تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 143 از 176 اولاول ... 4393133139140141142143144145146147153 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,421 به 1,430 از 1760

نام تاپيک: ◄◄◄راهنمایی برای خرید Hard Disk Drive►►►

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام .

پیشنهاد من Armor A85 هست .
    ممنون بابت جواب!

فقط فرق این 85 و 80 و 65 و 60 چیه دقیقا؟ خیلی فرق خاصی دارن؟
    چون 85 همه جا موجود نیست و قیمتش هم حدود 20-25 تومن بالاتر از بقیه هست میخواستم بدونم اگه A65 یا A80 بگیرم چطوره؟

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درود. من یه هارد 4 ترا میخوام بخرم برای آرشیو. ممنون میشم هم اینترنال هم اکسترنال هاردهای مناسب آرشیو 4 ترابایتی رو معرفی کنید.

Sent from my SM-G900H using Tapatalk
    سقف بودجه رو مشخص نکردید ولی با فرض اینکه محدودیت زیادی ندارید ، برای اینترنال جهت آرشیو دیتا میتونید WD Red انتخاب کنید .

برای اکسترنال هم میتونید WD my book یا Seagate Backup plus رو با توجه به گارانتی قیمت و موجود بودن در بازار انتخاب کنید .

ممنون بابت جواب!

فقط فرق این 85 و 80 و 65 و 60 چیه دقیقا؟ خیلی فرق خاصی دارن؟
    چون 85 همه جا موجود نیست و قیمتش هم حدود 20-25 تومن بالاتر از بقیه هست میخواستم بدونم اگه A65 یا A80 بگیرم چطوره؟
    بیشترین تفاوت در باکس هست . بنظر من کیفیت ، شکل و ظاهر باکس A85 نسبت به بقیه مدلها بهتر هست . اگر هم این مدل رو پیدا نکردید یا محدودیت بودجه دارید میتونید A65 رو انتخاب کنید .

3. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سقف بودجه رو مشخص نکردید ولی با فرض اینکه محدودیت زیادی ندارید ، برای اینترنال جهت آرشیو دیتا میتونید WD Red انتخاب کنید .

برای اکسترنال هم میتونید WD my book یا Seagate Backup plus رو با توجه به گارانتی قیمت و موجود بودن در بازار انتخاب کنید .

بیشترین تفاوت در باکس هست . بنظر من کیفیت ، شکل و ظاهر باکس A85 نسبت به بقیه مدلها بهتر هست . اگر هم این مدل رو پیدا نکردید یا محدودیت بودجه دارید میتونید A65 رو انتخاب کنید .
    اینا از نظر سرعت که تفاوتی ندارن؟
    چون من الان 65 و 85 با هم مقایسه کردم 85 شیک تر و مدرن تر هست اما قطرش انگار بیشتره و حدود 100 گرم هم سنگین تره که فک کنم سنگین ترین هارد توی سری Armor هست و ضد خش هم نیست در صورتی که A65 ضد خشم هست علاوه بر ضد آب و ضربه و ... و در همین حال باز 85 گرون تره.
    اگه سرعتو اینا یکیه و فقط در همین موارد فرق دارن 65 بنظرم ارزش بالاتری داره نسبت به قیمتش.

پروفشنال xaxi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Hotel California

پيش فرض

سلام ..

به نظرتون میرزه کمی بیشتر هزینه کنم و Western Digital Black رو به‌جای Seagate Hybrid 1TB+8GB SSHD بگیرم؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینا از نظر سرعت که تفاوتی ندارن؟
    چون من الان 65 و 85 با هم مقایسه کردم 85 شیک تر و مدرن تر هست اما قطرش انگار بیشتره و حدود 100 گرم هم سنگین تره که فک کنم سنگین ترین هارد توی سری Armor هست و ضد خش هم نیست در صورتی که A65 ضد خشم هست علاوه بر ضد آب و ضربه و ... و در همین حال باز 85 گرون تره.
    اگه سرعتو اینا یکیه و فقط در همین موارد فرق دارن 65 بنظرم ارزش بالاتری داره نسبت به قیمتش.
    نوع و مدل هارد دیسک داخلی ایندو مدل A65 و A85 دقیقاً معلوم نیست ، اگر از مدل مشابهی استفاده شده باشه که سرعت یکسان خواهد بود (البته در شرایط مساوی) و اگر هم از هارد دیسکهای متفاوتی استفاده شده باشند بنظر من تفاوت سرعت در اون حد نیست که در انتخاب نهایی تاثیر گذار باشه .

سلام ..

به نظرتون میرزه کمی بیشتر هزینه کنم و Western Digital Black رو به‌جای Seagate Hybrid 1TB+8GB SSHD بگیرم؟

سلام .

اگر مدل نامبر WD Black مورد نظر WD1002FAEX هست پیشنهاد میکنم همین رو انتخاب کنید البته نویز و صدای زیادی دارند ولی اگر از مدلهای جدید یعنی WD1003FZEX هست ترجیحاً سیگیت هایبریدی رو انتخاب کنید .

گارانتی رو هم در نظر داشته باشید و حتماً با گارانتی معتبر و شناخته شده انتخاب کنید .

7. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

اینقدر این چند روز در این موارد تحقیق کردم رسما دیوانه شدم
    تا امروز نظرم رو A65 بود دیگه داشت قطعی میشد که یکی گفت دسکتاپا هم خوبه الان با همون قیمت 400 تومن که 2 ترابایت سیلیکون میشه، Western Digital My Book 3TB هست!
    الان باز نظرم تغییر کرده موندم پرتابل بگیرم یا دسکتاپ :|
    پرتابلا 5200 Rpm داره و دسکتاپاش 7200 چقد رو سرعت تاثیر داره؟ یک سری بنچمارکایی دیدم دوبرابر بود.
    آیا دسکتاپا مصرف برقش خیلی زیاد نیست؟
    و اگه بخوام دسکتاپ بگیرم Western Digital My Book External Hard Drive - 3TB بهتره یا ADATA Nobility Series NH03 3tb ، جفنشم تقریبا مثل همه از نظر قیمت و ...
    و اینکه آیا به غیر از کابل برق نمیشه منبع دیگه ای داشته باشه مثل کیس کامپیوتر یا ...؟

ممنون، ببخشید اینقدر سوال کردم ذهنم درگیره شدید!
    Last edited by majidred2011; 24-11-2015 at 02:04.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام
    وسترن سبز یا قرمز با ظرفیت دو ترابایت کدام یک را برای آزشیو مناسب میدانید.
    Last edited by classic99; 24-11-2015 at 12:54.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام
    وسترن سبز یا قرمز با ظرفیت دو ترابایت کدام یک را برای آزشیو مناسب میدانید. الان وسترن سبز دارم ولی خیلی ازش خوشم نمیاد ولی اگه هر کدوم از اینا مطمئن باشند خرید میکنم
    متأسفانه هارد دو ترابایت بلک گرفتم که ساخت مالزی و گارانتی سازگار بوده که بعد از 20 روز شروع به صدای تیک تاک کرده و اعصاب برام نذاشته
    میخام اطلاعات را به هارد جدید برای آرشیو منتقل کنم تا بفرستم برای گارانتی
    در ضمن سیستم دسکتاب هارد قرمز را بدون مشکل شناسایی می کند یا نیاز به تنطیم خاصی است؟
    با عرض پوزش که دو بار ارسال شد

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

سلام
    وسترن سبز یا قرمز با ظرفیت دو ترابایت کدام یک را برای آزشیو مناسب میدانید. الان وسترن سبز دارم ولی خیلی ازش خوشم نمیاد ولی اگه هر کدوم از اینا مطمئن باشند خرید میکنم
    متأسفانه هارد دو ترابایت بلک گرفتم که ساخت مالزی و گارانتی سازگار بوده که بعد از 20 روز شروع به صدای تیک تاک کرده و اعصاب برام نذاشته
    میخام اطلاعات را به هارد جدید برای آرشیو منتقل کنم تا بفرستم برای گارانتی
    در ضمن سیستم دسکتاب هارد قرمز را بدون مشکل شناسایی می کند یا نیاز به تنطیم خاصی است؟
    با عرض پوزش که دو بار ارسال شد
    سلام مقاله زیر را بخوانید شاید مشکلتان را حل کند

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

12. این کاربر از محمد7966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینقدر این چند روز در این موارد تحقیق کردم رسما دیوانه شدم
    تا امروز نظرم رو A65 بود دیگه داشت قطعی میشد که یکی گفت دسکتاپا هم خوبه الان با همون قیمت 400 تومن که 2 ترابایت سیلیکون میشه، Western Digital My Book 3TB هست!
    الان باز نظرم تغییر کرده موندم پرتابل بگیرم یا دسکتاپ :|
    پرتابلا 5200 Rpm داره و دسکتاپاش 7200 چقد رو سرعت تاثیر داره؟ یک سری بنچمارکایی دیدم دوبرابر بود.
    و اگه بخوام دسکتاپ بگیرم Western Digital My Book External Hard Drive - 3TB بهتره یا ADATA Nobility Series NH03 3tb ، جفنشم تقریبا مثل همه از نظر قیمت و ...
    و اینکه آیا به غیر از کابل برق نمیشه منبع دیگه ای داشته باشه مثل کیس کامپیوتر یا ...؟

ممنون، ببخشید اینقدر سوال کردم ذهنم درگیره شدید!
    انتخاب از بین پرتابل یا دسکتاپ بستگی به نوع استفاده ، انتظارات و میزان بودجه شما داره مثلاً اگر جابجایی ندارید و یا میخواهید با حداقل بودجه حداکثر حجم رو بدست بیارید ترجیحاً دسکتاپی رو انتخاب کنید در غیر اینصورت اگر بدفعات زیاد جابجا میکنید و انتظار دارید کوچک و کم جا و سبک باشه ، پرتابل رو انتخاب کنید .

ه و دسکتاپاش 7200 چقد رو سرعت تاثیر داره؟
    همه دسکتاپی ها 7200rpm نیستند مثل WD my book . مدلهای دسکتاپی سیگیت تا سه ترابایت 7200rpm هست .

مصرف زیادی ندارند . بعنوان مثال 4.5 وات در مدلهای چهارترابایتی WD Green که در هارد دیسکهای اکسترنال my book استفاده شده .

یکی از کاربرها که همین مدلADATA NH03 رو داشت هارد دیسک بکار رفته WD Green بوده و دقیقاً همانی هست که در WD my book استفاده شده . پیشنهاد میکنم WD my book رو انتخاب کنید .

خیر ، امکانپذیر نیست .

14. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •