تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 143 از 4105 اولاول ... 43931331391401411421431441451461471531932436431143 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,421 به 1,430 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

دوستان من 5 شنبه مدارکم رو بردم پلیس +10 تحویل دادم
    این برگه واکسن که 2 قسمت داشت رو قسمت دومش رو تحویل خودم داد و گفت برای اموزشی باید تحویل اونجا بدم
    قسمت اولش رو گرفت و اطلاعات رو وارد کرد و پس داد به خودم

این رو من باید جدا بفرستم برای نظام وظیفه ؟
    بالاش نوشته باید با سایر مدارک پست کنم برای نظام وظیفه و عدم ارسالش باعث میشه اقدامی صورت نگیره برای مشمول
    طرف که دادش به خودم چیزی نگفت

آخر فروم باز AliROCK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

AliRock عزيز

1) براي سربازهايي كه تو دانشگاه خاصي امريه هستند مگه تسهيلاتي براي ادامه تحصيل هست؟؟؟

2) ميشه بگي سرباز امريه دانشگاه كاري كه بهش ميدن تو چه مايه هايي هستش؟؟ (مثلا من نوعي كه ليسانس نرم افزارم)

Masoud glx عزيز
    مدرکت که خوبه
    ببین شما وقتی امریه دانشگاه رو بگیری اصلا سرباز نیستی اکثر دانشگاه هایی هم که امریه میدن میخوان طرف ادامه تحصیل بده بمونه براشون کار کنه حقوقم هی بدک نیست
    البته امریه دانشگاه بند پ خفن میخواد گرفتی تا ته زندگیت تخته گاز برو

3. این کاربر از AliROCK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه 8751122018's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    مرکز ایران

پيش فرض

بستگی داره ... بعضی ها کد میخورن و بیچاره میشن و بعضی ها کد میخورن و صفا میکنن !! کلا هم به یگانی که کد میخورید و هم به بازه زمانی سال بستگی داره .

نمیشه کاری کرد کد نخورد؟
    این کد چه صیغه ای است؟
    نمیشه همون یگانی که بقیه ی خدمت قراره بریم اونجا کد هم بخوریم اونجا؟
    من شاید بتونم بعد از دو ماه آموزشی بیفتم شهر خودم بقیه خدمت را حالا این کد خوردن باعث میشه دیرتر بیام شهر خودم؟

کـاربـر بـاسـابـقـه rozbeh85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

دوستان من 5 شنبه مدارکم رو بردم پلیس +10 تحویل دادم
    این برگه واکسن که 2 قسمت داشت رو قسمت دومش رو تحویل خودم داد و گفت برای اموزشی باید تحویل اونجا بدم
    قسمت اولش رو گرفت و اطلاعات رو وارد کرد و پس داد به خودم

این رو من باید جدا بفرستم برای نظام وظیفه ؟
    بالاش نوشته باید با سایر مدارک پست کنم برای نظام وظیفه و عدم ارسالش باعث میشه اقدامی صورت نگیره برای مشمول
    طرف که دادش به خودم چیزی نگفت
    شما دیگه لازم نیست پست کنی، الان بیش از یک سال هست که همه کارها از طریق پلیس +10 انجام میشه
    الان شما دیگه منتظر برگه سبزت باش
    اون قسمت دوم واکسن رو حتما برای آموزشی ببر

---------- Post added at 05:43 AM ---------- Previous post was at 05:40 AM ----------

نمیشه کاری کرد کد نخورد؟
    این کد چه صیغه ای است؟
    نمیشه همون یگانی که بقیه ی خدمت قراره بریم اونجا کد هم بخوریم اونجا؟
    من شاید بتونم بعد از دو ماه آموزشی بیفتم شهر خودم بقیه خدمت را حالا این کد خوردن باعث میشه دیرتر بیام شهر خودم؟
    کد خوردن فقط تو نیرو زمینی ارتش وجود داره و فلسفه اش هم این است که میگن ما به مهندس مکانیک توی ارتش نیازی نداریم، اینها برن یه دوره دوماهه توپخانه، یا پیاده، یا تکاوری یا ... ببینند بعد تقسیم شن برن یگانشان
    بستگی داره کجا کد بخوری، مثلا کد توپخانه اصفهان هست، کد تکاوری لشگرک هست، کد مخابرات تهران هست، کد پیاده شیراز هست
    شما اگه کد بخوری 2 ماه هم باید بری دوره کد، بعدش میری سر یگانت

6. 2 کاربر از rozbeh85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

سلام.
    آدرس مراکز معاینه پزشکی مجاز در تهران؟

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

کد خوردن فقط تو نیرو زمینی ارتش وجود داره و فلسفه اش هم این است که میگن ما به مهندس مکانیک توی ارتش نیازی نداریم، اینها برن یه دوره دوماهه توپخانه، یا پیاده، یا تکاوری یا ... ببینند بعد تقسیم شن برن یگانشان
    بستگی داره کجا کد بخوری، مثلا کد توپخانه اصفهان هست، کد تکاوری لشگرک هست، کد مخابرات تهران هست، کد پیاده شیراز هست
    شما اگه کد بخوری 2 ماه هم باید بری دوره کد، بعدش میری سر یگانت
    روزبه جان مهندس عمران هم کد میخوره؟

9. این کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام
    من دیروز در کمیسیون پزشکی معاف از رزم شناخته شدم!
    میتونم به نتیجه کمیسیون پزشکی اعتراض کنم؟
    چون معاف میشدم ولی یک سری دکتر عقده ای بودند و الکی معافم نکردند(5 تا دکتر بودند که خوب با یکیشون تصفیه کردم و سوناتا ناز نازیش را یه طرح خشکل تتو کردم رو کاپوتش! و بقیه هم بزودی باهاشون تصفیه میکنم)

اگه نباشه جاش خالی می مونه boy_teh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    من اعزام مجدد هستم . سال 84 5 ماه خدمت کردم . آموزشی کهریزک + دوره کد و یگان دژبان مرکز ستاد مشترک ارتش (پادگان امام خمینی-تهران) . اون موقع دیپلم کامپیوتر بودم . بعلت تحصیل ترخیص شدم و الان با فوق دیپلم دوباره رفتم .
    خلاصه اینبار برام زدن (قرارگاه فرماندهی نزاجا-آج-تهران-لویزان) رسته : رایانه . کد : 33130 (امور کامپیوتر)

از اونجا که هیچکس هیچ چیز به من نگفته بود امروز پاشدم رفتم خودمو معرفی کنم . دژبان دم در اصلا اجازه نداد برم تو . گفت برو لباس نظام بپوش بیا . منم اومدم لباسامو از انباری در اوردم دیدم هم آرم و علائمم باید عوض شه . قبلا ستاد مشترک بودم الان انداختنم نیروی زمینی . درجه ام که از گروهبان 3 به گروهبان 1 تغییر کرده . رسته و ...
    حالا از اونجا که نمیدونم چیکاره حسنم میخوام با همین لباسای ستاد مشترکم فردا برم . ایرادی داره ؟ خودم برم ارم و عالئم بزنم ؟
    گفتم فردا برم شاید فرمانده لباس خاصی بگه بپوشم یا کلا خودش بهم بگه چه کار کنم .
    نظرتون چیه ؟
    راستی کسی اینجایی که افتادم خدمت کرده بگه ببینم چطوره جاش ؟

آخر فروم باز HITB0Y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    هرجا که $ باشه!

پيش فرض

جالب اینجاست خود پلیس+10 هم برگه سفید رو میده و لازم نیست بریم پست!
    امروز گرفتمش...مازاد!
    خیلی بده آدم تا روز اعزام ندونه قراره کجا بره!

13. این کاربر از HITB0Y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه S126's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام
    من اعزام مجدد هستم . سال 84 5 ماه خدمت کردم . آموزشی کهریزک + دوره کد و یگان دژبان مرکز ستاد مشترک ارتش (پادگان امام خمینی-تهران) . اون موقع دیپلم کامپیوتر بودم . بعلت تحصیل ترخیص شدم و الان با فوق دیپلم دوباره رفتم .
    خلاصه اینبار برام زدن (قرارگاه فرماندهی نزاجا-آج-تهران-لویزان) رسته : رایانه . کد : 33130 (امور کامپیوتر)

از اونجا که هیچکس هیچ چیز به من نگفته بود امروز پاشدم رفتم خودمو معرفی کنم . دژبان دم در اصلا اجازه نداد برم تو . گفت برو لباس نظام بپوش بیا . منم اومدم لباسامو از انباری در اوردم دیدم هم آرم و علائمم باید عوض شه . قبلا ستاد مشترک بودم الان انداختنم نیروی زمینی . درجه ام که از گروهبان 3 به گروهبان 1 تغییر کرده . رسته و ...
    حالا از اونجا که نمیدونم چیکاره حسنم میخوام با همین لباسای ستاد مشترکم فردا برم . ایرادی داره ؟ خودم برم ارم و عالئم بزنم ؟
    گفتم فردا برم شاید فرمانده لباس خاصی بگه بپوشم یا کلا خودش بهم بگه چه کار کنم .
    نظرتون چیه ؟
    راستی کسی اینجایی که افتادم خدمت کرده بگه ببینم چطوره جاش ؟
    شما لباس ارتش رو بپوش برو که نهست نخوری بعد در اولین فرصت بده درستش کنن. مگه چقدر طول میکشه؟ 1 ساعته توی حسن آباد یا امام حسین آماده اش می کنن
    جاش هم خوبه.خود ستاد نیرو افتادی

15. این کاربر از S126 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •