اگر منظورتون Pentium 5 هست که مثل اینکه دیگه سری پنتیوم تعطیل شد رفت و سری جدید با نام Core 2 Duo شناخته میشوندنوشته شده توسط mohammadkoraee
اگر منظورتون Pentium 5 هست که مثل اینکه دیگه سری پنتیوم تعطیل شد رفت و سری جدید با نام Core 2 Duo شناخته میشوندنوشته شده توسط mohammadkoraee
دوستان ممکنه برای من توضیح بدید که چرا gigabyte بهتره؟چون من با چند تا فروشنده حرف زدم همه می گفتن msi. البته این نکته رو هم در نظر داشته باشید که کسایی که من باهاشون صحبت کردم همه چی داشتن(چه giga چهmsi چه asus)![]()
با تشکر
تفاوت پرفورمنس بین مادربوردهای با چیپست همسان در یک رنج کمه منتها مرجوعی های گیگا به نسبه بیشتره...نوشته شده توسط lord-kianoosh
با سلام به همه دوستان
بعد از كلي مشورت تصميم گرفتم سيستم زير را خريداري كنم. لطفا نظرات خودتون رو به من بگيد.
CPU: intel 920
M.B: MSI 915P Combo 2 (Intel 915P - LGA775 - Dual DDR+DDR2 PCI Express- SOUND + Gigabit LAN+SATA)
VGA: MSI-PCI-Express GeForce NX6600 (256MB DDR-TV OUT+DVI
HDD: MAXTOR-SATA 2- 160 GB + 8mb buffer - 3.0GB/s
عزیز جان اگر میخوای با کامپیوتر کارهای سنگین انجام بدیدی بهتره cpu روamd ببندی.
در مورد کارت گرافیک هم بهتره LEADTEK ببندی(PX6600TD)
البته شما کاربریت رو بگو تا دوستان بیشتر راهنماییت کنن.
موفق باشی
دوست عزیز اون سیپییو خوبه اما اولا اون مادربرد باهاش سازگاری نداره دوما انتخواب بهتری هم میتونید داشته باشید دوهسته ایهای AMD که به نسبت مصرف پایینی دارن افت بسیار خوبی کردن و شما با همین پولی که واسه این سیپییو میدین میتونید یه X2 4200+ سوکت AM2 بخرین ... قابل ذکر هس که در حالت استوک X2 3800+ اندکی بهتر از 930 عمل میکند ... شما بفرمایید بودجتون چقدره و کاربردتون چیه و اینکه سیستم قبلیتون چی بوده مجبورید بوردی که از ددر1 پشتیبانی میکند تهیه کنید یا محدودیتی ندارید؟نوشته شده توسط raypuor
نوشته شده توسط m654
من قصد ارتقا سيستم ندارم بلكه مي خوام يك سيستم خوب از نو جمع كنم. بيشتر هدفم تهيه يك سيستم مناسب است كه تا چند سال ديگر مشكلاتي از قبيل نداشتن ساپورت. نداشتن درگاههاي مناسب و... را نداشته باشد و در ضمن قطعات افت قيمت خود را كرده باشند تا خداي ناكرده چندان هم ضرر نكرده باشيم. نوع كارهايم هم متنوع است. از كارهاي گرافيكي و تايپ و ......
سلام
می خواستم ببینم رم با این مشخصات الان تو بازار ایران گیر میاد
ddr2 doualchanel 667 or 800
البته مثل اینکه تک کانالش است منظورم بیشتر دو کاناله بودن است
با تشکر
بله هست البته به صورت باکس دوتایی کمتره ولی اگر تک کاناله هم باشه شما میتونی ازش به عنوان دو کاناله استفاده کنی مشکلی هم پیش نمیاد فقط کاراییش یکم کمترهنوشته شده توسط alirafaat
سلام دوستان
از راهنمايي هاي همه دوستان ممنونم...بالاخره رفتم يه cpu 3800 AMD(athlon گرفتم+mainboard K8N Neo4-F
حالا واقعا تفاوت AMDوintel رو متوجه می شم...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)