سلام به دوستان عزیز
من قبلا هم در مورد این دو گوشی صحبت کردم اگه بخوایم واقعا بدون تعصب به این دو تا گوشی نگاه کنیم در کل سنسیشن تو این دو مورد از گالکسی سرتره و این دو تا مورد هم کاملا واضح هستن و کسی نمیتونه بگه که نیست
1:ظاهر زیباتر این گوشی نسبت به گالکسی
2:داشتن رزولیشن بالاتر نسبت به گالکسی
در بقیه موارد یا مساوین یا گالکسی بالاتره:
مثل کیفیت صدا که تو گالکسی بیشتره-کیفیت صفحه نمایش که تو گالکسی بهتره-سرعت انجام تکالیف و اجرای برنامه ها که تو گالکسی بهتر و نرمتره... و چیزایی از این قبیل.از نظر قدرت cpu با هم برابرن و از نظر قدرت gpu تو یه سری برنامه ها سنسیشن بهتر بوده و تو یه سری دیگه گالکسی و اینم بر میگرده به نوع اون برنامه ها.
ببینید بچه ها از اینکه گالکسی از نظر سخت افزار بهتر از سنسیشن هست حرفی نیست ولی یه سری موارد هست که همیشه تو دارندگان و طرفداران گوشیهای موبایل بوده و هست و خواهد بود:
مهمترینش داشتن علاقه زیاد به یک گوشی خاص هستش که باعث میشه که این همه دعوا و سروصدا راه بیوفته.
بعدشم قبول نکردن واقعیتهاس و اینکه هر چی که ضعف گوشی مورد علاقشون رو نشون بده رو قبول ندارن
در کل به نظر من ادم موقع خرید یک گوشی باید ببینه که نیازش از یک گوشی چیه و ایا دادن این مقدار پول ارزش خرید گوشی مورد نظرشو داره یا نه...پول دادن برای یک گوشی فقط بخاطر اینکه معروفه کار درستی نیست.البته این نظر منه و هر کسی نظر خودشو داره
این بحثها هم که در مورد گوشیهای مختلف میشه همینطور که قبلا هم گفتم فقط و فقط به نفع سازنده اون گوشی هست که گوشی مورد نظرشو بیشتر بفروشه وگرنه عاشق چشم و ابروی ما که نیستن
به نظر من دنبال گوشی باشید که خودتون انتخاب کردید و خودتون بهش علاقه مند شدید و دنبال این که این چی میگه و اون چه تعریفی میکنه نباشید.گوشی رو بخرید و حالشو ببرید و اینم بدونید که ادم نمیتونه با ارزوها و نظرهای دیگران زندگی کنه.
موفق باشید
.gif)