شطرنج = خواندن فکر حریف
شطرنج = خواندن فکر حریف
پس شمارو اضافه میکنم به لیست.
اتفاقا خیلی نیاز بود که یه نفر بیاد تا کسی بای نخوره.
البته با این فرض که کسی از این دور حذف نشه...
---------- Post added at 12:08 AM ---------- Previous post was at 12:06 AM ----------
شطرنج=زیبا ، جادار ، مطمئن
---------- Post added at 12:08 AM ---------- Previous post was at 12:08 AM ----------
شطرنج=زیبا ، جادار ، مطمئن![]()
سلام من تا امروز کابل برگردون بود اینترنتم قطع بود نمیتونستم وصل شم الان گویا درست شده منو حذف نکنیدتا اینجا
میز 3 فرنوش
میز 5 مسعود
میز 7 پارسا
خبری ازشون نیست. __________________
دلیل ام موجه است
الان اقا خلیل هر وقت خواستی بازی کنی یک خبر بهم بده
شمارم را برات پی ام کردم
البته من میبازم ولی دوست دارم تو زمین ببازم
شطرنج=قشنگترین بازی فکری _قدرت نمایی فکر ما در یک بازی
جمعه ساعت 6 بعدازظهر
شطرنج يعني كنترل زمان به صورتي كه بتوني فكر حريفتو بخوني و حركاتش رو پيش بيني كني اين جوري ميتونيم قدرت فكرمون رو به نمايش بزاريم اين يعني قشنگترين بازي فكري البته يادمون نره كه صفحه شطرنج بايد زيبا جادار و مطمعن باشه
---------- Post added at 04:57 PM ---------- Previous post was at 04:56 PM ----------
مسعود عزيز من 5ونيم منتظرتم
---------- Post added at 05:01 PM ---------- Previous post was at 04:57 PM ----------
Last edited by khalil2; 18-02-2011 at 15:16.
غصه نخوريد قراره باهم ببازيم!
شطرنج سرگرمی بی مزه موقعی که 2 تایی بی کار شدیم (شوخی)
اما دور از شوخی :
هر نقطه ای الزاما به سرخط ختم نمی شود . بعضی نقطه ها نقطه ی پایان است ، یعنی تمام .بیشتر از این نمی شود . یعنی آنچه نوشته شده تمام است و این یعنی نقطه ته خط . نقطه ی ته خط اما نقطه ی پایان تفکر نیست . برخی مطالب با تمام شدنشان تازه آغاز می شوند . " شطرنج با ماشین قیامت "با تمام شدنش آغازمی شود . هر صفحه یا فصلی با پایانش شروع می گردد. تو می مانی وآنچه پیش روی تو گذاشته شده است .
(( رمان شطرنج با ماشین قیامت))
meto_895 Location: TEHRAN, Iran
Friends for: 6 months
Last Online: 8 minutes ago
parsa001 Location: tehran, Iran
Friends for: 4 months
Last Online: 21 minutes ago
آخه جفتتون که اومدید . پس چرا بازی نکردید؟
یکم منتظر بمونید دیگه...
---------- Post added at 06:14 PM ---------- Previous post was at 06:12 PM ----------
نه دارید بازی میکنید
آخه رفتید دوباره یهویی اومدید!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)