تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 143 از 156 اولاول ... 4393133139140141142143144145146147153 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,421 به 1,430 از 1552

نام تاپيک: 2 Apple iPad اا گفت و گو و تبادل نظر

کاربر فعال انجمن آیپد emadpumad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام، من ایپد 2 - وای فای دارم. تا یک ماه پیش مشکلی برای دانلود از اپ استور نداشتم. ولی دیگه نمیتونم دانلود کنم. پیغام میده: باید روش پرداخت هزینه را اعلام کنید. درحالیکه برنامه های رایگان را میخوام دانلود کنم.
    وقتی هم که از بین گزینه های مختلف و کارت های ویزا و ... گزینه none را انخاب میکنم هیچ کاری انجام نمیشه و دانلود متوقف میشه. ID ای که درست کردم با یک آدرس از لوس آنجلس آمریکا است. دستگاهم جیلبریک نشده و IOS 4.3.5 است.
    از کمک تون خیلی ممنونم
    حسین
    درود بر حسین گرامی
    حسین جان شما برای رفع این مشکلتون باید یه وسیله اپل آیدیتون ساین این کنید در آیتیونز
    یعنی اینکه الان ساین اوت هستید و آیتیونز شما رو نمیشناسه برای همین یه این مشکل بر خورد کردید.
    موفق باشید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

تیبا جان درود
    به فروم پی سی ورلد خوش آمدید
    همونطور که گفتید مبارکتون باشه شما اگز اپ ها رو از هر جایی به غیر از اپ استور دانلود کنید یعنی این اپ کرک شده هست و برنامه های کرک شده فقط روی آیدیوایسهای جیلبریک شده قابل نصب هستند
    بعد از 25 اردیبهشت شروع میکنم برای دوستانی که به مشکل بر خوردن اپل آیدی میسازم
    شما مشخصات کاربریتون رو برام بفرست تو پیغام خصوصی
    موفق باشید
    پ.ن :
    امروز امتحان کردم و هیچ مشکلی نبود شما نکات گفته شده رو به درستی انجام ندادید

درود بر شما دوست عزیز. حقیقت اینه که من 4 سالی میشه که عضو این فروم هستم ولی خوب در حدی نیستم که بتونم مطلبی برای دوستان عضو بنویسم فقط نوشته های دوستان رو خوندم و استفاده کردم...از بابت لطف شما هم بسیار ممنونم .....بالاخره تونستم برای خودم ایدی بسازم... و دیگه زحمتم نیفتاد گردن شما
    امیدوارم هی با این ایپد به مشکل بربخورم که هی بیام سوالامو بپرسم

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

درود بر شما دوست عزیز. حقیقت اینه که من 4 سالی میشه که عضو این فروم هستم ولی خوب در حدی نیستم که بتونم مطلبی برای دوستان عضو بنویسم فقط نوشته های دوستان رو خوندم و استفاده کردم...از بابت لطف شما هم بسیار ممنونم .....بالاخره تونستم برای خودم ایدی بسازم... و دیگه زحمتم نیفتاد گردن شما
    امیدوارم هی با این ایپد به مشکل بربخورم که هی بیام سوالامو بپرسم
    راستش به تاریخ عضویت نگاه نکردم ؛)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

یک سوال: هر وقت که متصل میشم به آیتونز میگه که می تونی آپدیت کنی به ios 5.1 . آیا اینکارو بکنم...؟ یا با همین ورژن خودش یعنی 4.3.5 کار کنم. ایا اگه اینکارو کنم َapp ها و اطلاعاتی که روش ریختم پاک میشه؟ یا نه؟

تاريخ عضويت
    Mar 2007

1

یک سوال: هر وقت که متصل میشم به آیتونز میگه که می تونی آپدیت کنی به ios 5.1 . آیا اینکارو بکنم...؟ یا با همین ورژن خودش یعنی 4.3.5 کار کنم. ایا اگه اینکارو کنم َapp ها و اطلاعاتی که روش ریختم پاک میشه؟ یا نه؟
    درود بر شما
    اگر که دستگاه شما آیپد 2 هست به علت اینکه در 4.3.5 جیلبریک نمیشود , توصیه میکنم به 5.1 آپدیت کنید چونکه ویژگی های خیلی بیشتر و همچنین مزایای بیشتری رو در اختیارتون قرار میده
    قبل از آپدیت از دستگاهتون بک آپ بگیرید و بعد از آپدیت اون رو ریستور بکنید تا برنامه هاتون رو داشته باشید
    میتونید از تاپیک زیر کمک بگبرید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    موفق باشید

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام..وای بدبخت شدم...من خواستم فیلم بریزم تو ایبدم با avplayerhd تو ایتونز این نرم افزارو تو قسمت تب انتخاب کردم و سینک کردم 80 درصد برنامه هام ریخت....بیچاره شدم

---------- Post added at 08:24 PM ---------- Previous post was at 08:20 PM ----------

جالبه بعضی از برنامه ها کلا رفت بعضی ها هم موند..بی دلیل...حال اونایی که موندن چرا موندن و انایی که رفتن چرا رفتن؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

درود بر شما
    اگر که دستگاه شما آیپد 2 هست به علت اینکه در 4.3.5 جیلبریک نمیشود , توصیه میکنم به 5.1 آپدیت کنید چونکه ویژگی های خیلی بیشتر و همچنین مزایای بیشتری رو در اختیارتون قرار میده
    قبل از آپدیت از دستگاهتون بک آپ بگیرید و بعد از آپدیت اون رو ریستور بکنید تا برنامه هاتون رو داشته باشید
    میتونید از تاپیک زیر کمک بگبرید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    موفق باشید
    تشکر...تشکر....

راستی اگه من جیلبریک کنم ایا دوباره میتونم از ایتونز استور برنامه رایگان دانلود کنم ؟ یا اینکه میگه برو پی کارت! جیلبریک کردی بشین پای لرزش!

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

تشکر...تشکر....

راستی اگه من جیلبریک کنم ایا دوباره میتونم از ایتونز استور برنامه رایگان دانلود کنم ؟ یا اینکه میگه برو پی کارت! جیلبریک کردی بشین پای لرزش!
    جیلبریک مشکلی براتون پیش نمیاره

سلام..وای بدبخت شدم...من خواستم فیلم بریزم تو ایبدم با avplayerhd تو ایتونز این نرم افزارو تو قسمت تب انتخاب کردم و سینک کردم 80 درصد برنامه هام ریخت....بیچاره شدم

---------- Post added at 08:24 PM ---------- Previous post was at 08:20 PM ----------

جالبه بعضی از برنامه ها کلا رفت بعضی ها هم موند..بی دلیل...حال اونایی که موندن چرا موندن و انایی که رفتن چرا رفتن؟
    درود
    آیتیونزتو باز کن دستگاهتو بهش وصل کن بعد از اینکه دستگاه رو شناخت روی اسم آیدیوایست کلیک کن (از ستون سمت چپ آیتیونز ) بعد بر روی app کلیک کن و از لیست برنامه های پیش روت تیک همه برنامه هارو بزن و بعد apply کن و سینک کن

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

جیلبریک مشکلی براتون پیش نمیاره

درود
    آیتیونزتو باز کن دستگاهتو بهش وصل کن بعد از اینکه دستگاه رو شناخت روی اسم آیدیوایست کلیک کن (از ستون سمت چپ آیتیونز ) بعد بر روی app کلیک کن و از لیست برنامه های پیش روت تیک همه برنامه هارو بزن و بعد apply کن و سینک کن
    =====================

برمیگردن اون قبلیا........من مطمئنم اون کسی که جیلبریک کرد کارشو بد انجام داد یه سال قبل

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

=====================

برمیگردن اون قبلیا........من مطمئنم اون کسی که جیلبریک کرد کارشو بد انجام داد یه سال قبل
    خوب سهیل جان اگر بر نامه هارو توسط آیتیونز دیگه ای سینک کردی و سورس برنامه هارو نداری توی آیتیونزت بخاطر این حذف شدن بعد از سینک

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •