تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 143 از 555 اولاول ... 4393133139140141142143144145146147153193243 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,421 به 1,430 از 5541

نام تاپيک: I9100 Galaxy S II » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Android و پردازشگر ا Dual Core ا

اگه نباشه جاش خالی می مونه kissyou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شمال کشور

پيش فرض

فک کنم این یارو که نوشته اینا رو خیلی متعصب بوده!

تازه اون ۳۰ درصد بازدید کننده سایت معتبر زدنت هم خیلی متعصب بودن!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من دیدم الان توی تاپیک خیلی دعوا سر سنسیشن و گلکسی اس ۲ زیاد شده نشستم با خودم فک کردم!
    دیدم بابا اینایی که بدون تعصب دارن از سنسیشن طرفداری میکنن حق دارن!
    آقا اصلا من متوجه شدم اشکال از کجاست!

اشکال در مقایسه ایندو تاست!
    ببینید دارید شما یه گوشی بنام اس۲ که باید با ۱۱۰۰ مقایسه بشه رو میشینید با سنسیشن که دیگه اند گوشی هست(مخصوصا با سیپیو کوالکوم)مقایسه میکنین جمع کنید این مسخره بازی رو!

عزیزان گلکسی اس۲ به دل نگیرن!
    عزیزان سنسیشن هم لطفا دیگه بحث راه نندازن که شماها متعصبین چون من به نمایندگی از همه ( حالا تو کی هستی؟!) از شما ها عذر خواستم!

خلایق هرچه لایق
    کسی هم واقعا خواست مقایسه ایندو رو بدونه پخ بده!

یا علی
    سلام به دوستان عزیز

من قبلا هم در مورد این دو گوشی صحبت کردم اگه بخوایم واقعا بدون تعصب به این دو تا گوشی نگاه کنیم در کل سنسیشن تو این دو مورد از گالکسی سرتره و این دو تا مورد هم کاملا واضح هستن و کسی نمیتونه بگه که نیست

1:ظاهر زیباتر این گوشی نسبت به گالکسی

2:داشتن رزولیشن بالاتر نسبت به گالکسی

در بقیه موارد یا مساوین یا گالکسی بالاتره:

مثل کیفیت صدا که تو گالکسی بیشتره-کیفیت صفحه نمایش که تو گالکسی بهتره-سرعت انجام تکالیف و اجرای برنامه ها که تو گالکسی بهتر و نرمتره... و چیزایی از این قبیل.از نظر قدرت cpu با هم برابرن ولی معماری cpu گالکسی از سنسیشن بهتره.یکی از دلایلی هم که گالکسی امتیاز بیشتری تو cpu میاره همینه.از نظر قدرت gpu تو یه سری برنامه ها سنسیشن بهتر بوده و تو یه سری دیگه گالکسی و اینم بر میگرده به نوع اون برنامه ها.البته باید اینم بگم کسایی که میگن سنسیشن به خاطر رزولیشن بالاتر فشار بیشتری روش هست و به خاطر این کمتر امتیاز میاره تمام برنامه هایی که برای تست گوشیهای اندروید ساخته شدن از رزولیشن 800 در 480 پشتیبانی میکنند که رزولیشن متداول اندروید هستش و حتی سنسیشن هم با اینکه رزولیشن بالاتری داره موقع اجرای تست رزولیشنش روی حالت 800 در 480 قرار میگیره.این کار هم برای این هست که تمام گوشیها در حالت یکسان تست گرفته بشن

ببینید بچه ها از اینکه گالکسی از نظر سخت افزار بهتر از سنسیشن هست حرفی نیست ولی یه سری موارد هست که همیشه تو دارندگان و طرفداران گوشیهای موبایل بوده و هست و خواهد بود:

مهمترینش داشتن علاقه زیاد به یک گوشی خاص هستش که باعث میشه که این همه دعوا و سروصدا راه بیوفته.

بعدشم قبول نکردن واقعیتهاس و اینکه هر چی که ضعف گوشی مورد علاقشون رو نشون بده رو قبول ندارن

در کل به نظر من ادم موقع خرید یک گوشی باید ببینه که نیازش از یک گوشی چیه و ایا دادن این مقدار پول ارزش خرید گوشی مورد نظرشو داره یا نه...پول دادن برای یک گوشی فقط بخاطر اینکه معروفه کار درستی نیست.البته این نظر منه و هر کسی نظر خودشو داره

این بحثها هم که در مورد گوشیهای مختلف میشه همینطور که قبلا هم گفتم فقط و فقط به نفع سازنده اون گوشی هست که گوشی مورد نظرشو بیشتر بفروشه وگرنه عاشق چشم و ابروی ما که نیستن

به نظر من دنبال گوشی باشید که خودتون انتخاب کردید و خودتون بهش علاقه مند شدید و دنبال این که این چی میگه و اون چه تعریفی میکنه نباشید.گوشی که دوست دارید رو بخرید و حالشو ببرید و اینم بدونید که ادم نمیتونه با ارزوها و نظرهای دیگران زندگی کنه.

موفق باشید
    Last edited by kissyou; 05-06-2011 at 20:03.

2. 8 کاربر از kissyou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Facon_Archi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Endless Vision

پيش فرض

32 گیگ هم عرضه شده؟
    پیش فروشه یا قراره بشه؟

4. 2 کاربر از Facon_Archi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    زیر آسمان آبی

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز

من قبلا هم در مورد این دو گوشی صحبت کردم اگه بخوایم واقعا بدون تعصب به این دو تا گوشی نگاه کنیم در کل سنسیشن تو این دو مورد از گالکسی سرتره و این دو تا مورد هم کاملا واضح هستن و کسی نمیتونه بگه که نیست

1:ظاهر زیباتر این گوشی نسبت به گالکسی

2:داشتن رزولیشن بالاتر نسبت به گالکسی

در بقیه موارد یا مساوین یا گالکسی بالاتره:

مثل کیفیت صدا که تو گالکسی بیشتره-کیفیت صفحه نمایش که تو گالکسی بهتره-سرعت انجام تکالیف و اجرای برنامه ها که تو گالکسی بهتر و نرمتره... و چیزایی از این قبیل.از نظر قدرت cpu با هم برابرن و از نظر قدرت gpu تو یه سری برنامه ها سنسیشن بهتر بوده و تو یه سری دیگه گالکسی و اینم بر میگرده به نوع اون برنامه ها.

ببینید بچه ها از اینکه گالکسی از نظر سخت افزار بهتر از سنسیشن هست حرفی نیست ولی یه سری موارد هست که همیشه تو دارندگان و طرفداران گوشیهای موبایل بوده و هست و خواهد بود:

مهمترینش داشتن علاقه زیاد به یک گوشی خاص هستش که باعث میشه که این همه دعوا و سروصدا راه بیوفته.

بعدشم قبول نکردن واقعیتهاس و اینکه هر چی که ضعف گوشی مورد علاقشون رو نشون بده رو قبول ندارن

در کل به نظر من ادم موقع خرید یک گوشی باید ببینه که نیازش از یک گوشی چیه و ایا دادن این مقدار پول ارزش خرید گوشی مورد نظرشو داره یا نه...پول دادن برای یک گوشی فقط بخاطر اینکه معروفه کار درستی نیست.البته این نظر منه و هر کسی نظر خودشو داره

این بحثها هم که در مورد گوشیهای مختلف میشه همینطور که قبلا هم گفتم فقط و فقط به نفع سازنده اون گوشی هست که گوشی مورد نظرشو بیشتر بفروشه وگرنه عاشق چشم و ابروی ما که نیستن

به نظر من دنبال گوشی باشید که خودتون انتخاب کردید و خودتون بهش علاقه مند شدید و دنبال این که این چی میگه و اون چه تعریفی میکنه نباشید.گوشی رو بخرید و حالشو ببرید و اینم بدونید که ادم نمیتونه با ارزوها و نظرهای دیگران زندگی کنه.

موفق باشید
    آفرین این همینی بود که من سعی داشتم در اوج ناراحتی بگم!

البته فک کنم من خیلی درب و داغون تر گفتم
    ممنون!
    دوستان لطفا این بحثا رو ول کنین!
    الان تاپیک سنسیشن ۱۶ صفحه رفته جلو حداقل ۲ صفحش مین بحثا بود!(خودمم جزو دعوا کننده ها بودم!!)
    یعنی ۱/۸

ممنون از همه دوستان!

6. 4 کاربر از KAKHMAL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای PersiAndroid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

kiss you عزيز رزلشن بالاتر اصلا ملاك بهتر بودن تصوير نيست مخصوصا اگه اون رو با يك تكنلوژي مثل سوپر امولد مقايسه كنين
    همونطور كه ميدونين رزلشن آيفون 4 هنوزم از سنسيشن بيشتر بود و در ضمن سايز صفحه 3.5 اينچ هم بيشتر نبود و اين در صفحه نمايش هاي lcd يعني عمق رنگ و كيفيت بيشتر تصوير (سايز كوچكتر و رزلشن بالاتر) آيا صفحه نمايش آيفون 4 تونست حتي از پس صفحه نمايش گالكسي اس 1 بر بياد؟ همونطور كه تو ويديو ها ديدين صفحه ي سنسيشن رو اصلا نبايد با گالكسي اس دو مقايسه كرد. صفحه نمايش سوپر امولد چيزي نيست كه بخواين بگين يه lcd ازش با كيفيت تر باشه حالا با هر رزولشني

در ضمن در مورد بدنه سنسيشن هم ميتونين اينجا ببينين كه مشكل هاي خودشو داره

کد:
    کد:
    Last edited by PersiAndroid; 05-06-2011 at 18:23.

8. 7 کاربر از PersiAndroid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    زیر آسمان آبی

پيش فرض

kiss you عزيز رزلشن بالاتر اصلا ملاك بهتر بودن تصوير نيست مخصوصا اگه اون رو با يك تكنلوزي مثل سوپر امولد مقايسه كنين
    همونطور كه ميدونين رزلشن آيفون 4 هنوزم از سنسيشن بيشتر بود و در ضمن سايز صفحه 3.5 اينچ بيشتر نبود و اين در صفحه نمايش هاي lcd يعني عمق رنگ و كيفيت بيشتر تصوير (سايز كوچكتر و رزلشن بالاتر) آيا صفحه نمايش آيفون 4 تونست حتي از پس صفحه نمايش گالكسي اس 1 بر بياد؟ همونطور كه تو ويديو ها ديدين صفحه ي سنسيشن رو اصلا نبايد با گالكسي اس دو مقايسه كرد. صفحه نمايش سوپر امولد چيزي نيست كه بخواين بگين يه lcd ازش با كيفيت تر باشه حالا با هر رزولشني

در ضمن در مورد بدنه هم ميتونين اينجا ببينين كه مشكل هاي خودشو داره

کد:
    کد:
    در تکمیل گفته های دوست خوبم بگم که توی چندین ویدءویی که سم جی پولن گذاشتم و توشون رزولوشن ها رو در چندین جای مختلف ( صفحات وب و تصاویر و.. ) مقایسه میکنه و میگه که رزولوشن زیاد که سنسیشن داره هیچ تاثیری نداره و لازم نیست و جنبه تبلیغاتی داره!

---------- Post added at 06:56 PM ---------- Previous post was at 06:55 PM ----------

32 گیگ هم عرضه شده؟
    پیش فروشه یا قراره بشه؟
    نه!
    هر سایتی که میگه میفروشم یه دروغگو هست!

احتمالا تا ۲-۳ ماه دیگه هم نمیاد!

10. 5 کاربر از KAKHMAL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mohammadsm's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

10

با سلام به همه دوستان.
    سایت gsmarena یه مقایسه بین دو غول بزرگ گوشیهای هوشمند گذاشته یعنی samsung galaxy s II و htc sensation. 1.در قسمت صفحه نمایش گالاکسی با صفحه سوپر آمولید پلاس و شفافیت رنگها و خوانایی در مقابل نور آفتاب بهتر از htc sensation 2. در مورد رزولیشن htc sensation با وضوح 540x960 پيکسل بهتره در قسمت حافظه داخلی و حافظه رم باز گالاکسی 2 با رم 1 گیگ و حافظه داخلی 16 گیگ و 32 خیلی بهتره .در قسمت پردازنده هم باز گالاکسی بدلیل چیپ ست exinos که انحصاری سامسونگه و سرعت بسیار بالاترش که تا 1.5 گیگ هم اورکلارک می شه از HTC Sensation بالاتره!در زمینه فیلمبرداری مزیت HTC Sensation به خاطره داشتن 2 فلاش led و صدای استریو هست ولی در قابلیتهای عکس برداری باز این دوربین گالاکسی 2 هست که با قابلیت پاناروما و انواع قابلیتهای عکاسی کمی بهتره و در آخر یکی از کمبودهای HTC Sensation نداشتن رادیو و همچنین USB On The Go نسبت به گالاکسی 2 هست . و در پایان باطری htc sensation واقعا ضعیفتر از گالاکسی 2 هست. ضمناً قیمت گالاکسی 2 در لندن 440 پوند و htc sensation قیمتش 405 پوند. این قیمت 1 هفته پیشه. حلاخودتون انتخاب کنید

12. 6 کاربر از mohammadsm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای PersiAndroid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

Samsung Galaxy S II (GT-I9100) QUICK START GUIDE

کد:
    Samsung Galaxy S II (GT-I9100) User Manual

کد:

14. 5 کاربر از PersiAndroid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه kissyou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شمال کشور

10

kiss you عزيز رزلشن بالاتر اصلا ملاك بهتر بودن تصوير نيست مخصوصا اگه اون رو با يك تكنلوژي مثل سوپر امولد مقايسه كنين
    همونطور كه ميدونين رزلشن آيفون 4 هنوزم از سنسيشن بيشتر بود و در ضمن سايز صفحه 3.5 اينچ هم بيشتر نبود و اين در صفحه نمايش هاي lcd يعني عمق رنگ و كيفيت بيشتر تصوير (سايز كوچكتر و رزلشن بالاتر) آيا صفحه نمايش آيفون 4 تونست حتي از پس صفحه نمايش گالكسي اس 1 بر بياد؟ همونطور كه تو ويديو ها ديدين صفحه ي سنسيشن رو اصلا نبايد با گالكسي اس دو مقايسه كرد. صفحه نمايش سوپر امولد چيزي نيست كه بخواين بگين يه lcd ازش با كيفيت تر باشه حالا با هر رزولشني

در ضمن در مورد بدنه سنسيشن هم ميتونين اينجا ببينين كه مشكل هاي خودشو داره

کد:
    کد:
    سلام persiandriod عزیز

اخر این گوشی نگرفتی یه ریویو خفن بدی؟منتظریما؟

در مورد صحبت شما یه جورایی باهاش موافقم و یه جورایی نه.

میدونی چرا؟

رزولیشن بالا درسته دلیل بر بهتر بودن صفحه نمایش نیست ولی من فقط رزولیشن رو مقایسه کردم نه کیفیت صفحه و رنگ و عمق سیاهی صفحه رو...چون تو این موارد گالکسی حرف اول میزنه.

در مورد رزولیشن بیشتر بودنش خوبیهای خودشو داره مثلا خوندن نوشته ها راحتتره تو وب یا تو ebook خوندن کتابهای فونت ریز راحتتره و کمتر احتیاج به زوم کردن داریم.دیدن صفحات کتاب یا وب با ابعاد بیشتری تو سنسیشن قابل مشاهده هست.یعنی شما به طور مثال مطالب بیشتری رو توی یک صفحه میتونید بخونید.بعدن که برنامه های میدیا پلیر با ساپورت رزولیشن qhd بیاد فیلمهایی که این رزولیشن رو ساپورت بکنند با دقت بالاتری تو نمایش پخش میشن {منظورم کیفیت بالاتر نیست دقت بیشتر تو نمایش پیکسلهاست که فیلمهای نمایش داده شده زیباتر نمایش داده میشن مثل مقایسه یک فیلم 720p با 1080p }البته الان که چنین ساپورتی نیست فرقی تو نمایش این دو تا گوشی وجود نداره.

اینو بگم که من طرفداری سنسیشن رو نمیکنم فقط حقیقت رو میگم.

در مورد قیافه گوشی اصولا گوشیهایی که بدنه المینیومی دارند نسبت به گوشیهای با بدنه پلاستیکی کیفیت بالاتری دارند.من منظورم به قیافش نبود منظورم به کیفیت موادی که تو ساخت بدنه بکار رفته بود.

وگرنه قیافه یک گوشی همینطور که گفتم یه چیز سلیقه ای هستش

ممنون و موفق باشید

16. 4 کاربر از kissyou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Bahman.M86's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    In Your Heart

پيش فرض

انقدر از HTC Sensation تعریف کردند که چشم خورد..!!!!
    بفرمائید ...و این است شاهکار جدید HTC Sensation...
    با گرفتن این گوشی در دست درست همون مشکلی که4 IPhone درمورد آنتن دهی پیداکرده بود رو حالا HTC ی Sensation درمورد Bluetooth و Wifi و آنتن دهی پیدا کرده...با تماس دست با قسمت فلزی پشت این گوشی بخش قابل توجهی از قدرت سیگنال از بین میره!!!!

حالا هی این طرفدارای HTS Sensation بیان اینجا پارازیت بندازند!!!!

Looks like there might be trouble in paradise for HTC fans. Nordic Hardware’s tests have proven that the new HTC Sensation also suffers from the same dreaded death grip as the iPhone 4 but this time it also affects the Bluetooth and Wi-Fi connectivity of the phone.The problematic area is the back cover. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] a few days back, the [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] does not have a true unibody design as HTC claims it does but instead uses a large removable battery cover which is mostly made out of metal and has plastic areas that work as antennas. Unfortunately, when these pieces are covered by your hand, there is a substantial drop in the performance of the radio units within the device, particularly of the Bluetooth and Wi-Fi radios.

منبع کامل هم اینجاست،برید بخونید:

کد:
    Last edited by Bahman.M86; 05-06-2011 at 20:42.

18. 6 کاربر از Bahman.M86 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    زیر آسمان آبی

پيش فرض

با سلام به همه دوستان.
    سایت gsmarena یه مقایسه بین دو غول بزرگ گوشیهای هوشمند گذاشته یعنی samsung galaxy s II و htc sensation. 1.در قسمت صفحه نمایش گالاکسی با صفحه سوپر آمولید پلاس و شفافیت رنگها و خوانایی در مقابل نور آفتاب بهتر از htc sensation 2. در مورد رزولیشن htc sensation با وضوح 540x960 پيکسل بهتره در قسمت حافظه داخلی و حافظه رم باز گالاکسی 2 با رم 1 گیگ و حافظه داخلی 16 گیگ و 32 خیلی بهتره .در قسمت پردازنده هم باز گالاکسی بدلیل چیپ ست exinos که انحصاری سامسونگه و سرعت بسیار بالاترش که تا 1.5 گیگ هم اورکلارک می شه از HTC Sensation بالاتره!در زمینه فیلمبرداری مزیت HTC Sensation به خاطره داشتن 2 فلاش led و صدای استریو هست ولی در قابلیتهای عکس برداری باز این دوربین گالاکسی 2 هست که با قابلیت پاناروما و انواع قابلیتهای عکاسی کمی بهتره و در آخر یکی از کمبودهای HTC Sensation نداشتن رادیو و همچنین USB On The Go نسبت به گالاکسی 2 هست . و در پایان باطری htc sensation واقعا ضعیفتر از گالاکسی 2 هست. ضمناً قیمت گالاکسی 2 در لندن 440 پوند و htc sensation قیمتش 405 پوند. این قیمت 1 هفته پیشه. حلاخودتون انتخاب کنید
    یکی از دوستان میگفت که گلکسی استریو ضبط میکنه!!

نمیدونم امیدوارم همون دوستمون بیاد بگه دوباره!

البته یه منبعی هم رو فک کنم گفت یادم نیست!

---------- Post added at 10:38 PM ---------- Previous post was at 10:36 PM ----------

انقدر از HTC Sensation تعریف کردند که چشم خورد..!!!!
    بفرمائید ...و این است شاهکار جدید HTC Sensation...
    با گرفتن این گوشی در دست درست همون مشکلی که4 IPhone درمورد آنتن دهی پیداکرده بود رو حالا HTC ی Sensation درمورد Bluetooth و Wifi و آنتن دهی پیدا کرده...با تماس دست با قسمت فلزی پشت این گوشی بخش قابل توجهی از قدرت سیگنال از بین میره!!!!

حالا هی این طرفدارای HTS Sensation بیان اینجا پارازیت بندازند!!!!

Looks like there might be trouble in paradise for HTC fans. Nordic Hardware’s tests have proven that the new HTC Sensation also suffers from the same dreaded death grip as the iPhone 4 but this time it also affects the Bluetooth and Wi-Fi connectivity of the phone.The problematic area is the back cover. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] a few days back, the [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] does not have a true unibody design as HTC claims it does but instead uses a large removable battery cover which is mostly made out of metal and has plastic areas that work as antennas. Unfortunately, when these pieces are covered by your hand, there is a substantial drop in the performance of the radio units within the device, particularly of the Bluetooth and Wi-Fi radios.

منبع کامل هم اینجاست،برید بخونید:

کد:
    کسی خوبش نگفت!
    فقط اومدن بد گلکسی گفتن!!

این جاش توی تاپیک سنسیشن هست نه اینجا!

توی اونجا هم pearsi Android اینو گذاشته!

ولی ممنون که خبری که میشه به فکر بچه ها هستین

20. 3 کاربر از KAKHMAL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •