شده حکایت بارسا و رئال
همش رئال باید ببازه
و همش هم باید فرهاد ( مسی ) گل بزنه
شده حکایت بارسا و رئال
همش رئال باید ببازه
و همش هم باید فرهاد ( مسی ) گل بزنه
کسی سراغ نداره؟
منم میخوام
بچه ها نظرتون درباره بازی آندو تیموریان چیه ؟ به نظرتون بازیش افتضاح نیست !؟
چی میگی برادر من شاید درصد زیادی از پیروزی دیروز سهم اندو باشه اندو واقعا خوب و محکم بازی میکنه من نمیدونم شما رو چه حسابی همچین نظری دادید![]()
دوستان دیشب پست نوشتم ولی پاک شد!حالا با 14-15 ساعت اختلاف نظرمو میگم!
نیمه اول بازی کامل به نفع ما بود!خیلی راحتو روون!اندو جلو حرکت پرسپولیسو میگرفت میداد جباری میلاد کرار و مجیدی و موقعیت رو دروازه!واقعا راحت دفاع پرسپولیسو تخریب میکردیم!اندو یه تنه وسطو واسمون نگه داشته بود!حالا رحمتیم خوب پوشش میداد!
شوت جباری به نظرم گل شد حالا وای میستیم ببینیم چی میگن!
نیمه دومم تا قبل پنالتی بازی برابر بود ولی بعد پنالتی پرسپولیسیا شیر شدن!(که البته منتظری عالی بود!واقعا بهش تبریک میگم که بعد مصدومیت اینقدر خوب کار میکنه!)خوب نزاشتیم دیگه
از 75 به بعد دیگه بازم بازی کامل مال ما بود که ترکوندیم!برهانی چی پاس میداد!خیلی با دو سه تا پاسی که داد حال کردم!
در کل عالی بودیم و جای هیچ حرف حدیثی نبود!نه داور به نفعمون بود نه اونا بهتر بازی کردن(کلا سوار بازی بودیم)!
تبریک میگم!اما به نظرم حداقل 3-0 باید میشد!![]()
کاملا مخالفم
اگر بازی با تراکتور آندو بود مطمئن باشید ما نمی باختیم. آندو بازیکن فیزیکی و درگیر البته همراه با چاشنی تکنیکه. یک هافبک دفاعی محکم که خصوصیات هجومی خوبی هم داره
کاملا مخالفم
آندو یه بازیکن فیزیکی و درگیره با چاشنی تکنیک. یه هافبک دفاعی محکم با خصوصیات تهاجمی.
اگر بازی با تراکتور غایب نبود مطمئن باشید استقلال نمی باخت
نه کجا بازیش افتضاحه یکی از بهترین بازیکنهای این فصل بوده تا الان فقط کمی با خشونت بازی میکنه و تو استقلال بیشترین دوندگی رو داره که اتفاقا جای خالیش تو بازی با تراکتور کاملا احساس شد
تو نبردای تن به تن که عالیه...بچه ها نظرتون درباره بازی آندو تیموریان چیه ؟ به نظرتون بازیش افتضاح نیست !؟
بازی سازیشم خوبه...
پوشش هم خوب میده.........
اما یه مشکل اساسی داره وقتی از بازیکن عقب میوفته بدون فکر خطا میکنه!
رضايي و مصدومان استقلال
پزشک تيم فوتبال استقلال از کشيدگي زانوي رحمتي خبر داد.
اکبر رضایی در مورد وضعیت مصدومیت فرهاد مجیدی اظهار داشت: این بازیکن دچار مصدومیت ناشی از یک برخورد به زانو شده است. از مجیدی معاینه مختصری گرفته ام که درد داشت اما به او گفتم باید 24 ساعت کمپرس یخ بگذارد و سپس معاینه شود.
وی در خصوص مهدی رحمتی نیز گفت: او دچار کشیدگی ناحیه دوقلوی زانو شد. این بازیکن هم باید 24 ساعت یخ روی پایش بگذارد. اگر قرار باشد از او MRI گرفته شود باید این مدت را استراحت کند تا بتوانیم میزان مصدومیت او را تشخیص دهیم.
رضایی در پایان در مورد حضور پژمان منتظری در دربی گفت: قبل از هر چیز باید از بچه های تیم تشکر کنم که زحمت خود را کشیدند. یک تشکر هم از دکتر نوروزی و همکارانش می کنم که با درمان خود توانستند به پژمان منتظری کمک کنند تا به دربی برسد.
---------------------------------------------------
فتحالله زاده: استعفايم كذب است
علي فتحالله زاده معتقد است که استقلال در هفتاد و يکمين داربي پايتخت از حريف سنتياش سر تر بود و حتي موقعيتهاي ديگري هم داشت که ميتوانست به گل تبديل کند.
علي فتحالله زاده پس از پيروزي تيمش برابر پرسپوليس در مورد رکوردشکني استقلال، مشکلات تماشاگران و مسائل ديگر صحبت کرد که مشروح آن را در زير ميخوانيد:
* استقلال توانست داربي هفتاد و يکم را به سود خود تمام کند و با پيروزي در سه داربي پشت سر هم يک رکورد را از خود بر جاي بگذارد. نظر شما درباره اين بازي چيست؟
فکر ميکنم که هميشه بازيهاي اين دو تيم خوب از آب در نميآمد، اما جمعه بازي زيبايي را از هر دو تيم مشاهده کرديم. پرسپوليسيها هم خوب دويدند، البته تيم ما سرتر بود. دو توپ را به تيرک دروازه زديم و چند موقعيت ديگر را نيز از دست داديم. در مجموع بازيکنان ما خوب بازي کردند و به هواداران استقلال نيز تبريک مي گويم که استقبال خوبي از اين بازي انجام دادند. حتي در پلههايي که بين سکوها براي رفت و آمد قرار داده شده است، نيز تماشاگران نشسته بودند. فکر ميکنم بيش از 100 هزار نفر جمعيت در ورزشگاه آزادي حضور داشتند. بازيکنان استقلال در اين بازي با غيرت و شجاعانه بازي کردند و در نهايت توانستند مزد تلاششان را بگيرند.
* بعد از مدتها ظرفيت ورزشگاه آزادي کاملا پر شده بود. نظر شما در مورد اين اتفاق چيست؟
فوتبال بدون تماشاگر هيچ ارزشي ندارد، اگر فوتبال ارزشمند شده است، فقط به خاطر تماشاگران است. همه تيمها تلاش ميکنند که هواداران زيادي را جذب کنند. اين تماشاگران تيمشان را دوست دارند و بعضا هزار کيلومتر راه را طي ميکنند تا اين بازي را ببينند. اين مسايل بسيار ارزشمند است. روز قبل از بازي که به اردوي تيم رفتم، ساعت 12 شب ديدم که تعداد زيادي از تماشاگران اطراف استاديوم آزادي چادر زدند و در حال استراحت هستند. اين افراد تا عصر فردا بايد منتظر بمانند و انتظار يک بازي را بکشند. اين مسائل واقعا به اعصاب افراد فشار وارد ميکند. مگر شماره گذاري صندليهاي استاديوم چقدر مشکل است که اين کار را انجام نمي دهند؟ چرا خودمان را به آن راه زده ايم و مي گوييم «نميشود»، اگر نميتوانند اين کار را انجام دهند، اين مسئوليت را به ما و پرسپوليس واگذار کنند و با آنها کار را تقسيم کنيم و پيش ببريم و ورزشگاه آزادي را آباد کنيم. يعني چي که نميتوانيم 120 هزار صندلي را شماره گذاري کنيم؟ اين اتفاقات در شان هواداران نيست و شرمنده هواداران هستيم. از هواداران تشکر ميکنم که مقابل پرسپوليس ما را تنها نگذاشتند و با اين که پس از باخت مقابل تراکتورسازي احساس مي کرديم که شايد تماشاگر کمتري بيايد، آنها آمدند و تيمشان را حمايت کردند، دستشان درد نکند.
*پرويز مظلومي با سه پيروزي پشت سر هم برابر پرسپوليس توانست هت تريک کند.
فکر ميکنم پرويز مظلومي اولين مربي است که هت تريک ميکند، به او تبريک مي گويم، انشاءالله با تدبير کادر فني تيم نتايج خوب ما ادامه داشته باشد. به هر حال اين هم رکوردي است که پرويز مظلومي به باقي رکوردهايش اضافه کرده است.
* در فصل نقل و انتقالات جاسم کرار و علي کريمي به عنوان خريدهاي خوب استقلال و پرسپوليس لقب گرفتند و از قول شما مطرح شده بود که کرار بهتر از کريمي است، حال در اين بازي تقابل اين دو بازيکن را ديديم، با توجه به اين موضوع کريمي بهتر بود يا کرار؟
فکر ميکنم که هر دو بازيکن خوب بودند، من علي کريمي را خيلي دوست دارم و اميدوار هستم که صحبتهاي که انجام داده بودم، دقيقا به گوشش رسيده باشد. کرار بازيکن تيم من است و بازيکن خوبي هم است، ولي کريمي بازيکن تيم ملي کشور من است و او را بسيار دوست دارم. او بازيکن بسيار ارزشمندي است. زماني که اين دو بازيکن را با يکديگر مقايسه کرده بودم، گفتم که کرار بهتر است، چون که آن سال علي کريمي تا آخر فصل در ايران بازي نکرده بود. در مجموع بايد بگويم که علي کريمي بازيکن تيم ملي ايران است و از بازي او لذت ميبرم، اما در بازي ديروز علي کريمي تنها بود و نتوانست کارهايي که دوست دارد را انجام دهد. فکر ميکنم که او در پست اصلياش بازي نکرد. اين موضوع هيچ چيز از تواناييهاي کريمي کم نميکند. او بازيکن بسيار بزرگي است و افتخار ايران است.
* در بازي شب گذشته پرسپوليس بد بازي کرد يا استقلال خوب بود؟
فکر ميکنم که پرسپوليس آن پرسپوليسي که مقابل ذوب آهن قرار گرفته بود، نبود.
* بعد از پيروزي در اين بازي پاداش ويژهاي براي بازيکنان در نظر گرفتهايد؟
از قبل هم گفته بودم که پاداش اين بازي نيز مانند بازيهاي گذشته است و روي حرفم هم ايستادم، حتي يکي از خبرنگاران به من گفت که وقتي به رختکن بروي بازيکنان پاداش را بيشتر ميکنند و من هم گفتم که اين طور نيست و به رختکن هم نرفتم.
* با توجه به پيروزي در اين بازي و روندي که تاکنون استقلال طي کرده است، ادامه کار اين تيم را چطور ميبينيد؟
استقلال با بازيهاي خوبي که از ابتداي فصل تاکنون انجام داده است، از مدعيان قهرماني در ليگ امسال است، فکر ميکنم هر چه جلوتر برويم و بازيکنان هماهنگ تر شوند، بهتر کار خواهيم کرد.
* در داربي بعدي هم ميتوانيد پيروز شويد؟
اين تيم ميتواند پيروز باشد، ما تيم خوبي بستيم و کادر فني خوبي هم داريم و با توجه به اين مسايل هر چيزي امکان پذير است، اگر اراده داشته باشيم، هر کاري ميتوانيم بکنيم، اراده نعمتي است که خدا در وجود هر کسي قرار داده است و با آن ميتوان به هر چيزي رسيد.
* پس از فشارهاي AFC براي حرفهاي شدن باشگاهها بحث هيات مديرههاي دو تيم استقلال و پرسپوليس بسيار داغ شد. تکليف هيات مديره استقلال چه شد؟
هيات مديره از اختيارات من خارج است و هيچ گونه مسووليتي در اين موضوع ندارم. دوستان حتما در حال بررسي اعضاي هيات مديره هستند و انشاءالله به زودي آن را معرفي ميکنند. به هر حال اگر از من مشورت بخواهند، نظرم را مي گويم.
* شايعهاي مبني بر استعفاي شما به دليل بدهي هاي باشگاه مطرح شده بود، صحت دارد؟
خير. کذب است، شب گذشته مثل هميشه از تونل رد شدم و از ورزشگاه خارج شدم.
منبع:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)