تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 91 هستید؟

راي دهنده
367. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

190 51.77%
  • تجربی

105 28.61%
  • انسانی

20 5.45%
  • هنر

17 4.63%
  • سایر رشته ها

35 9.54%
صفحه 143 از 461 اولاول ... 4393133139140141142143144145146147153193243 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,421 به 1,430 از 4605

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 91 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

کدوم بهتره:خواهش می کنم حتما راهنمایی کنید
    1.زیست 80 ٪ + ریاضی0 ٪
    2.زیست 60٪ +ریاضی 20٪
    حالت اول خیلی بهتره چون بخوایم تسهیم به نسبت بکنیم 20 تفاضل برای این دو مورد یکسان نیست
    حالت دوم حدود 85 درصد حالت اول ارزش داره

اگه نباشه جاش خالی می مونه birang1357's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

حالت اول خیلی بهتره چون بخوایم تسهیم به نسبت بکنیم 20 تفاضل برای این دو مورد یکسان نیست
    پس این تراز چطوری حساب میشه؟؟؟بالاخره درصد مهمه یا تراز؟؟

آخر فروم باز ashjaee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

کدوم بهتره:خواهش می کنم حتما راهنمایی کنید
    1.زیست 80 ٪ + ریاضی0 ٪
    2.زیست 60٪ +ریاضی 20٪
    اشتباه می کنید. حالت دوم به مراتب بهتر هست. هیچ درسی رو تو کنکور به هیچ عنوان سفید نگذارید. در من الان بحث درمورد درصد خیلی زود هست. الان فقط بخونین و برین آزمون بدین و تا جایی که میتونین سوال ها رو جواب بدین
    اگر هم شک دارید با تخمین رتبه گزینه 2 چک کنید.( آزموناش که به درد نمی خوره اما تخمین رتبش خوبه )
    من همه رو زدم 50 ریاضی 0 زیست 80 رتبه 1800-2000 اما همه 50 ریاضی 20 زیست 60 رتبه 1000-1200
    پس این تراز چطوری حساب میشه؟؟؟بالاخره درصد مهمه یا تراز؟؟
    تراز اما هر سال نسبت به بفیه تراز داده میشه الان فقط بخونین اگه دیدین توی یک درسی ضعیف هستین فصل های آسون رو فعلا بخونین

4. این کاربر از ashjaee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه birang1357's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اشتباه می کنید. حالت دوم به مراتب بهتر هست. هیچ درسی رو تو کنکور به هیچ عنوان سفید نگذارید. در من الان بحث درمورد درصد خیلی زود هست. الان فقط بخونین و برین آزمون بدین و تا جایی که میتونین سوال ها رو جواب بدین
    اگر هم شک دارید با تخمین رتبه گزینه 2 چک کنید.( آزموناش که به درد نمی خوره اما تخمین رتبش خوبه )
    من همه رو زدم 50 ریاضی 0 زیست 80 رتبه 1800-2000 اما همه 50 ریاضی 20 زیست 60 رتبه 1000-1200

تراز اما هر سال نسبت به بفیه تراز داده میشه الان فقط بخونین اگه دیدین توی یک درسی ضعیف هستین فصل های آسون رو فعلا بخونین
    آقا من گیج شدمیکی مستند راهنمایی کنه

---------- Post added at 05:49 PM ---------- Previous post was at 05:47 PM ----------

ریاضی تجربی فصلهای آسونش رو میشه بگید

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

نخیر شما اشتباه میکنید
    اگر ضریب ریاضی با زیست برابر بود اونوقت حق با شما بود ولی ضریب زیست حداقل 2 برابر ریاضی هست
    یعنی این 20 درصدی که از زیست کم شده بالای 40درصد ریاضی ( و همینطور فیزیک ) ارزش داره

آخر فروم باز ashjaee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نخیر شما اشتباه میکنید
    اگر ضریب ریاضی با زیست برابر بود اونوقت حق با شما بود ولی ضریب زیست حداقل 2 برابر ریاضی هست
    یعنی این 20 درصدی که از زیست کم شده بالای 40درصد ریاضی ( و همینطور فیزیک ) ارزش داره
    برادر من درصد رو که حساب نمی کنن تراز ملاک رتبه بندیه. فرق تراز صفر با 20 خیلی بیشتره تا 60 تا 80 اون قدر بیشتر که ضریب رو کاملا میپوشونه.
    تخمین رتبه گزینه 2 هم حرف من رو تایید می کنه مشاور های حسابی هم همین رو می گن.
    من مستدل حرف زدم (تخمین رتبه گزینه 2) اما شما غیر مستدل. (بازم میگم درصد ملاک نیست ملاک ترازه. جون من این بار رو الکی بحث نکنین وقتی حرف حق می شنوید خاشع بشید)

یا حق

ریاضی تجربی فصلهای آسونش رو میشه بگید
    من رشتم ریاضبه. تو ریاضی که لگاریتم و تصاعد از ریاضی آسون بود تجربی رو نمی دونم.
    Last edited by ashjaee; 21-10-2011 at 18:57.

8. 4 کاربر از ashjaee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه farhad1122's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری!

پيش فرض

دوستان یه سوال ،

من سال سوم هستم و قلمچی میرم ، اما با راه حل های تشریحی اصلا امکانش نیست که بشه به همه ی سوالات تخصصی پاسخ داد یا حداقل همشون رو یه دور خوند ، مثلا من توی شیمی همه ی سوالهارو کامل بلد بودم اما برای هر سوال 3-4 وقت لازم بود که اینجوری 10 تا تستش رو هم نمیشد حل کرد !!! برای این آزمون ها چیکار کنم ؟ وقت خیلی کمه !
    سال سوم بیشتر باید تشریحی کار کنید چون امتحان های نهایی که میدین تو کنکور تاثیر میدن! (البته این تاثیر مثبت رو که نه خودشون میفهمن چیکار میکنن نه ما فهمیدیم چی شد!) ولی بعد از اینکه تشریحی خوب کار کردین بعدش برید سراغ تست! درسهای مهم رو سعی کنید بعد از تشریحی خوندن زیاد تست بزنید مثل حسابان یا فیزیک! چون اگه این جور درسها رو از الان تستی هم کار کنید سال پیش دانشگاهی کارتون راحت تر هست! نگران کم اوردن وقت و احیانا تراز نه چندان بالای کانون هم نباشید! من همکلاسی دوران دبیرستانم سال سوم کانون میرفت. ترازاش حدود 5500 تا 6000 بود. اون هم بیشتر تشریحی کار میکرد ولی درسهای مهم رو مثل فیزیک یا حسابان زیاد تست میزد. نتیجش این شد که معدل کتبی سال سومش 19.30 شد و توی حسابان و فیزیک هم قوی بود. تا سال سوم رو تموم کردیم شروع کرد به تست زدن! دیگه هر چی تست تو دنیا وجود داشت میزد! سال پیش دانشگاهی هم همش تست میزد و دیگه اصلا تشریحی نخوند چون برا ما نمره پیش دانشگاهی تو کنکور تاثیر نداشت(فکر کنم هنوز هم برا شما نداره) البته تست میزد نه اینکه تستی حل میکرد درس رو کامل مفهومی یاد میگرفت و خوب کتاب و جزوه رو میخوند و بعدش شروع میکرد تست زدن. معدل پیش دانشگاهیش خیلی بالا نشد اما به جاش رتبه دو رقمی کنکور شد. البته سال پیش دانشگاهی واقعا زحمت کشید. سوالهای کنکور کاملا مفهومی هست. پس اول خوب درس رو یاد بگیرید بعدش تشریحی کار کنید فعلا ، بعدش تست بزنید. محاسبات رو که انجام میدین با سرعت بالا انجام بدین اگه حتی سوال رو به روش تشریحی حل کنید اگه سرعت نوشتنتون بالا باشه میتونید درصد خوبی کسب کنید تو آزمون ها و هم تو کنکور. ولی الان حتما بعد از تشریحی خوندن تست هم کار کنید به خصوص تو درسهای مهم مثل فیزیک و حسابان و ... برا این باید تشریحی هم کار کنید چون برا امتحان نهایی خوب بلد باشید که چطور تشریحی بنویسید. ولی درسها مهم رو تست هم بزنید که هم سال دیگه کارتون راحت باشه هم این درسها رو باید از الان تستی هم یاد بگیرید. یعنی با یه تیر دو تا نشون بزنید! البته اینا نظر من بود. موفق باشید...
    آقا من گیج شدمیکی مستند راهنمایی کنه
    شما میتونید توی آزمون های آزمایشی امتحان کنید یه درس رو یه بار صد بزنید یه درس رو صفر. دفعه بعدش یه درس رو 50 بزنید یه درس دیگه هم 50. میبینید که ترازتون در حالت دوم بیشتر میشه چون یه درس صفر خیلی تراز رو میکشه پایین. به هیچ وجه یه درس رو نباید تو کنکور صفر بذارید! (مگر همون زمین شناسی! که من رشتم ریاضی بوده زیاد خبر ندارم از تجربی!) به هر حال هر درسی یه مقدار سوال خیلی ساده میدن که بقیه راحت حل میکنن اگه درس رو صفر بزنید ترازتون رو خیلی میکشه پایین چون بقیه تونستن حداقل چند تا حل کنن. به نظر من هم اگه یه درس رو صفر نزنید خیلی بهتره! حداقل سوالهای سادش رو حل کنید! یا با افزایش سرعتتون اون درس رو حتی یه درصد نسبتا خوب بزنید و درسی که قوی هستید رو عالی بزنید. به هر حال من از هر کی شنیده بودم هم میگفت هیچ درسی رو تو کنکور صفر نذارین! اینا هم باز نظر من بود...

10. 3 کاربر از farhad1122 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hermione's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

به نظرم منم هیچ درسیو سفید نذارید.( حداقل اگه به رشته خوب و دانشگاه سراسری فکر می کنید اینو از ذهنتون بیرون کنید )
    مطمئن باشید درسی که حتی هیچ چیزی ازش نمی دونید یه جزوه خوب ازش مطالعه کنید + حل تست های کنکور سال های قبل به راحتی می تونید بالای 20-30 درصد بزنید .(همه درس ها ارزش وقت گذاشتن دارن و به اندازه کافی هم همتون وقت دارید )
    پیش داوری در مورد هیچ درسی نکنید .

12. 2 کاربر از hermione بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه deaddeaddead's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

تو شهر ما که منطقه 3اه یکی از بچه ها ریاضی 0 گذاشته بود بقیه رو 80 زد رتبش شد 50 ! البته زیست رو 90 زد

داره خودمونی میشه hosein_000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

بچه ها شیمی 3 به نظرتون مسئله هاش مثل محدود کننده و درصد خلوصو اینارو حذف کنی بهتر نیست؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •