تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 143 از 421 اولاول ... 4393133139140141142143144145146147153193243 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,421 به 1,430 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

تو مکالمات اس‌ام‌اسی جواب "مرسی"و"ممنون"رو باید داد؟
    من فکر میکنم اگه با طرف صمیمی هستید خیر
    ولی اگر رسمی تر هست حتما باید بگید :
    خواهش میکنم

2. 4 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

اقا من یه سوال دارم .

واقعیتش ما وضع مالیمون مثل همه مردم هست و متوسط هست . یه کاپشن یا لباس میخریم میگن .
    این دوستان همش هر چی میشه تیکه میندازن که تو که وضعت خوبه ، شما که وضعتون خوبه ما بدبخت بیچاره ها و امثال این چیزی ها !!!!
    چی کار کنیم که فکشون رو ببندند .... ممنون

پروفشنال a6543210's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    بیژن یورد

پيش فرض

سلام دوستان
    چرا نباید در جواب جنس خانوم بگیم " زرشک!".راستش با یه خانومی صحبت می کردم که ایشون متوجه منظورم نشد و منم اصطلاح زرشک رو بکار بردم و ایشون گفتن در مورد خانوم ها این اصطلاحو بکار نبر! دلیلشو هم نگفت!

5. این کاربر از a6543210 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز nafe-bandar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

اقا من یه سوال دارم .

واقعیتش ما وضع مالیمون مثل همه مردم هست و متوسط هست . یه کاپشن یا لباس میخریم میگن .
    این دوستان همش هر چی میشه تیکه میندازن که تو که وضعت خوبه ، شما که وضعتون خوبه ما بدبخت بیچاره ها و امثال این چیزی ها !!!!
    سلام
    تجربه ی شخصی:
    بگو :
    -دارندگی و برازندگی!
    -خوب دیگه تو خونه به من می رسن!
    -خوب مایــیــــم دیگه!

بستگی به اطرافیان داره اما من با همین تیکه ها دهن خیلی ها رو بستم.
    چون چندبار که برجک شون رو بزنی توی جمع کوچک میشن و کمتر تکرار می کنن.

7. 4 کاربر از nafe-bandar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

سلام
    تجربه ی شخصی:
    بگو :
    -دارندگی و برازندگی!
    -خوب دیگه تو خونه به من می رسن!
    -خوب مایــیــــم دیگه!

بستگی به اطرافیان داره اما من با همین تیکه ها دهن خیلی ها رو بستم.
    چون چندبار که برجک شون رو بزنی توی جمع کوچک میشن و کمتر تکرار می کنن.
    میخوام یه چیزی بگم که بسوزن ....بعضی ها هم فامیل هستن . اصلا نمیشه اینا رو گفت یکم بد میشه این حرف ها برای دوستان عالین . اما برای فامیل چی بگم ؟ که غیر مستقیم جواب دندان شکن براشون باشه .

خداییی 100 بار تو فایل جلوجمع به من گفتن .

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

سلام دوستان
    چرا نباید در جواب جنس خانوم بگیم " زرشک!".راستش با یه خانومی صحبت می کردم که ایشون متوجه منظورم نشد و منم اصطلاح زرشک رو بکار بردم و ایشون گفتن در مورد خانوم ها این اصطلاحو بکار نبر! دلیلشو هم نگفت!
    سلام دوست عزیز
    نه اینکه واژه زرشک برای خانومها مفهموم خاصی داشته باشه! بلکه از این جهت گفتند که کلا این دست کلمات رو بکار نبرید
    اخه بعضی از اقایون حالا بر حسب صمیمت هست شوخی هست یا هرچیز دیگه یک دسته از کلمات رو نظیر زرشک که گفتید، بکار میبرند که اینجور چیزا باید در حد همون جمع دوستانه ی اقایون باقی بمونه و 99% خانومها دور از شان میدونن که وقته مصاحبت همچین چیزایی بشنون!
    کلا گفتگو با رفیق صمیمی در مقایسه با گفتگو با یک خانوم(هرچند هم خیلی صمیمی) خیلی متفاوته...

10. 7 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

اقا من یه سوال دارم .

میخوام یه چیزی بگم که بسوزن ....بعضی ها هم فامیل هستن . اصلا نمیشه اینا رو گفت یکم بد میشه این حرف ها برای دوستان عالین . اما برای فامیل چی بگم ؟ که غیر مستقیم جواب دندان شکن براشون باشه .

خداییی 100 بار تو فایل جلوجمع به من گفتن .
    دو حالت داره دوست عزیز
    یا باید سکوت کنید و بقولی از درِ حواب ابلهان خاموشی هست وارد بشید دوسه بار که باهاتون شوخی کردند و شما حتی برنگشتید نگاهشون هم نکردید اصطلاحا حساب کار دستشون میاد
    اما چناچه از لحاظ فهم و شعور در شرایط مساعدی بسر نمیبرن و فایده ای نداره اقدام قبلی
    پس بهتره که جواب متقابل بهشون بدید اصولا ادمهای پررو با جواب غیرمستقیم و مودبانه متوجه نمیشن!
    پس همونظور که اون دوستمون اشاره کردند از قبیل همون دست جوابها چاره کار هست

بگید

اره دیگه چه کنیم خدا نصیب شما هم بکنه ایشالله

تا کور شود هر آنکس که نتوان دید! ((البته با چاشنی لبخند)) غیرمستقیم یعنی خفه شو

یا اینکه بگید ایندفعه میگم یکی هم برای تو بگیرن

یا بگید:

نیست که کلا شما هیچی نخریدی اون (بعد در این موقعیت یکی از خریدهای اخیر طرف رو حالا هروسیله یا چیزی که هست بگید) رو کی بود خرید؟؟؟

12. 6 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه gelayor14's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    زمین

پيش فرض

اقا من یه سوال دارم .

تو این مواقع یکم اسفند هم برای خودش آدم دود کنه بد نیست:
    به شوخی خنده: حالا چشمم نزنی یه وقت
    یادم باشه رفتم خونه یه اسفند دود کنم
    به شیک پوشی شما که نمی رسیم...

به نظرم اگه این حرفا منظور خاصی نداره شما خیلی سخت نگیر...به شوخی خنده ردش کن........یه موقع است طرف از حسادت اش است ..یه موقع است می خواد اینطوری کنه
    که فرض مثلا شما مادرخرج بشی...و خودشو بزنه به موش مردگی که ندارم و ... اگه اینطوری عکس العمل نشون بده در غیر اینصورت ...که ولش کن

14. 2 کاربر از gelayor14 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

تو این مواقع یکم اسفند هم برای خودش آدم دود کنه بد نیست:
    به شوخی خنده: حالا چشمم نزنی یه وقت
    یادم باشه رفتم خونه یه اسفند دود کنم
    به شیک پوشی شما که نمی رسیم...

به نظرم اگه این حرفا منظور خاصی نداره شما خیلی سخت نگیر...به شوخی خنده ردش کن........یه موقع است طرف از حسادت اش است ..یه موقع است می خواد اینطوری کنه
    که فرض مثلا شما مادرخرج بشی...و خودشو بزنه به موش مردگی که ندارم و ... اگه اینطوری عکس العمل نشون بده در غیر اینصورت ...که ولش کن
    واقعیتش گلایور جان

این تیکه رو جلوی یه جمع 10 نفر یا 20 نفر میشن ادم میمونه چی بگه . جلو دوست و رفیق میشه گفت اما بعضی فالمیل هم میگن . که اصلا نمیشه از عبارتی مانند "چشم حسود کور بشه" و "تا کور شود ان کس که نتواند ببیند " و ...

گفت . برای خود آدم بد میشه تو جمع دنبال یه جمله میگردم که غیر مستقیم یارو رو برای همیشه خفه کنه .

بهترین جمله ای که تا حالا دوستان گفتن . جمله دوست عزیزم Atghia بود :" آره دیگه چه کنیم خدا نصیب شما هم بکنه ایشالله "

ولی هنوز دنبال جمله ای بسیار بهتر و با بار معنایی شدید تر هستم که برای ادم هم تو جمع بد نشه
    Last edited by sansa; 20-01-2014 at 12:43.

16. 4 کاربر از sansa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

واقعیتش گلایور جان

این تیکه رو جلوی یه جمع 10 نفر یا 20 نفر میشن ادم میمونه چی بگه . جلو دوست و رفیق میشه گفت اما بعضی فالمیل هم میگن . که اصلا نمیشه از عبارتی مانند "چشم حسود کور بشه" و "تا کور شود ان کس که نتواند ببیند " و ...

گفت . برای خود آدم بد میشه تو جمع دنبال یه جمله میگردم که غیر مستقیم یارو رو برای همیشه خفه کنه .

بهترین جمله ای که تا حالا دوستان گفتن . جمله دوست عزیزم Atghia بود :" آره دیگه چه کنیم خدا نصیب شما هم بکنه ایشالله "

ولی هنوز دنبال جمله ای بسیار بهتر و با بار معنایی شدید تر هستم که برای ادم هم تو جمع بد نشه
    به نظر من توی جمع این جملات رو هم میشه گفت
    مثلا وقتی میگن ما فقر بیچاره ایم تو وضعیت خوبه: اختیار دارید کاش همه فقیر بیچاره ها مثل شما بودند /
    ما فقر بیچاره ایم تو وضعیت خوبه: نه بابا من خودم هم اینو از لباس فروشی قرض کردم.باید سالم نگهش دارم پسش بدم /
    ما فقر بیچاره ایم تو وضعیت خوبه: اتفاقا شما وضعتون خوبه رو نمیکنید ما با سیلی صورتمونو سرخ میکنیم.

18. 7 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •