ctrl+shift+esc بزن....
داشتی ویندوز عوض می کردی ؟؟؟
ctrl+shift+esc بزن....
داشتی ویندوز عوض می کردی ؟؟؟
ctrl+shift+esc هم کار نکرد! فنش همینطوری داره با سرعت و صدار زیاد کار میکنه !
نه داشتم با پاراگون بوت میکردن پارتیشن بندی کنم :(
کل دکمه های کیبورد کار نمیکنن ! هنگ کرده ! فکر کنم باید باتریشو در بیارم تا خاموش بشه نه ؟؟ :( راه حلی دیگه ای هست ؟
Last edited by mapooli; 24-07-2011 at 00:57.
مجبور شدم باتریشو در بیارم تا خاموش بشه ! خیلی وضیعیت Emergency شده بود !![]()
سلام.
چطوری؟
آخر چی شد این لپ تاپت؟
بعد که خاموشش کردی راه افتاد دوباره ؟نیفتاد؟راه افتاد بعد موند؟راه نیفتاد بعد راه میفته؟
هم راه افتاد و هم راه نیفتاد؟اصلا راه نیفتاد؟ اول موند بعد راه افتاد ؟در راه افتاد ولی نموند ؟.......
عجب فازی داد این ......
سلام،
خوبم
خدا رو شکر بعد از دراوردن باتری مثل حالت عادی ویندوز بالا اومد، ولی عجب وضعیتی بودا، تا حالا این جوریشو ندیده بودم فنش اینقدر تند میچرید گفتم الان پرواز میکنه
نتیجه گیری گزینه ی 1ام درست میباشدالبته این ...... هم درسته بود
![]()
باز اومدی تو
هنوز طرز جواب دادنه درست و حسابی رو یاد نگرفتی ، یه بار دیگه ام بگی ها ها ها ... با من طرفی
اومدی به همه ی پستا یه جوابی دادی ، حالا مثلا چی
باشه بابا بلدی
( دوستان دیگه جدی نگیرن)
---------- Post added at 02:21 AM ---------- Previous post was at 02:19 AM ----------
اول از همه مبارکت باشه
واسه منم اینطوری شده بود ، می تونستی دوباره کار بک آپ گیریتو ادامه بدی ، البته اگر با Recovery Manager انجام داده بودی
ایشالا فنش برات بچرخه![]()
مال بابات نیست که اینجا...حالا خوبه تحویلت گرفنم وگرنه دیگه معلوم نبود چی می شد...
جر می دادی احتمالا خودتو که توجه منو جلب کنی...
چیز تاریخ مصرف گذشته هم نخور واسه من...
هر وقت خواستی به خودم بگو کلی دارم برات...
آخه چقد بزنم قهوه ای کنم خسته شدم ....
ها ها ها ....![]()
Last edited by emofaboy; 24-07-2011 at 08:46.
جوک با حالی بود !!!!
دیگه ادامه نمی دم ...![]()
(این پاسخ دوست عزیزی هست که ترجیح دادم اینجا هم بذارم برای کسانی که احیانا سوالی دارن)
ببینید دوست عزیز اچ پی تو ایران گارانتی و ساپورت رسمی نداره و هر فروشگاه که ادعا می کنه نمایندگی اچ پی داره بدونین کاملا fake هست ...
اما این به این معنی نیست که هیچ گونه ساپورتی برای این برند تو ایران وجود نداره....
خیلی از گارانتی ها شرکتی هستن و بعضی دیگه هم گارانتی فروشگاه می دن...
این فروشگاه که آدرس دادم قبلا گارانتی الماس می داد که شرکتی بود و فوق العاده مزخرف اما به دلیل اینکه خودشون اچ پی کار حرفه ای هستند و فوق العاده کارشون درسته دیگه گارانتی شرکتی نمی کنن وگارانتی تعمیرگاه تخصصی خودشون رو می دن که خیلی هم عالی هست ...
ضمنا امکان نداره از این فروشگاه خرید کنین و مشکلی براتون پیش بیاد ...
اما من پیشنهاد می کنم گارانتی رو بگیرین برای اطمینان خاطر....
بله 1250T با گارانتی ...
اصلا نیاز نیست شما دامنه خاصی برای کاربری تون تعریف کنین به خاطر این که این نوت بوک به قدری قوی هست که تمام نیازهاتون چه در زمینه پردازش گرافیکی و چه محاسباتی به راحتی بر آورده می کنه....
سی پی یو هم 4 هسته ای هست و فوق العاده قدرت بالایی داره به طوری فقط وقتی کار کنین می تونین متوجه بشین منظورمو....
این نکته رو هم در مورد گرافیکش بگم که 6770M قوی ترین گرافیک موجود هست برای نوت بوک 15.6 و پرفورمنس و سرعت بی نظیری داره با مموری GDDr5....
پس باید یه جورایی به فکر بازی هم باشین وگرنه ضرر می کنین....
من هم مهندسی برق می خونم و با نرم افزاراش زیاد کار می کنم باید بگم که عالیه ....
screen هم به دلیل استفاده از تکنولوژی brightview فوق العاده کبفبت و تفکیک پذیری بالایی داره ......
پس تو انتخاب 6080 شک نکن...
شرمنده از الان تا 3شنبه دیگه نیستم اگر سوالی بود به خاطر دیرکرد پاسخ عذر منو بپدیرید....
بچه ها یه مسئله ای برای من خیلی آزار دهنده ست....
به جای اینکه تمام سعی و تلاش انجام بدیم تا بشه حداقل مشکلی هر چند کوچیک برای کسی در رابطه با نوت بوک و مسائل وابسته وجود نداشته باشه باید وقت رو خیلی بی جهت صرف بحث و جدل با یک سری افراد کنیم...
خودم رو عرض می کنم که بر خلاف میلم مجبورم پاسخ بدم به یه سری عقده ای ...
این کار برام قابل پذیرش نیست اونم تو این تاپیک که همه دنبال حل مشکل هستن
دوست دارم این مساله همین جا تموم بشه و دیگه بحثی اینجا نباشه....
دو روز هم نیستم وقتی برگشتم هر کمکی از دستم بر بیاد در خدمتم با کمال میل...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)