more-perfernce-general
more-perfernce-general
خيلي ممنون از پاسختون، اما منظورم اين بود که مثلا بتونم زمان آپديت رو مشخص کنم و طبق يک زمانبندي آپديت انجام بشه...!
این مورد رو نداره
من کلا اومدم رو سیستم ویندوز 7 چون ویندوز ایکس ÷ی کلا انگار بهم ریخته بود. الان میخوام روی 7 نصب کنم.
راستی روی لپ تاپ که 64 بیتی هست همین رو نصب کنم یا باید جداگانه دانلود کنم؟؟؟ نسخه 64 بیتی رو هم میدین؟؟؟
این فایروال Outpost Firewall از Comodo یعنی بهتره بعضی ازش تعریف کردن؟؟؟؟ فایروال Comodo از AVG Internet Security 2011 Business Edition 10.0.1170 Build 3265 32bit هم بهتره؟؟؟؟ الان AVG با Avira اینا فرق داره درسته؟؟؟ خیلی زیاد شده آدم نمیدونه چی به چیه کدوم بهتره.
ممنونم بابت تمام راهنمایی ها. من همین Comodo رو نصب کنم پس؟!
با توجه به برداشتی که از پست های شما کردم،
شما بهتر است از نصب کومودو منصرف شوید و یکی از سوئیت های
avg
avira
avast
را نصب کنید،
یعنی من Comodo نصب نکنم؟؟؟ مشکل داره؟؟؟ دوستانی که روی ویندوز 7 نصب کردن مشکلی داشتن؟؟؟؟؟
دوست عزیز بین AVG و Avira و Avast کدوم از همه بهتر و قوی تر هست؟؟؟؟ الان یدونه از اینا بریزم Comodo رو هم نصب کنم Malwarebytes' Anti-Malware رو هم که نصب کردم دیگه مشکلی نیست دیگه؟! تداخلی پیش نمیاد که.
با سلام
در نهایت شرکت کومودو نسخه جدید سوئیت امنیتی خود را (comodo internet security v5.3.174622.1216) در سایت خود برای همگان قرار داد (قبل از این در انجمن خود این نگارش را قرار داده بود و در سایت رسمی خود نگذاشته بود که در این انجمن نیز توسط دوست عزیزم اقای karkas20 ارائه شده بود).
ویژگی های این نگارش را نیز می توانید از عکس زیر مشاهده کنید :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پیروز باشید
با تشکر
کومودو با سیستم عامل ویندوز7 چه 32بیتی و چه64 بیتی کاملا" ساز گار هست،
ولی مناسب برای افرادی که تجربه کمی در عرصه امنیت سیستم های کامپیوتری دارند،نیست،
چون این کاربران در اولین تجربه،کومودو رو نصب می کنند،و فرداش میان تو این تاپیک،و یک فیدبک منفی از عملکرد کومودو ساطع می کنند،
شما با هر کدام راحت هستید می تونید اونو استفاده کنید،
بعد که کمی تجربتون زیاد شد،کوچ کنید به کومودو.....
اين ورژن جديد رو دانلود كردم آپديت آفلاين رو از كجا بايد براش گرفت؟؟؟ همون كه صفحه اول تاپيك گذاشته ميشه؟؟؟؟؟
من يه لپ تاپ هم دارم كه ميخوام با كامپيوتر كه آپديت ميشه ديگه اون هم آپديت نشه اينترنت كند بشه آپديت رو بريزم رو لپ تاپ چيكار بايد بكنم؟؟؟ آموزش داره؟؟؟ بعد آپديت Comodo روي لپ تاپ رو ميشه خاموش كرد كه از اينترنت آپديت نكنه؟؟؟
وقتي من AVG internet security نصب كنم نيازي به فايروال هم هست؟؟؟ فايروال Outpost Firewall چطوريه عملكردش عاليه؟؟؟ در ضمن من وقتي فايروال Comodo يا هر چي دارم در كنارش بايد آنتي ويروس خالي نصب كنم نه Internet security درسته؟؟؟ من الان Comodo رو نصب كنم يه AVG internet security دارم بايد Anti Virus رو داناود كنم نصب كنم؟؟؟ بين AVG , Avira و avsat ممنون ميشم رو تجربه خودتون بگين كدوم نصب كنم من نميدونم.کومودو با سیستم عامل ویندوز7 چه 32بیتی و چه64 بیتی کاملا" ساز گار هست،
ولی مناسب برای افرادی که تجربه کمی در عرصه امنیت سیستم های کامپیوتری دارند،نیست،
چون این کاربران در اولین تجربه،کومودو رو نصب می کنند،و فرداش میان تو این تاپیک،و یک فیدبک منفی از عملکرد کومودو ساطع می کنند،
شما با هر کدام راحت هستید می تونید اونو استفاده کنید،
بعد که کمی تجربتون زیاد شد،کوچ کنید به کومودو.....
Last edited by mrmostafa; 04-01-2011 at 12:24.
شما فایروال کومودو رو با avg یا آواست استفاده کنید،آویرا هم درسته از اینا قوی تره،ولی حس می کنم به درد شما نمی خوره،
من بین آواست و ای وی جی ،avg رو انتخاب می کنم،ولی مهم نظر خودتونه.....
============================================
در یک خبر و آمارگیری غیر رسمی مشخص شده که بیش از 90 درصد کاربران از فایروال کومودو استفاده می کنند،
که این فوق العاده هست(البته فکر کنم آمار جهانی نباشه،و منطقه ای باشه)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)