تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 143 از 339 اولاول ... 4393133139140141142143144145146147153193243 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,421 به 1,430 از 3386

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | آبی پوشان

آخر فروم باز peyman_nn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    کردستان

پيش فرض

شده حکایت بارسا و رئال

همش رئال باید ببازه
    و همش هم باید فرهاد ( مسی ) گل بزنه

2. 5 کاربر از peyman_nn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه e.s.e.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    ?

پيش فرض

سلام.
    لینک دانلود کامل بازی رو می خواستم.
    کسی سراغ داره؟
    کسی سراغ نداره؟
    منم میخوام

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

بچه ها نظرتون درباره بازی آندو تیموریان چیه ؟ به نظرتون بازیش افتضاح نیست !؟

پروفشنال ESTEGHLAL 67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

چی میگی برادر من شاید درصد زیادی از پیروزی دیروز سهم اندو باشه اندو واقعا خوب و محکم بازی میکنه من نمیدونم شما رو چه حسابی همچین نظری دادید

6. 5 کاربر از ESTEGHLAL 67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه H00m@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    گیلان سرسبز

پيش فرض

دوستان دیشب پست نوشتم ولی پاک شد!حالا با 14-15 ساعت اختلاف نظرمو میگم!

نیمه اول بازی کامل به نفع ما بود!خیلی راحتو روون!اندو جلو حرکت پرسپولیسو میگرفت میداد جباری میلاد کرار و مجیدی و موقعیت رو دروازه!واقعا راحت دفاع پرسپولیسو تخریب میکردیم!اندو یه تنه وسطو واسمون نگه داشته بود!حالا رحمتیم خوب پوشش میداد!

شوت جباری به نظرم گل شد حالا وای میستیم ببینیم چی میگن!

نیمه دومم تا قبل پنالتی بازی برابر بود ولی بعد پنالتی پرسپولیسیا شیر شدن!(که البته منتظری عالی بود!واقعا بهش تبریک میگم که بعد مصدومیت اینقدر خوب کار میکنه!)خوب نزاشتیم دیگه

از 75 به بعد دیگه بازم بازی کامل مال ما بود که ترکوندیم!برهانی چی پاس میداد!خیلی با دو سه تا پاسی که داد حال کردم!

در کل عالی بودیم و جای هیچ حرف حدیثی نبود!نه داور به نفعمون بود نه اونا بهتر بازی کردن(کلا سوار بازی بودیم)!

تبریک میگم!اما به نظرم حداقل 3-0 باید میشد!

8. 3 کاربر از H00m@N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه esi_241's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

کاملا مخالفم
    اگر بازی با تراکتور آندو بود مطمئن باشید ما نمی باختیم. آندو بازیکن فیزیکی و درگیر البته همراه با چاشنی تکنیکه. یک هافبک دفاعی محکم که خصوصیات هجومی خوبی هم داره

10. 5 کاربر از esi_241 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه esi_241's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

کاملا مخالفم
    آندو یه بازیکن فیزیکی و درگیره با چاشنی تکنیک. یه هافبک دفاعی محکم با خصوصیات تهاجمی.
    اگر بازی با تراکتور غایب نبود مطمئن باشید استقلال نمی باخت

12. 3 کاربر از esi_241 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

نه کجا بازیش افتضاحه یکی از بهترین بازیکنهای این فصل بوده تا الان فقط کمی با خشونت بازی میکنه و تو استقلال بیشترین دوندگی رو داره که اتفاقا جای خالیش تو بازی با تراکتور کاملا احساس شد

14. 5 کاربر از D o l f i n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    گیلان سرسبز

پيش فرض

تو نبردای تن به تن که عالیه...
    بازی سازیشم خوبه...
    پوشش هم خوب میده.........

اما یه مشکل اساسی داره وقتی از بازیکن عقب میوفته بدون فکر خطا میکنه!

16. 3 کاربر از H00m@N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    گیلان سرسبز

پيش فرض

رضايي و مصدومان استقلال

پزشک تيم فوتبال استقلال از کشيدگي زانوي رحمتي خبر داد.

اکبر رضایی در مورد وضعیت مصدومیت فرهاد مجیدی اظهار داشت: این بازیکن دچار مصدومیت ناشی از یک برخورد به زانو شده است. از مجیدی معاینه مختصری گرفته ام که درد داشت اما به او گفتم باید 24 ساعت کمپرس یخ بگذارد و سپس معاینه شود.

وی در خصوص مهدی رحمتی نیز گفت: او دچار کشیدگی ناحیه دوقلوی زانو شد. این بازیکن هم باید 24 ساعت یخ روی پایش بگذارد. اگر قرار باشد از او MRI گرفته شود باید این مدت را استراحت کند تا بتوانیم میزان مصدومیت او را تشخیص دهیم.

رضایی در پایان در مورد حضور پژمان منتظری در دربی گفت‌: قبل از هر چیز باید از بچه های تیم تشکر کنم که زحمت خود را کشیدند. یک تشکر هم از دکتر نوروزی و همکارانش می کنم که با درمان خود توانستند به پژمان منتظری کمک کنند تا به دربی برسد.

---------------------------------------------------
    فتح‌الله زاده: استعفايم كذب است

علي فتح‌الله زاده معتقد است که استقلال در هفتاد و يکمين داربي پايتخت از حريف سنتي‌اش سر تر بود و حتي موقعيت‌هاي ديگري هم داشت که مي‌توانست به گل تبديل کند.

علي فتح‌الله زاده پس از پيروزي تيمش برابر پرسپوليس در مورد رکوردشکني استقلال، مشکلات تماشاگران و مسائل ديگر صحبت کرد که مشروح آن را در زير مي‌خوانيد:

* استقلال توانست داربي هفتاد و يکم را به سود خود تمام کند و با پيروزي در سه داربي پشت سر هم يک رکورد را از خود بر جاي بگذارد. نظر شما درباره اين بازي چيست؟

فکر مي‌کنم که هميشه بازي‌هاي اين دو تيم خوب از آب در نمي‌آمد، اما جمعه بازي زيبايي را از هر دو تيم مشاهده کرديم. پرسپوليسي‌ها هم خوب دويدند، البته تيم ما سرتر بود. دو توپ را به تيرک دروازه‌ زديم و چند موقعيت ديگر را نيز از دست داديم. در مجموع بازيکنان ما خوب بازي کردند و به هواداران استقلال نيز تبريک مي گويم که استقبال خوبي از اين بازي انجام دادند. حتي در پله‌هايي که بين سکوها براي رفت و آمد قرار داده شده است، نيز تماشاگران نشسته بودند. فکر مي‌کنم بيش از 100 هزار نفر جمعيت در ورزشگاه آزادي حضور داشتند. بازيکنان استقلال در اين بازي با غيرت و شجاعانه بازي کردند و در نهايت توانستند مزد تلاششان را بگيرند.

* بعد از مدت‌ها ظرفيت ورزشگاه آزادي کاملا پر شده بود. نظر شما در مورد اين اتفاق چيست؟

فوتبال بدون تماشاگر هيچ ارزشي ندارد، اگر فوتبال ارزشمند شده است، فقط به خاطر تماشاگران است. همه تيم‌ها تلاش مي‌کنند که هواداران زيادي را جذب کنند. اين تماشاگران تيم‌شان را دوست دارند و بعضا هزار کيلومتر راه را طي مي‌کنند تا اين بازي را ببينند. اين مسايل بسيار ارزشمند است. روز قبل از بازي که به اردوي تيم رفتم، ساعت 12 شب ديدم که تعداد زيادي از تماشاگران اطراف استاديوم آزادي چادر زدند و در حال استراحت هستند. اين افراد تا عصر فردا بايد منتظر بمانند و انتظار يک بازي را بکشند. اين مسائل واقعا به اعصاب افراد فشار وارد مي‌کند. مگر شماره گذاري صندلي‌هاي استاديوم چقدر مشکل است که اين کار را انجام نمي دهند؟ چرا خودمان را به آن راه زده ايم و مي گوييم «نمي‌شود»، اگر نمي‌توانند اين کار را انجام دهند، اين مسئوليت را به ما و پرسپوليس واگذار کنند و با آن‌ها کار را تقسيم کنيم و پيش ببريم و ورزشگاه آزادي را آباد کنيم. يعني چي که نمي‌توانيم 120 هزار صندلي را شماره گذاري کنيم؟ اين اتفاقات در شان هواداران نيست و شرمنده هواداران هستيم. از هواداران تشکر مي‌کنم که مقابل پرسپوليس ما را تنها نگذاشتند و با اين که پس از باخت مقابل تراکتورسازي احساس مي کرديم که شايد تماشاگر کمتري بيايد، آن‌ها آمدند و تيمشان را حمايت کردند، دستشان درد نکند.

*پرويز مظلومي با سه پيروزي پشت سر هم برابر پرسپوليس توانست هت تريک کند.

فکر مي‌کنم پرويز مظلومي اولين مربي است که هت تريک مي‌کند، به او تبريک مي گويم، ان‌شاءالله با تدبير کادر فني تيم نتايج خوب ما ادامه داشته باشد. به هر حال اين هم رکوردي است که پرويز مظلومي به باقي رکوردهايش اضافه کرده است.

* در فصل نقل و انتقالات جاسم کرار و علي کريمي به عنوان خريدهاي خوب استقلال و پرسپوليس لقب گرفتند و از قول شما مطرح شده بود که کرار بهتر از کريمي است، حال در اين بازي تقابل اين دو بازيکن را ديديم، با توجه به اين موضوع کريمي بهتر بود يا کرار؟

فکر مي‌کنم که هر دو بازيکن خوب بودند، من علي کريمي را خيلي دوست دارم و اميدوار هستم که صحبت‌هاي که انجام داده‌ بودم، دقيقا به گوشش رسيده باشد. کرار بازيکن تيم من است و بازيکن خوبي هم است، ولي کريمي بازيکن تيم ملي کشور من است و او را بسيار دوست دارم. او بازيکن بسيار ارزشمندي است. زماني که اين دو بازيکن را با يکديگر مقايسه کرده بودم، گفتم که کرار بهتر است، چون که آن سال علي کريمي تا آخر فصل در ايران بازي نکرده بود. در مجموع بايد بگويم که علي کريمي بازيکن تيم ملي ايران است و از بازي او لذت مي‌برم، اما در بازي ديروز علي کريمي تنها بود و نتوانست کارهايي که دوست دارد را انجام دهد. فکر مي‌کنم که او در پست اصلي‌اش بازي نکرد. اين موضوع هيچ چيز از توانايي‌هاي کريمي کم نمي‌کند. او بازيکن بسيار بزرگي است و افتخار ايران است.

* در بازي شب گذشته پرسپوليس بد بازي کرد يا استقلال خوب بود؟

فکر مي‌کنم که پرسپوليس آن پرسپوليسي که مقابل ذوب آهن قرار گرفته بود، نبود.

* بعد از پيروزي در اين بازي پاداش ويژه‌اي براي بازيکنان در نظر گرفته‌ايد؟

از قبل هم گفته بودم که پاداش اين بازي نيز مانند بازي‌هاي گذشته است و روي حرفم هم ايستادم، حتي يکي از خبرنگاران به من گفت که وقتي به رختکن بروي بازيکنان پاداش را بيشتر مي‌کنند و من هم گفتم که اين طور نيست و به رختکن هم نرفتم.

* با توجه به پيروزي در اين بازي و روندي که تاکنون استقلال طي کرده است، ادامه کار اين تيم را چطور مي‌بينيد؟

استقلال با بازي‌هاي خوبي که از ابتداي فصل تاکنون انجام داده است، از مدعيان قهرماني در ليگ امسال است، فکر مي‌کنم هر چه جلوتر برويم و بازيکنان هماهنگ تر شوند، بهتر کار خواهيم کرد.

* در داربي بعدي هم مي‌توانيد پيروز شويد؟

اين تيم مي‌تواند پيروز باشد، ما تيم خوبي بستيم و کادر فني خوبي هم داريم و با توجه به اين مسايل هر چيزي امکان پذير است، اگر اراده داشته باشيم، هر کاري مي‌توانيم بکنيم، اراده نعمتي است که خدا در وجود هر کسي قرار داده است و با آن مي‌توان به هر چيزي رسيد.

* پس از فشارهاي AFC براي حرفه‌اي شدن باشگاه‌ها بحث هيات مديره‌هاي دو تيم استقلال و پرسپوليس بسيار داغ شد. تکليف هيات مديره استقلال چه شد؟

هيات مديره از اختيارات من خارج است و هيچ گونه مسووليتي در اين موضوع ندارم. دوستان حتما در حال بررسي اعضاي هيات مديره هستند و ان‌شاءالله به زودي آن را معرفي مي‌کنند. به هر حال اگر از من مشورت بخواهند، نظرم را مي گويم.

* شايعه‌اي مبني بر استعفاي شما به دليل بدهي هاي باشگاه مطرح شده بود، صحت دارد؟

خير. کذب است، شب گذشته مثل هميشه از تونل رد شدم و از ورزشگاه خارج شدم.

منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

18. 3 کاربر از H00m@N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •