تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 143 از 280 اولاول ... 4393133139140141142143144145146147153193243 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,421 به 1,430 از 2800

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ

عضو تیم زیرنویس فارسی taghi_ramzi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

بازی پرسپولیس فوق العاده ضعیف در حد محلات بود
    بدون هیچ انگیزه و برنامه ، الکی میزدن زیر توپ ... به قول یارو "گل لگد میکردن به جای فوتبال!"
    استقلال هم چیز خاصی نداشت ، اگه داشت تو همون وقت عادی باید 5 تا میزد
    به امید روزهای بهتر برای پرسپولیس.

2. این کاربر از taghi_ramzi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

آقا چه وضعی این تیم پرسپولیس داره
    من نوعی از چهار ساعت قبل بازی رفتم 90 دقیقه هم تشویق کردیم این وضعمون هر داربی باخت
    تو طول 90 دقیقه دلمون خش بود حداقل یه تاکتیک تیمی از این تیم ببینیم
    اون تک موقعیت هامون هم فقط از روی خلاقیت علی کریمی بود....
    ترسو ها همیشه محکوم به شکستند آقای استیلی
    بعد از این دو گل میخوره تیم تازه تعویض می کنیم جالبه....
    آقای حقیقی هم که ادعاش گوش فلک رو کر کرده یک دفع توپ ساده بلد نیست و پنالتی میده...
    شانس آووردیم 6 تایی نشدیم....
    این تیم با این وضیعتش میخواد بره آسیا چه کنه؟
    با این حرف ها جگرم را اتش زدی انگار حرف دل منو زدی
    چهار تا بچه پرو که فقط بلدن به قیافشون برسن تیم را گرفتن
    مربی اش هم که همه میدونیم چجوری به این جا رسیده
    حقیقی فقط بلده به قیافش برسه و کری بخونه درست مثل شیث
    باز خدا را شکر شیث از تیم پرت شد بیرون
    تیم فقط علی کریمی را داره بس
    هر بازیکنی توپ دستش میاد بدون هیچ برنامه ای هی دور خودش میچرخید تا توپ را ازش بگیرن
    این تیم باید 5-6 تا میخورد
    اگه دنیزلی را بیارن میشه رو تیم حساب کرد برای جام باشگاه ها وگرنه درخشان و دکتر و کوفت و..... هیچ کدوم نمیتونن کاری بکنن

4. 8 کاربر از masoudtr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من واقعا نمیدونم اینا چرا از گذشته هیچوقت درس نمیگیرن . چرا تیمی به این بزرگی رو دادن دست حمید استیلی که هیچ کارنامه ای تا حالا نداشته . من خیلی حمید استیلی رو دوست دارم . انسان محترمیه . با تعصبه ولی اصلا مربی بزرگی نیست . لا اقل فعلا مربی بزرگی نیست . جالبه حالا بعد از کناره گیری حمید استیلی با تاخیری دو ماهه باز اسم یکسری افرادی رو میارن که در مقایسه با حمید استیلی باید بگیم صد رحمت به حمید استیلی ... آخه حمید درخشان ، افشین پیروانی ، محمد مایلی کهن ، فرشاد پیوس و دکتر و ... چه بدرد این تیم میخوره . اونها هم یکی مثل همین استیلی .

شما تیم ملی رو نگاه کنید . بازیکنا همون بازیکنای دوران قطبی و دایی و ... ولی مربیشون بزرگه ازش حساب میبرن وگرنه غیرت که ندارن واسه تیم ملیشون تلاش کنن . میدونن اگه ضعیف کار کنن یکی دیگه جاشون رو میگیره . واسه همینه که تیم ملی بازیهاش پیشرفت کرده . پرسپولیس هم یک مربی بزرگ میخواد . یک مربی که ازش حساب ببرن . بزرگ بون با عقده ای بودن (لوکا بوناچیچ) فرق میکنه ///

6. 2 کاربر از Manager_66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

جریان علی کریمی چیه؟ کسی میدونه چرا نزدیک بود با عزیز محمدی گل آویز بشه؟ تو خبرهای خوندم به خاطر شرایط پرسپولیس، رویانیان و استیلی درخواست کرده بودن زمان بازی به تعویق بیفته ولی عزیز محمدی زیر بار نرفته و گفته همین جمعه تنها زمانیه که ما داریم و کریمی هم به همین علت بهش پرخاش کرده. کسی جزئیات بیشتری از این خبر بصورت مستند داره؟

8. این کاربر از Pejvak61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز C0OPeR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

آخه یکی نیست بگه مرد حسابی ارزش داشت تمام اعتبار , محبوبیت , شهرت خودت رو از دست بدی بعد بیای توی ورزشگاه فحش ناموس بخوری و آخر سر با این وضعیت استعفا بدی ؟! وقتی داشت مصاحبه میکرد اشک توی چشاش جمع شده بود . خدایی خیلی ناراحت شدم ولی چوب اشتباهات خودش رو خورد . امیدوارم بقیه مربیان امثال ایشون درس بگیرن ...

10. 3 کاربر از C0OPeR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

با این نتایجی که استیلی عزیز به دست آورد و استعفاس شفاهی!!! که داد امیدوارم تعویضش کنند بره دنبال زندگیش

یه بابایی میگفت که تو اروپا بازیکنانی که تازه فوتبال رو گذاشتند کنار میرند تو تیمهای نونهالان دستیار مربی وایمیستند.مملکت داغون ما که هیچی سر جاش نیست.تا دیروز پاس میداد الان اومده سرمربی بزرگترین و پر طرفدارترین باشگاه کشور شده

من حتی تو خیالاتم این همه ذلت رو هم متصور نبودم.به خدا آدم بره تو خیابون سینه بزنه اما این روزا رو نبینه

مدیر عامل باشگاه که .....باشه .انتظار بیشتری نباید داشته باشیم.الان هم همه گیر دادن به چینش بازیکنها!!!
    اول فصل کر و لال بودند و ندیدند و خرج نکردند

12. 3 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Ssarshar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خدمتی که باند مخوف کاشانی و رفیق شفیقش حمید استیلی به باشگاه استقلال کردند رو فتح الله زاده و مظلومی با تمیشون نکردن !

خیلی دوست دارم ببینمش اون پیمان یوسفی رو ..
    و فقط یه سوال ازش بپرسم ! وقتی میگی " بنده خدا استیلی " آیا به فکر میلیون ها نفر از همون بندگان خدا هستی که بخاطر ندونم کاری استیلی و بالا دستی هاش اشک و غم روانه وجودشون شده ؟

امیدوارم هرکسی دستی تو نابودی این تیم مردمی داره یه خواب خوش نبینه ...
    از مدیرهای نظامی و سپاهی بالا دستی بگیر تا این کوچیکشون که استیلی باشه ...

14. 6 کاربر از Ssarshar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Lord007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

از پرسپولیسی که سرمربیش استیلی باشه آبی گرم نمیشه.ببین کی گفتم.حالا بعضیا بازم میان میگن هوادارا صبور باشن...
    این پستو تو صفحه 88 تاپیک دیدم؛بنده خدا اونموقع حال و روز امروزو پیش بینی کرده بود.جالبه که هیچ تشکری هم زیر پستش دیده نمیشه.

16. این کاربر از Lord007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

پس از بازی با استقلال منتشر شد / بیانیه مدیر عامل باشگاه پرسپولیس خطاب به هواداران

«خشت اول چون نهد معمار کج تا ثریا می رود دیوار کج». بیانیه محمد رویانیان مدیر عامل باشگاه پرسپولیس با این جمله کلید می خورد. وی پس از شکست پرسپولیس مقابل استقلال واقعیت هایی را در قالب یک بیانیه تقدیم اهالی فوتبال و بالاخص طرفداران پرسپولیس می کند.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، متن بیانیه مدیر عامل سرخپوشان پایتخت بشرح ذیل است:

بسم الله الرحمن الرحیم

مثل روز برایم روشن بود که در دربی شانسی نداریم و این عقیده و پیش بینی من دلایل زیادی داشت اما نمی توانستم با اشاعه این تفکر در بین بازیکنان روحیه آنها را تضعیف کنم. چرا که مرسوم نیست یک فرمانده قبل از یک نبرد بزرگ، سربازانش را تخلیه روحی و روانی کند. شاید معجزه فوتبال به دادمان می رسید و از حداقل شانس سود می بردیم اما اینگونه نشد.

به چند دلیل نتوانستیم بازی را ببریم. در فصل نقل و انتقالات تیم بد بسته شد و حواشی فراوانی دامن پرسپولیس را گرفت. ضرب المثل «خشت اول چون نهد معمار کج تا ثریا می رود دیوار کج» مبین حال پرسپولیس است. حمید استیلی اگر چه از فوتبالیست های بزرگ ما بشمار می رفت اما سرمربیگری پرسپولیس برای او زود بود و یکی از عوامل ناکامی تیم همین انتصاب در اول فصل برای هدایت پرسپولیس قلمداد می شود.

من با وارد کردن برخی شوک ها تیم را تقویت کردم تا استیلی، شکست خورده کنار نرود اما متاسفانه فرصت او تمام شد. استیلی بعد از بازی کنار گذاشته شد و به زودی سرمربی جدید پرسپولیس معرفی خواهد شد تا اوضاع تیم به سمت بهبودی پیش برود. من در بحرانی ترین شرایط پرسپولیس، قبول مسئولیت کردم و برای اصلاح شرایط نیز دست به هر کار قانونی خواهم زد.

محیط فوتبال ما سالم نیست. تصمیمات فوتبالی باید به طور جمعی اتخاذ شود و مدیران باشگاهی باید به بازی گرفته شوند اما اینجا تصمیم سازی شخصی است. در این 80 روزی که در عرصه فوتبال هستم یک بار از من مشورت نخواستند، در شرایطی که مصدومان زیادی داشتیم از سازمان لیگ خواستم تا بازی جام حذفی به تعویق بیفتد اما این فرصت از ما دریغ شد تا با یک لشگر مصدوم به دیدار حریف سنتی و تا بن دندان مسلح برویم.

باخت مقابل استقلال یکی از بدترین روزهای پرسپولیس را رقم زد و در ذهن هواداران به عنوان نقطه تاریک باقی خواهد ماند. از این پس باید طوری حرکت کنیم تا این موضوع از ذهن هواداران پاک شود. در بازی با استقلال هر چه به پایان بازی نزدیک شدیم انرژی بازیکنان ما تحلیل رفت و تعویض ها هم دردی را دوا نکرد تا با شکست، شرمندگی ما مقابل هواداران تشدید شود. هوادار پرسپولیس دوست داشت حداقل اگر تیم محبوبش در لیگ نتیجه نمی گیرد در جام حذفی استقلال را ببرد اما با نتیجه ای که حاصل شد، قلب هواداران ما شکست. اشک های آنها دل مرا به درد آورد و من به عنوان مسئول تیم، از تمامی هواداران بابت شکست در دربی عذرخواهی می کنم. این شکست معلول تصمیم گیری های اشتباه در ابتدای فصل است اما من با همه توان تلاش می کنم تا در کوتاه ترین زمان، پرسپولیس را به روزهای اوجش برگردانم.

18. 3 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

نمی دونم چی بگم.
    هر چی با خودم کلنجار میرم بازی رو فراموش کنم ، نمیشه.
    آینده تیم خیلی سیاه به نظر می رسه. حالا که دیگه حمید خان رفت. کی می خواد بیاد ؟
    چند روز دیگه دوباره بازی داریم. مربیمون کیه ؟ اصلا بهترین مربیهای دنیا هم بیان با این تیم و با این بازیکنها به هیچ جا نمی رسن.
    متاسفم
    نه تنها بازی رو باختیم بلکه برای اولین بار تو برنامه تلویزیونی هم تعداد آرامون کمتر از حریف شد.
    متاسفم فقط همین.

20. 2 کاربر از amirpers بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •