لطفا حذف شود...
لطفا حذف شود...
Last edited by essi4300; 19-05-2011 at 13:47.
حرمله خیلی زرنگ بود، از صدای پرندگان تشخیص داد محاصره شده و نگهبانش رو کشت.
نشونه گیری خیلی خوبی هم داشت و به مختار گفت: میخوای با خنجر بکشمت یا تیر کمان.
اما مختار هم خیلی جوانمرد بود و گفت: یک خنجر من یک خنجر تو
اونجا که حرمله گفت شاه مختار جالب بود........
استقبال بينظير دانشجويان از سريال «مختارنامه»
خبرگزاري فارس: نشست نقد و بررسي مجموعه تلويزيوني «مختارنامه» با استقبال بينظير از سوي دانشجويان مواجه شد.
به گزارش خبرنگار راديو و تلويزيون فارس، نشست نقد و بررسي مجموعه تلويزيوني «مختارنامه» با حضور «داوود ميرباقري»، «ژاله علو»، «محمد فيلي»، «ماه چهره خليلي»، «انوشيروان ارجمند»، «محمد صادقي» و با اجراي «فرزاد جمشيدي» به همت فرهنگسراي رسانه دقايقي پيش در تالار مركزي دانشگاه علوم پزشكي تهران آغاز شد.
اين نشست با استقبال بينظير از سوي دانشجويان مواجه شد و آنها با تشويق مكرر از مهمانان خود پذيرايي كردند.
مجموعه تلويزيوني «مختارنامه» ساخته داود ميرباقري مدتي است كه از شبكه اول سيما در حال پخش است، اين مجموعه پس از پخش دو سريال «امام علي (ع)» و «معصوميت از دست رفته» سه گانه «داوود ميرباقري» در زمينه سريالهاي تاريخي به شمار ميرود و البته وي پيشتر فيلم بهيادماندني «مسافر ري» را هم با همين رويكرد ساخته است.
---------- Post added at 09:20 PM ---------- Previous post was at 09:17 PM ----------
در قسمت سی و یکم خواهیم دید.
محتوای مخفی: مخفی
دوست عزيز يه راه حل ساده واسه مشكل شما هست اونم اينه كه اگه خيلي از مختارنامه بدت مياد ميتوني نگاه نكني بعدشم بياي اينجا اين همه تايپ كني تازه چون شما ميگي مختارنامه سرياله بديه هم سر سريال وقتت هدر ميره هم واسه تايپ كردن بر عليه سريال انرژيت هدر ميره!!!
فكر نميكنم بيرون اومدن خون از سنگ ربطي به سريال مختارنامه داشته باشه كه شما بهش گير دادين.!!!
حالا اگه ملت ما به درخت دخيل ببنده واسه شماو يا من مشكلي ايجاد ميكه
يعني ميگي نميشه واسه حقانيت امام حسين يه قصه سر هم كرد.
نه عزيزم دنيا فقط ايرانه و بس فكر نميكنم ما جاي ديگه اي مثل ايران داشته باشيم.
اين حرف شماست تو پست 1419 : هرچی به نفعشون باشه میگن حقیقت،هرچی هم به ضررشون باشه میگن خرافات.
يعني كه شما نظرت بر خلاف اينه ديگه يعني هرچي به ضررمون باشه ميشه حقيقت و هر چي به نفعمون باشه ميشه خرافات. به نظر من كه منطقي نيست حالا شما از دو نفر ديگه هم بپرس!!!!!!!!!!
حالا اين سريال ساخته شده و خوبم از آب در اومده و مردم هم دارن مثل هلو ميبينن و خيلي هم ازش خوششون اومده حالا نميدونم شما چرا اينقدر جدي موضع گرفتين چه دليلي ميتونه داشته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟
شهرام حقیقت دوست در مختار نامه
سریال تلویزیونی مختارنامه تاکنون شاهد حضور بازیگران متعددی در نقش های گوناگون بوده است و با پخش قسمت 31 این سریال بازی «شهرام حقیقت دوست» در این سریال آغاز خواهد شد
سریال تلویزیونی مختارنامه تاکنون شاهد حضور بازیگران متعددی در نقش های گوناگون بوده است. با پخش قسمت 31 این سریال در روز جمعه 30 اردیبهشت ماه، بازی «شهرام حقیقت دوست» در نقش «ابن حر» در این سریال آغاز خواهد شد.
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 937x627.
![]()
روابط عمومی سریال مختارنامه با اعلام این خبر گفت: حقیقت دوست در این سریال در نقش شخصیتی به نام «ابن حر» حضور یافته است. او یکی از ارذل و اوباش کوفه بوده که در اثر برکات قیام مختار متحول شده و به وی پیوسته و او را همراهی کرده اما در میانه راه با بزرگان قیام دچار تضاد می شود. در این سریال نقش همسر ابن حر نیز توسط «بهناز جعفری» ایفاء می شود.
در قسمت 31 سریال مختارنامه در یک فلاش بک، بخش هایی از بازی الهام حمیدی نمایش داده می شود. رضا کیانیان، صالح میرزا آقایی، سیامک اطلسی و فرهاد اصلانی هم دیگر بازیگرانی هستند که در این قسمت مجددا شاهد ایفای نقش آنان خواهیم بود.
در قسمت 31 سریال مختارنامه زنانی که به دلیل حضور اشرار کوفه به کاخ پناه برده بودند مجددا به خانه های خود بازمی گردند و در بخش های پایانی این قسمت نیز مخاطبان شاهد تدارک یکی از جنگ های بزرگ مختارنامه خواهند بود.
منبع: پایگاه رضا استادیThis image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 825x552.
![]()
دوست عزيز من با اينكه خيلي از اينايي كه گفتي گاف بودن مشكلي ندارم ولي چند تا نكته رو ميخوام بگم:
راجع به شماره 3 به نظر من مشكلي نداره كه پرچم كنوني ايران نشون داده بشه چون مهم اينه كه مخاطب بفهمه اين هاي كه خاك شدن از طبار ايرانيان بودند.تازه چون سريال تو كشور هاي ديگه پخش ميشه اگر پرچم كنوني ايران نباشه ممكنه مخاطب خارجي نفهمه كه ايراني بودن چون اونا با پرچم امروزي ما آشنا هستند. علاوه بر اون خوبه آدم تو يه سريال اينجوري پرچم كشورشو نشون بده به دليلي كه پايين ميگم.
درباره 6 داستان سريال كاملا اين رو تاييد ميكنه كه كشته شدن همسر و فرزند كيان به دليل كبر كيان بود چون ببين كيان وارد قضيه اي شد كه اصلن به اون ربطي نداشت .به نظر شما اگر كيان به دنبال حرمله نميرفت حرمله كاري با زن و بچش داشت.تازه اگر اين قضيه توسط كيان گفته نميشد زشتيه كبر و خود خواهي كيان اصلن معلوم نميشد اين داستان هدفش نشون دادن زشتيه كبر بود. خدايي اين ديالگ بايد گفته ميشد چون هم مضرات خود خواهي رو نشون داد و هم خباثت حرمله رو.
در مورد 7 حرف شما درسته كه امامان اينارو نفرين كرده بودن ولي چون در او قسمت سريال حول محور داستان كشته شدن كيان و زن و بچش ميگشت مضحك به نظر ميومد كه اين قضيه گفته نشه و به زودي اونا فراموش بشن. اگه توجه كني بازم نكته اخلاقي داشت اونم اين بود كه خبث طينت و تلافي كردن با يه كار زشت عاقبتش اينه.
و اما 8 كه قشنگترين كاريه كه مختارنامه داره انجام ميده تو اين بحران و همون جوابيه كه ميخواستم بدم.البته اين نظر شخصيه منه : بياين فكر كنيم : عرب ها از مختار خيلي خوششون مياد و كلا شخصيت محترميه اونم به خاطر انتقام گرفتن خون امام حسين كه اونم براشون خيلي خيلي با ارزشه بلاخره انتقام نوه پيامبرو گرفته از اون طرف يه ايراني دست راست مختار بوده كه خيلي براي انتقام گرفتن از قاتلين امام حسين زحمت كشيده و حتي زن و بچشو تو اين راه خونخواهي از دست داده و سر شمر و سنان رو بريده. اگه شما خودتون رو جاي يه عرب اهل سنت بذارين با ديدن اين سريال چه فكري راجب ايرانيه شيعه ميكنيدو همچنين بر عكس. دقيقا يعني همبستگيه اهل سنت و شيعه.
نشون دادن پرچم كنوني ايران به همين دليله. اين در مورد 4 و 5 هم صادقه.
به نظر من تمام پست های شما مصداق اسپم هست .( به پست های قبلی خود رجوع کنید میفهمید )
من دفعه قبل هم گفتم اگه شما و دوستانی که مثل شما فکر میکنن از تاریخ اسلام خوششون نمیاد و
همش دوست دارن بحث تقابل بین ایرانی و اسلامی رو پیش بکشن و اینکه چرا در مورد کوروش و ....
سریال نمیسازن و اینکه کی گفته از سنگ خون میجوشه و کی گفته فلان شخص به این طریق شهید میشه
و اینکه اینا همش خرافاته تا مغز مردم رو شستشو بدن و .... اینجا و تو این تاپیک پست ندید .
به نظر من همه این چیزایی که گفتم ایجاد شک و تردید در دین و تاریخ هست و دقیقا مصداق اسپم حساب
میشه .
اگه در مورد انتخاب بازیگران , نحوه بازی بازیگر , جلوه های ویژه , موسیقی , کارگردانی , طراحی صحنه و دکور
و لباس بازیگران و تمام چیزهایی که در مورد این سریال هست نظری دارید این تاپیک دقیقا جایی هست که
میتونید در موردش صحبت کنید و نظر بدید و انتقاد و پیشنهاد کنید ولی بقیه چیزهایی که در چند سطر اول گفتم
به این تاپیک مربوط نمیشه.
خواهشا رعایت کنید
البته اساتید میتونن در مورد درستی و نادرستی صحبت هام نظر بدن . مرسی![]()
Last edited by scali; 18-05-2011 at 21:20.
لطفا حذف شود...
Last edited by essi4300; 19-05-2011 at 13:48.
در مورد شماره 3 منم قبلا فکر میکردم سوتیه یه پست هم در همین رابطه زدم بعد که رفتم سایت مختارنامه دیدم اینو در جوابش زدن:
به گزارش سايت مختارنامه ، روزنامه جام جم روز یکشنبه 24 اردیبهشت ماه در مطلبی با نام «تقابل حرمله و مختار؛ دراماتيك يا مستند؟» به بیان نکته ای درخصوص بخش هایی از قسمت 30 این سریال پرداخته که با واقعیات موجود، تحقیقات صورت گرفته برای به تصویر کشیدن این داستان و محتوای داستان کاملا متفاوت و مغایر است. در بخش پایانی این مطلب درخصوص سکانس تشییع پیکر همسر و فرزند کیان و انداختن پارچه ای بر روی پیکر آنان آمده است:«البته ناگفته نماند كه ميرباقري هم بايد در نوع روايتهاي خود از تاريخ جانب احتياط را بيشتر رعايت ميكرد و مثلا در سكانس دفن كردن همسر و فرزند كيان پرچم سه رنگ ايران را روي خاك آنها نميگستراند، چون در اسناد تاريخي مشخص نيست كه پرچم ايران در آن دوره چه رنگي بوده و چه تركيبي داشته است»!
این اظهار نظر شخصی در حالی مطرح می شود که نویسنده مطلب با دقت کافی قسمت های قبلی سریال مختارنامه را تماشا نکرده تا بداند پرچم سه رنگ «پرچم قیام مختار» است نه پرچم ایران! هر یک از این رنگ ها نیز معرف یکی از جناح های لشگر مختار است که پیش از این و در قسمت مربوط به پیروزی قیام مختار، هنگام ورود مختار به کاخ دارالعماره نیز مورد اشاره قرار گرفته است و حالا قرار دادن آن بر روی پیکر همسر و فرزند کیان به معنای ادای احترام به آنها است، نه به معنای قرار دادن پرچم ایران!
بیان این مطلب از سوی نویسنده که «در اسناد تاريخي مشخص نيست كه پرچم ايران در آن دوره چه رنگي بوده و چه تركيبي داشته است» حاکی از بی اطلاعی نویسنده از موضوع است زیرا در اسناد تاریخی ـ که با یک جست و جوی ساده اینترنتی نیز قابل دسترسی است ـ اشاره شده که در گذشته هر قوم و قبیله ای درفشی داشته اند که کارکرد پرچم امروزی را داشته است. این موضوع هم در اسناد و کتب تاریخی وجود دارد و هم با یک جست و جوی ساده اینترنتی قابل اطلاع است و اگر نویسنده این مطلب زحمت قرار دادن نام «پرچم ایران» در یکی از موتورهای جست و جوی اینترنتی را به خود می داد، هم با نمونه های مختلف پرچم ایران در گذشته مواجه می شد و هم اطلاعات کامل تری برای نگارش این مطلب به دست می آورد.
ضروری است رسانه ها برای نگارش مطالب اینچنینی یا از نویسندگان متخصص و مطلع استفاده کنند و یا سوال ها و ابهام های احتمالی خود را با روابط عمومی این سریال تلویزیونی درمیان گذاشته و پاسخ آن را دریافت کنند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)