دوستان Perfumeshopping.ir قیمتهاشو آپدیت کرده
نظرتون در مورد ادکلن های پاکو ربان چیه؟این سایت پرفیوم شاپینگ بهتره یا عطر افشان؟من دیروز رفتم این ادکلن wonderwood رو که خریدم 147 قیمت پرسیدم گفت 190 خیلی گرون شده یه ادکلن سفید رنگ از کرید تست کردم یادم نیست اسمش چیه بوی خیلی باحالی داشت در ضمن از wonderwoodرنگ سفیدش هم اومده بود اونم واقعا عالی بود حتی میتونم بگم ار کرید بهتره گفت 203تا 195 میومد .این. تا یادم نرفته بگم کوکو مادمازل شنل رو میداد 192 گفتم چرا گرونه گفت گرون شده 170 بود بعد یدونه کوکو مادمازل نشونم داد همه چی دقیقا مثل اصلش حتی اون مشخصات هم زیر شیشه -- شده بود گفت این 24 هست![]()
سایت عطرافشان مونت بلنک نمیفروشه دیگه نوشته اسراییلی هست![]()
از اینکه جواب منو دادین ممنونم![]()
ضد عرق امتحان کردی؟ antiperspirant
مثل ژیلت کول ویو. خشک نگه میداره.3-4 دفعه گرفتم خوب بوده.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کجا رفتی که این قیمت ها رو دادن؟
والا به جز یه سری ادکلن های خاص بقیه زیاد تغییری نکردن.
من بندرعباس هستم معمولا قیمتا پایینه اما اینا نه
از دوستان کسی هست که از strawberrynet خرید داشته باشه؟ ارسالشون چند روز طول میکشه؟ مشکل گمرک پیش نمیاد؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یکی از دوستام اودکلون بوی یاس گرفته بود.خیلی خوش بو بود.یکی دیگه از دوستام هم همون یاس رو گرفته بود ولی تهش بوی تندی داشت که اصلا خوشم نیومد.راستش روم نشد ازشون بپرسم.یه اودکلون بوی یاس ملایم که هم مدت طولانی بوش روی لباس بمونه هم از اینهایی باشه که وقتی سر کوچه ایستادی بوش تا ته کوچه بره هم قیمتش خیلی خیلی مناسب باشه رو بی زحمت به من معرفی کنید.
ببخشید که خیلی خودمانی و غیر تخصصی نوشتم
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)