تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 143 از 405 اولاول ... 4393133139140141142143144145146147153193243 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,421 به 1,430 از 4050

نام تاپيک: مشاوره در خصوص پکیج های دیواری و سایر سیستم های گرمایشی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

برای پکیج هیچ مشکلی پیش نمیاد و میتونید با خیال راحت از ابگرم پکیج استفاده کنید و آبگرمکن را خاموش کنید.و در مواقع ضروری که پکیج مشکل داره از آبگرمکن دیواری استفده کنید.
    ممنون. ولی منظورم اینه که جلوی خروجی آب گرم پکیج شیر گذاشتن و اصلا از آب گرم پکیج استفاده نکردن برای پکیج مشکلی نداره؟
    ضمنا این درجه فشار پکیج بعضی وقتا از درجه اولش یه نیم باری بالا تر میره مثلا وقتی روی 1.5 تنظیمش می کنی چند ساعت بعد میبینی درجه روی 2 وایستاده و اگه شیر هواگیری حموم رو باز کنم مقداری هوای بد بو بیرون میاد و درجه کمی پایین میاد !! الان چند بار این اتفاق افتاده دلیلش چی میتونه باشه؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

ممنون. ولی منظورم اینه که جلوی خروجی آب گرم پکیج شیر گذاشتن و اصلا از آب گرم پکیج استفاده نکردن برای پکیج مشکلی نداره؟
    ضمنا این درجه فشار پکیج بعضی وقتا از درجه اولش یه نیم باری بالا تر میره مثلا وقتی روی 1.5 تنظیمش می کنی چند ساعت بعد میبینی درجه روی 2 وایستاده و اگه شیر هواگیری حموم رو باز کنم مقداری هوای بد بو بیرون میاد و درجه کمی پایین میاد !! الان چند بار این اتفاق افتاده دلیلش چی میتونه باشه؟؟؟
    به نظر من در طولانی مدت به مبدل اسیب میرسه(اگه دستگاه تک مبدل باشه)
    شما که اینقدر اب مصرفی براتون مهم بود چرا دستگاه تک منظوره (دستگاهی که فقط به شما گرمایش رادیاتور بده) نگرفتید؟

3. این کاربر از morteza971 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

آره دستگاه فرولی تک مبدل هست . برای آسیب نخوردن به مبدل اگه ماهی یه روز پکیج رو وارد مدار کنم چطوره؟ راستی مگه همچین دستگاهی هم هست(دستگاه تک منظوره (دستگاهی که فقط به شما گرمایش رادیاتور بده)؟ میشه یه کم در موردش و شرایطش توضیح بدی؟ حتما قیمتش هم ارزونتر از پکیجه؟

آخر فروم باز tamirkar1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

استفاده نکردن از آبگرم پکیج مشکلی ایجاد نمیکنه.فقط احتمال داره دستگاه زودتر رسوب بگیره.چون آب داخلش راکد میمونه و حرکتی نداره.
    خیلی راحت متونید یک ارونت روی رادیاتور حمام نصب کنید تا هر وقت هوا گرفت به طور اتوماتیک از این شیر خارج بشه و دیگه هیچوقت فشار بالا نمیره.قیمت چندانی هم نداره فکر میکنم حدوداً 20 تا 25 تومن باشه. مارک پینتوسی از همه بهتره.

6. این کاربر از tamirkar1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

برای جلوگیری از رسوب شوفاژ و پکیج نظرتون در مورد فیلتر های پلی فسفات چیه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

ممنون از جواب.
    در حالت تابستونه درست کار میکنه چون تابستون مشکلی نداشتم.
    در عرض 2-3 دقیقه فشار از 1 به 3 میرسه.
    هوا گیری کردم.شوفاژها همه بی صدا داغ مشن و مشکلی ندارن.
    در حالت تابستونه فشار نه کم میشه نه زیاد.
    امروز یه چیزی فهمیدم، شیر اب داغ رو که نصفه باز میکنم دیگه خاموش و روشن نمیشه. اما اب خیلی کم و استحمام زجر اور میشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

ممنون از جواب.
    امروز یه چیزی فهمیدم، شیر اب داغ رو که نصفه باز میکنم دیگه خاموش و روشن نمیشه. اما اب خیلی کم و استحمام زجر اور میشه
    دستگاه را در حالت تابستونه قرار بدید و شیر آبگرم را باز کنید ببینید باز هم خاموش میشه یا این مورد فقط در حالت زمستونی پیش میاد.
    در مورد مشکل دوم :
    1- چقدر زمان میبره تا فشار از 1 به 3 برسه و شیر اطمینان عمل کنه؟
    2- آیا وقتی هوا گیری میکنید رادیاتورها هوا دارن یا نه؟
    3- آیا فشار در حالت تابستونی هم بالا میره یا فقط در حالت زمستانی این مشکل پیش میاد؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

سلام
    یک سوال در خصوص پکیج دیواری گلد ایران مدل GI-26 KP ، در حالت شوفاژ ،مشعل به مدت های کوتاه 10 ثانیه ای و متناوب روشن و خاموش میشود در صورتی که قبلا به مدت های طولانی مشعل روش می ماند تا به درجه حرارت مناسب برسد بعد اتوماتیک خاموش میشد ایا مشکل تنظیمات منو می باشد و یا مشکل سخت افزاری دارد. ممنون

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

یا آب توی مدارشوفاژ خوب چرخش نمیکنه ، یا اینکه مدار شوفاژ هوا داره.
    سلام
    یک سوال در خصوص پکیج دیواری گلد ایران مدل GI-26 KP ، در حالت شوفاژ ،مشعل به مدت های کوتاه 10 ثانیه ای و متناوب روشن و خاموش میشود در صورتی که قبلا به مدت های طولانی مشعل روش می ماند تا به درجه حرارت مناسب برسد بعد اتوماتیک خاموش میشد ایا مشکل تنظیمات منو می باشد و یا مشکل سخت افزاری دارد. ممنون

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

به صرف اینکه تابستان مشکلی نداشته نمیشه گفت که توی حالت زمستانه خراب شده،و باید تست کنید بذارید روی حالت تابستان کار کنه بعد جواب بدبد.چون اگر 2 یا 3 دقیقه فشار بره بالا احتمال داره:
    1- شیر پرکن خراب باشه.
    2- منبع انبساط مشکل داشته باشه.
    3- مبدل سوراخ باشه.
    ممنون از جواب.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •