تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 143 از 309 اولاول ... 4393133139140141142143144145146147153193243 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,421 به 1,430 از 3081

نام تاپيک: Defy | گوشي مقاوم موتورلا با دوربين 5 مگاپيكسلي و صفحه نمايش 3.7 اينچي

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

ممنونم...
    مطمعن هستی که این رام 2.2 هست ؟؟آخه زده JRDNEM_U3_3.4.2 ؟؟؟؟ فارسی(read & write)ساپورت میکنه؟؟
    بله 2.2 هست ولی فارسی ساپورت نمیکنه ولی بعد از این که اپدیت سیانوژن رو روش نصب کنی فارسی هم ساپورت میکنه

---------- Post added at 09:09 AM ---------- Previous post was at 09:08 AM ----------

سلام به اساتید...
    دوستان من قبل از عید دیفای خریدم متاسفانه خریت کردم 20 تومن به یارو دادم برام برنامه بریزه ..خلاصه بعدکلی جریان چندتابازی ونرم افزار ریخت فارسی سازیم نکرد فقط میرسال نصب کرد...الان میخام این آپدیت سیانوژن که تو کلوپ بود و نصب کنم...اساتید لطف کنن اگه میشه یه رام 2.2 مطمئن معرفی کنن چون میخام بدم دوستم که وارده نصب کنه دردسر نداشته باشه چندتارام نصب کنه...
    الان تو قسمت settingبخش about phone این اطلاعات هست گفتم شاید لازم شه
    system version :moto_version.2.51.0.mb525.retail.en.ch18
    firmware version:2.1-update1
    build number:JRDNEM_U3_2.51.0
    گوشیمم روت کرده یارو فک کنم چون سوپریوزر روش نصبه اما وقتی خاموش میکنم دکمه ولوم پایینو میگیرم مثلث خطرمیادولی منوی ریکاوری نیست...تورو خداکمک کنین..من اپدیت میخام
    وقتی مثلث خطر اومد دکمه های ولوم بالا و ولوم پایین رو همزمان فشار بده تا منو ریکاوری بیاد

2. 3 کاربر از boys666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ehsan_update's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Medical Laboratory

پيش فرض

مرسی احسان جان.... گوشی من مشکل از سرعتش نیست ! انگار یه چیزی مثل ویروس توی گوشیه که واسه خودش قاطی میکنه ! میپره این ور اون ور! بگیر مگیر داره ! تاچش گیر میکنه اکثر اوقات ! منم مجبور میشم با دکمه ی power بالای گوشی لاک و آنلاک کنم گوشی رو تا درست شه!
    دقیقا منم همین مشکل تو رو روزی 3 ، 4 بار داشتم(مخصوصا وقتی 2 ، 3 ساعت یا بیشتر به گوشی دست نمیزدم) و باید لاک و آنلاکش میکردم تا گوشی تاچش دوباره درست بشه (فکر کنم مشکل از سی پی یو بود) الان که اورش کردم کاملا حل شده.
    در ضمن از دیشب تا الان فقط 2% از باتریش کم شده!!!

4. این کاربر از ehsan_update بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز vafa1353's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Melbourne

پيش فرض

بله 2.2 هست ولی فارسی ساپورت نمیکنه ولی بعد از این که اپدیت سیانوژن رو روش نصب کنی فارسی هم ساپورت میکنه

---------- Post added at 09:09 AM ---------- Previous post was at 09:08 AM ----------

وقتی مثلث خطر اومد دکمه های ولوم بالا و ولوم پایین رو همزمان فشار بده تا منو ریکاوری بیاد
    سلام ايا ميشه اين سيانوژن رو روي 2.1 هم نصب كرد؟(JRDNEM_U3_2.51.0) واگر ميشه بايد چي كار كنم؟ممنون
    Last edited by vafa1353; 08-05-2011 at 21:35.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام ايا ميشه اين سيانوژن رو روي 2.1 هم نصب كرد؟(2.1.59) واگر ميشه بايد چي كا ر كنم؟ممنون

نه فقط روي 2.2 نصب ميشه ولي همچين تهفه اي هم نيست خيلي ايراد داره هنوز نسخه بتا هست من جاي شما باشم نصب نميکنم

7. این کاربر از boys666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Melbourne

پيش فرض

نه فقط روي 2.2 نصب ميشه ولي همچين تهفه اي هم نيست خيلي ايراد داره هنوز نسخه بتا هست من جاي شما باشم نصب نميکنم
    من با گوشيم مشكلي ندارم و از همه چيزش راضيم و تنها موردي كه من رو ازيت ميكنه اين عدم ساپورت فارسيشه....

پروفشنال ehsan_update's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Medical Laboratory

پيش فرض

مثلا چه ایرادهایی دوست عزیز؟

10. این کاربر از ehsan_update بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Hamid_pro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

من با گوشيم مشكلي ندارم و از همه چيزش راضيم و تنها موردي كه من رو ازيت ميكنه اين عدم ساپورت فارسيشه....
    اگه گوشیت نسخه 2.1 براحتی فارسی روش نصب میشه. یه جایی تو همین کلوپ اموزشش هست باید یه فایل فونت و یه فایا lib. رو جایگزین کنی.
    در ضمن برنامه mirsal که یک اس ام اس منجر عربی فارسی هست منجر خوبیه. متاسفانه لینک ها رو الان ندارم اگه گیر آوردم بعدا میزارم
    Last edited by Hamid_pro; 09-05-2011 at 05:37.

12. 2 کاربر از Hamid_pro بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

مثلا چه ایرادهایی دوست عزیز؟
    من یه یه هفته هست نصبش کردم تا الان این ایراد ها رو دیدم توی نسخه بتا 4.1:
    مشکل در تنظیم خودکار نور صفحه نمایش سنسور نور کار نمیکنه هنگ کردن های گاه گاه و محو شدن منو در صفحه اصلی و مشکل در موزیک پلیر (هم موزیک پلیر خود گوشی هم هر موزیک پلیری که نصب کنی)که گاهی پخش نمیکنه فایل های mp3 رو و میزنه عدم پشتیبانی این فرمت .
    مشکل جی پی اس و forc close کردن برنامه هایی که از جی پی اس استفاده میکنن و دیگه یادم نیست
    من دارم نسخه بتا 5.1 رو دانلود میکنم نصب کنم ببینم این نسخه چطوره
    Last edited by boys666; 09-05-2011 at 13:15.

14. 3 کاربر از boys666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mforce's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوستان من مموری جدید بخرم اطلاعات و برنامه های رم قبلیمو چطوری منتقل کنم تو این جدیده؟

16. این کاربر از mforce بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Melbourne

پيش فرض

اگه گوشیت نسخه 2.1 براحتی فارسی روش نصب میشه. یه جایی تو همین کلوپ اموزشش هست باید یه فایل فونت و یه فایا lib. رو جایگزین کنی.
    در ضمن برنامه mirsal که یک اس ام اس منجر عربی فارسی هست منجر خوبیه. متاسفانه لینک ها رو الان ندارم اگه گیر آوردم بعدا میزارم
    راستش قبلا تاپيكش رو خونده بودم كه چند نفر از بچه ها بعد از نصب فونت فارسي گوشيشون بالا نيومد و مجبور شدن رام عوض كنند كه ميترسم ريسك كنم...در ضمن ميرسال رو گوشيم نصب بود و مشكلي تو مسيج ندارم فقط فرومهاي فارسي رو نميتونم استفاده كنم..

18. این کاربر از vafa1353 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •