تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: با توجه به جدول و بازی های باقی مانده به نظر شما تیم ملی ایران به جام جهانی 2014 برزیل صعود خواهد کر

راي دهنده
180. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

88 48.89%
  • خیر

92 51.11%
صفحه 143 از 269 اولاول ... 4393133139140141142143144145146147153193243 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,421 به 1,430 از 2683

نام تاپيک: فوتبال ملی ایران | مقدماتی جام جهانی 2014 برزیل

اگه نباشه جاش خالی می مونه Cyanide's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستان لطفاً بحثاتون رو خلاصه‌تر بنویسین تا ما هم از خوندنش استفاده ببریم.

2. این کاربر از Cyanide بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه N E X T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

خدا کنه ایران قطر رو ببره بریم جام جهانی

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

به بازی با قطر کم کم نزدیک میشیم ...

در واقع به روزهای مرگ و زندگی نزدیک میشیم که دونه دونه میرسن

قطر و لبنان تیمایی بودن که من هیچ وقت فکر نمیکردم راجع بهشون بخوایم فکر کنیم ! اما الان از فکر کردن گذشته باید نگران باشیم ...

خیلی ساده خیلی خیلی ساده با یه همچین ترکیبی میشد این تیما رو لگد مال کرد :

رحمتی

حاج صفی ------- عقیلی ------ منتظری ----- حمودی

تیموریان یا نکونام

شجاعی -------------------------------حیدری

جباری ------- کریمی

دژاگه یا مجیدی

یا

رحمتی

پولادی ------- حسینی ----- منتظری ------ حمودی

تیموریان یا نکونام

جباری -------------------------- حیدری

کریمی

دژاگه------------

---------- مجیدی

خیلی خیلی اصرار دارم به جفت بودن حیدری و حمودی و اینکه سمت راستمون از اینا استفاده کنیم . وقتی استقلال چند ساله داره 90 % گلاش رو از این طریق میزنه و امسال توی آسیا با همین روش بالای 10 تا گل زد خوب یعنی جفت حمودی - حیدری جفت خیلی عالیی هست برای سمت راستمون . لزومی نداره حیدری رو ببریم دفاع آخر بذاریم و جفتشون رو از بین ببریم !! اما بازم اگه از بین ببریم وضعمون خوبه نگاه کنید اینم یه ترکیب دیگه :

رحمتی

پولادی ------- عقیلی ------- منتظری ------ حیدری

نکونام یا تیموریان

کریمی ---------------- دژاگه

جباری

قوچان نژاد یا خلعتبری -----------

----------مجیدی

تا صبحم با این لیست میشه ترکیب چید تازه اینا نهایت قدرت ما نیست چون مجبوریم چند تا بازیکنو بیرون بذاریم . بعضی وقتا نکونام یا تیموریا . دژاگه یا قوچان نژاد یا خلعتبری . پولادی یا حسینی یا عقیلی . مجیدی یا شجاعی و ... یعنی نیمه ی دوم ها هم میتونیم با تغییر ارنج و بازیکنامون جون تازه به بازی بدیم ...

اما هیجان زده نشید دوستان . اینا تخیلات ذهنیه من بود که 100% اگه یکی دیگه جای این آقای روشنفکر سرمربی ما بود شک نکنید ترکیب تیم ملی ما اون بالاییا بود که من گذاشتم !!! با اینکه این نفرات رو میتونیم توی تیم ملی استفاده کنیم و توی آسیا قد علم کنیم اما باید این بازیکنا رو کنار گذاشت و به امثال ماهینی و اولادی و حاتمی و انصاری فرد و ... اکتفا کنیم !!!

خوب . واقعا من یکی نمیتونم با این بازیا ارنج بچینم . یعنی هر کاری میکنم اسم بازیکن بذارم توی ترکیب و یه ارنج درست بچینم وسطش عصبانی میشم و خون جلو چشمامو میگیرهمثلا بخوام اسم جادوگر رو حذف کنم و به جای کریمی بنویسم محمد نوری دوست دارم خود زنی کنمیا مثلا اسم رحمتی رو از دروازه خط بزنم به جاش بنویسم رحمان احمدی یا سوشا مکانی یا شهید حقیقی تا صبح میمیرم از خندهیا مثلا اسم مجیدی رو خط بزنم به جاش بنویسم انصاری فرد و اولادی یکم اشکم در میادبه همین دلیل اینجا مخاطب زیاده ایشاالله بقیه دوستان میان ترکیب حقیقی و درست تیم ملی رو مینویسن اینی که ما نوشتیم تخیلی بیش نبود آخ چه ذوج هافبکی میشدن کریمی و جباری ... چه خط حمله مرگباری میشدن دژاگه و فرهاد . چه دفاع کوبنده ای میشد مثلث منتظری . عقیلی . رحمتی ... فقط یه کلمه میتونم بگم :

حیف

( حالا الان یکی میاد میگه مگه زمانی که اینا مدافع و گلر ما بودن ما گل نمیخوردیم ؟ای خداااااا ! )

کل استقلال رو نوشتی اینجا به اسم تیم ملی ... ؟

7 نفر از استقلال ؟ این نظر شما بوی تعصب میده ...

5. این کاربر از AMoO.Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

پیشنهاد جمشید مشایخی به سید مهدی رحمتی / به خاطر ایران از کروش عذرخواهی کن و به تیم ملی برگرد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛شب گذشته و در فرهنگسرای اندیشه مراسم تقدیر از استاد جمشید مشایخی و پوران درخشنده برگزار شد.در این مراسم به پاس سال ها تلاش این دو هنرمند بزرگ ایران، تندیس انسانیت توسط باشگاه هنرمندان به آنها اهدا شد.جمشید مشایخی در حاشیه این مراسم با بیان اینکه برای همدلی و آشتی ملی پیشنهادی برای سید مهدی رحمتی دارد گفت:«من به خاطر ایران،و برای اینکه ایران و ایرانی سربلند باشد از سید مهدی رحمتی می خواهم تا حتی اگر شده از شخص آقای کروش عذر خواهی کند و به تیم ملی برگردد.تیم ملی به او نیاز دارد و این آشتی ملی هر چه زودتر اتفاق بیفتد بهتر است.فکر می کنم باید بزرگان در این راه قدم بگذارند تا این آشتی ملی اتفاق بیفتد.»

در پایان این مراسم فیلم هیس،دختران فریاد نمی زنند به کارگردانی پوران درخشنده برای حاضرین پخش شد.

گل و شیرینی و مراسم آشتی کنان پایه ثابت فوتبال ایران!

محتوای مخفی: ظرفیت مخفی 

دوست نداشتم بحثهای پینگ پنگی شروع شه تیتروار پاسخ میدم امیدوارم به نقطه مشترک برسی :

1-پس صرف صعود به جام جهانی کمکی به پیشرفت این فوتبال نمیکنه که هیچ!با تجربه قبلی مشکلات اساسی رو هم مخفی میکنه در مجموع واقعا نمیتونم بگم بهتره که به هر قیمتی(استفاده از بازیکنان مسن نادیده گرفتن مشکلات اساسی و ...) بریم جام جهانی! فوتبال ایران نیاز فوری به جراحی داره و صعود به جام جهانی مثل یک مسکن قوی هست هیچ چیز اضافه ای نخواهد داشت جز 3 بازی بین المللی شاید چند لژیونر و پاداشی که با هزاران مکافات شاید به دست ما برسه یا نرسه باید حرفه ای بشیم و دلخوش به حضور 8 سال یکبار در جام جهانی(اگه امسال صعود کنیم!) نباشیم 2006 ما صعود کردیم در بهترین شرایط, 2010 میتونستیم به هر قیمیت صعود کنیم نشد امسال... در هر صورت اگه مصلحت هست هر کسی دعوت بشه یا برگرده حتی با زور مقامات نامسئول!بالاخره خدای نکرده ناکام بشیم یا یه سری بازیکن میخوان علیه کیروش افشاگری کنن یا کیروش علیه یه سری و ...

2- کیروش اتفاقا هیچ جوانگرایی نکرده وظیفه کیروش هم جوان گرایی نیست متاسفانه مباحث با هم قاطی میشن مسئولیت چرخه تولید در فوتبال هر کشور بر عهده باشگاه ها (استعدادیابی + تیمهای پایه) و لیگ زیر نظر فدراسیون هست نه سرمربی تیم ملی!چندین مقطع حتی زمان مایلی کهن صرفا کنار گذشتن فله ای بازیکنان و دعوت از جوانان اسمش گذاشته شد جوانگرایی با این تفاوت که اون موقع چرخه تولید جریان داشت (هرچند ناقص اما بازم خیلی بهتر از الان!) با وجود تیمها و باشگاههای سازنده ای که به لطف دولت خدمتگذار و دوستان الان همه منحل یا نابود شدند!برای همینه که هرسال خروجی لیگ ایران از نظر بازیکن سازی به هیچ و پوچ نزدیکتر میشه!درسته داخل خودمون یک لیگ برتر!داریم یک رقابت داریم بالاخره هر سال یک تیم قهرمان حذفی و لیگ میشه اما خروجی در درجه اول برای تیم ملی نداریم!شما از فرهاد مجیدی تا علی کریمی مهدوی کیا و ... که هنوز هم به نظر شما شایسته حضور در تیم ملی از کدوم نسل هستن؟!
    مثال بارز این کار در آسیا ژاپن هست با نسلی که از مدارس فوتبال برزیل شروع کردند و در اروپا آلمان و هر دو نتیجه گرفتن و دارن میگیرن!اتفاقا ما هم که از اول میگفتیم کیروش نهایتا تو این فوتبال حل میشه و فرد نمیتونه سیستم رو تغییر بده!دیدیم که نه ساختار لیگ حرفه ای شد نه تیم امید موفق شد نه اخلاق مداری و ... این کیروش هست که داره روز به روز شبیه ما میشه آخرین مصاحبه با خبرنگاران تو فرودگاه کاملا مشخص بود .... کیروش از نظر فنی اشکالات فراوانی داشته و در وقتش قابل نقده به قول جناب صدر داریم برات!

3-تعصب رنگی شما به استقلال مجیدی و رحمتی و ... غیر قابل انکاره من فقط میگم رفتار رحمتی غیرحرفه ای بود همین!اصلا با اخلاق و شعارها و فرهنگ هرچند ظاهری جامعه خودمون هم کاری ندارم!اشتباه بود و عذرخواهی رسمی و مناسبی لازم داشت وقتی بازیکنی از تیم ملی اونم به اون شکل انصراف میده شما چی انتظاری دارید؟!من اتفاقا نگفتم که با اینها هم موفق نمیشیم منظور منم همون بود هیچ تضمینی نیست با حضور رحمتی درون دروازه گل اشتباه نخوریم یا با حضور کریمی برنده باشیم!برعکس اونچه شما گفتی خیلی ساده ساده ساده له میکنیم و اینها!

4-درمورد سن ببین ستاره سوخته یعنی دوران اوجش یا تموم شده یا رو به پایان هست به قول شما فرهاد مجیدی با 37 سال سن(؟) چقدر مگه میتونه بازی کنه؟کریمی مصدوم و ناآماده چطور؟جدای از این چرا فرهاد مجیدی خداحافظی کرد از تیم ملی اگه مایل به بازی کردن بود ... در پست دروازه بان فرق میکنه بله تو سن بالاتر هم امکان ادامه بازی هست مثل کان بوفون ... ولی چقدر بازیکن مسن و مفید داشتیم در دنیا؟مقابل اونایی که کنار گذاشته شدن/خداحافظی کردن خیلی تعدادش ناچیزه اتفاقا متوجه میشم شما میخوای با همه توان ممکن با قدرت کامل (برای جام جهانی) بجنگیم اما بعدش چی؟یک سال دیگه چطور؟بعد جام جهانی چطور؟جام ملتها چطور؟این همه پتانسیل اضافی مدت طولانی دوام نخواهد آورد!

5صحبت پایانی:
    فقط نباید امروز رو ببینیم بازیکن مسن دیگه جای چندانی برای پیشرفت و آینده نداره سرمایه گذاری روی این اشتباهه!اگه میخوایم امیدی برای آینده فوتبال باشه باید با کمال احترام از علی کریمی ها و فرهاد مجیدی ها عبور کنیم همینطور که مهدی مهدوی کیا در شرایطی که همه اعتقاد داشتند هنوز میتونه چه برای تیم ملی چه برای پرسپولیس بازی کنه و واقعا از خیلی جوان ها موثرتر بود از فوتبال خداحافظی کرد که فرصت به نسل بعدی داده بشه و الان هم سفیر فوتبال پایه آسیا هست!شما که دلسوخته فرهاد مجیدی هستی میدونی چه مهاجمانی داشتیم که تو سایه علی دایی آماده و ناآماده فرصت پیدا نکردند ...
    یک موردی که هست متاسفانه اینجا اصلا ارزشی برای زحمات یک بازیکن قائل نیستن و اکثر بازیکنان بزرگ ما در هر رده ای با زشت ترین حالت خداحافظی کردن و کنار گذاشته شدن نمونه آخر مهدی مهدوی کیا و شاید در آینده نزدیک علی کریمی!

پ.ن: بهتره جنس عدم حضور این اسامی رو هم تفکیک کنیم که همه چیز با هم قاطی نشه!رحمتی و عقیلی بیشتر جنبه انظباطی و اخلاقی داره مجیدی خودش خداحافظی کرده و کریمی واقعا در شرایط بازی نیست ...

همدلی در تیم؟!در این عکسها که من همدلی باشگاهی رو بیشتر می بینم تا همدلی ملی!
    آره تیترش هم استقلالی بود ادیت شد روحیه ملی بده!

7. 6 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Mohammad.F.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    MohammadT15

پيش فرض

کل استقلال رو نوشتی اینجا به اسم تیم ملی ... ؟

7 نفر از استقلال ؟ این نظر شما بوی تعصب میده ...

وا !! دوست عزیز چه ربطی داره ؟ رحمتی که تا همین 1 ماه پیش تیم ملی بود چون بهترین گلر ایرانه . نکونامم که جز استقلالیا به حساب نمیاد از همون 10 سال پیش تو تیم ملی کنگر خورده بود لنگر انداخته بود . حیدری هم که از زمانی که سپاهان بود ملی پوش بود جباری هم که خیلی وقته هافبک تیمه ملیه ما . من فقط توی بعضی حالتها حمودی رو نوشتم و مجیدی همین !!! میخوای به جا حیدری بنویسم ماهینی به جا نکونام بنویسم حقیقی به جای مجیدی هم مینوشتم قاضی؟عجبا !!!

محتوای مخفی: ظرفیت مخفی 

دوست نداشتم بحثهای پینگ پنگی شروع شه تیتروار پاسخ میدم امیدوارم به نقطه مشترک برسی :

1-پس صرف صعود به جام جهانی کمکی به پیشرفت این فوتبال نمیکنه که هیچ!با تجربه قبلی مشکلات اساسی رو هم مخفی میکنه در مجموع واقعا نمیتونم بگم بهتره که به هر قیمتی(استفاده از بازیکنان مسن نادیده گرفتن مشکلات اساسی و ...) بریم جام جهانی! فوتبال ایران نیاز فوری به جراحی داره و صعود به جام جهانی مثل یک مسکن قوی هست هیچ چیز اضافه ای نخواهد داشت جز 3 بازی بین المللی شاید چند لژیونر و پاداشی که با هزاران مکافات شاید به دست ما برسه یا نرسه باید حرفه ای بشیم و دلخوش به حضور 8 سال یکبار در جام جهانی(اگه امسال صعود کنیم!) نباشیم 2006 ما صعود کردیم در بهترین شرایط, 2010 میتونستیم به هر قیمیت صعود کنیم نشد امسال... در هر صورت اگه مصلحت هست هر کسی دعوت بشه یا برگرده حتی با زور مقامات نامسئول!بالاخره خدای نکرده ناکام بشیم یا یه سری بازیکن میخوان علیه کیروش افشاگری کنن یا کیروش علیه یه سری و ...

2- کیروش اتفاقا هیچ جوانگرایی نکرده وظیفه کیروش هم جوان گرایی نیست متاسفانه مباحث با هم قاطی میشن مسئولیت چرخه تولید در فوتبال هر کشور بر عهده باشگاه ها (استعدادیابی + تیمهای پایه) و لیگ زیر نظر فدراسیون هست نه سرمربی تیم ملی!چندین مقطع حتی زمان مایلی کهن صرفا کنار گذشتن فله ای بازیکنان و دعوت از جوانان اسمش گذاشته شد جوانگرایی با این تفاوت که اون موقع چرخه تولید جریان داشت (هرچند ناقص اما بازم خیلی بهتر از الان!) با وجود تیمها و باشگاههای سازنده ای که به لطف دولت خدمتگذار و دوستان الان همه منحل یا نابود شدند!برای همینه که هرسال خروجی لیگ ایران از نظر بازیکن سازی به هیچ و پوچ نزدیکتر میشه!درسته داخل خودمون یک لیگ برتر!داریم یک رقابت داریم بالاخره هر سال یک تیم قهرمان حذفی و لیگ میشه اما خروجی در درجه اول برای تیم ملی نداریم!شما از فرهاد مجیدی تا علی کریمی مهدوی کیا و ... که هنوز هم به نظر شما شایسته حضور در تیم ملی از کدوم نسل هستن؟!
    مثال بارز این کار در آسیا ژاپن هست با نسلی که از مدارس فوتبال برزیل شروع کردند و در اروپا آلمان و هر دو نتیجه گرفتن و دارن میگیرن!اتفاقا ما هم که از اول میگفتیم کیروش نهایتا تو این فوتبال حل میشه و فرد نمیتونه سیستم رو تغییر بده!دیدیم که نه ساختار لیگ حرفه ای شد نه تیم امید موفق شد نه اخلاق مداری و ... این کیروش هست که داره روز به روز شبیه ما میشه آخرین مصاحبه با خبرنگاران تو فرودگاه کاملا مشخص بود .... کیروش از نظر فنی اشکالات فراوانی داشته و در وقتش قابل نقده به قول جناب صدر داریم برات!

3-تعصب رنگی شما به استقلال مجیدی و رحمتی و ... غیر قابل انکاره من فقط میگم رفتار رحمتی غیرحرفه ای بود همین!اصلا با اخلاق و شعارها و فرهنگ هرچند ظاهری جامعه خودمون هم کاری ندارم!اشتباه بود و عذرخواهی رسمی و مناسبی لازم داشت وقتی بازیکنی از تیم ملی اونم به اون شکل انصراف میده شما چی انتظاری دارید؟!من اتفاقا نگفتم که با اینها هم موفق نمیشیم منظور منم همون بود هیچ تضمینی نیست با حضور رحمتی درون دروازه گل اشتباه نخوریم یا با حضور کریمی برنده باشیم!برعکس اونچه شما گفتی خیلی ساده ساده ساده له میکنیم و اینها!

4-درمورد سن ببین ستاره سوخته یعنی دوران اوجش یا تموم شده یا رو به پایان هست به قول شما فرهاد مجیدی با 37 سال سن(؟) چقدر مگه میتونه بازی کنه؟کریمی مصدوم و ناآماده چطور؟جدای از این چرا فرهاد مجیدی خداحافظی کرد از تیم ملی اگه مایل به بازی کردن بود ... در پست دروازه بان فرق میکنه بله تو سن بالاتر هم امکان ادامه بازی هست مثل کان بوفون ... ولی چقدر بازیکن مسن و مفید داشتیم در دنیا؟مقابل اونایی که کنار گذاشته شدن/خداحافظی کردن خیلی تعدادش ناچیزه اتفاقا متوجه میشم شما میخوای با همه توان ممکن با قدرت کامل (برای جام جهانی) بجنگیم اما بعدش چی؟یک سال دیگه چطور؟بعد جام جهانی چطور؟جام ملتها چطور؟این همه پتانسیل اضافی مدت طولانی دوام نخواهد آورد!

5صحبت پایانی:
    فقط نباید امروز رو ببینیم بازیکن مسن دیگه جای چندانی برای پیشرفت و آینده نداره سرمایه گذاری روی این اشتباهه!اگه میخوایم امیدی برای آینده فوتبال باشه باید با کمال احترام از علی کریمی ها و فرهاد مجیدی ها عبور کنیم همینطور که مهدی مهدوی کیا در شرایطی که همه اعتقاد داشتند هنوز میتونه چه برای تیم ملی چه برای پرسپولیس بازی کنه و واقعا از خیلی جوان ها موثرتر بود از فوتبال خداحافظی کرد که فرصت به نسل بعدی داده بشه و الان هم سفیر فوتبال پایه آسیا هست!شما که دلسوخته فرهاد مجیدی هستی میدونی چه مهاجمانی داشتیم که تو سایه علی دایی آماده و ناآماده فرصت پیدا نکردند ...
    یک موردی که هست متاسفانه اینجا اصلا ارزشی برای زحمات یک بازیکن قائل نیستن و اکثر بازیکنان بزرگ ما در هر رده ای با زشت ترین حالت خداحافظی کردن و کنار گذاشته شدن نمونه آخر مهدی مهدوی کیا و شاید در آینده نزدیک علی کریمی!

پ.ن: بهتره جنس عدم حضور این اسامی رو هم تفکیک کنیم که همه چیز با هم قاطی نشه!رحمتی و عقیلی بیشتر جنبه انظباطی و اخلاقی داره مجیدی خودش خداحافظی کرده و کریمی واقعا در شرایط بازی نیست ...

محتوای مخفی: مخفی 

حرفات رو تا یه قسمتی قبول دارم این قسمت که میگی با این ستاره ها نمیشه به آینده فکر کرد . خوب مسلمه فرهاد فوقش تا 2 سال دیگه بتونه بازی کنه . یا کریمی تا 2 3 سال دیگه . بلاخره که چی ؟

اما خوب آخه یه بحث راجع به این جام جهانیس . میگم شماهایی که اینقدر جام جهانی دوست دارید خوب حالا توی این 1 سالم از این ستاره های به اصلاح شما پیر استفاده میکرد این یه جام جهانیه به خیر میگذشت بعد 4 سال وقت داشتیم جوون گرایی کنیمحالا عدل وسط این جام جهانی باید یاد تولید بازیکن بیفتیم ؟

اما درباره ی کار رحمتی و خداحافظی ها که یه بحث دیگس باهات مخالفم . نظر شخصیمه ها نمیگم کی درست میگه کی راست اصلا شاید من اشتباه کنم . اما بر فرض اگه من سرمربی تیم ملی بودم و در آستانه ی جام جهانی . بهترین گلر آسیا رو داشتم . یهو توی تمرین میومد بهم فحش ناموسی میداد !!!! مثل ... میزدمش . ازش شکایت میکردم . پدرشو در میاوردم اما به تیم ملی دعوتش میکردم !! نمیذاشتم این مشکل شخصی توی این رقابت های حساس بهترین گلرم رو ازم بگیره ! یعنی در اون حد ... حالا رحمتی یه اشتباه کرد . متوجه اشتباهش شد توی برنامه 90 هم اومد گفت من از تمام مردم عذر میخوام . اما این آقای کیروش انگار خصومت شخصی داره . میگه نه اینجوری فایده نداره باید کتبی بنویسی و از من عذر بخوای !! یعنی چی آخه این بچه بازیا ؟ با خاطر اینجور چیزا که بهترین گلر رو نمیذاریم تو آب نمک بره !!

خداحافظیا هم مجیدی خداحافظی کرد اما همین اخیرا هم باهاش مصاحبه کردن گفت هر وقت تیم ملی به من احتیاج داشته باشه در خدمتش هستم ! خوب یعنی اینکه آقا اشتباه کردم خداحافظی کردم الان میخوام بازی کنم . خوب این آقای کیروش بازم میگه نه چون اون دفعه خداحافظی کرد دیگه نمیتونه بگه ببخشید !!! خوب یعنی هیچ راه توبه ای برای کسی نمیذاره !

یا کریمی خوب احساساتی شد از پرسپولیس خداحافظی کرد همین ! فرداش از تیم ملی خط خورد ! خودشم مصاحبه کرد گفت اصلا تعجب کردم من راجع به خداحافظیم با آقای کیروش اصلا حرف نزدم ! یعنی خداحافظی از دهنش در نیومده خطش زد . یعنی چی آخه ؟ تیم ملی تیم مردمه . شما یه نظر سنجی بذار ببین کیا موافق بازگشت رحمتی به تیم ملی هستن . بالای 90 % . اما این آقا اصلا نگاه نمیکنه به کسی انگار تیم ارث پدرشه هی دوست داره کار خودشو بکنه . این اخلاقش آدمو کفری میکنه ...

9. 7 کاربر از Mohammad.F.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض ایران ۱۱ - قطر ۳؛ به یاد تلخ‌ترین شکست با حاجی مایلی!/ ۴۴ پله اختلاف، تضمین کننده برد ایران؟

ایران ۱۱ - قطر ۳؛ به یاد تلخ‌ترین شکست با حاجی مایلی!/ ۴۴ پله اختلاف، تضمین کننده برد ایران؟
    در ادامه مرحله گروهی مسابقات مقدماتی جام جهانی در منطقه آسیا و از هفته هفتم این رقابت‌ها فردا 4 دیدار از دو گروه‌ برگزار می‌شود.
    بر همین اساس در دیداری حساس و سرنوشت‌ساز سه‌شنبه و از گروه اول رقابت‌ها تیم‌های ملی ایران و قطر از ساعت 20:45 (به وقت ایران) در دوحه به مصاف هم می‌روند.
    **تاریخچه دیدارهای ایران و قطر به شرح زیر است:
    ایران و قطر فرداشب برای بیستمین بار در تاریخ رو در روی یکدیگر قرار می‌گیرند.
    با نگاهی به آمار می‌توان به برتری ایران مقابل قطر در همان نگاه اول پی برد. 11 پیروزی، 3 شکست و 5 تساوی نشان دهنده برتری تیم ملی کشورمان مقابل قطر است.
    در زیر نتایج تمام نتایج دو تیم را در یک نگاه مرور می‌کنیم:
    *سال 1367 (جام ملت‌های آسیا - دوحه) ایران 2 – قطر صفر
    *سال 1375 (دوستانه – تبریز) ایران 2 – قطر صفر
    *سال 1375 (دوستانه – دوحه) ایران یک - صفر قطر
    *سال 1376 (مقدماتی جام جهانی 98 – تهران) ایران 3 – قطر صفر
    *سال 1376 (مقدماتی جام جهانی 98 – دوحه) ایران صفر – قطر 2
    *سال 1379 (دوستانه – دوحه) ایران 2 – قطر یک
    *سال 1380 (دوستانه – دوحه) ایران یک - قطر 2
    * سال 1381 (دیدارهای غرب آسیا – کویت) ایران 2 - یک قطر
    *سال 1382 (مقدماتی جام جهانی 2006 – تهران) ایران 3 – قطر یک
    *سال 1383 (مقدماتی جام جهانی 2006 – دوحه) ایران 3 قطر 2
    *سال 1386 (دوستانه – دوحه) ایران یک – قطر صفر
    *سال 1386 (دوستانه – دوحه) ایران صفر - قطر صفر
    *سال 1387 (جام غرب آسیا – تهران) ایران 6 – قطر یک
    *سال 1387 (دوستانه – دوحه) ایران یک – قطر صفر
    *سال 1388 (دوستانه – دوحه) ایران 2 – قطر 3
    *سال 1389 (دوستانه – دوحه) ایران صفر – قطر صفر
    *سال 1390 (مقدماتی جام جهانی 2014 – دوحه) ایران یک - قطر یک
    *سال 1390 (مقدماتی جام جهانی 2014 – تهران) ایران 2 - قطر 2
    *سال 1391 (مقدماتی جام جهانی 2014 – تهران) ایران صفر - قطر صفر
    *سال 1392 (مقدماتی جام جهانی 2014 – دوحه) ایران ؟ - قطر؟

**هشتمین رویارویی در راه جام جهانی:
    به گزارش فارس، هرچند که در 7 دیدار گذشته تیم ملی ایران با 3 پیروزی و 3 تساوی عملکرد بهتری را به ثبت رسانده اما در مقابل تک باختی که در کارنامه رویارویی دو تیم در رقابت‌های مقدماتی جام جهانی به ثبت رسیده را به سختی می‌توان فراموش کرد.
    ایران در رقابت‌های مقدماتی جام جهانی 1998 فرانسه در حالی در هفته آخر مرحله گروهی مقابل قطر قرار گرفت که با یک تساوی هم صعود به جام جهانی را جشن می‌گرفت، اما ملی‌پوشان ایران در یک بازی انتقادآمیز و ضعیف به سرمربیگری محمد مایلی کهن، بازی را در خانه حریف با نتیجه 2 بر صفر واگذار کردند تا ضمن برکناری سرمربی تیم ملی، صعود به جام جهانی فرانسه نیز از مسیری دشوار ممکن شود.
    از سوی دیگر 6 امتیاز ناشی از دو پیروزی مقابل قطر در راه رسیدن به جام جهانی 2006 آلمان، کمک شایانی به تیم ملی ایران کرد.
    **رده بندی فیفا؛ 44 پله اختلاف
    جدیدترین رده‌بندی تیم‌های ملی دنیا در حالی اعلام شد که تیم ایران با 538 امتیاز و یک پله نزول، در رده 57 جهان ایستاد و در آسیا هم پس از تیم های ژاپن، کره‌جنوبی و استرالیا در مکان چهارم قرار گرفت.
    در این رده‌بندی قطر با 345 امتیاز در رده 101 تیم‌های ملی جهان و دهم آسیا ایستاد تا دو تیم 44 پله در جهان و 6 پله در آسیا از یکدیگر فاصله داشته باشند.
    **تیم ملی 10 امتیازی می‌شود؟
    شاگردان کی‌روش سه‌شنبه شب برای کسب سومین پیروزی در گروه اول به مصاف قطر می‌روند. همچنین ملی‌پوشان ایران در صورت برتری مقابل قطر ضمن امیدوار شدن به صعود در هفته‌های پایانی، در این گروه 10 امتیازی خواهند شد.
    از همین گروه تیم ملی لبنان در دیداری حساس از کره‌جنوبی میزبانی خواهد کرد.
    تیم‌های ملی ایران و کره‌جنوبی در گروه اول رقابت‌ها با یک بازی کمتر نسبت به سایر تیم‌ها در رده‌های دوم و سوم قرار دارند.
    **جدول رده‌بندی گروه اول رقابت‌ها به شرح زیر است:
    1-ازبکستان 11 امتیاز
    2-کره جنوبی 10 امتیاز
    3-ایران 7 امتیاز
    4-قطر 7 امتیاز
    5-لبنان 4 امتیاز
    به گزارش فارس، برنامه دیدارهای هفته هفتم مقدماتی جام جهانی در منطقه آسیا به شرح زیر است:
    سه‌شنبه 14 خرداد:
    گروه اول:
    قطر - ایران
    لبنان - کره جنوبی
    گروه دوم:
    ژاپن - استرالیا
    عمان - عراق

FARS
    Last edited by XENON24; 02-06-2013 at 15:29.

11. 4 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

**جدول رده‌بندی گروه اول رقابت‌ها به شرح زیر است:
    1-
    استرالیا 11 امتیاز
    2-کره جنوبی 10 امتیاز
    3-ایران 7 امتیاز
    4-قطر 7 امتیاز
    5-لبنان 4 امتیاز
    استرالیا همون ازبکستان سابق هست دیگه؟

در این عکس سنگربانان تیم ملی رو میبینید که با منتفی شدن بازگشت رحمتی در حال اشک ریختن هستند!

13. 8 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Mohammad.F.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    MohammadT15

پيش فرض

خوب فردا یه بازیه خیلی حساس داریم

دوستان یه نکته . حالا فکر نکنید ما از سرمربی انتقاد کردیم الان آروزی باخت تیم ملی رو داریم !!! این آقا فاتح جام جهانیم بشه ازش متنفرم اما اصلا دوست ندارم تیم ملی بخواد جلوی هیچ رقیبی کم بیاره . اگه تیم ملی به جام جهانی صعود کنه خودم اولین کسی هستم که میام اینجا تبریک میگم و با بروبچ میریزیم تو خیابونا . پس فکر بد نکنید احیانا ! کسی که آرزوی باخت تیم ملیه کشورشو جلوی بیگانه ها داشته باشه ... بیش نیست !

خوب گفتم ترکیب چیدن سخته اما ما میچینیم هر چقدرم دلم بخواد استقلالی میذارم نظر شخصیمه و استقلال امسال قویترین تیم ایران بود و باید سهم بیشتری داشته باشه

رحمان احمدی ( با عرض تاسف !! )

حاج صفی -------- سید جلال حسینی ----- منتظری ------ حیدری

نکونام ------- تیموریان

جباری

شجاعی ---------- خلعتبری

رضایی یا قوچان نژاد یا حاتمی

این یه ترکیبیه که من بیشتر میپسندم . بازی خیلی مهمه . مساوی یعنی بای بای جام جهانی ... نمیشه همینجوری تخیلی ترکیب بچینیم که آقا 3 تا دفاع بذار 4 تا هافبک 3 تا حمله به امید خدا لولشون میکنیم !! من توی این بازی استفاده از 2 تا هافبک دفاعی رو بیشتر ترجیح میدم . نکونام رو به عقب تر کار میکنه و آندو جنگنده تر شوت زن و رو به جلو تر . خط هافبکمون هم تشکیل شده از یه بازیکن خلاق و طراح مثل مجتی . یه بازیکنه تکنیکی مثل شجاعی و یه بازیکن سرعتی مثل خلعتبری که مکمل همدیگه شن خیلی عالی میشه . اون جلو هم بین اون 3 تا بازیکنی که نوشتم هر کدوم آماده تر بودن جلو باشن . از نظر من اولادی و انصاری فرد در حد تیم ملی نیستن ( حالا فردا گل زد نریزید سرمامن نظر شخصیمو گفتم ! )

اینم یه ترکیبه که میتونیم ازش استفاده کنیم :

رحمان احمدی ( واقعا تاسف میخورم اسم ایشونو مینویسم ! )

حاج صفی -------- سید جلال یا صادقی ----- منتظری ------ حیدری

نکونام یا آندو

شجاعی ----------- خلعتبری

جباری

----------- قوچان نژاد

حاتمی یا رضایی ----------

ترکیب قبلی تک مهاجم بود این ترکیب 2 مهاجمه . این یکم هجومی تره . در کل هر جوری بخوایم ترکیبو بچرخونیم به نظر من اینا فیکس باشن بهتره . دفاع و گلر استقلال امسال از بارسلونا بهتر عمل کردن !!! حالا نعمت گلر رو که ازمون گرفتن اما از دفاع میتونیم بهره ببریم . به جز بیک زاده که بازیش بگیر نگیر داره صادقی و منتظری و خسرو میتونن فیکس دفاعیمون باشن چون بهترین دفاع لیگ برتر بودن !

درباره ی هافبک هم توضیح دادم این نوع هافبکی که من توی نظرمه هر کدوم قابلیت های خاص خودش رو داره و اگه فیکس هم شن خیلی کارایی داره تا اینکه همشون مثل هم باشن !!

نوک حمله هم اگه تک مهاجم بذاریم صد در صد باید سرعتی باشه که جز قوچان نژاد و رضایی بقیه دنده سنگینن . اگه 2 تا مهاجمه باشه مهاجمه عقب تر سرعتی و مهاجم جلویی سر زن و دنده سنگین مثل حاتمی ...

به هر حال اینا همه حدسیاته . با هر ترکیب و هر بازیکنی امیدوارم قطر رو ببریم و قاطع هم ببریم که یکم دلمون به آینده خوش تر شه

15. 8 کاربر از Mohammad.F.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

بچه ها یه سوال : فردا اگه مساوی یا باخت بگیریم اوت میشیم؟

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

+ سوال دوست عزیز بالایی
    فردا اگه ایران ببره وضعیتش چه جوری میشه؟
    مساوی کنه چی؟
    ببازه چی؟
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •