یه سوال خیلی مهم
دوستان لطفا کمک کنن خیلی مهمه
من اون مرحله ای هستم که تو زندان باید یه نفرو بزنم اولش یه کم کتک میخوره ولی بعدش اصلا نه مشت میزنه نه هیچ چی همش هم کتک میخوره
یه کمکی کنید خیلی مهمه
هر چی کلیک چپ روراست میزنم نمیشه
کمک کمک کمک کمک
یه سوال خیلی مهم
من اون مرحله ای هستم که تو زندان باید یه نفرو بزنم اولش یه کم کتک میخوره ولی بعدش اصلا نه مشت میزنه نه هیچ چی همش هم کتک میخوره
یه کمکی کنید خیلی مهمه
کمک کمک کمک کمک
برای من هم همین مشکل پیش اومد !!!
از آخرین سیوی که کرده برو درست میشه !!( برای من که درست شد )
سلام دوستان من چپتر STAIRWAY TO HEAVEN رو تموم کردم و همه شونو کشتم و دیگه انگار مرحله ای وجود نداره پیغام میده که Rob Shops Or Bring Cars To Brusk
آیا بازی تمام شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خیر بازی تمام نشده است.
شما باید پولتون 27500 تا بشود تا طلب "برونو" را بدهید.
از مغازه ها دزدی کرده یا ماشین اوراق کنید تا پولتون به اندازه کافی بشه!
نه دوست عزیز خودش گفته که چی کار باید بکنید !!!( اگه تو مپ هیچ علامتی نزده بود به این معناست که شما بیش از حد ولخرجید !!و پول کم دارید میتونید با دزدی از مغازه ها یا بردن ماشین پیش مایکل بروسلی { با B تو بالای مپ مشخس شده} پول جمع کنید. اگه ماشینبردید اونجا یه دستگاه هست برای خورد کردن ماشینها و ماشین رو اون تو بزارید بعد پیاده شید و از پله های بغل دستگاه بالا برید و ماشین رو له کنید )
[QUOTE=huggy;5351250]برای من هم همین مشکل پیش اومد !!!
از آخرین سیوی که کرده برو درست میشه !!( برای من که درست شد )[/QUOTE
چه جوری؟
آخرین سیو کجاس؟
پولتون باید بشه 27500.00نه دوست عزیز خودش گفته که چی کار باید بکنید !!!( اگه تو مپ هیچ علامتی نزده بود به این معناست که شما بیش از حد ولخرجید !!و پول کم دارید میتونید با دزدی از مغازه ها یا بردن ماشین پیش مایکل بروسلی { با B تو بالای مپ مشخس شده} پول جمع کنید. اگه ماشینبردید اونجا یه دستگاه هست برای خورد کردن ماشینها و ماشین رو اون تو بزارید بعد پیاده شید و از پله های بغل دستگاه بالا برید و ماشین رو له کنید )
---------- Post added at 05:37 PM ---------- Previous post was at 05:36 PM ----------
کجا رو میگید؟یه سوال خیلی مهم
یه کمکی کنید خیلی مهمه
کمک کمک کمک کمک
تو حیاط زندان یا داخل زندان؟
بچه ها اینجا کسی بنچمارک نمیزاره؟؟!!
cpu:amd athlon ii x4 630 (2.8ghz)بچه ها اینجا کسی بنچمارک نمیزاره؟؟!!
ram:2 gig
vga:geforce gt 240
با این مشخصات بالا من فریمم بین 40 تا 50 هست روی بالاترین گرافیک بدون فیزیک
البته وقتی که مثلا 3 الی 4 ساعت پشت سر هم بازی کرده باشم و خیلی شلوغ بشه بازی دیگه فشار بیاد (دو مورد ذکر شده همزمان با هم ) به 25 تا 30 میرسه
البته میانگینم همون 40 هست در بیشتر مواقع بازی
تو حیاطه
تو رو خدا یکی کمک کنه
اعصابم رو خورد کرده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)