حالت اول خیلی بهتره چون بخوایم تسهیم به نسبت بکنیم 20 تفاضل برای این دو مورد یکسان نیست
حالت دوم حدود 85 درصد حالت اول ارزش داره
حالت اول خیلی بهتره چون بخوایم تسهیم به نسبت بکنیم 20 تفاضل برای این دو مورد یکسان نیست
حالت دوم حدود 85 درصد حالت اول ارزش داره
پس این تراز چطوری حساب میشه؟؟؟بالاخره درصد مهمه یا تراز؟؟
اشتباه می کنید. حالت دوم به مراتب بهتر هست. هیچ درسی رو تو کنکور به هیچ عنوان سفید نگذارید. در من الان بحث درمورد درصد خیلی زود هست. الان فقط بخونین و برین آزمون بدین و تا جایی که میتونین سوال ها رو جواب بدین
اگر هم شک دارید با تخمین رتبه گزینه 2 چک کنید.( آزموناش که به درد نمی خوره اما تخمین رتبش خوبه)
من همه رو زدم 50 ریاضی 0 زیست 80 رتبه 1800-2000 اما همه 50 ریاضی 20 زیست 60 رتبه 1000-1200
تراز اما هر سال نسبت به بفیه تراز داده میشه الان فقط بخونین اگه دیدین توی یک درسی ضعیف هستین فصل های آسون رو فعلا بخونین
آقا من گیج شدمیکی مستند راهنمایی کنه
---------- Post added at 05:49 PM ---------- Previous post was at 05:47 PM ----------
ریاضی تجربی فصلهای آسونش رو میشه بگید
نخیر شما اشتباه میکنید
اگر ضریب ریاضی با زیست برابر بود اونوقت حق با شما بود ولی ضریب زیست حداقل 2 برابر ریاضی هست
یعنی این 20 درصدی که از زیست کم شده بالای 40درصد ریاضی ( و همینطور فیزیک ) ارزش داره
برادر من درصد رو که حساب نمی کنن تراز ملاک رتبه بندیه. فرق تراز صفر با 20 خیلی بیشتره تا 60 تا 80 اون قدر بیشتر که ضریب رو کاملا میپوشونه.
تخمین رتبه گزینه 2 هم حرف من رو تایید می کنه مشاور های حسابی هم همین رو می گن.
من مستدل حرف زدم (تخمین رتبه گزینه 2) اما شما غیر مستدل. (بازم میگم درصد ملاک نیست ملاک ترازه. جون من این بار رو الکی بحث نکنین وقتی حرف حق می شنوید خاشع بشید)
یا حق
من رشتم ریاضبه. تو ریاضی که لگاریتم و تصاعد از ریاضی آسون بود تجربی رو نمی دونم.
Last edited by ashjaee; 21-10-2011 at 18:57.
سال سوم بیشتر باید تشریحی کار کنید چون امتحان های نهایی که میدین تو کنکور تاثیر میدن! (البته این تاثیر مثبت رو که نه خودشون میفهمن چیکار میکنن نه ما فهمیدیم چی شد!) ولی بعد از اینکه تشریحی خوب کار کردین بعدش برید سراغ تست! درسهای مهم رو سعی کنید بعد از تشریحی خوندن زیاد تست بزنید مثل حسابان یا فیزیک! چون اگه این جور درسها رو از الان تستی هم کار کنید سال پیش دانشگاهی کارتون راحت تر هست! نگران کم اوردن وقت و احیانا تراز نه چندان بالای کانون هم نباشید! من همکلاسی دوران دبیرستانم سال سوم کانون میرفت. ترازاش حدود 5500 تا 6000 بود. اون هم بیشتر تشریحی کار میکرد ولی درسهای مهم رو مثل فیزیک یا حسابان زیاد تست میزد. نتیجش این شد که معدل کتبی سال سومش 19.30 شد و توی حسابان و فیزیک هم قوی بود. تا سال سوم رو تموم کردیم شروع کرد به تست زدن! دیگه هر چی تست تو دنیا وجود داشت میزد! سال پیش دانشگاهی هم همش تست میزد و دیگه اصلا تشریحی نخوند چون برا ما نمره پیش دانشگاهی تو کنکور تاثیر نداشت(فکر کنم هنوز هم برا شما نداره) البته تست میزد نه اینکه تستی حل میکرد درس رو کامل مفهومی یاد میگرفت و خوب کتاب و جزوه رو میخوند و بعدش شروع میکرد تست زدن. معدل پیش دانشگاهیش خیلی بالا نشد اما به جاش رتبه دو رقمی کنکور شد. البته سال پیش دانشگاهی واقعا زحمت کشید. سوالهای کنکور کاملا مفهومی هست. پس اول خوب درس رو یاد بگیرید بعدش تشریحی کار کنید فعلا ، بعدش تست بزنید. محاسبات رو که انجام میدین با سرعت بالا انجام بدین اگه حتی سوال رو به روش تشریحی حل کنید اگه سرعت نوشتنتون بالا باشه میتونید درصد خوبی کسب کنید تو آزمون ها و هم تو کنکور. ولی الان حتما بعد از تشریحی خوندن تست هم کار کنید به خصوص تو درسهای مهم مثل فیزیک و حسابان و ... برا این باید تشریحی هم کار کنید چون برا امتحان نهایی خوب بلد باشید که چطور تشریحی بنویسید. ولی درسها مهم رو تست هم بزنید که هم سال دیگه کارتون راحت باشه هم این درسها رو باید از الان تستی هم یاد بگیرید. یعنی با یه تیر دو تا نشون بزنید!
البته اینا نظر من بود. موفق باشید...
شما میتونید توی آزمون های آزمایشی امتحان کنید یه درس رو یه بار صد بزنید یه درس رو صفر. دفعه بعدش یه درس رو 50 بزنید یه درس دیگه هم 50. میبینید که ترازتون در حالت دوم بیشتر میشه چون یه درس صفر خیلی تراز رو میکشه پایین. به هیچ وجه یه درس رو نباید تو کنکور صفر بذارید! (مگر همون زمین شناسی! که من رشتم ریاضی بوده زیاد خبر ندارم از تجربی!) به هر حال هر درسی یه مقدار سوال خیلی ساده میدن که بقیه راحت حل میکنن اگه درس رو صفر بزنید ترازتون رو خیلی میکشه پایین چون بقیه تونستن حداقل چند تا حل کنن. به نظر من هم اگه یه درس رو صفر نزنید خیلی بهتره! حداقل سوالهای سادش رو حل کنید! یا با افزایش سرعتتون اون درس رو حتی یه درصد نسبتا خوب بزنید و درسی که قوی هستید رو عالی بزنید. به هر حال من از هر کی شنیده بودم هم میگفت هیچ درسی رو تو کنکور صفر نذارین! اینا هم باز نظر من بود...آقا من گیج شدمیکی مستند راهنمایی کنه
![]()
به نظرم منم هیچ درسیو سفید نذارید.( حداقل اگه به رشته خوب و دانشگاه سراسری فکر می کنید اینو از ذهنتون بیرون کنید )
مطمئن باشید درسی که حتی هیچ چیزی ازش نمی دونید یه جزوه خوب ازش مطالعه کنید + حل تست های کنکور سال های قبل به راحتی می تونید بالای 20-30 درصد بزنید .(همه درس ها ارزش وقت گذاشتن دارن و به اندازه کافی هم همتون وقت دارید )
پیش داوری در مورد هیچ درسی نکنید .
تو شهر ما که منطقه 3اه یکی از بچه ها ریاضی 0 گذاشته بود بقیه رو 80 زد رتبش شد 50 ! البته زیست رو 90 زد
بچه ها شیمی 3 به نظرتون مسئله هاش مثل محدود کننده و درصد خلوصو اینارو حذف کنی بهتر نیست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)