نسخه انگلیسی بازی رو من از سایت کونامی خریداری کردم که گفت 13 اکتبر لینک دانلودشو برات ایمیل میزنیم به همراه سریال بازی
از 13 اکتبر به بعد نسخه انگلیسی رسمی میاد تو بازار
نسخه انگلیسی بازی رو من از سایت کونامی خریداری کردم که گفت 13 اکتبر لینک دانلودشو برات ایمیل میزنیم به همراه سریال بازی
از 13 اکتبر به بعد نسخه انگلیسی رسمی میاد تو بازار
سلام
دوست عزیز چجوری باید خرید کرد؟
لینک خرید و روش رو لطفا بگید؟
سلام دوستان ظاهرا پچ رسمي كونامي اومده توسايت p30day قرار داده شده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما بایستی به یکی از روش های paypal یا پرداخت با visa card یا master card پرداخت کنی
اینم لینکش
اول میری تو این سایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدش یه قسمت داره که نوشته download pes 2012 for pc now روش کلیک میکنی یه سایت باز میشه که زیر مجموعه سایت کونامی هستش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که لینکش رو گذاشتم . برای خرید یا همون پیش خرید روی pre order کلیک کن
اگر میخوای همین نسخه ای که الان دست همه است رو اورجینال بخری روی لینک بالا به جای uk بزار de و میتونی نسخه حال حاضرش رو بخری و dl کنی ولی برای انگلیسی میگه تا 13 اکتبر صبر کن . الان هم اینا که میگن انگلیسی داریم و این حرفا همش الکیه
Last edited by fitness2008; 09-10-2011 at 20:47.
وقتی میخوای تیم مستر لیگ بیاد تو قسمت EXHIBITION باید SAVE DATA TEAM رو انتخاب کنی یعنی گزینه سوم توی قسمتی که میخوای مسترلیگ رو سیو کنی....اگه گزینه اول یعنی SAVE رو انتخاب کنی تیمت رو تو قسمت exhibition نمیاره![]()
ببخش پستت رو سانسور کردم اما من روش بازیم بر پایه همین نقطه ضعفهای کلیشه ای از بازیه و گشتم یه راه پیدا کردم که تو تونستم با ایران قهرمان اینتر نشنال کاپ بشم اونم رو سوپر استار نه اینکه اصلا نباختم ولی تونستم ببرم
معمولا 90 درصد جواب میده و مختص تیم خاصی نیست![]()
قلابی نیست . از لحاض گیم پلی بازی همینه که می بینید . فقط زبونش انگلیسی نیست که اون هم با گزارشگری که میگن برای خود کونامی هست درست شده.
اگه بازی بیرون نیومده بود که کونامی براش پچ نمی داد![]()
کسی تونسته انلاین بازی کنه بیاد توضیحی بده؟
face book واسه چیه تو بازی؟
خوب خودت داری میگی ایران دوست من ! ایران همه چیزش با کل دنیا فرق داره!![]()
از شوخی گذشته من که تا حالا این واسم ثابت شده ....حداقل از نسخه های قبلی خیلی کمتر شده ...و این یه پیشرفت خوبه...مطمئن اش اگه روبروی یک پ س باز بازی کنی اون راهو راحت میبنده !![]()
قربون دهنت
ساده و مفید لپ مطلبو گفتی
کامپیوتر با فردیناند سه نفرو دریبل می کنه اون وقت ما با کریس رونالدو و مسی دور خودمون می چرخیم
---------- Post added at 10:27 PM ---------- Previous post was at 10:25 PM ----------
خب راهت چیه ؟ بگو یه قومی رو از عذاب نجات بده تازه برای سلامتیت هم دعا می کنن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)