last edited by *Alucard*; 03-02-2011 at 10:02.
هم اكنون نيازمند ياري سبزتان هستيم (نظرات شما اساتيد برام مهمه) پير شيد الهي![]()
دوست عزیز من اگه جای شما بودم گزینه 2 رو انتخاب می کردم. به نظر من تا سه یا چهار سال دیگه tv های 3d
انقدر پیشرفت میکنن که اصلا قابل مقایسه با این 3d ها نیستن
{{ال ای دیا و ال سی دیای مارکایی که شما گفتی همشون مشکل دارن واسه اینکه کراس تاک دارن که تصویر سه بعدیو دوتایی نشون میدن اگر کسی بخواد سه بعدی تر و تمیز ببینه بهترین مدل همین vt20 فعلا.
توی دو بعدیم همین vt20 فعلا آخرت تی ویه.}
دوست من شما میخواهی بگی که تمامی مارکهای معرف بالا دنیا نتونستن سه بعدی خوب بزنند فقط پاناسونیک تونسته !؟ واقعا این از اون حرفاست !! تمام مدلهای بالا هم تو اسی دی هم تو ال ادی وهم تو پلاسما تقریبا موفق بودن قبول دارم که پاناسونیک تو پلاسما از همشون موفق تر عمل کرده ولی باید در نظر داشته باشید پاناسونیک توی ال ای دی وال سددی حرفی برای گفتن نداره تازه من گفتم تو قیمت بلاخره هر چه که باشه قیمت تمام شده ال ای دی همیشه از پلاسما گرونتر بود ولی چیزی که جالبه اینه که این مدل ها قیمت ال ای دیشون رو پایین آوردن ولی پاناسونیک چی؟! تازه من سه بعدی پاناسونیک وهمه مدل های بالا رو دیدم تفاوت چندانی باهم نداره وطبق تحقیقی که من کردم تماممدلهای بالا دوی بی تی یا همون تیونر دیجیتال داره ولی پانسونیک چی فقط توی مدلهای خاص خودش دوی بی تی داره دوستان خواهش می کنم تعصب رو کنار بزارید مگر اینکه قیمت پلا سما سه بعدی پاناسونیک پایین بیاد .
Last edited by hamidrezars; 03-02-2011 at 17:35.
من نگفتم نتونستن دوست من!؟
منتها تونستن داریم تا تونستن فعلا که میبینی همشون مشکل کراس تاک دارن در ضمن ال ای دی و ال سی دیای پاناسونیک داره هر سال از هزارتا مجله و ماهنامه و سایت اینترنتی معتبر جایزه بهترین تی وی زیر 40 اینچو میبره با توجه به اینکه پانا ال ای دی و ال سی دی بالای 40 اینچ درست نمیکنه به جز تو چند تا منطقه معدود پس نتیجه اینه که تو همون سایزیم که تولید میکنه شاخه.
امسالم تنها برندی که تو صنایع الکترونیک برنده جایزه International 3D Society شده پاناسونیکه با همین تی وی vt20 نه تنها بهترین تی وی که تا به حال به دست انسان ساخته شده تو سه بعدی بوده بلکه بهترین تی وی دو بعدیم هست و بالاترین کیفیت تصویرم داره.
به نظر من قیمتش برای بهترین تی وی دنیا عالیه پس شما اگه حال نمیکنی برو یه ال ای دی بخر با قیمت بالاتر بشین باهاش حال کن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)