شما باید اون قسمتیو که قرمز کردم رو با اسم پرو فایلتون تو بازی عوض کنید
مثلا:
IN*_Core_crysis.CRYSISJMSF *
شما باید اون قسمتیو که قرمز کردم رو با اسم پرو فایلتون تو بازی عوض کنید
مثلا:
IN*_Core_crysis.CRYSISJMSF *
Last edited by *IN*; 17-09-2008 at 23:53.
کراسر جان...اصل داسان و گیم پلی بود که خیلی خوب
حتما نباید که اخر کاری بهت جایزه بده
من یکی خیلی باهاش حال کردم....دو بار تمومش کردم
بله گيم پلي و گرافيك مهمه ولي يعني چي تا تموم ميكني فرت تموم ميشه. خوب بعد تموم شدن جايزه اي چيز جديدي
همه بازي بعد تموم شدن به عنوان جايزه يه چيزي به آدم ميدن كه به خاطر تموم كردنش انگيزه باشه من چرا بايد سعي كنم يه بار ديگه تموم كنم اين بازي رو؟ وقتي 1 ثانيه مونده به پايان بازي سيوش رو دارم (همون جايي كه نوماد به طرف اون هواپيماي سفينه اي شكل مي دوه و بايد بپره و دست هلنا رو بگيره) خوب دفعه بعدي هم به همين جا ميرسم پس دوباره بازي كردنش بيهوده هست مثل خيلي از بازيهايي كه EA ميسازه مثله هري پاتر. كه بعد تموم كردن ميگه خوش اومدي بدو برو.
نه اين جوري نميشه EA بايد به احساسات گيمرها احترام بذاره خيلي شركت بي ذوقيه.
درست برعكس شركتهاي گيم سازي ژاپنيه.
سلام
دوست عزیز از توجهت ممنون نمیدونم منظور تون
از پروفایل چیه ..... اگه پیشوند فایل های SAVE
شده باشه این کارو کردم یعنی کلیه SAVE های
ذخیره شده در این بازی تو سیستم من با عبارت ...._default
شروع میشن همین عبارت رو هم به اول فایل اضافه
کردم متاسفانه بازهم جوابی نشد .
حالا محض اطمینان دوباره این کارو تکرار می کنم. بازهم ممنون .
سلام
شاید مشکل از یه جای دیگه باشه من اینکارو کردم جواب داد
ولی سیوا عکس نداره تو بازی
من امروز دوباره نصبش كردم رو ديفيكالتي دلتا گذاشتم تو همون مرحله اول لوله شدم. خيلي سخته
سلام دوستان
منم این بازی رو نصب کردم ولی نمی دونم چرا بهم حال نداد. شاید مال این بوده که قبلش Cod4 رو تموم کردم.
یعنی یه جوری بود که همون چند تا مرحله اول رو که رفتم دیگه بیخیال شدم پاکش کردم. آخه ضعفای زیادی داشت مثلن روی صحبت کردن دشمنا و هوش مصنوعیشون خیلی کار نشده بود. آخه سربازای کره شمالی (اگه درست گفته باشم) چرا باید با هم انگلیسی صحبت کنن و فریاد بزنن؟ چرا هر دفعه که می مردیم دفعه بعد سربازا دوباره از همون مسیر قبلی میومدن؟ چرا تو بعضی جاها فقط با فرار کردن می شد از دست دشمنا خلاص شد و نیازی به شلیک و در گیری نبود؟ شاید این آخریه بدلیل آزادی زیادیه که بازی در اختیار کاربر قرار می ده ولی کلن حال نکردم. امیدوارم شماره 2 بهتر بشه. راستی کی میاد شماره 2؟؟؟
موفق باشید
سلام
با این که خودم هم عضو آن چنان مهمی نیستم ولی دیدم بهتره اول از همه تذکر بدم که تو این فروم فینگلیش ممنوعه. امیدوارم شما هم مثل من از پی سی ورلد لذت برید.
دوم این که دوست عزیز می دونم کرایسیس یکی از بهترین بازیهاست. ولی فقط خواستم نظر شخصیمو داده باشم. هنوز هم از نظر من COD4 زیبایی های بسیار بیشتری نسبت به کرایسیس داره.
در مورد نسخه دو هم بدلیل آماتور بودنم گفتم نسخه دو و گر نه منظورم همون WARHEAD بود. راستی اگر گرفتید بگید چطوریه تا ما هم بگیریم اگه خوبه.
موفق باشید
توی Cod4 هم دشمنان از مسیر دیگه نمیومدن
ولی به نظر من کراسیس بهتر بود.....هوش مصنوعیشون هم خوب بود
در ضمن توی خیلی از جنگها لازم نیست همه رو قتل عام کنید........توی جنگهای واقعی هم مخفی کاری و فرار هم داریم
موفق باشید
یه مزیتایی نسبت به COD4 داشت اونم گرافیک و وسیع بودن بازی بود
ولی از مرحله cave دیگه حالم از بازی به هم خورد
ولی انصافاCOD4 یه چیز دیگه بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)