ساندرو روسل: پپ گواردیولا روزی رئیس باشگاه بارسلونا خواهد شد
رئیس باشگاه بارسا همچنین در مورد تمدید قرارداد دنی آلوس صحبت کرد.

سایت گل- ساندرو روسل، رئیس فعلی باشگاه بارسلونا اعلام کرد که مطمئنا پپ گواردیولا روزی هدایت باشگاه بارسلونا را بر عهده خواهد گرفت. او در مصاحبه با نشریه آس گفت: "من به تیم از 10 نمره، 10 میدهم زیرا نمی توان بازی هایی در سطحی بالاتر از این به نمایش گذاشت. گواردیولا می داند پیشنهاد جدیدش روی میز قرار دارد. او می داند که می تواند قراردادش را برای دو یا سه سال آینده تمدید کند.
من از شرایط راضی هستم و فکر نمی کنم مشکلی وجود داشته باشد. دوست دارم او جایگاهی را در بارسلونا پیدا کند که سر الکس در منچستریونایتد دارد یا بکن باوئر در بایرن مونیخ. فکر می کنم او روزی رئیس باشگاه بارسلونا شود."
روسل همچنین در مورد شرایط تمدید قرارداد با دنی آلوس و ادامه گفتگوها در این زمینه صحبت کرد.
"آلوس برای دفاع از خودش و بارسا همه کار انجام داده است. نمی توانم باشگاه را بدون آلوس تصور کنم اما هیچکس بالاتر از باشگاه نیست. ما با یا بدون او کارمان را ادامه خواهیم داد."
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2010/12/22
دنی آلوس: برای دیدار برگشت مقابل بیلبائو سبک بازی مان را تغییر نمی دهیم
آلوس در این دیدار نقش یک مدافع-هافبک را بر عهده داشت اما نتوانست از خط دفاعی حریف عبور کند و برای تیمش موقعیت گلزنی ایجاد نماید.

سایت گل - دنی آلوس، مدافع برزیلی بارسلونا، پس از تساوی 0-0 شب گذشته تیمش مقابل اتلتیک بیلبائو در کوپا دل ری اعلام کرد که آبی و اناری ها برای دیدار برگشت شیوه بازی شان را تغییر نمی دهند.
آلوس در این دیدار نقش یک مدافع- هافبک را بر عهده داشت اما نتوانست از خط دفاعی حریف عبور کند وبرای تیمش موقعیت گلزنی ایجاد نماید.
با این نتیجه تیم بیلبائو در سن ممس از شانس بیشتری برای صعود برخوردار خواهد بود اما آلوس تاکید کرد که برای صعود به مرحله بعد سبک بازی شان را تغییر نخواهند داد.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت: "ما بازی برگشت را نیز با همین شیوه آغاز خواهیم کرد. البته باید در سن مامس تلاش زیادی انجام دهیم زیرا بازی در خانه بیلبائو بسیار دشوار خواهد بود. ما باید سال آینده را نیز به خوبی آغاز کنیم. امیدواریم که شروعی مانند همیشه داشته باشیم."
بازی برگشت در اوایل سال آینده میلادی در ایالت باسک برگزار خواهد شد.
کد:
2010/12/22
اونای امری: چه میشود اگر مورینیو مودب باشد؟
مربی والنسیا گفته مربی رئال بیاحترامی میکند.
سایت گل - اونای امری، مربی والنسیا به انتقاد از ژوزه مورینیو، مربی رئال مادرید ادامه داده و گفته این مربی پرتغالی به هیچکدام از همکارانش احترام نمیگذارد.
امری درباره نشست خبری مورینیو پس از پیروزی یک بر صفر مقابل سویا صحبت کرد. مورینیو در آن نشست لیستی از اشتباهات داور را به همه نشان داد.
مربی والنسیا گفت مورینیو «نقنقو» است و حالا هم به حمله به مربی سابق چلسی و اینتر ادامه داده. او میگوید: «باید احترام بگذارید. مربیانی وجود دارند که همیشه مورد توجه هستند.
در نشستهای خبری قواعدی وجود دارد که باید رعایت شود. مربی ابتدا آنجا صحبت میکند و سپس در داخل خود باشگاه مسائل را مطرح میکند. او آن حرفها را زد، اما دو هفته پیش داور یک بازیکن ما را ناعادلانه اخراج کرد و بازی را باختیم.
من با فرگوسن و گواردیولا دیدار کردهام؛ هر دو مربیانی هستند که فاتح همه چیز شدهاند. آنها آقامنش و جنتلمن هستند و بسیار مودب. اما یک مربی بزرگ دیگر هست: ژوزه مورینیو. چه میشود اگر او هم مودب و خوشرو باشد؟ ما که میدانیم او مربی بزرگی است.»
کد:
2010/12/22