درود بر حسین گرامی
حسین جان شما برای رفع این مشکلتون باید یه وسیله اپل آیدیتون ساین این کنید در آیتیونز
یعنی اینکه الان ساین اوت هستید و آیتیونز شما رو نمیشناسه برای همین یه این مشکل بر خورد کردید.
موفق باشید
درود بر حسین گرامی
حسین جان شما برای رفع این مشکلتون باید یه وسیله اپل آیدیتون ساین این کنید در آیتیونز
یعنی اینکه الان ساین اوت هستید و آیتیونز شما رو نمیشناسه برای همین یه این مشکل بر خورد کردید.
موفق باشید
درود بر شما دوست عزیز. حقیقت اینه که من 4 سالی میشه که عضو این فروم هستم ولی خوب در حدی نیستم که بتونم مطلبی برای دوستان عضو بنویسم فقط نوشته های دوستان رو خوندم و استفاده کردم...از بابت لطف شما هم بسیار ممنونم .....بالاخره تونستم برای خودم ایدی بسازم... و دیگه زحمتم نیفتاد گردن شما
امیدوارم هی با این ایپد به مشکل بربخورم که هی بیام سوالامو بپرسم![]()
راستش به تاریخ عضویت نگاه نکردم ؛)
یک سوال: هر وقت که متصل میشم به آیتونز میگه که می تونی آپدیت کنی به ios 5.1 . آیا اینکارو بکنم...؟ یا با همین ورژن خودش یعنی 4.3.5 کار کنم. ایا اگه اینکارو کنم َapp ها و اطلاعاتی که روش ریختم پاک میشه؟ یا نه؟
درود بر شما
اگر که دستگاه شما آیپد 2 هست به علت اینکه در 4.3.5 جیلبریک نمیشود , توصیه میکنم به 5.1 آپدیت کنید چونکه ویژگی های خیلی بیشتر و همچنین مزایای بیشتری رو در اختیارتون قرار میده
قبل از آپدیت از دستگاهتون بک آپ بگیرید و بعد از آپدیت اون رو ریستور بکنید تا برنامه هاتون رو داشته باشید
میتونید از تاپیک زیر کمک بگبرید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید
سلام..وای بدبخت شدم...من خواستم فیلم بریزم تو ایبدم با avplayerhd تو ایتونز این نرم افزارو تو قسمت تب انتخاب کردم و سینک کردم 80 درصد برنامه هام ریخت....بیچاره شدم
---------- Post added at 08:24 PM ---------- Previous post was at 08:20 PM ----------
جالبه بعضی از برنامه ها کلا رفت بعضی ها هم موند..بی دلیل...حال اونایی که موندن چرا موندن و انایی که رفتن چرا رفتن؟![]()
تشکر...تشکر....
راستی اگه من جیلبریک کنم ایا دوباره میتونم از ایتونز استور برنامه رایگان دانلود کنم ؟ یا اینکه میگه برو پی کارت! جیلبریک کردی بشین پای لرزش!![]()
جیلبریک مشکلی براتون پیش نمیاره
درود
آیتیونزتو باز کن دستگاهتو بهش وصل کن بعد از اینکه دستگاه رو شناخت روی اسم آیدیوایست کلیک کن (از ستون سمت چپ آیتیونز ) بعد بر روی app کلیک کن و از لیست برنامه های پیش روت تیک همه برنامه هارو بزن و بعد apply کن و سینک کن
=====================
برمیگردن اون قبلیا........من مطمئنم اون کسی که جیلبریک کرد کارشو بد انجام داد یه سال قبل
خوب سهیل جان اگر بر نامه هارو توسط آیتیونز دیگه ای سینک کردی و سورس برنامه هارو نداری توی آیتیونزت بخاطر این حذف شدن بعد از سینک
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)