تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 143 از 201 اولاول ... 4393133139140141142143144145146147153193 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,421 به 1,430 از 2006

نام تاپيک: مشاوره خرید خودرو از 10 تا 20 میلیون تومان

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    مخصوصاً [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    به نظرتون پژو GLX بنزینی مدل 83 (یا 84) نسبتاً تروتمیز، اگه فنی ش قابل قبول باشه، ارزش خرید داره؟ (تو ارومیه که قیمت حول و حوش 13-12 ه)
    دوگانه ش که قاعدتاً غیرکارخونه هستش و تو این مدت حتماً گاز موتور رو با مشکل مواجه کرده. غیر از پراید، گزینه معقولی وجود داره (تک سوز)؟
    ممنون

سلام دوست من
    اگر قصد خرید خودروی دوگانه سوز دارین سعی کنید در مدل های بالا انتخاب کنید که این بستگی به بودجه خرید شما داره
    من از سال 90 خودروی سمند دوگانه سوز دارم و چون از صفر کیلومتر دست خودم وده تا الان یک بارم تعمیرگاه نرفتم چون رعایت حال ماشین رو میکنم.
    در مورد 405 GLX هم دوستمون توضیحات کافی رو دادن و تو این رنج قیمت غیر از پراید فکر نمیکنم خودروی دیگه ای در مدل های بالا موجود باشه.

2. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mirzanejad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من خودم ماشین دوگانه داشتم . اما بخاطر مشکلات فراونی که بعد چند مدت براش پیش میاد عطای چندرغاز ارزونی سوخت cng رو به لقاش بخشیدم. دیگه سمت ماشین دوگانه نمی رم.
    در مورد glx مدل 83 یا 84 تو همین رنج قیمت هست. اگه بتونید تمیز گیر بیارید خوب خوبه. ولی سخت پیدا میشه تمیزش.
    با این پول پراید صندوق دار 88 یا 89 می تونید بگیرید. ولی خوب مورد مصرف پراید با پژو فرق می کنه. باید ببینید ماشین رو برای چی می خواید؟

سلام دوست من
    اگر قصد خرید خودروی دوگانه سوز دارین سعی کنید در مدل های بالا انتخاب کنید که این بستگی به بودجه خرید شما داره
    من از سال 90 خودروی سمند دوگانه سوز دارم و چون از صفر کیلومتر دست خودم وده تا الان یک بارم تعمیرگاه نرفتم چون رعایت حال ماشین رو میکنم.
    در مورد 405 GLX هم دوستمون توضیحات کافی رو دادن و تو این رنج قیمت غیر از پراید فکر نمیکنم خودروی دیگه ای در مدل های بالا موجود باشه.
    خیلی ممنون دوستان؛
    البته فکر می کنم در مورد cng منظورم رو نتونستم برسونم. دوگانه رو اصلاً نمی پستندم چون باهاش درگیر بودم. در مورد بخشیدن عطای گاز به لقاش خیلی خیلی موافقم. مگر این که مثل آقا محمد هوای ماشین رو موقع استفاده از گاز داشت که تو دست دوم، به ریسکش نمی ارزه. اما متاسفانه بازار پره از دوگانه که مدل های پائین حتی دستی گازسوز شدن که دیگه باید بی بروبرگرد قیدشون رو زد. پراید هم نمی خوام.

تا جایی که متوجه شدم، پژو 405 بنرینی به شرط سالم بودن، قابل توصیه اس دیگه.

ببخشید که طولانی میشه، اما پارس 81-82 رو کلاً باید بی خیال شد؟ حتی اگه مکانیک خوب، تاییدش کنه؟ (دچار استهلاک جدی شده الان؟)

باز هم ممنون

حـــــرفـه ای shadows_funeral's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خیلی ممنون دوستان؛
    البته فکر می کنم در مورد cng منظورم رو نتونستم برسونم. دوگانه رو اصلاً نمی پستندم چون باهاش درگیر بودم. در مورد بخشیدن عطای گاز به لقاش خیلی خیلی موافقم. مگر این که مثل آقا محمد هوای ماشین رو موقع استفاده از گاز داشت که تو دست دوم، به ریسکش نمی ارزه. اما متاسفانه بازار پره از دوگانه که مدل های پائین حتی دستی گازسوز شدن که دیگه باید بی بروبرگرد قیدشون رو زد. پراید هم نمی خوام.

تا جایی که متوجه شدم، پژو 405 بنرینی به شرط سالم بودن، قابل توصیه اس دیگه.

ببخشید که طولانی میشه، اما پارس 81-82 رو کلاً باید بی خیال شد؟ حتی اگه مکانیک خوب، تاییدش کنه؟ (دچار استهلاک جدی شده الان؟)

باز هم ممنون
    خواهش می کنم. والا پارس 81 یا 82 حدود 10 سال کار کرده. قطعا یه همچین ماشینی یا تو خرجه یا بزودی به خرج میوفته. با پول شما بهترین انتخاب همون glx هستش.رو روای سال 89 هم شاید بتونید فکر کنید.

5. این کاربر از shadows_funeral بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

داداش برام دو تا ریو پیشنهاد دادن، یکی مدل ۸۹ که یک گلگیر ، یک درب و قسمتی از کاپوت جلو رنگ داره ، فنی سالمه رنگش هم نقره ای هستش قیمت ۱۹۸۰۰۰۰۰ و یکی هم نوک مدادی مدل ۸۸ که تمام رنگ هست ، این یکی رو موقعی که چپ کرده بود دیده بودمش ضربه چندانی نخوده و فقط غلط زده از سمت راست ، شاسی ایناش سالم هست و فنی اون هم بدون مشکله ، قیمت هم ۱۵۰۰۰۰۰۰ میگن .
    ممنون میشم در این مورد راهنمایی بکنید.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

داداش برام دو تا ریو پیشنهاد دادن، یکی مدل ۸۹ که یک گلگیر ، یک درب و قسمتی از کاپوت جلو رنگ داره ، فنی سالمه رنگش هم نقره ای هستش قیمت ۱۹۸۰۰۰۰۰ و یکی هم نوک مدادی مدل ۸۸ که تمام رنگ هست ، این یکی رو موقعی که چپ کرده بود دیده بودمش ضربه چندانی نخوده و فقط غلط زده از سمت راست ، شاسی ایناش سالم هست و فنی اون هم بدون مشکله ، قیمت هم ۱۵۰۰۰۰۰۰ میگن .
    ممنون میشم در این مورد راهنمایی بکنید.

ریو مدل 88 قیمت حدود 24 تومن هستش. ریو 89 حدود 25 تومن. بنابر این از لحاظ قیمت هر دو خوبن. اما نکته اینکه هیچ وقت سراغ ماشین چپی و ماشینی که کاپوتش صدمه دیده نرو. عملا ماشین وقتی چپ می کنه ارزشش خیلی کم می شه و بی مشتری می مونه. (علاوه بر اینکه 1000 تا مشکل هم پیدا خواهد کرد یا خواهد داشت.) (حتی اگه یکی با پیچ گوشتی بیاد بکوبه رو سقف ماشین شما کلی تو سر قیمتش می خوره) ماشینی هم که کاپوتش رنگ شده باشه قطعا مشکل موتور پیدا کرده و یا همین الان این مشکلو داره یا بزودی نشون می ده.

8. 2 کاربر از shadows_funeral بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    یه پراید سفید بنزینی مدل 88 بدون رنگ و تمیزه یه گلگیر عقب به اندازه دوتا کف دست تو رفته و لبه تو رفتگی زنگ زده چند میارزه؟
    دوستان جواب نمیدن؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

ریو مدل 88 قیمت حدود 24 تومن هستش. ریو 89 حدود 25 تومن. بنابر این از لحاظ قیمت هر دو خوبن. اما نکته اینکه هیچ وقت سراغ ماشین چپی و ماشینی که کاپوتش صدمه دیده نرو. عملا ماشین وقتی چپ می کنه ارزشش خیلی کم می شه و بی مشتری می مونه. (علاوه بر اینکه 1000 تا مشکل هم پیدا خواهد کرد یا خواهد داشت.) (حتی اگه یکی با پیچ گوشتی بیاد بکوبه رو سقف ماشین شما کلی تو سر قیمتش می خوره) ماشینی هم که کاپوتش رنگ شده باشه قطعا مشکل موتور پیدا کرده و یا همین الان این مشکلو داره یا بزودی نشون می ده.
    داداش گلم ، ممنون از راهنماییتون ، من تمام حرفهاتون رو قبول دارم ولی الان در موقعتی هستم که بجای خرید یک ماشین ۲۵ تا ۳۰ میلیونی ، دو تا ماشین با مجموع این پول بگیرم برام بهتر هست . الان به نظر شما بین این دو و با توجه به اختلاف قیمت ۵ تومنی این ماشین و شرایط بنده مبنی بر خرید دو ماشین ، کودوم یکی از این دو ماشین رو صلاح میدونین.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

داداش گلم ، ممنون از راهنماییتون ، من تمام حرفهاتون رو قبول دارم ولی الان در موقعتی هستم که بجای خرید یک ماشین ۲۵ تا ۳۰ میلیونی ، دو تا ماشین با مجموع این پول بگیرم برام بهتر هست . الان به نظر شما بین این دو و با توجه به اختلاف قیمت ۵ تومنی این ماشین و شرایط بنده مبنی بر خرید دو ماشین ، کودوم یکی از این دو ماشین رو صلاح میدونین.

اوکی. از ما گفتن. اما اگه راهی ندارید به نظرم برید سمت ماشینی که کاپوتش رنگ داره. چون فکر کنم ماشین چپی ارزش این پولو نداره.

12. این کاربر از shadows_funeral بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بین 10 الی 10/500 با اوصافی که گفتین

14. این کاربر از shadows_funeral بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

پراید مدل 88 با تفاسیری که گفتین قیمت حدود 11500000 تومان

16. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •