تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 143 از 364 اولاول ... 4393133139140141142143144145146147153193243 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,421 به 1,430 از 3637

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیون های سه بعدی Cinema 3D ال جی

اگه نباشه جاش خالی می مونه s a j j a d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

اگه 660 باشه که hdmi 1.3 که داخلش هست.من بهش هارد 1 ترا وصل کردم مشکلی نداشت خوند.ولی هنوز 2 ترا وصل نکردم بخونه.تا اونجا که من میدونم میتونه تا 2 ترا هارد ساپورت کنه بالاتر نه.ولی فکر کنم bd 660 توی این قیمت باشه 1 ماه پیش که من خریدم بود 230 تومن حالا که 670 هم کم شدع مطمئنا گرون تره.

آقا مهدي عزيز هارد رو كه وصل به بلوري مي كنين مي تونه فايل ايميج بلوري سه بعدي رو اجرا بكنه؟ m2ts رو اجرا مي كنه؟ من يه هارد 2 ترا از ايميج بلوري سه بعدي دارم نمي تونم اجراشون بكنم راهنمايي مي كنين اگه ممكنه؟ و هارد اكسترنال بهش وصل مي شه يا اينترنال؟
    Last edited by s a j j a d; 15-02-2012 at 09:13.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

مبارک باشه
    دوستان راهنمایی میکنن ولی من فقط میگم بلوریت مدل 660 هست و قیمتشم قبلا 200 بود ولی الان یه کم گرون شده و 220 شده
    کابل رو مهدی میگه توش هست یا نه ولی هارد فکر کنم بهش وصل میشه
    مهدی بیا جواب بده
    سلام
    ممنون دوست عزیز
    بله دوست عزیز درست فرمودین 660 هست امروز زنگ زدم پرسیدم یارو خیلی هم سر کیف بود میگفت رفته بودم شرکت کلا50 تا بلوری میگفتن دارن منم همشو خریدم امروز احتمالا برسه دستم

اگه 660 باشه که hdmi 1.3 که داخلش هست.من بهش هارد 1 ترا وصل کردم مشکلی نداشت خوند.ولی هنوز 2 ترا وصل نکردم بخونه.تا اونجا که من میدونم میتونه تا 2 ترا هارد ساپورت کنه بالاتر نه.ولی فکر کنم bd 660 توی این قیمت باشه 1 ماه پیش که من خریدم بود 230 تومن حالا که 670 هم کم شدع مطمئنا گرون تره.
    ممنون دوست عزیز توکاتالوگی که فروشنده داشت نزده بود هاردو ساپورت میکنه اما رای مدلهای دیگه زده بود هاردو ساپورت میکنه فروشنده هم از اون پیرمردای زمان شاهی هست فقط به فکر جوک گفتنه چند تا دختر گذاشته اونجا اونام بجز کاتالوگ چیزی نمیدونستن .خودش قیمتارم نمیدونه میگه از دخملا بپرسین میگه حیف نیست مغزمو با این چیزا پر کنم
    تصمیم گرفته بودم اگه هارد ساپورت نکنه از خیرش بگزرم و نگیرم ممنون از راهنماییت

سلام دوست عزیز.
    مبارکت باشه انشالله.
    والا بحث سر این m2ts که خیلی شده .
    یه چرخ میزدی متوجه میشدی. کلا از روی هارد و فلش ساپورت نمیکنه.
    با یه کانورتور خوب تبدیلش کن به mkv و بعد تستشون کن. راحت نشون میده.
    کابل هم توی جعبه هست . یعنی توی 99 درصدشون هست و روی جعبه هم نوشته hdmi free .
    دانگل هم که گیرنده است دیگه . بدون نیاز به کابل میتونی از یه سری امکانات تی وی استفاده کنی.
    البته حاج مهدی و ممد جون از اساتید فن هستند و توضیحات لازم تر رو اگه بخوای میدن بهت.
    تشکر دوست عزیز
    کانروتشون میکنم بیبینم نتیجه چی میشه ممنون از راهنماییتون
    دانگل رو هر چی کشتم نتونستم در موردش اطلاعات مفیدی برای تلویزیون گیر بیارم بیشتر رو دانگل برای ----- مطالب زدن میخاستم بودنم برای اتصال به وای فای هست یا چی؟اصلا چی چی هست و رو این تلویزیون دقیقا چیکار میکنه

سلام به همگی شما دوستان عزیز.
    میخوام یه تجربه جالب براتون بگم فقط لطف کنید اگه جواب داد بهم بگید.
    در مورد پخش فرمت m2ts خیلی راحت میتونید اسم کلیپ یا فیلمتون رو که پسوند m2ts داره Rename کنید و فقط با پاک کردن m2 اونو به پسوند ts تبدیل کنید حالا بزنید به 57000 یا 65100 حالشو ببرید.فقط نظر یادتون نره
    مثال: نام فیلم یا کلیپ:Movie.m2ts
    rename: Movie.ts
    دوست عزیز بنده هم قبلا با تغییر نام فرمت تونستم رو تلویزیون اجرا بگیرم (این رنیم کردن کلا خیلی جاها کار میکنه) مشکل اینجاست که سه بعدی نشون نمیده یعنی همون فایل رو به صورت دوبعدی پخش میکنه
    من دموهای خود الجی رو دانلود کردم که بتونم 3 بعدیشونو بیبینم اما فقط یه تصویر معمولی پخش میکنه
    به هر حال ممنون

پروفشنال ئظا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

آقا مهدي عزيز هارد رو كه وصل به بلوري مي كنين مي تونه فايل ايميج بلوري سه بعدي رو اجرا بكنه؟ m2ts رو اجرا مي كنه؟ من يه هارد 2 ترا از ايميج بلوري سه بعدي دارم نمي تونم اجراشون بكنم راهنمايي مي كنين اگه ممكنه؟ و هارد اكسترنال بهش وصل مي شه يا اينترنال؟
    دوسته عزیز ایمج بلوری رو فقط یه مدل پلیر پخش میکنه که قیمتش 1.5 میلیون هست و تو ایرانم کلا نیستهارد اکسترنال وصل میشه دوسته عزیز
    m2ts هم که صفحه قبل دوستان توضیح دادن ، تست کن ببین میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه s a j j a d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

دوسته عزیز ایمج بلوری رو فقط یه مدل پلیر پخش میکنه که قیمتش 1.5 میلیون هست و تو ایرانم کلا نیستهارد اکسترنال وصل میشه دوسته عزیز
    m2ts هم که صفحه قبل دوستان توضیح دادن ، تست کن ببین میشه
    ok تست مي كنم
    اگه ايميج رو اكسترا بكنم پلير بلوري بازم نمي تونه اجرا بكنه؟
    و خبر دارين بلوري توان پخش فايلهاي مدياش نسبت به تي وي 57000 چطوره؟ كاملتره يا ناقص تر؟

پروفشنال ئظا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

ok تست مي كنم
    اگه ايميج رو اكسترا بكنم پلير بلوري بازم نمي تونه اجرا بكنه؟
    و خبر دارين بلوري توان پخش فايلهاي مدياش نسبت به تي وي 57000 چطوره؟ كاملتره يا ناقص تر؟
    BD player مدیاش قوی تر و کامل تر از تلوزیون هست
    ایمیج هم نمیدونم میشه تبدیلش کرد یا نه ولی اگر اطلاعی بدست آوردم میگم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

تاپیک بسیار خوب و جالبیه . و اطلاعات دوستان تا حدودی بسیار خوبه - همه صفحات رو تاپیک به تاپیک مطالعه کردم و متوجه شدم شرکت ال جی چه مشتری های خوب و قدر شناسی داره و این کار رو سخت میکنه چون باید هر روز بهتر از قبل باشه در همه موارد عرضه . من خودم فقط از محصولات ال جی استفاده میکنم و با اطلاعاتی که از این شرکت دارم مطمئنم از یکی از حرفه ای ترین برند های دنیا استفاده میکنم و تا الان همونی بوده که میخواستم - برادرم ناظر کیفی شرکت گلدیرانه و سوالی داشتید میتونم پاسخگوی شما باشم تا حدی که بتونم - خودم آخرین محصولاتی که ازین کمپانی معظم خریداری کردم 47 57000 lw وLH-W895 XBH Ariana هست که بسیار از هر دو راضی هستم - شاد و موفق باشید

7. این کاربر از >Alireza-Metal< بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت hkariman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام چند وقت پیش با یک فروشنده صحبت می کردم می گفت این تلویزیون های نسل جدید هر چند امکانات جالبی دارند ولی متاسفانه اپلیکیشن هایی که روی اونها نصب شده چون تو ایران اکثرا فیلتر هستند کاربردی ندارن

و تنها قیمت بالاتری نسبت به تلویزیونهای ال سی دی دارند . متاسفانه این مورد هم قابل توجه است که برای خرید این نکته هم لحاظ شود.

پروفشنال ئظا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

تاپیک بسیار خوب و جالبیه . و اطلاعات دوستان تا حدودی بسیار خوبه - همه صفحات رو تاپیک به تاپیک مطالعه کردم و متوجه شدم شرکت ال جی چه مشتری های خوب و قدر شناسی داره و این کار رو سخت میکنه چون باید هر روز بهتر از قبل باشه در همه موارد عرضه . من خودم فقط از محصولات ال جی استفاده میکنم و با اطلاعاتی که از این شرکت دارم مطمئنم از یکی از حرفه ای ترین برند های دنیا استفاده میکنم و تا الان همونی بوده که میخواستم - برادرم ناظر کیفی شرکت گلدیرانه و سوالی داشتید میتونم پاسخگوی شما باشم تا حدی که بتونم - خودم آخرین محصولاتی که ازین کمپانی معظم خریداری کردم 47 57000 lw وLH-W895 XBH Ariana هست که بسیار از هر دو راضی هستم - شاد و موفق باشید
    خوش اومدی دوست عزیز
    و انشااله که از اطلاعاتتون استفاده میکنیم

10. این کاربر از ئظا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان عزيزي كه در مورد تلويزيون هاي سه بعدي LG اطلاع دارند لطفاً راهنمايي كنند.
    من هرچي تو اينترنت جستجو كردم نتونستم Review كاملي در مورد تفاوتهاي دو مدل LW45000 و LW57000 در ابعاد 47 اينچ پيدا كنم.
    سوال اصلي من اينه كه به جز قابليت Smart كه مدل 57000 داره ديگه چه برتري بين 45000 و 57000 هست؟
    براي من بيشتر قابليت سه بعدي مطرح هست، ميخوام ببينم كه آيا بين اين دو مدل در قابليت سه بعدي تفاوتي هست يا خير؟
    ممنون

پروفشنال ئظا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

دوستان عزيزي كه در مورد تلويزيون هاي سه بعدي LG اطلاع دارند لطفاً راهنمايي كنند.
    من هرچي تو اينترنت جستجو كردم نتونستم Review كاملي در مورد تفاوتهاي دو مدل LW45000 و LW57000 در ابعاد 47 اينچ پيدا كنم.
    سوال اصلي من اينه كه به جز قابليت Smart كه مدل 57000 داره ديگه چه برتري بين 45000 و 57000 هست؟
    براي من بيشتر قابليت سه بعدي مطرح هست، ميخوام ببينم كه آيا بين اين دو مدل در قابليت سه بعدي تفاوتي هست يا خير؟
    ممنون
    دوسته عزیز اولا خدمتت عرض کنم معمولا review ها برای سایزهای مختلف از یک مدل یکی هست و برای 47 یا 55 یا 42 مستقل review نمینویسن

اولین تفاوت بین 45000 و 57000 در ظاهرشون هست که با یه سرچ میتونید از عکسهاشون متوجه بشید
    مهمترین تفاوتشون همون اسمارت بودن هست
    تفاوت همه دیگشون نسبت کنتراست دینامیکشون هست که تو 57000 یک به 8 میلیون هست و تو 45000 یک به پنج میلیون هست
    تفاوت قیمتشون هست که 57000 سایز 42 اش 1650 هست و 45000 سایز 42 1490 هست
    و تو سایز 47 مدل 57000 هست 2290 و 45000 هست 2050
    که با توجه به چیزی که من تو فروشگاه از تصویره 45000 و 57000 و 65100 کنار هم دیدم
    توصیه میکنم با توجه به جمیع جهات 57000 رو بگیرید چون اگر اون تفاوت 100 هرتز و 200 هرتز و یک میلیون کنتراست بیشتر65100 رو کنار بزاریم تفاوت دیگه ای ندارن
    تفاوت در قابلیت 3D هم من ندیدم ولی شنیدم که تو 45000 ها پنلهایی غیر از ips هم کار شده ولی 57000 و 65100 مطمئنا ips هستن

13. این کاربر از ئظا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •