تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 143 از 449 اولاول ... 4393133139140141142143144145146147153193243 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,421 به 1,430 از 4487

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO - || آرشیو شماره 1 ||

آخر فروم باز pasargadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    ميشه بگيد از کدوم قسمت ميشه، تنظيمات آپديت اتوماتيک رو عوض کرد؟ يا اصلا آپديت اتوماتيک داره؟
    more-perfernce-general

2. این کاربر از pasargadd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Saeid1212's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı

پيش فرض

خيلي ممنون از پاسختون، اما منظورم اين بود که مثلا بتونم زمان آپديت رو مشخص کنم و طبق يک زمان‌بندي آپديت انجام بشه...!

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

خيلي ممنون از پاسختون، اما منظورم اين بود که مثلا بتونم زمان آپديت رو مشخص کنم و طبق يک زمان‌بندي آپديت انجام بشه...!
    این مورد رو نداره

5. 4 کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

من کلا اومدم رو سیستم ویندوز 7 چون ویندوز ایکس ÷ی کلا انگار بهم ریخته بود. الان میخوام روی 7 نصب کنم.
    راستی روی لپ تاپ که 64 بیتی هست همین رو نصب کنم یا باید جداگانه دانلود کنم؟؟؟ نسخه 64 بیتی رو هم میدین؟؟؟
    این فایروال Outpost Firewall از Comodo یعنی بهتره بعضی ازش تعریف کردن؟؟؟؟ فایروال Comodo از AVG Internet Security 2011 Business Edition 10.0.1170 Build 3265 32bit هم بهتره؟؟؟؟ الان AVG با Avira اینا فرق داره درسته؟؟؟ خیلی زیاد شده آدم نمیدونه چی به چیه کدوم بهتره.
    ممنونم بابت تمام راهنمایی ها. من همین Comodo رو نصب کنم پس؟!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

من کلا اومدم رو سیستم ویندوز 7 چون ویندوز ایکس ÷ی کلا انگار بهم ریخته بود. الان میخوام روی 7 نصب کنم.
    راستی روی لپ تاپ که 64 بیتی هست همین رو نصب کنم یا باید جداگانه دانلود کنم؟؟؟ نسخه 64 بیتی رو هم میدین؟؟؟
    این فایروال Outpost Firewall از Comodo یعنی بهتره بعضی ازش تعریف کردن؟؟؟؟ فایروال Comodo از AVG Internet Security 2011 Business Edition 10.0.1170 Build 3265 32bit هم بهتره؟؟؟؟ الان AVG با Avira اینا فرق داره درسته؟؟؟ خیلی زیاد شده آدم نمیدونه چی به چیه کدوم بهتره.
    ممنونم بابت تمام راهنمایی ها. من همین Comodo رو نصب کنم پس؟!
    با توجه به برداشتی که از پست های شما کردم،
    شما بهتر است از نصب کومودو منصرف شوید و یکی از سوئیت های
    avg
    avira
    avast
    را نصب کنید،

8. 4 کاربر از santamove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

با توجه به برداشتی که از پست های شما کردم،
    شما بهتر است از نصب کومودو منصرف شوید و یکی از سوئیت های
    avg
    avira
    avast
    را نصب کنید،
    یعنی من Comodo نصب نکنم؟؟؟ مشکل داره؟؟؟ دوستانی که روی ویندوز 7 نصب کردن مشکلی داشتن؟؟؟؟؟

دوست عزیز بین AVG و Avira و Avast کدوم از همه بهتر و قوی تر هست؟؟؟؟ الان یدونه از اینا بریزم Comodo رو هم نصب کنم Malwarebytes' Anti-Malware رو هم که نصب کردم
    دیگه مشکلی نیست دیگه؟! تداخلی پیش نمیاد که.

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی M.Hashemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    کرمان - رفسنجان

پيش فرض

با سلام
    در نهایت شرکت کومودو نسخه جدید سوئیت امنیتی خود را (comodo internet security v5.3.174622.1216) در سایت خود برای همگان قرار داد (قبل از این در انجمن خود این نگارش را قرار داده بود و در سایت رسمی خود نگذاشته بود که در این انجمن نیز توسط دوست عزیزم اقای karkas20 ارائه شده بود).
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ویژگی های این نگارش را نیز می توانید از عکس زیر مشاهده کنید :

پیروز باشید
    با تشکر

11. 6 کاربر از M.Hashemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

یعنی من Comodo نصب نکنم؟؟؟ مشکل داره؟؟؟ دوستانی که روی ویندوز 7 نصب کردن مشکلی داشتن؟؟؟؟؟

دوست عزیز بین AVG و Avira و Avast کدوم از همه بهتر و قوی تر هست؟؟؟؟ الان یدونه از اینا بریزم Comodo رو هم نصب کنم Malwarebytes' Anti-Malware رو هم که نصب کردم
    دیگه مشکلی نیست دیگه؟! تداخلی پیش نمیاد که.
    کومودو با سیستم عامل ویندوز7 چه 32بیتی و چه64 بیتی کاملا" ساز گار هست،
    ولی مناسب برای افرادی که تجربه کمی در عرصه امنیت سیستم های کامپیوتری دارند،نیست،
    چون این کاربران در اولین تجربه،کومودو رو نصب می کنند،و فرداش میان تو این تاپیک،و یک فیدبک منفی از عملکرد کومودو ساطع می کنند،

شما با هر کدام راحت هستید می تونید اونو استفاده کنید،
    بعد که کمی تجربتون زیاد شد،کوچ کنید به کومودو.....

13. 5 کاربر از santamove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

اين ورژن جديد رو دانلود كردم آپديت آفلاين رو از كجا بايد براش گرفت؟؟؟ همون كه صفحه اول تاپيك گذاشته ميشه؟؟؟؟؟
    من يه لپ تاپ هم دارم كه ميخوام با كامپيوتر كه آپديت ميشه ديگه اون هم آپديت نشه اينترنت كند بشه آپديت رو بريزم رو لپ تاپ چيكار بايد بكنم؟؟؟ آموزش داره؟؟؟ بعد آپديت Comodo روي لپ تاپ رو ميشه خاموش كرد كه از اينترنت آپديت نكنه؟؟؟

کومودو با سیستم عامل ویندوز7 چه 32بیتی و چه64 بیتی کاملا" ساز گار هست،
    ولی مناسب برای افرادی که تجربه کمی در عرصه امنیت سیستم های کامپیوتری دارند،نیست،
    چون این کاربران در اولین تجربه،کومودو رو نصب می کنند،و فرداش میان تو این تاپیک،و یک فیدبک منفی از عملکرد کومودو ساطع می کنند،

شما با هر کدام راحت هستید می تونید اونو استفاده کنید،
    بعد که کمی تجربتون زیاد شد،کوچ کنید به کومودو.....
    وقتي من AVG internet security نصب كنم نيازي به فايروال هم هست؟؟؟ فايروال Outpost Firewall چطوريه عملكردش عاليه؟؟؟ در ضمن من وقتي فايروال Comodo يا هر چي دارم در كنارش بايد آنتي ويروس خالي نصب كنم نه Internet security درسته؟؟؟ من الان Comodo رو نصب كنم يه AVG internet security دارم بايد Anti Virus رو داناود كنم نصب كنم؟؟؟ بين AVG , Avira و avsat ممنون ميشم رو تجربه خودتون بگين كدوم نصب كنم من نميدونم.
    Last edited by mrmostafa; 04-01-2011 at 12:24.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

اين ورژن جديد رو دانلود كردم آپديت آفلاين رو از كجا بايد براش گرفت؟؟؟ همون كه صفحه اول تاپيك گذاشته ميشه؟؟؟؟؟
    من يه لپ تاپ هم دارم كه ميخوام با كامپيوتر كه آپديت ميشه ديگه اون هم آپديت نشه اينترنت كند بشه آپديت رو بريزم رو لپ تاپ چيكار بايد بكنم؟؟؟ آموزش داره؟؟؟ بعد آپديت Comodo روي لپ تاپ رو ميشه خاموش كرد كه از اينترنت آپديت نكنه؟؟؟

وقتي من AVG internet security نصب كنم نيازي به فايروال هم هست؟؟؟ فايروال Outpost Firewall چطوريه عملكردش عاليه؟؟؟ در ضمن من وقتي فايروال Comodo يا هر چي دارم در كنارش بايد آنتي ويروس خالي نصب كنم نه Internet security درسته؟؟؟ من الان Comodo رو نصب كنم يه AVG internet security دارم بايد Anti Virus رو داناود كنم نصب كنم؟؟؟ بين AVG , Avira و avsat ممنون ميشم رو تجربه خودتون بگين كدوم نصب كنم من نميدونم.
    شما فایروال کومودو رو با avg یا آواست استفاده کنید،آویرا هم درسته از اینا قوی تره،ولی حس می کنم به درد شما نمی خوره،
    من بین آواست و ای وی جی ،avg رو انتخاب می کنم،ولی مهم نظر خودتونه.....

============================================

در یک خبر و آمارگیری غیر رسمی مشخص شده که بیش از 90 درصد کاربران از فایروال کومودو استفاده می کنند،
    که این فوق العاده هست(البته فکر کنم آمار جهانی نباشه،و منطقه ای باشه)

16. این کاربر از santamove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •