تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 143 از 639 اولاول ... 4393133139140141142143144145146147153193243 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,421 به 1,430 از 6384

نام تاپيک: | گفتگو درباره بانک‌ها و امور بانکی |

پروفشنال jeremy28's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    دووووور

پيش فرض

سلام

من سالها پیش یه حساب مسکن جوانان باز کرده بودم و ماهی 20 هزار تومن (همین جوری الکی...) می ریختم به خاطر وامی که قرار بود بدن (الان می بینم با این وضعیت گرونی، این جور پولها و وامها برای خرید خونه، پول خردی بیش نیست!)

الان حدود 1 میلیون و 600 700 باید باشه تو حساب.

من توی این چند روز آینده، نیاز شدیدی به یک میلیون تومن پول نقد دارم و از هیچ کجای دیگه نمی تونم این مبلغ رو تهیه کنم.

به فکرم رسید که یه میلیون تومن رو فعلاً از این حساب بردارم و ماه های آینده که پول دستم اومد، این مبلغ رو برگردونم سرجاش.
    به نظرتون میشه این کار رو کرد؟
    یعنی مشکلی برای وام و این حساب پیش نمی آد؟

یه جورایی مثل سپرده ی معمولی می مونه دیگه نه؟

لطفا راهنمایی کنید، من توی امور بانکی خیلی شوتم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

بانک تات تو ساری شعبه نداره ، فقط رامسر ، چیکار میشه کرد؟؟؟
    فرق نمیکنه. بنظر من اعتبار همه اینها مثل همه و بستگی به نظارت بانک مرکزی داره.
    کوثر و فردوسی هم همین حدودها سود میدهند. صالحین هم که همون آینده است.

آخر فروم باز mf.designing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

سلام به تمام دوستان
    برای گرفتن یه درگاه واریز آنلاین (که فروشگاهای اینترنتی دارن) چه مراحل و مقدماتی نیاز هست و کدوک بانکها این امکان رو فراهم میکنن ؟!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

فرق نمیکنه. بنظر من اعتبار همه اینها مثل همه و بستگی به نظارت بانک مرکزی داره.
    کوثر و فردوسی هم همین حدودها سود میدهند. صالحین هم که همون آینده است.
    کوثر و فردوسی موسسه مالی هستند و از بانک مرکزی مجوز ندارند (لیست موسسات مجوز دار در سایت بانک مرکزی هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) اما بانک تات (آینده) بانک هست و مسلما فردا نمیشه اعلام ورشکستگی کنه. بانک آینده از ادغام بانک تات و 2 موسسه آتی و صالحین تشکیل شده ولی عملا هر کدام بصورت مستقل کار می کنند و به دلیل عدم یکسان سازی حسابها، چک و خدمات یکدیگر رو قبول نمی کنند. به نظر من در حال حاضر اعتبار بانک تات نسبت به بقیه موسسات بیشتره.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بانک تات تو ساری شعبه نداره ، فقط رامسر ، چیکار میشه کرد؟؟؟
    دوست عزیز به نظر من امروزه دیگه به دلیل گسترش خدمات الکترونیکی و امکان جابجا کردن پول از طریق اینترنت و ATM دیگه خیلی نیازی به مراجعه حضوری به بانک برای انجام خدمات بانکی نیست. شما میتوانید فقط یکبار برای افتتاح به رامسر مراجعه کنید و با دریافت کارت نقدی بصورت فوری ، کلیه خدمات خودتون را بصورت الکترونیکی انجام بدید. فقط تنها ایراد بانک تات که به نظر من خیلی هم مهم است خدمات اینترنت بانک اون هست که شبیه بانک صادرات است و باید دستگاه otp رو به قیمت 20 هزار تومان دریافت کنید که خیلی دست و پا گیره و آماده شدن اون چند روز طول میکشه. :( . در کل من اگر بخواهم بگم از این بانک فقط به خاطر سود بالا و اطمینان از بانک بودنش استفاده میکنم در غیر اینصورت من هیچ بانکی رو به بانک پاسارگاد با خدمات الکترونیکی بینظیرش ترجیج نمیدم. البته که بانک ملت هم خدمات الکترونیکیش خوبه ولی پاسارگاد یک چیز دیگس.

پ . ن : چقدر از این بانکها من تعریف کردم. فکر نکنید سهام داری یا کارمند هستم

6. این کاربر از dietman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

بله میدونم. اتفاقاً بانک تات حساب خودش را پس داده که مجبورش کرده اند با دوتا مؤسسه ادغام بشه. یعنی نتونسته نظر بانک مرکزی را جلب کنه؛ وگرنه خودش بانک بود، چه نیازی به صالحین داشت.
    اینها همه از مدیران سابق یا فعلی درون ساختار نظام هستند. ما که بخش خصوصی واقعی نداریم که بانک بزنه. برای همین بنظرم اعتبار همه شون به خود نظام و نظارت بانک مرکزی وابسته است.

داره خودمونی میشه bagherigi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

اقا من كه با بانك ملت دارم كار مي كنم و خيلي هم ازش راضيم. از لحاظ اينترنت بانك از همه سرتره، از لحاظ خدمات نوين و ....
    تازه اگه عضو باشگاه مشتريانش هم بشي و امتياز بگيري بهت يا وام يا نقدي واريز مي كنه به حسابت

9. این کاربر از bagherigi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بانک پاسارگاد هم باشگاه مشتریان داره که کسب امتیاز خیلی راحتتر از بانک ملت هست. واریز مبلغ جایزه رو هم حداکثر یک هفته ای انجام میده ولی بانک ملت اگر درخواست واریز هدیه رو بدی حدود دو ماه طول میکشه تا پول به حسابتون واریز بشه (من خودم هم وام گرفتم و هم دوبار درخواست جایزه 100 امتیازی کردم از بانک ملت ) من کلا از خدمات اکترونیکی بانکها خیلی استفاده میکنم و همونطور که گفتم خدمات الکترونیک بانک ملت خوبه ولی بانک پاسارگاد یک چیزه دیگست (اصرار ندارم - هرکسی به نسبت نیازش ارزیابی میکنه) برای مثال چندتا از خدمات بانک پاسارگاد که بانک ملت نداره
    1- تعیین محدودیت برداشت برای کارتهای بانکی
    2- درخواست صدور انواع کارت بانکی از جمله کارت هدیه و چک بانکی و تعیین شعبه مورد نظر چهت دریافت (و نه شعبه افتتاح کننده) که خیلی راحت 1 ساعت بعد میرید شعبه باجه خدمات الکترونیکی بدون صف درخواستتون را تحویل میگیرید.
    3- اتصال سپرده به کارت
    4- تعیین روز واریز سود سپرده
    5- و مهمترین آن : وجود حساب پشتیبان که خیلی راحت حساب جاری خود را به حساب کوتاه مدت اتصال میدید و از سود کوتاه مدت استفاده میکنید.

پ.ن : از حق نگذریم که موبایل بانک ملت تنها گزینه من در استفاده از موبایل بانک هست بخصوص اینکه امکان کارت به کارت شتابی هم داره
    Last edited by dietman; 01-11-2012 at 22:11.

11. این کاربر از dietman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه aliano's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان 2-3 میلیون داشته باشی و فعلاً کارش نداشته باشی بهترین جایی که می شه پس اندازش کرد کجاست ؟فرقی بین بانکهای مختلف هست یا نه؟اگر آره کدوم بانک و چه مدت سپرده بهتره؟یا خرید سهام و از این حرفا؟
    Last edited by aliano; 02-11-2012 at 17:07.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان 2-3 میلیون داشته باشی و فعلاً کارش نداشته باشی بهترین جایی که می شه پس اندازش کرد کجاست ؟فرقی بین بانکهای مختلف هست یا نه؟اگر آره کدوم بانک و چه مدت سپرده بهتره؟یا خرید سهام و از این حرفا؟
    سلام دوست عزیز سپرده یا سهام رو توصیه نمیکنم بهتره سکه بخری اما 1 ماه دیگه بخر تا قیمتش بیاد پایین تر.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •