سلام
بهترین زمان مصرف زینک پلاس و بیوتین کی هست؟
هر دو همزمان استفاده بشه خوبه یا در زمان های جدا مثلا یکی صبح یکی شب !؟
سلام
بهترین زمان مصرف زینک پلاس و بیوتین کی هست؟
هر دو همزمان استفاده بشه خوبه یا در زمان های جدا مثلا یکی صبح یکی شب !؟
بیوتین رو شب مصرف کنید، زینک رو صبح.
یه سوال دارم من دستم که مژه هام یا ابروهام بخوره میفتن میخواستم سوال کنم ایا در صورت افتادن یا ریزش مژه و ابرو دوباره رویش پیدا میکنه؟ و علتش چی میتونه باشه؟
سلام به همه کچل ها!
دوستان من یه سری دستگاه دیدم که ادعا میشه با استفاده از لیزر کم توان پیاز مو و اینها رو تحریک می کنن برای رویش مجدد مو یا کم شدن ریزش.
اولا می خواستم ببینم کسی این دستگاه ها رو تست کرده؟
ثانیا من چند تا برند دیدم که تو نت گذاشتن برای فروش و همه جور قیمتی هم براش دادن. به سایت اصلی مراجعه کردم دیدم از نظر ظاهری برای یه برند خاص، تو سایت سازنده سه مدل موجود هست که قیمت هاش از 250 دلار به بالا هست ولی اینایی که سایتهای ایرانی گذاشتن اولا قیمتش در حد 100 تومن هست، ثانیا چنین مدلی تو سایت اصلی من ندیدم. برند هرمکس چنین حالتیه.
یه سری دیگه رو چک کردم قیمتش تو آمازون حدود 20 دلار بوده و اینجا هم 70-80 میشه خریدش.
با توجه به اینکه من اخیرا یه دستگاه لیزر ipl فیلیپس خریدم و قیمتش حدود 2 تومن بوده، آیا خریدن چنین دستگاه هایی با این قیمتها اصلا فایده ای داره؟
سلام!یه سوالیه چند وقت ذهن منو مشغول کرده
من حدودا از نه ماه پیش مو هام کم پشت شده البته خودمم نفهمیدم دیگران بهم گفتن
تا شیش ماه بعدش فکر کنم ریزش مو داشتم (البته چیزی یادم نیست دقیقا)
ولی الان دو سه ماهی میشه که موهام ریزش نداره بهطوری که شاید در روز 3یا 5تا تار بریزه اونم اگر خیلی شونه کنم و در حموم هم فکر نکنم بیشتر از 10 یا 15 تا تار بریزه !
ولی همچنان موهام کم پشتن !البته روی سرم رو وقتی شونه میکنم اصلا معلوم نمیشه ولی در پشت دقیقا فرق سرم کم پشتیش معلوم میشه
و یه چیز هم بگم مو هام به شدددددددت چربه و به شددددددددت شوره داره!باورتون نمیشه از بس من رفتم حموم موهام رو شستم تو زمستونی فک کنم 4 یا 5 باری سرما خوردم که البته الان هم سرما خورده هستم
شامپو های ایرانی رو امتحان کردم نه تنها موهام رو خشک نکرده بلکه بدتر هم کرده!از شامپو های خارجی هم زیاد راضی نبودم!
الان چند وقتیه تبلیغات شامپوی اناژن رو میبینم میخواستم ببینم راسته کسی استفاده کرده؟
حالا من از شما برادران عزیز میخوام که :
1.دلیلش چیه که من ریزش مو ندارم ولی هنوز مو هام کم پشته؟
2.یه راهکاری یه چیزی بهم معرفی کنین از شر این چربی مو و سر خلاص شم(هر چی تو گوگل و اینترنت گشتم همشون بدرد نخور بود وچیزی پیدا نکردم p)
3.این شامپوی اناژن چیه چه شکلیه الکیه راستکیه؟
دوستان موهام شدیدا الکتریسیته داره . البته خودم احساس نمیکنم دیگران که دست میزنن به موهام اینجوری میگن. هردستی جز دست خودم موهام رو لمس کنه شدیدا درد میگیره و اشکم در مییاد! ب همین دلیل هیچوقت نمیتونم کوتاه شون کنم . کلی شامپو و .............ضدالکتریسیته استفاده کردم هیچ تاثیری ندیدم!!
این عوامل ناشی از اختلال هومورنی میتونه باشه؟!
موهاتون رو با روغن چرب کنید.
سلام دوستان
مویی که سیاه رشد کرده و اندازه حدود 3 سانت هست آیا میشه که یک شبه سفید بشه ؟
سلام این رو یه متخصص باید جواب بده ولی اگه سنتون بالای 34سال باشه طبیعیهبرای منم سوالهموهای منم به شدت دارن سفید میشن اتفاقایه تار مواز جلوی موهام تازه سفیدشده موهای وسط سرم خیلی سفیدن خیلی ناراحتم ولی خودمو زدم به بیخیالی ....اگه ژنتیکی باشه چرابقیه اعضای خانواده اینطور نیستن؟چرا انقد باسرعت دارن سفید میشن؟من موهای بی نهایت ضعیفوداغونی دارم سفیدشونم ازساقه موهام شروع میشه و کم رنگه بعد کامل سفید میشه بعضی وقتا هم یه موی کوتاه و سفید یهویی در میاد بلند میشن عین سیم ظرف شویی کلفتنمن که سنی ندارم 25سالمه دخترم هستم سوالم اینه که ممکنه سفیدی موهام بخاطر ضعیفی موها باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟لطفا جواب بدین.....
جدیدا آزمایش خون و تیروئید دادید؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)