با سلام ميخواستم بدونم هارد WD MY PASSPORT 500هارد خوبيه؟ نسبت به هارد هاي ديگه چطوره؟ هم USB3داره و هم USB2
با سلام ميخواستم بدونم هارد WD MY PASSPORT 500هارد خوبيه؟ نسبت به هارد هاي ديگه چطوره؟ هم USB3داره و هم USB2
کمک! تو تاپیک هارد اینترنال که کسی تحویل نگرفت
از این نرم افزار که برای عمر هارد اکسترنال استفاده میکنید برای هارد اینترنال هم میشه بدید؟
فکر کنم از وقتی هاردم فهمید میخوام یک اکسترنال بگیرم برای بک آپ داره فیلم در میاره!! چند وقتی سیستمم هر چند وقت فریز میشد تا اینکه دیشب اصلا ارورر هارد داد و بالا نیومد! یک کم با کابلش ور رفتم و شوک! بهش دادم الان که اومد بالا! میخوام ببینم ایراد از کابل بوده واقعا یا خود هارد داره مرخض میشه؟!
همین امشب باید برم یک هارد وسترن دستاپی بگیرم که اگه اطلاعاتم بپره بیچاره میشم!!![]()
سلام دوستان عزیز
هارد 1 ترابایت usb 3 آداپتوری (بزرگ) میخواستم. چی پیشنهاد میکنید؟ وسترن یا سیگیت یا ...؟ هر چی قیمتش پایینتر بهتر، البته کیفیتم هم مهمه.
هاردای وسترن داخلشون گرین هست یا بلو؟
هارد سیگیت goflex بزگ چطوره؟ منظورم این مدل هست با این سریال نامبر: STAC1000101 USB 3.0 1 TB
اگه کسی قیمت کف بازار رو هم داره ممنون میشم به همراه مدل دقیق بزاره.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشکر و احترام
تو این رنج بهترین هاردیه که میشه انتخاب کرد...(همینو بخر و شک نکن)
مدلی که من پیشنهاد میدم: WD My Book Essential 1TB است که USB 2 +USB3 رو همزمان ساپورت میکنه...
تا اونجایی که من میدونم توشون مدل گرین هست...
سیگیت هم بد نبیست ولی مثه اینکه یه مشلی داره با خاموش شدن هارد (استند بای رفتن).....
قیمت ها هم متغیره ولی اگه کسی از دوستان قیمت روز رو داره لطف کنه...
دوست عزیز من در این زمینه اطلاعی ندارم ولی اگه خواستی بری بخری قربونت اگه تونستی 2-3 تا از هارد های پر فروش وسترن(اگه مودلاشو نمیدونی بگو بگم) قیمت بگیر....
واسه همین سوالای بچه ها میگم...
با استفاده از نرم افزار Hard Disk Sentinel میتوان برای تعیین ساعات کارکرد و تخمین عمر باقی مانده هارد اینترنال و اکسترنال استفاده نمود .
همچنین این نرم افزار میتونه وضعیت کلی هارد رو به شما اعلام کنه .
لینک
البته نرم افزار HD TUNE هم هست که از قسمت health میتوان پی به وضعیت هارد برد ولی این نرم افزار تخصصی هست و شاید نتوانید معنی اشکالات گفته شده رو بفهمینکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by ata.royalfalcon; 10-04-2011 at 21:08.
با سلام
آقا ممنون از راهنمایی. فقط جایی توی تاپیک هست که در مورد این مشکل سیگیت صحبت کرده باشن، منظورم خاموش نشدنه. آخه با توجه به اینکه مدلش جدیده باید بعید باشه یا فوق با یه آپدیت حل بشه.
با تشکر
سلام
در صفحه 122 و 123 این تایپیک درموردش صحبت شده !!! (پست شماره 1219)
سلام. والا من پست شما رو دیر دیدم وگرنه همه نوع هارد بود و قیمت میکردم ولی امشب که رفتم و بالاخره my bood esential یک ترا آداپتوری USB3 رو گرفتم 88 تومان ( همین هارد رو یک مغازه دیگه میداد 99 تومان!) و 500 گبگ پورتابل وسترن بود 85 تومان و یک ترا همین مدل حدود 140 تومان. سیگیت هم که قیمت نکردم ولی ظاهرا 10-20 تومانی پایینتر هست.
فقط راستش خیلی با این مدل دسکتاپی با آداپتور حال نکردم! همچین وقتی میگیری دستت انگار همه زندکیت توشه! و انقدر زپرتی هست که اگه تو دست آدم تکون بخوره ممکنه کابل و سیمهای توش کنده بشه! دیگه اینکه ضخامتش زیاده و به نظرم چون ضد ضربه هم نیست و قراره رو میز باشه که ممکنه تکون بخوره یا یکی دست بزنه! یا هم که اگه سیمش جای امنی نباشه و وسط کار قطع بشه .... ! بهتره آدم بره یا همون اینترنال بگیره که علاوه بر ارزونتر بودن همیشه تو کیس باشه و جاش امن و کوچیک هم هست و فوقش هر بار پس از کپی برای آرشیو ، برقش رو در میاریم یا هم که مدل پرتابل بگیره که حداقل تو دست آدم احساس بهتری داشته باشه و یک سیم یو اس بی داره و راحت. البته اینا نظر شخصی خودم بود![]()
Last edited by noisymind; 10-04-2011 at 23:58.
سلام
مدلهاي اداپتوري براي آرشيو ساخته شده و براي جابجايي ساخته نشده
من با نظر شما در مورد هارد آداپتوري دسكتاپي موافقم
به همين خاطر براي افزايش امنيت هرچي بيشتر اونو توي كمد كوچك قراردادم و اصلا هم جابجاش نميكنم
و نكته مهم اينه كه من اصلا كابلهاي برق و usb رو از پشت هارد باز نميكنم و جالب اينجاست كه من اداپتور برق رو داخل كمد كنار هارد ها قرار دارو و براي برق رساني از يك سيم رابط استفاده ميكنم و همينطور usb هارو با استفاده از كابل رابط به لپتاپ وصل ميكنم .
و واقعا هم كل زندگي من توشه
من ميخواستم XBOX بخرم ولي ديدم كه لازمه بازهم هارد بخرم براي بكاپ ديگه XBOX نخريدم ، خب ورشكسته ميشم ديگه !!!!
من بالاخه یه mybook essential گرفتم.
موقعی که به کامپیوتر وصل کردم یه پاپ آپ که میاد تو ویندوز 7 (instaling new ...)
your instalation was not completed sucssesfully
یا یه چیز تو همین مایه ها.
ولی الان به راحتی میتونم باحاش کار کنم
این مشکلی در آینده برام پیش نمیاره؟
با تشکر.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)