یه خبر عجیب! برای دوستانی که ترکست دارن یه کانال ایرانی ظاهرا بازی و نشون میده منبع هم سایت liveonsat
با این فرکانس:
11987 h 2222 5/6
یه خبر عجیب! برای دوستانی که ترکست دارن یه کانال ایرانی ظاهرا بازی و نشون میده منبع هم سایت liveonsat
با این فرکانس:
11987 h 2222 5/6
سیتی هم طبق پیشبینی ها داره میبره.فردا بازی سختیه!10 سال نبردن در استمفرد بریچ!
من دوست دارم بن آموس توی دروازه باشه.انگیزش حداقل از دی خیا بیشتره.
اون کانال ایرانی نیست و افغانی هست...کانال راه فردا....باید از کانال افغان ببینیم...اینم از حال و روز ما ایرانی ها.....
فرگوسن درواکنش به خبرضعف بينايي سنگربان تيم
سرمربي تيم فوتبال منچستريونايتد به حمايت از سنگربان جوان اسپانيايي تيمش پرداخت و گفت: مطمئنام دخهآ يکي از بزرگان اولدترافورد خواهد شد.
به نقل از دیلیمیل، یک روز پس از انتشار اخباری توسط مطبوعات اسپانیا مبنی بر ضعف بینایی داوید دخهآ و انجام عمل جراحی لیزر این دروازهبان ۲۱ ساله در تابستان گذشته، سرآلکس فرگوسن واکنش نشان داد. او به جانبداری از سنگربان اسپانیایی که در ماه اوت خریداری شد، پرداخت.
فرگی اظهار داشت: داوید دخهآ در دروازهبانی یک استعداد بزرگ است و من اطمینان دارم او یکی از چهرههای بزرگ در تاریخ منچستریونایتد و در اولدترافورد خواهد شد.
مربی ۷۰ ساله افزود: باید شرایط او را از هر جهت در نظر گرفت. از جمله که اولین سال حضورش را در لیگ برتر میگذراند و هنوز ارتباط صحیحی با فوتبال اینجا برقرار نکرده، برای او هنوز دشواریهایی وجود دارد که همین موضوع باعث شده دو، سه اشتباه هم انجام دهد، اما در مجموع با مشکلی جسمانی مواجه نیست.
فرگوسن ادامه داد: قدر مسلم دو، سه سال دیگر او به تجربه بیشتری خواهد رسید و ما برخلاف اکنون دیگر در مورد کمبود تجربهاش حرف نخواهیم زد.
دخهآ ابتدای تابستان از آتلتیکو مادرید جدا شد تا نزد شیاطین سرخ جانشین ادوین فان درسار هلندی شود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرگوسن در کنفرانس خبري پيش از بازي با چلسي
سر الکس فرگوسن، سرمربي منچستريونايتد، معتقد است ديدار روز يکشنبه تيمش مقابل چلسي نسبت به ديدار رفت در الدترافورد بسيار دشوارتر باشد.
شیاطین سرخ در دیدار رفت در همان نیمه اول 3-0 از حریف پیش افتادند و تک گل تورس در نیمه دوم هم نتوانست از سنگینی شکست آبی ها کم کند.
فرگی در گفتگو با خبرنگاران گفت:" بازی دیوانه کننده ای بود. دیدار یکشنبه هم می تواند همینطور باشد؛ حتی سخت تر."
علی رغم اینکه چلسی در حال حاضر 12 امتیاز با منچستریونایتد فاصله دارد، اما با توجه به اینکه یونایتدها 9 سال است در لیگ برتر در استمفوردبریج به پیروزی نرسیده اند، در مورد این دیدار با احتیاط صحبت می کند.
" اصلا بازی آسانی نخواهد بود. در 7 سال گذشته جدال های سختی با چلسی داشتیم."
سرمربی اسکاتلندی یونایتدها همچنین معتقد است ویلاس بواس برای جا انداختن سبک بازی اش در تیم چلسی به زمان نیاز دارد.
" در بازی قبلی مقابل چلسی، من متوجه شدم که آنها با چلسی های قبلی متفاوت هستند. وقتی یک مربی جدید بعد از مربی موفقی مانند آنچلوتی پا به باشگاه می گذارد، ایجاد تغییر به زمان نیاز دارد. هر مربی فلسفه خاص خودش را دارد."
دوستان گرامی که اینترنت پر سرعت دارن میتونن از سایت زیر با کیفیتی متوسط بازی رو ببینن:
با سرعت دانلود 40 یا 50 میتونین ببینین.
بازيکنان منچستريونايتد با تري دست نمي دهند
بازيکنان تيم فوتبال منچستريونايتد انگليس تصميم گرفته اند در ابتداي ديدار امشب خود مقابل چلسي در صورت حضور جان تري کاپيتان اين تيم، با وي دست ندهند.
روزنامه های انگلیس نوشتند، ''الکس فرگوسن'' سرمربی منچستریونایتد پیش از این گفته بود ''ریو فردیناند'' احتمالا با تری دست نخواهد داد اما گفته می شود اکنون تعدادی دیگر از بازیکنان این تیم نیز با تری دست نخواهند داد. همان کاری که ''وین بریج'' بازیکن منچسترسیتی دو سال پیش انجام داد.
با این اوصاف بعید است فردیناند حتی حاضر شود در دفاع تیم ملی تیم ملی انگلیس در کنار تری بازی کند.
رابطه این دو بازیکن بعد از توهین نژادپرستانه تری به ''آنتون فردیناند'' برادر کوچکتر ریو شکرآب شده است.
ریو به دلیل عدم آمادگی در دو مسابقه قبلی انگلیس در ماه نوامبر بازی نکرد اما در بازی با چلسی هم ممکن است به دلیل آسیب دیدگی کاپیتان آبی ها رو در روی تری قرار نگیرد.
فردیناند بعد از اینکه اتحادیه فوتبال انگلیس کاپیتانی تیم ملی را از تری گرفت، گفته بود: نمی توانم نسبت به حضور او بی تفاوت باشم.
وی در مورد برادرش هم خاطر نشان کرده بود: ما با هم بزرگ شدیم و در کودکی من همیشه مراقب او بودم. اگر خطری متوجه آنتون می شد، همیشه به عنوان شانه ای برای تکیه کردن، در کنارش بودم. به همین دلیل لحظاتی مثل اکنون که نمی توانم چیزی بگویم، برایم خیلی سخت است. برای خانواده ام هم سخت است. برادرم هرگز به کسی توهین نکرده است اما باید بنشیند که توهین های برخی افراد کوته فکر را بشنود.
فردیناند از اتفاق مشابهی که چندی پیش بین ''لوییس سوآرز'' و ''پاتریس اورا'' افتاد نیز ابراز تأسف کرد و گفت: فکر می کردم دوران نژادپرستی به پایان رسیده است ولی مثل اینکه این عقاید فقط برای مدتی کنار گذاشته شده بودند.
افغانیه؟ من اسم کانالو دیدم گفتم شاید فارسیه! ولی اگه همه ی بازی ها را نشون بده که عالیه. چیکار به کانالش داریم بازی ها رو میبینیمبرام جالب بود این بازیو نشون میده.
بازی تو نیمه اول 1-0 به سود چلسی تموم شد با گل به خودی اوانز
+
دوستان نظرات خودتون راجع به این بازی در تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بیان کنید./
تنکس![]()
خدا رو شکر به خیر گذشت!این چه دفاعی هست؟دو تا گل به خودی....دی خیا عالی بود.دقایق اخر سیو عالی داشت.
میتونستیم ببریم اگه یکم بهتر بازی میکردیم.
بازی 3-0 باخته رو 3-3 مساوی کردیم
ولی از صدر دور شدیم
رونی دو تا پنالتی گل کرد و هرناندز گل مساوی رو زد
گل اول هم جانی ایونز به خودمون زد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)