درست حدس زدید و تنها راهش این هست درخواست تخلیه بدید و دوباره دخواست اشتراک جدید کنید بعد از چند روز.
درست حدس زدید و تنها راهش این هست درخواست تخلیه بدید و دوباره دخواست اشتراک جدید کنید بعد از چند روز.
سلام نیما جون
خوبی؟
والله من که تا حالا نیاز پیدا نکردم به ترافیک اضافه ، کلی هم زیاد میارم
شب به راحتی هر چی میخوام میگیرم ، هرشب 2.47 گیگ به راحتی
واسه اینه که میگم من راضی ام!
Take Care![]()
مخابرات خودش مودم از همین مارک هاوایی میده 27 تومن که کانفینگ کردنش راحته .
اول start بعد control panel بعد network connection . اونجا روی ایکون پورت lan یا usb که اسمش Local Area Connection هست راست کلیک بعد properties . به ترتیب تصویر زیر عمل میکنیم.
تصویر 1
تصویر 2
مودم هم با وارد کردن ای ip رو مرورگر 192.168.1.1 وارد پنل تنضیمات میشیم . که پسورد و یوزر ورود به مودم اکثرا admin و admin هست . بعد از گزینه ها یکی به اسم quick setup هست روی اونکلیک بعد به تنظیمت vpi وvci دست نزن next کن صفعه بعدی روی bridging رو انتخاب کن و بقیه رو حالت پشفرض باشه بعد سیو کن. دیگه کار تمومه.
....
مرسی دوست عزیز
برای استفاده از ADSL کارت شبکه هم لازمه حتما؟
این هاوایی ها چند تا پورت خروجی دارن؟
فرق MT800 یا MT880 چیه؟
لینک های این صفحه:
از کار افتاده از کجا می تونم فایل هاش بگیرم؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای اتصال usb باید کارت شبکه رو نصب کنی (درایور) که همراه مودم یه سی دی برای این کار هست.
کارت شبکه نیاز هست در صورتی که بخواین از Lan Ethernet استفاده کنین ولی برای اتصال USB نیازی به کارت شبکه ندارین. اگه هم کارت شبکه ندارین گرون نیست قیمتش 6000 تومن هست، ولی بهتره که از Ethernet استفاده کنین سرعت بیشتری نسبت به USB نسخه یک و دو دارهبرای استفاده از ADSL کارت شبکه هم لازمه حتما؟
به نظرم همون TP-Link چهار پورت + Wireless که سرعت wireless ش هم 56 مگ هست بگیرین خیلی به صرفه هست ، قیمتش هم 42000 تومن هست ولی دو پورت معمولی ( LAN + USB ) قیمتش 21 تومن هست ، ولی اگه یک حساب سر انگشتی بزنین اون 4 پورته بهترهاین هاوایی ها چند تا پورت خروجی دارن؟
فرق MT800 یا MT880 چیه؟
و پیشنهاد تمام سرور ها معمولا همین هست ، تنظیماتش بدون دردسر هست و ساده
Take Care![]()
مرسی
البته کارت شبکه سخت افزارش منظورم بود ، سخت افزار خاصی داره؟ چون می خوایم پی سی رو به لبتاپ وصل کنیم اگر مدل خاصی میشناسیدو معرفی کنید.
بله درسته من هم سخت افزار رو گفتم، یک بردی هست که روی مادربورد متصل میشه بالای مودم
این که 6 تومن هست برای شبکه کردن خودش با یک سیستم دیگه کافیه ولی دیگه مودم رو نمیتونین به PC تون از طریق Ethernet وصل کنین چون دیگه پورت Ethernet برای مودم نمیمونه البته اگه منظورتون اینه که از کارت شبکه برای share کردن اینترنت بین لب تاب و سیستم استفاده کنین...
اگه هم بخواین سیستمهای بیشتری ساپورت بشه که نیاز به هاب سوییچ پیدا میکنین
که گرونتر میشه بالای 50 تومن
لپ تاپ باید دوتا Ethernet داشته باشه وگرنه نمیتونین همه رو از طریق Ethernet وصل کنین به هم ، ناچارا یکیش باید اتصال USB باشه
اگه با USB مشکلی ندارین که از همین 6 تومنی ها یدونه بگیرین که یکی از سیستم ها رو با USB به مودم وصل کنین
مارک D-link رو بگیرین ج میده
Take Care![]()
بله موقعی که من داشتم پست قبلی رو می نوشتم پست شما ارسال نشده بود
فقط من این ethernet و USB رو متوجه نشدم
کلا یجوری توضیح بدین برای کسی که هیچی در مورد این اتصالات و.. نمیدونه!
یعنی الان سوالات کلیم ایناست:
1 - برای استفاده از ADSL و شیر کردنش با لبتاپ دقیقا چه چیزایی باید بگیرم؟
2 - این مارک هایی که معرفی کردین مدل خاصی ندارن؟ مثلا همین تی پی لینک مدل خاصی نداره؟
آقا من 2 ساعت دیگه باید برم برای خریدش کلا هر راهنمایی چیزی نیازه به من بگید چون کلا هیچ اطلاعاتی در مورد تجهیزاتش ندارم
این خوبه؟
TP-LINK TD-W8901G
Wireless ADSL 2/2+ Router - 4 Port Router / 54M Wireless
گیر میاد تو بازار؟مدل جایگزین هم معرفی کنید ممنون میشم که اگه این گیر نیومد اونو بگیرم.
این نوشته وایر لس یعنی ADSL رو هم ساپورت می کنه؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)