با سلام امروز رفتم مخابرات امل گفتند یکی از تعرفعهارو باید انتخاب کنی به نظرتون کدوم بگیرم 256 یا512یا1مگ ؟شبانه رایگانه؟واسه نصب هم گفتند حتماباید نصاب بیاد درغیر این صورت مسولیت باشماست،نصبش سخته؟واسه مخابرات امل کدوم مودم بهتره؟
با سلام امروز رفتم مخابرات امل گفتند یکی از تعرفعهارو باید انتخاب کنی به نظرتون کدوم بگیرم 256 یا512یا1مگ ؟شبانه رایگانه؟واسه نصب هم گفتند حتماباید نصاب بیاد درغیر این صورت مسولیت باشماست،نصبش سخته؟واسه مخابرات امل کدوم مودم بهتره؟
به نظر من اول مخابرات بعد نوین نت ! من که 6 ماه سرویسم از مخابرات هست خیلی راضیم !![]()
ولی من راضی نیستم . ناراضیم شدید!
اوایل خوب بود ولی الان دومین ماهه که هستم حدود یکی دو هفته مشکل داره هنوز درست نشده
تازه زنگ زدم پشتیبانیش میگم چرا تایم اوته میگه مودمت هنگ کرده !
همه راضین فقط شما زنگ زدی !
مودمو 15 دقیقه دیگه روشن کن درست میشه .
گفتم چه ربطی داره ! این چند روز من شب میخوابم مودم خاموش میشه ولی دوباره همونه ، و.....
من که میدونستم سرکاریه ولی دیگه قبول نمیکرد و کاری هم از دستم برنمیومد و بیشتر کشش میدادم چهارتا چیز بارش میکردم قطع کردم و بعد 15 دقیقه باز همون افتضحاحی بود که بود
حدود 20 دقیقه پشت سر هم زنگ زدم پشتیبانی که بهش بخندم بگم -----، دیدی گفتم ربطی نداره ! ولی جواب ندادن
حالا اومدیم و خواستیم یه کار مهمی داشتیم ، یا مثلا موقع انتخاب واحد دانشگاه ساعت 7 صبح اینترنت اینطوری بشه ! اون موقع هاست که ....
در کل این مخابرات قابل اعتماد نیست
گول قیمت و... رو نخورید
شاید یک ماه خوب باشه ولی یه دفعه میبیند 1 هفته کلا میره رو هوا هیچ کاری هم نمیکنن . ا
اصلا برای مردم ارزش قائل نمیشن
512
16 گیگ گرفتم
16 آبان تموم میشه
اینقدر وضعش خرابه هنوز 9 گیگش مونده نتونستم ازش استفاده کنم!
شبانش که اصلا بیخیال ! باید قید اینترنت رو زد
بی ثبات ترین اینترنت رو در مخابرات تجربه کردم و با ثبات ترین رو در فن آوا ولی بخاطر هزینه بالاش ، احتمالا ایندفعه نوین نت رو تست میکنم ، چون هزینه راه اندازی رانژه رو که در اصل مفتی انجام میدن رو نمیگیرن
حالا تا 16 آبان صبر میکنم ببینم چی میشه
سلام و عرض ادب
دوست عزیز, دقیقاً همین مطلبی را که فرمودید, به عینه تجربه کردم؛ یه روزی یه بنده خدایی ازم خواست فوری پول بریزم به حسابش, قبلاً کلی براش کلاس گذاشته بودم, حساب اینترنتی باز کن راحت میشی و ..., اون روز هرکاری که کردم, از بس سرعتم پایین بود, صفحه اصلی سایت بانک رو باز نمیکرد, بعد کلی وقت گذرونی آخرش رفتم دستی پرداخت کردم, کلی هم شرمنده طرف شدم
دقیقاً به همین دلیل یه سرویس از شاتل گرفتم, که شاید 3-4 بار قطعی در سال داشته باشه, اونم یکی دو روز قبلش ایمیل میدن و اطلاع رسانی میکنند
امَا در مورد اینکه فرمودید, شبانه مشکل دارید, من برخلاف شما, تنها دلیلی که از مخابرات راضیم و به هیچ قیمتی حالا حالاها از دستش نمیدم, بخاطر دانلود شبانشه, حداقل 3-2 گیگ دانلود شبانه بدون دردسر و دلهره به من میده, برخلاف شاتل؛ بعد اینکه یه مدّت در دانلودشبانه خوشگذرونی کنیم, پورت را بلاک میکنند, مخابرات این مشکل را نداره,این برتری مخابرات را به هر بهایی خریدارم
من به این نتیجه رسیدم که اینجا از هیچی نمیتونی راضی باشی هرچیزی که میبینی خوبه یا یک جا دیگش میلنگه یا بزودی اونم میشه مثل بقیه .گشتن دنبال چیزای خوبم بیفایدس.حالا چه اینترنت باشه یا چیزای دیگه.
سلام و عرض ادب
پنل کاربری مخابراتم باز نمیشه(یا ایراد داره یا بخاطر افت سرعت شدیده) ولی حدوداً سه گیگ و اندی بیشتر نتونستم دانلود کنم
سلام ،شبی 500 مگ از دانلود شبانت داره کسر می شه،مثل اینکه نشتی زیاد شده![]()
اتفاقا دیشب از شب هایی بود که اصلا قعطی نداشتم و تونستم 6 گیگ دانلود کنم ...
کلا الان چند وقتی شده که شب و روز سرعتم خوبه ولی شب ها برای دانلود فری قعطی زیاد میشه ! خوشبختانه دیشب اینطور نبود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)