تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: هدف مخابرات از ارائه ADSL ؟

راي دهنده
518. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • کاهش قیمت اینترنت

90 17.37%
  • رقابت با PAP ها و شکوفایی حوزه اینترنت

25 4.83%
  • انحصار طلبی و حذف رقبا

155 29.92%
  • مانیتورینگ کاربران

248 47.88%
صفحه 143 از 265 اولاول ... 4393133139140141142143144145146147153193243 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,421 به 1,430 از 2641

نام تاپيک: سرویس ADSL مخابرات تهران

داره خودمونی میشه radepa007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دانلودش خوبه از 17 پایین تر نمیاد ولی آپلودش پیر میکنه آدمو..

اگه نباشه جاش خالی می مونه ehsan-inventor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام دوستان...خسته شدم از بس اینو همه جا بگم !
    ما ساکن برج هستیم بنابراین خطمون pcm هست
    3-4 بار رفتم مخابرات هر بار یه فرم دادن و پر کردم،یه بارش که طرف پرت کرد رو میز (معلوم بود الکیه !) یه بار گفت ساعت 3:45 دیر اومدی...گفتم حالا شما ببخش فرمو پر کردم بهش دادم.یه بار دیگه هم بابام رفت فرم پر کرد یه بار دیگه هم به یکی از فامیلامون سپردم برامون ردیف کنه(رییس یکی از مناطق مخابراتیه !) که الان دو هفته می گذره خبری نشده...
    می خوام برم وایمکس بگیرم ولی گفتم قبلش یه بار دیگه چک کنم !
    تبصره ای راهی چیزی نیومده برای کسایی که مشکل منو دارن؟ مثلا مجوز این که اگر خطتون pcm بود و مخابرات پیگیر نبود می تونید مخابرات اونجا رو آتیش بزنید یا فلان ! (به خدا اون قدر عصبانیم که دوست دارم اونجا رو به آتیش بکشم !!! ) بعضیا میگن با دادو بیداد حله...ولی شخصیت آرومی دارم و اصلا به قیافم نمی خوره داد بزنم ! یعنی این راه واسه منم جواب نمیده...
    راه جدیدی کشف شده؟!
    ممنونم

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

3-4 بار رفتم مخابرات هر بار یه فرم دادن و پر کردم،یه بارش که طرف پرت کرد رو میز (معلوم بود الکیه !) یه بار گفت ساعت 3:45 دیر اومدی...گفتم حالا شما ببخش فرمو پر کردم بهش دادم.یه بار دیگه هم بابام رفت فرم پر کرد یه بار دیگه هم به یکی از فامیلامون سپردم برامون ردیف کنه(رییس یکی از مناطق مخابراتیه !) که الان دو هفته می گذره خبری نشده...
    تبصره ای راهی چیزی نیومده برای کسایی که مشکل منو دارن؟ مثلا مجوز این که اگر خطتون pcm بود و مخابرات پیگیر نبود می تونید مخابرات اونجا رو آتیش بزنید یا فلان ! (به خدا اون قدر عصبانیم که دوست دارم اونجا رو به آتیش بکشم !!! ) بعضیا میگن با دادو بیداد حله...ولی شخصیت آرومی دارم و اصلا به قیافم نمی خوره داد بزنم ! یعنی این راه واسه منم جواب نمیده...
    راه جدیدی کشف شده؟!
    ممنونم
    فقط میتونم بگم خدا صبرت بده

4. این کاربر از radepa007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdisatss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    خیلی دور

پيش فرض

راه جدیدی کشف شده؟!
    ممنونم
    تو مجتمع های پر تعداد بهترین گزینه استفاده از اینترنت ماهواره ای هست اگه مالی مشکل ندارین . البته پارتی هم میخواد . به نظر من هر کاری میکنی بکن فقط وایمکس ایرانسل نگیر . من داشتم راضی نبودم. البته این تاپیک جاش نیست بیشتر توضیح نمیشه داد!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان کسی تو مرکز مخابرات استقلال(تهران) از مخابرات سرویس داره ؟

داره خودمونی میشه MohammadKingstar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    ™Earse..Tehran •°•°•°•°°•°•°•°•°•°•°•

پيش فرض

adsl مخابرات چنده ؟؟
    یه آماری بدید...

آخر فروم باز darvish1900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

خیلی ممنون لطف کردید زود جواب دادید . من نمیدونم چرا دگمه ای به اسم تشکر اینجا ندارم! کسی میتونه راهنمایی کنه ؟؟ ولی از همینجا از تون تشکر می کنم. در رابطه با مدرک ایناش مشکل ندارم ولی میترسم یهو رو قبض یه مبلغ بالایی بیاد بگن شما زیاد دانلود کردین شامل هزینه اضافه میشین!! آخه اینا که جایی نمیخوابن که زیرش آب بره اونم با این قیمت هیچ شرکتی فکر نکنم 512 نامحدود بده . نمیدونم که می ارزه بگیرم یا نه . نسبت به مثلا شرکت های خصوصی دیگه کیفیت مخابرات چطوره ؟ این تاپیکای اینجارم خوندم . هر کسی یه چیزی گفته من که نتیجه ای از حرفا نگرفتم!! فقط فهمیدم همه شرکتا و حتی مخابرات قبلا خیلی بهتر بوده ولی الان همشون نسبت به گذشته بدتر شده!!! ولی نمیدونم تو مرکز ما که قدوسی (ظفر) هست بهترین گزینه واسه گرفتن adsl چیه؟؟ دوستانی که در مورد این مسائل اطلاعات بیشتری دارن راهنمایی بفرماین ممنون میشم.

اینترنت نامحدود هر چقدر دوست داری دانلود کن هزینه اضافه نمی آید

9. این کاربر از darvish1900 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

ما حدود یک ماهه درخواست 256 دادیم هنوز هیچی به هیچی، زنگ هم که میزنم دختره پشت خط میگه هنوز از اداره دیتا جواب ندادن جدیدا کسی 256 گرفته؟ پروسش همینقدر طولانیه؟

آخر فروم باز mohsen_rkh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    35°44'48.02"N / 50°54'12.70"E

پيش فرض

adsl مخابرات چنده ؟؟
    یه آماری بدید...
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ما حدود یک ماهه درخواست 256 دادیم هنوز هیچی به هیچی، زنگ هم که میزنم دختره پشت خط میگه هنوز از اداره دیتا جواب ندادن جدیدا کسی 256 گرفته؟ پروسش همینقدر طولانیه؟
    برای من که بابام حدود 11:00 رفت و عصر ساعت 16:00 بود که امتحان کردم وصل شده بود. (256 هم هست.)
    در ضمن برای سرویس های بالای 128kbps باید مرکز مخابراتی منطقه، شماره مجوز رو به صورت اینترنتی اعلام کنه به مخابرات استان و از اونجا تأیید بشه. به محض اینکه مخابرات استان تأیید کنه وصل میشه.
    Last edited by mohsen_rkh; 25-01-2011 at 23:38.

12. 2 کاربر از mohsen_rkh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای من که بابام حدود 11:00 رفت و عصر ساعت 16:00 بود که امتحان کردم وصل شده بود. (256 هم هست.)
    در ضمن برای سرویس های بالای 128kbps باید مرکز مخابراتی منطقه، شماره مجوز رو به صورت اینترنتی اعلام کنه به مخابرات استان و از اونجا تأیید بشه. به محض اینکه مخابرات استان تأیید کنه وصل میشه.
    میشه یه تست از سرعتت بزاری؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •