تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 143 از 430 اولاول ... 4393133139140141142143144145146147153193243 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,421 به 1,430 از 4293

نام تاپيک: Xperia™ Arc & Arc S | گوشي هاي اندرويدي سوني اريكسون با پردازنده هاي 1 و 1.4 گيگاهرتزي

اگه نباشه جاش خالی می مونه songilgook's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    대한민국

پيش فرض

تورو خدا یکی که این گوشیو داره یکمی از فیلم یا عکسی که بادوربینش گرفته بذاره... ببینیم چطوره؟
    راستی برای این گوشی تم هم اومده؟
    ویرایش کلیپ هم داره دیگه بسلامتی؟

راستی کسی بلاخره اون کدهای شناسایی گوشی اصل رو نگفتا... هیچکی نمیدونه؟

ویه سوال هم اینکه واسه اتصال به کامپیوتر نرمافزار میخواد یا خودش با کابل یو اس بی حله؟
    یکی اینا رو بگه دیگه

پروفشنال mostafa_khan001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

دوستان عزیز لطفا با فن بوی های سایر برند ها فرق داشته باشین!یه کم بهتر به انتقاد ها نگاه کنید و کمتر به هم انگ تعصبی بودن بچسبونید...اصلا من خودم تعصبی اس ای هستم.از این بالاتر؟اما به من هم بگن میگم اس ای کم کاری کرده و میکنه...راست میگن دیگه...بعد کلی انتظار یه گوشی زده با سخت افزار مشابه....حالا اگه یه گوشی با سخت افزار بهتر میزد ایرادی نبود، میگفتیم خواسته اپشن های خرید واسه طرفدارها بیشتر باشه...
    اینها رو بی خیال با هم بهتر باشین
    ارک گوشیه خیلی خوبیه با این قیمت و به نظر من بهترین گزینه...اما بهتر بود سخت افزار بهتری داشت با کمی قیمت بیشتر.

3. 6 کاربر از mostafa_khan001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mostafa_khan001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

پاک شود....بلکه پسندیده شود!
    Last edited by mostafa_khan001; 12-08-2011 at 00:20.

5. این کاربر از mostafa_khan001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Nice Devil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    It makes no difference , wherever i am

5

دوست عزيز من نمونه عكس ها ديدم و خب با دوستا مقايسه كرديم و كلي عكس در مورد مقايسه هم تو نت وجود داره تو همبين تاپيك هم مقايسه كيفيت دوربين رو تو شب و روز گذاشتن و همينطور خودم هم اين گوشي رو مقايسه كردم هم كيفيت صفحه هم دوربينشو... لازم نيست كه شما بخواي چيزي بگي چون من خودم به اين باور رسيدم...
    ببينين براويا انچين كه يه تكنلوژي يا چيپ نيس يه بهينه ساز تصوير هست قبول دارم كه موفق هم بوده اما نميشه از اون به عنوان يه تكتلوژي نام برد من قبول دارم كه به نسبه از صفحه نمايش رتيناي آيفون هم تقريبا بهتر بوده اما اين همون تكنلوژي LCD هست
    و خب همون اگزمور رو هم يه جور افزايش ISO و حساسيت به نور هست و نميشه گفت تكنلوژي..
    براويا انجين واگزمور مارك تجاري ثبت شده سوني هستند نه اسم تكنلوژي
    دوست من شما به من ميگي دو آتيشه؟ من خودم از طرفداراي سوني هستم و اكثر گوشي هاي PDA اين شركت رو داشتم
    و اين شما هستيد كه تو كلوپ GS II مي گفتين آرك از گالكسي اس 2 هم بهتره...
    شما كل پست منو خوندي و دنبال نكته منفي بودي...
    شما سري اكسپريا رو خودت دقت كن همش يه چيپ همه ي سخت افزارشون يكيه - يكيش قوس داره يكيش دسته داره.. يكيش.... فقط قاب ها عوض شده... همه چيزشون يكيه صفحات اين تاپيك هم بخوني مي فهمي اين فقط حرف من نيست...
    اما خب نبايد اينجور قضاوت كرد من هم مخالف تعصبي بودن كلوپ هاي گوشي ها هستم
    در هر صورت من قصدي نداشتم و تجربيات خودم و دوستام رو گفتم و هنوز هم يه سري مسائل در مود آرك هست... اما خب نكات مثبت پست من بيشتر بود
    شما اصلاً به حرفهای من گوش نمیدید.شما اول سخت افزارهای آرک و X10 رو با هم مقایسه کن بعد بیا بگو که همشون یکیه . پردازنده استفاده شده در آرک 1gh از نوع Scorpion ، با شتاب دهنده گرافيکي Adreno 205 و تراشه Qualcomm Snapdargon MSM8255 هست اما پردازنده استفاده شده در X10 1GH از نوع Qualcomm QSD8250 Snapdragon هست بعد میگی که من همه مقایسه های آرک رو با گوشی های دیگه دیدم و خودمم امتحان کردم!. همچنین صفحه نمایش آرک LED-backlit LCD TFTهست در صورتیکه در X10 از صفحه TFT استفاده شده و حافظه داخلی بیشتر و ... . به نظر شما این سخت افزارها یکیه ؟؟؟؟؟؟؟؟ . اگه نمیدونید تو همین فروم جستجو کنید تا که فرق MSM رو با QSD بفهمید.در ضمن موتور براویا انجین و اگزمور هم فراموش نشه. شما اگه طرفداره سونی اریکسون هستید چرا رفتی سامسونگ خریدی؟؟
    من نگفتم بهتره .اول پست منو بخون بعد از خودت حرف در بیار . من گفتم قبول دارم که گلکسی 2 مزایایی نسبت به آرک داره اما این مزایا نمی ارزه که آدم 250 تومن بالای قیمت واسشون بده و هنوزم میگم که آرک نسبت به قیمتش خیلی خریدش به صرفه تر از گلکسی 2 هست
    در هر صورت شما با گلکسی 2 موفق باشی ما هم با آرک . آرک از سر ما خیلی هم زیادیه(لطفاً هم بحث و اینقدر کش نده .اینجا جای این نیست که 2 نفر با هم بحث کنن و بقیه هم بیان پست های این 2 نفرو بخونن ، خیلی ها دوست ندارن که هر وقت میان توی این کلوپ بجای اخبار تازه در مورد این گوشی ، بحث ببینن)
    با تشکر
    Last edited by Nice Devil; 12-08-2011 at 15:06.

7. 3 کاربر از Nice Devil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

همه چیزش خوبه جز اینتفیسش واقعا به پای سنس نمیرسه ولی گوشی باحالبه اگه 500 گیر بیاد ارزش داره اما من باشم به دلیل اینترفیس قید زیبایی خود گوشی رو میزنم

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

همه چیزش خوبه جز اینتفیسش واقعا به پای سنس نمیرسه ولی گوشی باحالبه اگه 500 گیر بیاد ارزش داره اما من باشم به دلیل اینترفیس قید زیبایی خود گوشی رو میزنم
    کشتی خودتو با این htc

حـــــرفـه ای PersiAndroid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

من منظورم از سري xperia گوشي x10 نبود مشخصات x10 رو هم ميدونم همين مشخصات آرك هم قبلا تو گوشي هاي 2010 مشابهش يا قويترش استفاده شده بوده من منظورم موج جديد سري 2011 اكسپريا بود مثل arc و neo و play و ray و pro و غيره بود. من هم زماني كه قيمت آرك بالا بود اينجا گفتم آرك ارزش 250 پول اضافه تر از گالكسي اس 1 رو نداره اما الان كه مناسب تر شده تو پست قبليم گفتم ميتونه انتخاب خوبي واسه كاربرا باشه و حتي واسه سوني اريكسون هم آرزو موفقيت كردم! . اما شما ميتونين آرك و گالكسي اس 2 رو تو يه رنج قرار بدين؟ در مورد حرف شما هم خب شايد درست باشه هنوز 2 هسته اي ها كامل جا نيفتادن و كاربرا مي تونن با همين تك هسته اي ها كارشون رو راه بندازن
    موفق باشين و معذرت مي خوام كه وقتتون رو گرفتم

11. 2 کاربر از PersiAndroid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Lord007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

کسانی که این گوشی رو دارن اگه ممکنه بگن کیفیت فیلم برداری تو شبش چقدر با گوشیای هم رنج خودش فرق داره؟
    من یه omnia HD دارم تو جایی که نور کمه(منظورم نور معمولی داخل فضای خونه نیست.از اونم کمتر) تصاویرو خیلی تیره و تار میگیره.میخوام ببینم آرک چقدر از این نظر بهتره.
    مرسی.

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

چیکار کنیم دیگه عشقه نمیشه کاریش کرد

داره خودمونی میشه josef_pour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من یه ارک به آل دیجیتال سفارش دادم احتمالا 1شنبه یا دوشنبه میرسه دستم

15. 2 کاربر از josef_pour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •