تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 143 از 252 اولاول ... 4393133139140141142143144145146147153193243 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,421 به 1,430 از 2514

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در ایران | فصل 1389-1390

آخر فروم باز mahdishata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    آخر الزمان

پيش فرض

بهتر، بگذار دایی نابود شود!
    خیانت بازیکن پرسپولیس !

بعد از شکست اخیر پرسپولیس مقابل صبا و استعفای علی دایی دوباره بحث کم کاری عده ای از بازیکنان این تیم به گوش رسید اما خود دایی و بازیکنان این مساله را قویاً رد کردند. با این وجود اتفاقی که در دقایق پایانی این بازی افتاد و یکی از بازیکنان صبا آن را به چشم دید و به گوش شنید ثابت می کند در این تیم بحران زده پرسپولیس واقعا خبرهایی هست و دایی از آن بی خبر مانده یا اگر هم می داند دیگر احساس کرده نمی تواند مقابل آن بایستد.

گل : درست بعد از بازی یکی از بازیکنان صبا برای همبازی و هم اتاقی اش در اردوهای این تیم تعریف کرده که یکی از بازیکنان پرسپولیس در دقایق پایانی مسابقه و پس از یکی از فرصت های از دست رفته به بازیکن دیگری از این تیم می گوید:« بهتر، بگذار دایی نابود شود.»

البته بازیکن مزبور نه از کلمه «نابود» بلکه از عبارتی بسیار زشت استفاده می کند تا شدت خشنودی‌اش از نزدیک شدن سرمربی خود به لبه پرتگاه را نشان دهد. البته از آنجایی که این بازیکن یکی از ضعیف‌ترین نمایش‌های دوران بازیگری اش را مقابل صبا انجام داد و حداقل در 3 گل حریف اشتباه کرد، کم کاری وی و احتمالا یکی دیگر از همبازیانش در این مسابقه تقریبا مسجل به نظر می رسد.

نکته جالب توجه اینکه بازیکن صبایی مزبور که این ماجرا را به عینه دیده قصد دارد این موضوع را به سهراب بختیاری زاده بازیکن مصدوم صبا و دوست نزدیک دایی انتقال دهد و او نیز سرمربی پرسپولیس را در جریان این اتفاق بگذارد تا دایی بداند دور و برش چه اتفاقاتی می افتد.

البته احتمالاً این خبر خیلی زود به دایی منتقل شده و شاید همین امروز و با بازگشت دایی به تمرینات پرسپولیس در اولین برخورد وی با بازیکنان، فرد مورد نظر لو رفته و این بازیکن منتظر برخورد چکشی سرمربی بماند و با کابوس تمریناتش را پیگیری کند.

........
    پ ن:ربطي به كنار گذاشتن شيث واسه بازي فردا داره؟

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

بازم شیث اخراج شد
    عجب خنده بازاری شده

آخر فروم باز mmiladd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اُتاقم..!

پيش فرض

اصغر شرفي :خاک برسر فوتبالي که درآن برسر"هوار" دعواست

اصغر شرفي گفت: روزگاري تيم هاي عربي مي گفتند مگر ممکن است ما ايران را شکست دهيم؟ اين نکته را در کنار ماجراهاي اين روزهاي فوتبالمان بگذاريد تا بدانيد مراسم تشييع وتدفين آن را برگزار کرده ايم و بوي حلواي‌مان تمام منطقه را پرکرده، اما خودمان جشن گرفته ايم وفکر مي کنيم تازه به دنيا آمده ايم و جشن تولدمان است!

مربي اسبق تيم ملي فوتبال ايران ادامه داد: استقلال و پرسپوليس به عنوان دوقطب فوتبال آسيا کارشان به جايي رسيده که برسر حوار ملامحمد دعوا مي کنند و هرکس مي گويد او متعلق به تيم ماست. خاک بر سر اين فوتبال. مخاطبم مسئولين اين دوتيم نيستند. بحثم بر سر فوتبالي است که در سطح پايه ها سازندگي را از ياد برده و کارش به جايي رسيده که يک بازيکن عراقي برايش گربه را هفتاد جور به رقص در مي آورد و عجبا که خودمان هم برايش دست مي زنيم و ساز و دهل مي نوازيم. انگار فرق عزا و عروسي را هم از ياد برده ايم.

وي ادامه داد: اين روزهاي عزاي فوتبالمان است وابرقدرت هاي‌مان 4 تا 4 تا مي خورند اما نه کک کسي مي گزد ونه کک کسي را مي گزد. مربي استقلال مي گويد پنالتي کمر ما را شکست و مربي پرسپوليس خداحافظي مي کند. تحليل فني هم بي تحليل فني. مربي صبا مي گويد، شهرستاني ها پررو شده اند و سرخابي ها را مي برند، من مي گويم سرخابي‌ها ذليل شده اند. باور کنيد تيم ملي برره هم از پس پرسپوليس برمي‌آمد. نه مي خواهم برد صبا را کمرنگ کنم و نه به پرسپوليس و هوادارانش توهين کنم. تيمي که حريفانش 10 نفره هم بازيکنانش را خرس وسط مي کند قرار است در آسيا نماينده ما باشد؟ 5 بازي، 5 باخت و15 گل خورده؟ دقيقه 99 سپهر حيدري گل زد من فکر کردم تصوير مربوط به بازي پاياني ليگ هفتم را نشان مي دهند که پرسپوليس با گل او قهرمان شد. جوري خوشحالي مي کرد که گفتم لابد بازي را برده اند ومن خواب مي بينم. بعد به قطبي گير مي دهيم که با برد مقابل سنگاپور بالا وپايين پريده.او لااقل برده بود اينها چه کرده اند؟

سرمربي ايرانجوان بوشهر افزود: يک بار بازي صبا وپرسپوليس را نگاه کنيد. حتي يک بازيکن محض رضاي خدا وظيفه اش را براي يک دقيقه درست انجام نمي دهد. همين ها مي خواهند بروند دل شير را ترجمه کنند و بشوند آقاي آسيا؟ به نظر شما مشکل اين تيم علي دايي است؟ دايي يک اسطوره است اما بلد نيست شان ومرتبه خودش را حفظ کند. يک بار بليتش را در تيم ملي سوزاند و بارديگر در پرسپوليس. حالا هم مي گويد مي روم و کاري به قبول يا رد استعفايم ندارم اما نرفته برمي گردد. اين براي دايي خوب نيست. از اين بعد مي خواهد چه کار کند؟ مگر او يک شبه علي دايي شده؟ من بازي با کلمات را بلد نيستم و راحت حرفم را مي زنم. دايي راهم به عنوان شناسنامه بين المللي فوتبال مملکتم دوست دارم اما او با خودش جنگ دارد و هيچ کس به اندازه او به دايي ضربه نزده.

مربي تيم ملي در جام جهاني 1978تصريح کرد: تيم ملي نوجوانان را داده اند دست يک مجري

تلويزيوني. شان آدم ها قابل احترام است اما آيا شان پرچم يک مملکت مهم نيست واحترام

ندارد؟ اگر من اصغر شرفي بروم بشوم مجري يک برنامه تلويزيوني عالم وآدم به من نمي خندند؟ تخصص پس چه مي شود؟

او خاطر نشان کرد: فردوسي پور برسر انتقال نفت تهران به اراک يک کلمه مي گويد جوري با او صحبت مي کنند که من تصور کردم او سلمان رشدي است. من فردا چگونه ايرانجوان را براي صعود ترغيب کنم؟ از کجا معلوم نگويند بوشهر يک تيم دارد کافي است؟ اگر کسي حرف فوتبالي مي زند بگذاريد حرفش را بزند. چهار تا آدم فوتبالي هم پيدا مي شوند که درست يا غلط بودن آن را مشخص کنند.

شرفي به ايسنا گفت: اينجا مغلوب ها لباس فاتحان را برتن مي کنند و طوري حرف مي زنند که انگار طلبکارند. تيم اميد مي بازد مي گويند مربي مقصر نيست. خب لابد فدراسيون مقصر است. شما لطف کنيد مقصر را برکنار کنيد. پيرواني سرمربي مي گويد، منتقدان را نفرين کردم. خب دستت درد نکند. با نفرين تو فردا طاعون مي آيد وهمه را از بين مي برد و يک قبرستان مي سازند و اسمش را مي گذارند قبرستان مرده هاي ناشي از نفرين فلاني. شما که نفس حق داشتي دعا مي کردي تيم‌مان در بازي‌هاي آسيايي گوانگجو به يک جايي مي رسيد نه اينکه حالا کار به جايي برسد که براي ماندن و نماندنت هزارجور جلسه بگذارند تا گفتي (اس) وهنوز کلمه استعفا از دهانت خارج نشده وشايد مي خواستي از استقلال راي و اختيار تام حرف بزني فدراسيون بگويد بله استعفا؟ قبول است!

مربي اسبق تيم ملي اضافه کرد: آن قدر فرهنگ حرفه اي در فوتبال‌مان روبه زوال نهاده که بعيد مي دانم غالب مربيان ومديران ما بلد باشند استعفا نامه بنويسند يا دوخط از مردم بابت ناکامي ها عذر خواهي کنند اما تو به آنها بگو فلاني، فلان جا، فلان ساعت يک کلمه عليه ات حرف زده، يک بيانيه بلند بالا مي نويسند وچنان کلمات را در کنار هم مي چينند که گمان مي کني که داستايوفسکي شاگردشان بوده. شما چه توقعي از اين فوتبال داريد؟

اين پيشکسوت فوتبال تصريح کرد: فوتبال بازي شکم سيرها نيست. اگر قبلا درآسيا آقايي مي کرديم به خاطر آنهايي بود که پابرهنه روي آسفالت داغ ودر زمين هاي خاکي بازي مي کردند. بازيکني که ماشين 300ميليوني سوار مي شود انگيزه ندارد. ما نبايد خودمان را گول بزنيم. يک بناي غلط به نام فوتبال حرفه اي ساخته ايم حالا مي بينيم اشتباه بوده وبايد شهامت پذيرش اشتباه و رفع آن را داشته باشيم. اگر همين جور خشت روي خشت بچينيم و اين شالوده غلط را ادامه دهيم روي سرمان خراب مي شود وهمه ما زير آوارش جان مي دهيم. اگر به من باشد 2سال اين فوتبال را در سطح بزرگسالان تعطيل مي کنم و فقط در رده هاي پايه کار مي کنم تا اين بناي خراب از نو ساخته شود و بساط پول هاي بيهوده جمع شود.

شرفي در پايان گفت: اوضاع اين روزهاي فوتبال ايران نگران کننده است و من اين حرفها را مي‌زنم تا دردها را گفته باشم. اگر ورزش اسباب پيشگيري از خيلي از بزهکاري ها باشد که هست پس نوعي معروف است وبايد امر به معروف کرد. من سراسر مشکل هستم ولي چيزي که به نظرم درست است را مي گويم وانشاالله که گوش شنوايي هم پيدا مي شود.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    17آباد

پيش فرض

اصغر شرفي :خاک برسر فوتبالي که درآن برسر"هوار" دعواست
    100% تایید میشه...

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammadi4net's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

جناب آقای اصغر شرفي خودکرده را تدبیری نیست !
    وقتی اسطوره فوتبال یه مملکت با اعصاب و روان 30 میلیون نفر بازی می کنه و به تنها چیزی که فکر می کنه منیت خودشه چه انتظاری از امثال کفاشیان و علی آبادی و کاشانی و آشتیانی ... داری؟
    واعظ آشتیانی وقتی دید که دیگه مدیر عامل استقلال نیست چنان تیشه ای به ریشه استقلال زد که نصف تاریخ باشگاه استقلال اومدن هنوز نتونستن جمعش کنن.
    یه زمانی پرسپولیس کرانچار نتیجه گرا و دنیزلی فوتبال زیبا رو انداختن بیرون چون می خواستن پرسپولیس هم زیبا بازی کنه و هم قاطعانه ببره ولی الان داره چه کار میکنه؟ بزرگترین آروزی پرسپولیس ها اینه که با سایپا مساوی کنن تا شاید تو تعطیلات معجزه ای بشه همون معجزه ای که قرار بود ایران رو ببره جام جهانی !
    وقتی امثال شیث رضایی ، صادقی و طالب لو و حقیقی بشن کاپیتان سرخابی باید فاتحه این فوتبال رو خوند .

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

جناب آقای اصغر شرفي خودکرده را تدبیری نیست !
    وقتی اسطوره فوتبال یه مملکت با اعصاب و روان 30 میلیون نفر بازی می کنه و به تنها چیزی که فکر می کنه منیت خودشه چه انتظاری از امثال کفاشیان و علی آبادی و کاشانی و آشتیانی ... داری؟
    واعظ آشتیانی وقتی دید که دیگه مدیر عامل استقلال نیست چنان تیشه ای به ریشه استقلال زد که نصف تاریخ باشگاه استقلال اومدن هنوز نتونستن جمعش کنن.
    یه زمانی پرسپولیس کرانچار نتیجه گرا و دنیزلی فوتبال زیبا رو انداختن بیرون چون می خواستن پرسپولیس هم زیبا بازی کنه و هم قاطعانه ببره ولی الان داره چه کار میکنه؟ بزرگترین آروزی پرسپولیس ها اینه که با سایپا مساوی کنن تا شاید تو تعطیلات معجزه ای بشه همون معجزه ای که قرار بود ایران رو ببره جام جهانی !
    وقتی امثال شیث رضایی ، صادقی و طالب لو و حقیقی بشن کاپیتان سرخابی باید فاتحه این فوتبال رو خوند .
    رفیق من پرسپولیسی هستم البته عین شما زیاد از اطلاعات فوتبالی سردر نمیارم.دو تا سوال در زمینه صحبتهای شما برام پیش اومده:
    1-واعظ چه کار کرد که الآن کسی نمی تونه جبران کارهای اون را بکنه؟
    2-اگه شیث و صادقی و طالب لو کاپیتان نباشن پس کی باشه؟
    سوالهام فقط جنبه آگاهی داشت و اصلاً انتقادی نیست.
    متشکر

کـاربـر بـاسـابـقـه zahedy2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    صفحه 8140 کتاب زندگی ...

پيش فرض

سلام
    ما هم یک نظر بدهیم

من از دانش فنی دایی اطلاعی ندارم و همچنین سبک بازی ای که ارائه میده چندان نمایانگر دانش فوتبالی او نمی باشد (حالا مدرک هر سطحی را هم که داشته باشد) اما موضوع عجیب دیگری که هست عاملی هست که به مربی مربوط نیست. (و من علتش را نمی دونم)

دنیزلی اخراج شده از پرسپولیس در ترکیه قهرمان میشه.
    کرانچار هم که چند وقت پیش تو یه جامی داشت خوب نتیجه می گرفت (با اینکه معتقدم در حق کرانچار ظلم شد. فرگوشن و مورینیو با اون بزرگیشون می گویند بازیکنی که از ابتدای تمرین با ما نباشد نمی خواهیم. حالا این بنده خدا 2 روز مانده به لیگ تیم را گرفته انتظار بردهای پی در پی هم داریم)

شاید این طرز بازی پرسپولیس ناشی از همان عاملی هست که نمی دانم چی هست !

آخر فروم باز ferdfe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

بيانيه باشگاه مس و اعتراض به راي كميته انضباطي

باشگاه صنعت مس کرمان طي بيانيه‌اي از فدراسيون فوتبال درخواست کرد ديدار اين تيم مقابل ذوب آهن در هفته نوزدهم ليگ برتر را تکرار کند.

باشگاه مس کرمان در مورد اتفاقات بازي اين تيم با ذوب آهن بيانيه اي صادر کرده و در آن ضمن اعتراض به احکام صادره کميته انضباطي، خواستار تکرار اين بازي شده است.
    در اين بيانيه آمده است: ديدار تيم هاي فوتبال صنعت مس کرمان و ذوب آهن اصفهان که در تاريخ ‌٢٨/٩/٨٩ در اصفهان برگزار گرديد شاهد اتفاقات بي سابقه و بعضا تلخي بود که باور آن نه تنها براي مردم فهيم استان کرمان و هواداران بي شمار صنعت مس بلکه براي افکار عمومي و ورزش دوستان کشور نيز دشوار مي نمايد که نتيجه و بازتاب آن را به طور مکرر در مطبوعات و ساير رسانه ها نيز شاهد بوده ايم. هر چند ايمان داشته و بر اين باوريم که اشتباهات تيم داوري در اين ديدار به هيچ عنوان عمدي نبوده و همواره امکان بروز اين گونه خطاهاي انساني وجود خواهد داشت.
    لذا ضمن احترام به احکام و جرايمي که کميته انضباطي فدراسيون فوتبال عليه اين باشگاه صادر کرده است و پيگيري لغو احکام مذکور که نسبت به آن اعتراض و تقاضاي تجديدنظر خواهيم نمود متقابلا از مديران محترم فدراسيون خصوصا کفاشيان، رئيس فدراسيون که در عدالت و حسن توجه ايشان ترديدي نيست و همچنين عزيز محمدي، رئيس سازمان ليگ انتظار داريم برابر آنچه تمامي کارشناسان داوري و صاحب نظران فوتبال کشور بر آن اتفاق نظر دارند نسبت به تکرار و برگزاري مجدد اين مسابقه که قبلا نيز با راي فيفا در موارد مشابهي مانند ديدار ازبکستان و بحرين اتفاق افتاده است اقدام ودستور فرمايند مسوولين ذيربط اين مورد را که با توجه به اهميت موضوع براي اظهارنظر و صدور راي به کنفدراسيون فوتبال آسيا ارجاع گرديده به صورت جدي و مستمر دنبال نمايند.
    بديهي است در صورت بي توجهي و عدم پيگيري اين درخواست که امروزه به خواسته بر حق مردم اين استان و جامعه ورزش کشور تبديل شده است، حقوق قانوني اين باشگاه را براي پيگيري و ارجاع مساله به مراجع ذي صلاح محفوظ مي داند و همواره بر اخلاق محوري و پاسداشت ارزش هاي انساني که سرلوحه اصلي ورزش خواهد بود تاکيد مي نمايد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز mahdishata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    آخر الزمان

پيش فرض

کدام بازیکن پرسپولیس از باخت 4-1 به صبا خوشحال شد؟/سهراب بختیاری‌زاده: به خاطر دایی اسمش را نمی‌گویم

سهراب بختیاری‌زاده یکی از بازینکان پرسپولیس را که از باخت 4-1 این تیم مقابل صبا خوشحال شده می‌شناسد اما نامش را اعلام نمی‌کند.

سهراب بختیاری‌زاده، یکی از تماشاگران ویژه بازی پرسپولیس - صبا در ورزشگاه آزادی بود. او به قول خود بعد از دیدن 4 گل زیبای صبا مقابل حریف پرآوازه از پله‌های جایگاه ویژه پایین آمد تا در شادی همبازیانش سهیم باشد. البته همه می‌دانند که بختیاری‌زاده هرگز از شکست همبازیان قدیمی خود چه به عنوان بازیکن و چه به عنوان مربی ذوق‌زده نمی‌شود به خصوص اگر این فرد، علی دایی باشد. این دو در جام‌جهانی 2006 و صبای لیگ قهرمانان آسیا کنار یکدیگر بودند. با این حال او در پایان بازی با پرسپولیس (4 - یک) به جمع بازیکنان صبا پیوست تا در کنارشان باشد.

سهراب درخصوص این پیروزی گفت: «از اینکه صبا برنده شده بود، خوشحال شدیم اما همه کسانی که در گذشته با دایی در صبا بودند،‌ از بابت این‌گونه باختن تیم او ناراحت شدند. شکست دادن آدم بزرگی مثل علی اصلاً جالب نیست چون او اسطوره فوتبال ایران است.»

کاپیتان مصدوم صبا در ادامه با لحنی که خشم در آن موج می‌زد،‌ گفت: «متأسفانه در همان کنار زمین یکی از بازیکنان صبا با تعجب و دلخوری‌ رو به من اظهار داشت که خودش با گوش‌هایش شنیده و با چشم‌هایش دیده که یکی از بازیکنان پرسپولیس به بازیکن دیگری گفته خوب شد علی دایی...!

حرف‌هایی از این همبازی شنیدم که آزارم داد. برای این فوتبال تأسف خوردم که در آن این‌قدر بدی و بی‌صفتی وجود دارد. اگر به خاطر آرامش علی دایی و پرسپولیس نبود، اسم این بازیکن را علناً اعلام می‌کردم.»

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حـــــرفـه ای satttanism's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind

پيش فرض

حالا خوبه اصلا خود پنالتی هم درست نبود وگرنه دیگه چیکار میکردن مسی ها!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •