بچه ها اينجا کسي در مورد سي دي هاي آموزشي چيزي ميدونه؟ از کجا ميتونم اين سي دي ها رو تهيه کنم و بهترين هاش کدومان؟
بچه ها اينجا کسي در مورد سي دي هاي آموزشي چيزي ميدونه؟ از کجا ميتونم اين سي دي ها رو تهيه کنم و بهترين هاش کدومان؟
منم همینطور
میخوام از پایه شروع کنم تادیگه موقع کنکور نشینم جدول ضرب حفظ کنم
اگه کتاب خوبی پیدا کردید به منم معرفی کنید
باتشکر
یه کتاب تست ریاضیات پایه و حسابان رمزینه هست که تو درس نامه هاش خوب توضیح داده ولی فکر نکنم به درد کسی بخوره که می خواد پایه ریاضیش رو بتونی کنه!![]()
یکی از دوستان تو همین انجمن بود که اون طور که نشون می داد خیلی در مورد ریاضی اطلاعات داشت . با نام کاربری nits از اون می تونید جویا بشید. اغلب کتاب های مدرسه در مورد تایع و مثلثات و ... رو پیشنهاد می داد.
سلام کسی میتونه زحمت بکشه تاپیکی در مورد برنامه ی فرصت برابر بزنه یا اگه نیست لطفا یه کسی برنامه ی درسی آقای دیبازر رو که دوشنبه شب ها میگه بیاره تو فرم مخصوصا رشته ی ریاضی.هم اکنون نیازمند یاری سبزتانیم.
برنامه های صدا و سیما تا یک ماه قبل رو می تونید از این سایت به صورت آن لاین ببینید یا با NetXfer یا Nettransport دانلود کنید:سلام کسی میتونه زحمت بکشه تاپیکی در مورد برنامه ی فرصت برابر بزنه یا اگه نیست لطفا یه کسی برنامه ی درسی آقای دیبازر رو که دوشنبه شب ها میگه بیاره تو فرم مخصوصا رشته ی ریاضی.هم اکنون نیازمند یاری سبزتانیم.
iribsima.com
سلام خدمت دوستانی که طالب قوی کردن ریاضی هستن...
بنده خودم پارسال کنکور دادم و بهتون بهترین پیشنهاد رو میدم::
1-لطفا کتاب حسابان ع امیدوار رو بگیرید یا میتونین کتاب حسابان انرژی اتمی رو هم تهیه کنین.+ج 3 (تست)از انتشارات رمزینه نوشته ی اقای مهربان..
اگر خوب خوب کار کنید با همین منابع دیگر هیچ مشکلی در ریاضی پایه نخواهید داشت..
كاملا درسته . هركي اين كار رو نكنه خيلي ضرر كرده
كتابهاي انتشارات مدرسه ؟
من همشون رو دارم تقريبا ؛ الان فكر كنم تو يكي از گوني هاي پشت انبار بزرگه حياطمونه . به هيچ دردي نميخورن اين كتاب ها . فقط وقت هدر دادن هستن . نه مثلثاتشون به پاي كتاب ماشالا رضوي ( انتشارات راه علم ) ميرسه نه كتاب هاي تابع و نامعادلاتشون به اندازه يك صدم كتابهاي مبتكران چيز ياد آدم نميده
وقتتون رو با اين چيزا هدر ندين .
آره ...یعنی کنکور حذف میشه و به جاشنمره های تو دبیرستان رومیزارن؟
من فکر کردم درصد نمره ها رو میبرن بالا نه اینکه 100درصد رو نمره ها رتبه بندی کنن
+
من کتاب های انتشارات مدرسه رو دارم والا واسه کسی که خیلی خیلی ضعیفه خوبه . من تو دوران مدرسه میخوندم هنوزم دارم.
اون حسابان که میگید برای سال سومه فک کنم یا چهارم
برای دوم نیست برای دوم چی رو پیشنهاد میدید؟
اون انتشارات انرژی اتمی اسم دیگه ای هم داره؟
چون تو اینترنت سایت درستی ازش پیدا نکردم
رمزینه هم که سایتش انگار سرور ندارهاگه هم که داشته باشه 24ساعته خاموشه
براس سال دوم مبتكران جلد صورتي رنگ ( البته ويرايش قديميش )
انرژي اتمي اسم ديگش نشرالگو هست
رمزينه 2 ساله كه قراره سايتش رو درست كنه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)