تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 143 از 416 اولاول ... 4393133139140141142143144145146147153193243 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,421 به 1,430 از 4153

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

پیش نمایه مارکا

پیش خوان برجسته:

این است رئال مادرید

دیگر پیش خوان ها:

رئال مادرید 8 - 0 لوانته

خوب بازی کردیم و برنده شدیم

بازی فوق العاده ای که نتیجه فوق العاده ای را به همراه داشت

همکاری آلونسو و گرانرو در میانه زمین فوق العاده عالی بود

اوزیل و پدرولئون هرکدام یک گل از فستیوال گلهای رئال را به ثمر رساندند

مو و والدانو با همدیگر آشتی کردند: " ما خیلی با هم خوب هستیم "
    ( اگه واقعا اینطوری باشه که این نوشته که خدا بخیر گدروند )

3+3=6 | رونالدو و بنزما جشنواره ای گل را اداره می کردند و هر دو موفق به هتریک شدند

دل بوسکه : " من رئال مادرید کنونی را دوست دارم و معتقدم برای موفقیت تیم باید امور فنی به طور کل به دست مورینیو داده شود "

ساندرو روسل: " چهره ای که رونالدو از خودش نشان میدهد چهره واقعی وی نیست "

پیگرینی: " رئال من از بارسلونا بهتر بود "

قانون جدید لالیگا : " تیمها باید 24 ساعت قبل از هر بازی به شهر میزبان سفر کنند "

ویار، رییس فدراسیون فوتبال اسپانیا، فلورنتینو پرز، مدیر باشگاه رئال مادرید را دیروز در مراسمی به عنوان یکی از اعضای جدید هیئت مدیره فدراسیون فوتبال اسپانیا معرفی کرد

================================================== ===
    پیش نمایه آاس
    پیش خوان برجسته:

جو بد تمام شد

دیگر پیش خوان ها:

رئال مادرید 8 - 0 لوانته

مورینیو: " من هیچ مشکلی با والدانو ندارم "

مورینیو: " به بازیکنانم گفته بودم که اگر بیشتر از 6 گل در بازی بزنند، یک روز تمام را می توانند جشن بگیرند "

کریستیانو و بنزما هریک 3 گل به ثمر رساندند و هتریک کردند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

ساندرو روسل: پپ گواردیولا روزی رئیس باشگاه بارسلونا خواهد شد

رئیس باشگاه بارسا همچنین در مورد تمدید قرارداد دنی آلوس صحبت کرد.

سایت گل- ساندرو روسل، رئیس فعلی باشگاه بارسلونا اعلام کرد که مطمئنا پپ گواردیولا روزی هدایت باشگاه بارسلونا را بر عهده خواهد گرفت. او در مصاحبه با نشریه آس گفت: "من به تیم از 10 نمره، 10 میدهم زیرا نمی توان بازی هایی در سطحی بالاتر از این به نمایش گذاشت. گواردیولا می داند پیشنهاد جدیدش روی میز قرار دارد. او می داند که می تواند قراردادش را برای دو یا سه سال آینده تمدید کند.

من از شرایط راضی هستم و فکر نمی کنم مشکلی وجود داشته باشد. دوست دارم او جایگاهی را در بارسلونا پیدا کند که سر الکس در منچستریونایتد دارد یا بکن باوئر در بایرن مونیخ. فکر می کنم او روزی رئیس باشگاه بارسلونا شود."

روسل همچنین در مورد شرایط تمدید قرارداد با دنی آلوس و ادامه گفتگوها در این زمینه صحبت کرد.

"آلوس برای دفاع از خودش و بارسا همه کار انجام داده است. نمی توانم باشگاه را بدون آلوس تصور کنم اما هیچکس بالاتر از باشگاه نیست. ما با یا بدون او کارمان را ادامه خواهیم داد."

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2010/12/22

دنی آلوس: برای دیدار برگشت مقابل بیلبائو سبک بازی مان را تغییر نمی دهیم

آلوس در این دیدار نقش یک مدافع-هافبک را بر عهده داشت اما نتوانست از خط دفاعی حریف عبور کند و برای تیمش موقعیت گلزنی ایجاد نماید.

سایت گل - دنی آلوس، مدافع برزیلی بارسلونا، پس از تساوی 0-0 شب گذشته تیمش مقابل اتلتیک بیلبائو در کوپا دل ری اعلام کرد که آبی و اناری ها برای دیدار برگشت شیوه بازی شان را تغییر نمی دهند.

آلوس در این دیدار نقش یک مدافع- هافبک را بر عهده داشت اما نتوانست از خط دفاعی حریف عبور کند وبرای تیمش موقعیت گلزنی ایجاد نماید.

با این نتیجه تیم بیلبائو در سن ممس از شانس بیشتری برای صعود برخوردار خواهد بود اما آلوس تاکید کرد که برای صعود به مرحله بعد سبک بازی شان را تغییر نخواهند داد.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت: "ما بازی برگشت را نیز با همین شیوه آغاز خواهیم کرد. البته باید در سن مامس تلاش زیادی انجام دهیم زیرا بازی در خانه بیلبائو بسیار دشوار خواهد بود. ما باید سال آینده را نیز به خوبی آغاز کنیم. امیدواریم که شروعی مانند همیشه داشته باشیم."

بازی برگشت در اوایل سال آینده میلادی در ایالت باسک برگزار خواهد شد.

کد:
    2010/12/22

اونای امری: چه می‌شود اگر مورینیو مودب‌ باشد؟

مربی والنسیا گفته مربی رئال بی‌احترامی می‌کند.

سایت گل - اونای امری، مربی والنسیا به انتقاد از ژوزه مورینیو، مربی رئال مادرید ادامه داده و گفته این مربی پرتغالی به هیچ‌کدام از همکارانش احترام نمی‌گذارد.

امری درباره نشست خبری مورینیو پس از پیروزی یک بر صفر مقابل سویا صحبت کرد. مورینیو در آن نشست لیستی از اشتباهات داور را به همه نشان داد.

مربی والنسیا گفت مورینیو «نق‌نقو» است و حالا هم به حمله به مربی سابق چلسی و اینتر ادامه داده. او می‌گوید: «باید احترام بگذارید. مربیانی وجود دارند که همیشه مورد توجه هستند.

در نشست‌های خبری قواعدی وجود دارد که باید رعایت شود. مربی ابتدا آنجا صحبت می‌کند و سپس در داخل خود باشگاه مسائل را مطرح می‌کند. او آن حرف‌ها را زد، اما دو هفته پیش داور یک بازیکن ما را ناعادلانه اخراج کرد و بازی را باختیم.

من با فرگوسن و گواردیولا دیدار کرده‌ام؛ هر دو مربیانی هستند که فاتح همه چیز شده‌اند. آنها آقامنش و جنتلمن هستند و بسیار مودب. اما یک مربی بزرگ دیگر هست: ژوزه مورینیو. چه می‌شود اگر او هم مودب و خوش‌رو باشد؟ ما که می‌دانیم او مربی بزرگی است.»

کد:
    2010/12/22

آخر فروم باز R O O T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

مورینیو: در رئال مادرید، بله قربان‌گو نخواهم بود

سایت گل – ژوزه مورینیو، مربی رئال مادرید خبر مشاجره با خورخه والدانو، مدیر رئال را رد کرده و گفته رابطه آنها عالی است.

پیروزی هشت بر صفر در بازی رفت جام حذفی مقابل لوانته که باعث شد بازی برگشت کوچک‌ترین اهمیتی نداشته باشد، پایانی خوش را برای سال عالی مورینیو رقم زد.

او به رسانه‌ها گفت: «این که رابطه من با والدانو بد باشد را تکذیب می‌کنم. در هر حال من می‌خواهم تیمم حرفه‌ای، خوشحال، منظم و متعهد باشد.

من فردی هستم که اوضاع را به نقد می‌کشد. من به همه چیز بله نمی‌گویم. در چلسی خوشحال بودم، اما در فصل چهارم دو نفر به باشگاه آمدند که با من ناسازگار بودند و به همین دلیل آنجا را ترک کردم. اما این‌جا با کسی مشکلی ندارم.
    در یک شرکت با افراد بسیاری کار می‌کنید و اختلاف نظر وجود خواهد داشت. اگر این مشکل به شکلی مثبت حل شود، به همه ما کمک می‌کند رشد کنیم.»

مورینیو همچنین درباره لوانته هم گفت: «این شوکی بود که مردم از آن لذت می‌برند. من برای حریف متاسفم، چون سخت است با این اختلاف ببازید. خوشحالم که سال 2010 این طور به پایان رسید؛ سالی رویایی برای من.»

کد:
    مورینیو:با کسی مشکل ندارم؛روزی که مشکل داشته باشم، از تیم می روم

سایت گل- در پایان دیدار رئال مادرید مقابل لوانته که با برتری 0-8 کهکشانی ها همراه بود، ژوزه مورینیو،مربی پرتغالی رئال با خیالی راحت در سالن کنفرانس خبری شرکت کرد و از حمایت هواداران از تیمش تشکر نمود:« از تیم ما حمایت فوق العاده ای به عمل آمد و هواداران از تماشای بازی تماشایی و خوبی لذت بردند. برای بازیکنان حرفه ای لوانته متاسفم، تقبل شکست با دریافت این تعداد گل همیشه سخت است.»

بدین ترتیب و با برد قاطعانه لوانته، رئال سال 2010 را با موفقیت به پایان برد.مورینیو در این رابطه گفت:« ما 25 بازی رسمی در لالیگا، جام حذفی و لیگ قهرمانان اروپا برگزار کردیم که به 20 پیروزی، 4 تساوی و یک شکست دست یافتیم و این رکوردی خیلی زیباست.»

مورینیو در ادامه درمورد شایعاتی که در مورد رابطه نه چندان گرم او با خورخه بالدانو،مدیر فنی رئال به گوش می رسد، گفت:« من مشکلی شخصی با کسی ندارم.روزی که با کسی به مشکل بخورم، مثل آنچه در چلسی رخ داد، از تیم جدا می شوم. می توانم اختلاف با بالدانو را تکذیب کنم.»

وجهه ای که از رئال ارائه می شود، مربی مادریدی ها را نگران نمی کند:« من تنها نگران آن هستم که تیمم، گروهی از بازیکنان متعهد، خوشبخت، با نظم و حرفه ای باشند.»

کد:
    تمدید قرارداد سرخیو بوسکتس با بارسا

سایت گل- سرخیو بوسکتس، هافبک بارسلونا به زودی قراردادش را با این باشگاه تمدید خواهد کرد. قرارداد فعلی او تا سال 2013 اعتبار دارد.

بوسکتس در دو فصل اخیر زیر نظر گواردیولا پیشرفت زیادی داشته و به بازیکن ثابت تیم ملی اسپانیا نیز تبدیل شده است و مدیران بارسا از اینکه او قصد دارد قراردادش را تمدید کند، بسیار خوشحال هستند.

بازی های خوب او توجه باشگاه هایی مانند چلسی را جلب کرده است اما باشگاه کاتالانی برای اینکه مانع از انتقال او به تیم های دیگر شود، تصمیم گرفتند مذاکرات تمدید قرارداد را با این بازیکن و مدیربرنامه هایش آغاز کنند.

به گزارش نشریه ال موندو دیپورتیوو، بوسکتس از ماندن در بارسا بسیار راضی است و در حالی که هنوز دو سال و نیم از قرارداد این بازیکن باقی است،

باشگاه قصد دارد دستمزد این بازیکن را افزایش دهد و قراردادش را برای دو سال دیگر یعنی تا سال 2015 تمدید کنند.

هنوز دو طرف در مورد جزئیات نهایی تمدید قرارداد به توافق نرسیده اند و همین مسئله موجب شده تا باشگاه از اعلام رسمی این موضوع خودداری کند اما گفته می شود که به زودی این خبر از سوی باشگاه بارسلونا به طور رسمی اعلام خواهد شد.

کد:

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

عجب نتیجه ای!! ولی بازم 5 تا کارت زرد!!اینا بعدا دردسر میشه!!
    گفتم که...سر کوچکترین خطایی، کارت زرد نشون میداد به بازیکنا رئال...
    موتا از دقیقه چند وارد بازی شد؟ حرکتش خیلی خوب بود، اما ضربه آخرش رو خیلی ساده زد...! فکر کنم تو جشن بعد گل (لئون) شرکت نکرد...
    فک کنم 80 بود...چرا تبریک هم گفت..اولین نفری هم بود که خوشحالی کرد اما بعد چند ثانیه، گریش گرفت...جالبیش این بود که همه دلداریش میدادن!
    +
    +یه نکته جالب هم دیشب داشت و اونم اینکه طبق زمانی که اون بالا میزد، هنوز 7-8 ثانیه مونده بود تا 90 دقیقه تموم شه اما داور سوت رو زد!: دی

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

جالبه که این اواخر چقدر همه دارن درباره ی رئال و مربیش حرف میزنن... از ژاوی و ساندرو روسل گرفته تا مربی والنسیا و آرسنال!

مورینیو رو خوک مینامن و اون در جواب از حضور در کنفرانس مطبوعاتی امتناع میکنه، داورا مدام حق مارو ضایع میکنن و اون بازم برای نشان دادن اعتراض کنفرانس نمیاد...

یکی هم مثل کاسیاس پیدا میشه که از هر سه کاندید بارسا طرفداری میکنه، اما نتیجش باز هم این میشه که شایعه ی رابطه ی بد اون با کریس دامن گیر میشه...

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

موراتا: "شنيدن اسم من در برنابئو بسيار هيجان انگيز بود"

موراتا اولين بازي خود را در برنابئو تجربه كرد و در خصوص برد 8-0 رئال مقابل لوانته نيز با خبرنگاران به مصاحبه پرداخت

"من بسيار خوشحال هستم چون كه پيروزي بزرگي را بدست آورديم و صعودمان به مرحله بعدي قطعي شده است"

"ناراحت بودم چون واقا ميخواستم اولين گلم را براي تيم به ثمر برسانم"

"با توپ از بازيكنان امضا گرفته بودم.رونالدو به من گفت :نگران نباش تو هم گلهاي زيادي براي تيم خواهي زد "

"شنيدن اسم من در برنابئو بسيار هيجان انگيز بود .چند بازيكن تيم كاستيا اولين بازي خود را اين فصل در برنابئو انجام داده اند و هوادارن نيز به خوبي از ما حمايت كرده اند"

"من بازيكن تيم كاستيا هستم و تلاش ميكنم هر روز بهتر شوم "

کد:
    تبريك ميگم به دوستان رئالي خصوصا سروش عزيز بابت اين برد پرگل و بازي اصولي و منظم

ولي جداي از اين نتيجه يه نكته توي اين پست به نظرم رسيد كه اميدوارم دوستان رئالي بد برداشت نكنن
    وقتي اشكاي بازيكن جوون رئال رو آخر بازي ديدم واقعا دلم گرفت صادقانه ميگم
    اينكه براي جوانان رئال شنيدن اسمشون توي ورزشگاه خوشحال كننده و هيجان انگيزه يه نكته غم انگيز داره
    و اون اينكه چرا رئال به جاي اينهمه خريدهاي گران قيمت نبايد يه كم به اين جوونها ميدون بده
    تا اينقدر شنيدن اسمشون توي ورزشگاه براشون عجيب نباشه
    احساس كردم بغض جوونهاي مادريدي بود كه شكسته شد
    ميشه كمي شجاعت داشت و به جاي مثلا 6 خريد 4 تا انجام داد و دو جاي خالي براي جووناي خود تيم كنار گذاشت
    ببخشيد تو مسائل تيمتون دخالت كردم نظر شخصيم بود

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

مدیر برنامه های سرخیو کانالس: او رئال را ترک نخواهد کرد

سایت گل- پدر سرخیو کانالس، بازیکن رئال مادرید، که مدیر برنامه های او نیز هست، به لیگ برتر نخواهد رفت.

این ستاره 19 ساله در تابستان از راسینگ سانتاندر به رئال مادرید پیوست اما تاکنون نتوانسته به ترکیب اصلی تیمش راه پیدا کند و همین موضوع موجب شد تا شایعه انتقال قرضی او در ژانویه منتشر شود.

با این وجود مدیربرنامه های کانالس این شایعه را رد کرد و گفت که او در سانتیاگو برنابئو خواهد ماند.

آنخل کانالس در مصاحبه با تاک اسپورت گفت:" پیوستن به تیمی مانند رئال در 19 سالگی نیاز به پیشرفت در همه سطوح دارد و باید صبور بود. او از زندگی در مادرید راضی است. البته اگر بیشتر بازی کند، بسیار بهتر است اما شرایط بسیار دشوار است و او باید تلاش بیشتری انجام دهد.

ما تصمیم گرفته ایم که او در رئال بماند."

کد:

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

تبريك ميگم به دوستان رئالي خصوصا سروش عزيز بابت اين برد پرگل و بازي اصولي و منظم

ولي جداي از اين نتيجه يه نكته توي اين پست به نظرم رسيد كه اميدوارم دوستان رئالي بد برداشت نكنن
    وقتي اشكاي بازيكن جوون رئال رو آخر بازي ديدم واقعا دلم گرفت صادقانه ميگم
    اينكه براي جوانان رئال شنيدن اسمشون توي ورزشگاه خوشحال كننده و هيجان انگيزه يه نكته غم انگيز داره
    و اون اينكه چرا رئال به جاي اينهمه خريدهاي گران قيمت نبايد يه كم به اين جوونها ميدون بده
    تا اينقدر شنيدن اسمشون توي ورزشگاه براشون عجيب نباشه
    احساس كردم بغض جوونهاي مادريدي بود كه شكسته شد
    ميشه كمي شجاعت داشت و به جاي مثلا 6 خريد 4 تا انجام داد و دو جاي خالي براي جووناي خود تيم كنار گذاشت
    ببخشيد تو مسائل تيمتون دخالت كردم نظر شخصيم بود
    این برداشت شما کاملا غلط هست. این گریه و خوشحالی فقط بخاطر بزرگی اون لحظه هست باضافه شخصیت طرف.

به هر حال پوشیدن پیراهن رئال، بازی کردن زیرنظر مربی ای چون مورینیو و هم بازی بودن با کسایی مثل کاسیاس و کریس رونالدو... توقعی نمیشه داشت...

به هر حال اولین بارش بود تو برنابئو بازی میکرد...

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

روسل: بهترین تصمیم من، فروش زلاتان به میلان بود

سایت گل – ساندرو روسل، رییس بارسلونا گفته فروش زلاتان ایبراهیموویچ به میلان ضروری بود، هرچند که باعث شد تیمش از نظر مالی ضرر کند.

روسل گفت که ماجرای ایبراهیموویچ برای بارسا فاجعه بود و افراد حاضر در نوکمپ بی‌صبرانه منتظر رفتن او بودند: «بهترین تصمیم من فروش ایبراهیموویچ بود. این کار از نظر اقتصادی برای ما فاجعه بود، اما دستمزد او بالا بود و دیگر نمی‌شد بیشتر از مبلغی که گرفتیم از فروش او پول به دست آورد.

در هر حال این تصمیم برای تیم عالی بود و به آن بسیار افتخار می‌کنم.»

ایبراهیموویچ 29 ساله در تابستان به صورت قرضی به میلان پیوست، ولی میلانی‌ها این گزینه را دارند که در تابستان او را به مبلغ 24 میلیون یورو بخرند.

کد:

مربی لوانته: رئال مادرید سوار موتورسیکلت بود، ما سوار سه‌چرخه!

سایت گل – لوییس گارسیا، مربی لوانته عملکرد تیمش مقابل رئال مادرید را به سه‌چرخه مقابل موتورسیکلت تشبیه کرده است.

لوانته در دیدار رفت جام حذفی هشت بر صفر مقابل رئال مادرید شکست خورد. گارسیا می‌گوید آنها هر بار خواستند حمله کنند، رئال گل زد.

او گفت: «رئال مادرید طوری بازی کرد که انگار بازیکنانش سوار موتورسیکلت هستند، در حالی که ما سوار سه‌چرخه بودیم. تفاوت بین دو تیم بسیار زیاد است.

آنها هشت گل به ما زدند و ما در حالی به خانه می‌رویم که عکس آنچه که می‌خواستیم روی داد.

در عرض 10 دقیقه، دو گل خوردیم و هر بار به پیش رفتیم، آنها به ما گل زدند.

تیم ما از نظر روحی نابود شده است. این بدترین بازی فصل ما بود. ما تنها می‌توانیم از هواداران معذرت بخواهیم.
    بازیکنان حالا روی لیگ تمرکز نمی‌کنند، در حالی که لیگ برای ما مهم‌ترین رقابت است.

مهم نیست چطور باختیم، ما نباید دنبال بهانه باشیم. باید به رئال مادرید به دلیل کاری که انجام داد تبریک بگوییم.»

کد:

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

ابراهيم آفلاي: بازي در بارسلونا روياي من بود

ابراهيم آفلاي امضاي قرارداد با تيمي كه بهترين فوتبال را به نمايش مي گذارد را مايه‌ي خوشحالي دانست.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، هافبك پيشين تيم فوتبال آيندهوون پس از امضاي قرارداد در مراسم معارفه باشگاه بارسلونا گفت: از اين كه به بارسلونا آمدم بسيار خوشحالم. بازي كردن در تيمي كه بهترين فوتبال ممكن را در جهان به نمايش مي گذارد بسيار خاص است.

آفلاي ادامه داد: كمي استرس دارم كه البته فكر مي كنم طبيعي باشد چراكه من اينجا غريبه هستم و فرصت زيادي دارم كه از بودنم در بارسلونا لذت ببرم.

هافبك هلندي كه از مدت‌ها پيش صحبت حضورش در اسپانيا و بارسلونا به گوش مي رسيد، همچنان اظهار كرد: بازي در بارسلونا برايم روياي بزرگي بود. همه‌ي بازيكنان براي بازي كردن و قرار گرفتن در تركيب تيم بسيار حريص هستند. چرا كه در بارسلونا هر روز بازيكنان تمرين مي كنند تا بهترين فوتبال دنيا را ارائه دهند.

رقم قرارداد آفلاي هلندي سه ميليون يورو اعلام شده است.
    لینک منبع خبر:
    کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •