اینجا کسی الجی آپتیموس 2 ایکس optimus 2x رو امتحان کرده؟
چجوریاست ؟
می ارزه بخرمش؟
اینجا کسی الجی آپتیموس 2 ایکس optimus 2x رو امتحان کرده؟
چجوریاست ؟
می ارزه بخرمش؟
قیمتی که دارید چقدره ؟
ازون بهتر هست
اخه اکتیو به غیر از ضد اب بودنش فک نمیکنم ویژگی خاصی نسبت به لایو داشته باشه ؟ درسته ؟
یعنی این تفاوت قیمتشون مسخرس
بله
برا همین میگم اگر قصد تهیه اکتیو دارید برید ری تهیه کنید که رزولوشن و دوربین و صفحه نمایش خیلی بهتری از جفت اینا داره
من با گوشی اچ تی سی desire hd مشکل دارم...رووت کردم...البته من نه دیجیکالا...شکر خوردم...اون تاپیک مشکلات اندروییدی هم که مثل گورستان میمونه...صحبت میکنم باهاش هر 1 ساعت یه بار هنگ میکنه باید باتریشو دربیارم تا بوت بشه...فارسی هم نمیشه اس م اس داد...بدتر از همه کیبوردشه...میخام مثل ادم بنوسیم salam...اس رو میزنم اول پ میاد بعد او میاد...اعصابمو خورد کرده....خیلی بده این گوشی
کدوم گورستان؟؟؟؟
رفتی تو تاپیک اخبار مربوط به سيستم عامل اندرويد سوال پرسیدی! انتظار داری جوابی هم بگیری؟
اینکه گوشی شما هنگ میکنه فکر کنم خبر مهمی در مورد سیستم عامل اندروید باشه!!!
گوشی GALAXY ACE 2 بالاخره اومد یا نه؟؟؟
تو ایران؟ تو کشورهای دیگه؟ عرضه شده؟
![]()
با سلام ممنون میشم برای خرید یه گوشی با مشخصات زیر (مهم واسه من) راهنمایی کنید... صفحه لمسی و بزرگتر از 3.2 اینچ نباشه تا حد ممکن جم و جور و خوش دست باشه هنگ نکنه و سیستم عامل ترجیحا اندروید.... باتری هم تا حد ممکن کم نیاره. قیمت هم تا 400 تومن.. بقیه مشخصات (دوربین و gps ..... در حد قابل قبول و موجود) واقعیت من تو بین گوشی های(سونی و نوکیا ) Sony Ericsson Live With Walkman رو مناسب دیدم (از لحاظ شکل ظاهری و سخت افزار) و از تیپ بقیه خوشم نیومد...یا سایزشون گونده ست و یا طراحی خوبی نداشتن. از برند های دیگه اگه گوشی مشابه Sony Ericsson Live With Walkman هستش تا سقف 400 تومن ممنون میشم راهنمایی کنید.
xperia Ray دوست عزیز
ممنون... هرچند از نظر امکانات و سخت افزار عالی هستش ولی صد حیف که شکل ظاهریش به دلم نمیشینه....ای کاش این امکانات در لایو بود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)