تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 143 از 208 اولاول ... 4393133139140141142143144145146147153193 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,421 به 1,430 از 2073

نام تاپيک: Assassin's Creed: Brotherhood

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

بازی بصورت عادی کیفیت تصویر زیر 600 رو پشتیبانی نمی کنه اگرم Force بکنی فکر نکنم جالب دربیاد

---------- Post added at 11:00 AM ---------- Previous post was at 10:58 AM ----------

من اون رد پاها تو مونترجیونی رو دنبال کردم
    برای دیدنشون از انیموس بیاید بیرون و برید تو حیاط مونترجیونی درست همونجایی که بیرون میاید دید عقاب رو فعال کنید رد پاهای قرمز رنگو می بینید که اگه دنبال کنید تا پایین پله ها کنار حوض ادامه داره بعدش تموم میشه
    نمیدونم منظور بازی از این رد پاها چیه
    کسی چیزی پیدا نکرده ؟

2. این کاربر از M A X I M U M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hoomi_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

اول از همه تشکر ویژه از دوستمون Attractive که اطلاعات جالبی و در اختیارمون گذاشت.
    آقا این dlc عجب چیز ردیفیه انگار یه نسخه جدید از بازی دارم بازی می کنم!
    من یجا مرحله ی templar liars : liquid gold گیر کردم از dlc. اونجایی که باید بالکون و خراب کنیم تا اون تمپلار و بکشیم. نوشته با استفاده از جرثقیل ها بالکون و خراب کنیم ولی نمیدونم چیکار کنم! کسی اون مرحله و رد کرده؟
    Last edited by hoomi_gta; 16-04-2011 at 13:27.

داره خودمونی میشه Tomas Angelos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام دوستان
    یه ترینر از بازی میخواستم
    ممنون

پروفشنال plsboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Beneath My Roof

پيش فرض

اول از همه تشکر ویژه از دوستمون Attractive که اطلاعات جالبی و در اختیارمون گذاشت.
    آقا این dlc عجب چیز ردیفیه انگار یه نسخه جدید از بازی دارم بازی می کنم!
    من یجا مرحله ی templar liars : liquid gold گیر کردم از dlc. اونجایی که باید بالکون و خراب کنیم تا اون تمپلار و بکشیم. نوشته با استفاده از جرثقیل ها بالکون و خراب کنیم ولی نمیدونم چیکار کنم! کسی اون مرحله و رد کرده؟
    عزیز دو طرف اون محوطه دوتا از این اهرمها پیدا میکنی که باید بهشون شلیک کنی همین باعث میشه که اون جرثقیل به کار بیوفته...
    فقط باید به یکیشون 2 بار شلیک کنی یعنی بعد از اینکه به اولی شلیک کردی یه تخته سنگ میاد بالا که از روی اون میتونی بری واسه اهرم دومی ولی بعد باید برگردی و دوباره به اهرم اولی شلیک کنی...

6. این کاربر از plsboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام به همه
    امروز به یکی از بزرگترین سوتی تاریخ گیمریم پی بردم و حسابی به خودم خندیدم !
    واستون تعریف می کنم اما شما نخندید
    من فکر می کردم اول بازی که شروع میشه و صحنه ای جنگ ویانا رو نشون میده فقط یه شروع معمولیه و داستان اصلی بازی از همون بازگشت اتزیو به مونترجیونی و حمله و بقیه ماجراها شروع میشه اما الان فهمیدم داستان بازی طور دیگه ایه :

بازی از قلعه ویانا شروع میشه که زیر حملاته و به توپ بسته شده ( مارس 1507 )
    همون موقع اتزیو به اونجا میرسه ( ما الان داخل انیموس هستیم ) و می بینه که قلعه زیر حملات شدید نیروهای چزاره بورجاست . چزاره بورجایی که الان باید تو زندان باشه چون بعد از مرگ پدرش پاپ جدید یعنی پاپ جولیوس دوم
    دستور دستگیریشو میده که تو بازی خودتون دیدید نیروهای اورسینی دستگیرش می کنن اما چطور آزاد میشه رو هم میگم الان
    داشتم می گفتم اتزیو به جنگ میرسه ...

اتزیو خسته و کوفته میرسه از راه و می بینه بله قلعه زیر حملات شدیده که یه دفعه انیموس Force میشه !!
    اینجاست که من اشتباه کردم انیموس بجای دنبال کردن اتفاقات سال 1507 مموری رو ورمیداره می فرسته به سال 1499 اما چرا ؟!! جوابش فوق العاده سخت گیر میاد اما جوابش آسونه
    اتزیو همینطور که داره به قلعه ویانا نگاه می کنه یه دفعه یاد قلعه مونترجیونی میفته که در سال 1499 همچین اتفاق مشابهی به یاد اومده و در واقع مموری در مموری میشه و دزموند مجبور میشه اون قسمت هایی که در واقع به خاطر اتزیو میان رو هم بررسی کنه که ما اونجاهارو بازی می کنیم یعنی دقیقا اتفاقات 1499 تا 1507
    که جالب از همه اینه که بازی وجود اینکه ما داریم در داخل یک خاطره بازی می کنیم یه خاطره دیگه ای رو هم تجربه می کنیم اونم مراحل کریستیناست که در واقع تو بازی به یاد اتزیو میاد و ما اونو بازی می کنیم
    بطور خلاصه در واقعا وقتی اتزیو قلعه ویانا رو می بینه اتفاقات سال های 1499 تا 1507 به یادش میفته
    خب اتفاقات این سال ها رو ماشالله همه تون بلدید چون بازی کردید اما از اونجایی میخوام شروع کنم که چزاره بورجا دستگیر میشه یعنی سال 1504 :

در سال 1504 به دستور پاپ جدید جولیوس دوم چزاره بورجا به اسپانیا تبعید میشه و برای چند سال در قلعه لاموتا زندانی میشه. در سال 1506 کونت شهر بهش کمک می کنه که فرار کنه با نفوذش برای چزاره یک طناب بلند آماده می کنه و در شب فرار چزاره با طناب از سلول خودش بر بالای قلعه که با زمین 70 متر فاصله داشته فرار می کنه موقع فرار از بلندی پرتاب میشه و زمین میخوره و با وجود شکستن چند تا استخوان هاش با کمک کسی که پیشش بوده موفق میشه که با پوشیدن لباس تاجر فرار کنه. چزاره خودش رو به برادر زنش پادشاه جان سوم ناوار میرسونه و با شانسی که میاره اون هم بهش کمک می کنه و فرماندهی کل ارتش ناوار رو بهش میده.
    در این زمان در تیمبر آلند در مقر اساسین ها اتزیو با دوستش لئوناردو داوینچی داره در مورد چزاره صحبت می کنند و اتزیو از تهدیدهای بعدی چزاره که فکر می کنه الان تو زندانه نگرانه. داوینچی بهش میگه از اپل استفاده بکنه تا وضعیت چزاره رو در آینده ببینه تا تصمیم بهتری بگیره

اتزیو از اپل استفاده می کنه و اطلاعاتی بدست میاره و بدون کوچک ترین درنگی داره رم رو ترک می کنه. اپل به اتزیو نقشه چزاره و حملاتش به ویانا رو نشون داده و اتزیو از فرار چزاره از زندان توسط اپل آگاه میشه. وقتی داره میره لئوناردو بهش میگه : برادرهود اساسین ها به تازگی بنا شده به نظر درست نمیاد این اساسین های جوون رو تنها بذاری بری
    اتزیو جواب میده : من این برادرهود برای همه کسانی ساختم که تا آخر باهاش خواهند ایستاد ، چه با من و چه بدون من و رم رو ترک می کنه و میره به ویانا که میشه سال 1507
    تا اینجاش اتزیو داره خاطره گذشته رو مرور می کنه و ما داریم در ذهن اتزیو اون چیزی که اون داره به یاد میاره رو بازی می کنیم توسط انیموس که در اینجا اتزیو خاطره اش تموم مییشه و ما مستقیم وارد مموری سال 1507 میشیم
    پس تا اینجا خیلی چیزا مشخص شد مثلا نحوه فرار چزاره و نحوه ردیابی اتزیو از چزاره
    اما برسیم به جنگ ویانا
    اتزیو پس از بررسی خاطراش ( 1499-1507 ) به سمت قلعه به سرعت حرکت می کنه. نیروهای حکومتی و نیروهای ناوار با هم دیگه درگیر شدن و شهر از آتش توپ ها نابود شده. اتزیو وقتو هدر نمیده و مستقیما سراغ چزاره میره و اونو در کنار سربازاش پیدا می کنه که داره با نیروهای دشمن می جنگه اتزیو به سمت چزاره میدوه و سعی می کنه با Hidden Blade چزاره بکشه که چزاره حمله اتزیو رو دفع می کنه
    چزاره به اتزیو میگه تو چطور محل منو پیدا کردی که اتزیو جواب میده :

اپلی که تو از ماریو اودیتوره دزدیدی منو به اینجا هدایت کرد.

و ............................. بقیه داستان که خودتون بهتر میدونید تا جاییکه چزاره از اون بالا میفته پایین و میمیره

پس از انتشار خبر چزاره بورجا حمله سریعا متوقف میشه و جنگ تموم میشه. جسد چزاره بورجا پیدا میشه و در معبد ماربل در زیر محراب کیسای سانتا ماریا دفن میشه. روی سنگ قبر چزاره این نوشته شده بوده :

اینجا آرامگاه کسی است که در این جهان کوچک همه ازش می ترسیدند ، کسی که صلح و جنگ را در دو دست خود کنترل کرد

بعد از آن چه شد ؟

پس از مرگ چزاره بورجا ، اتزیو به رم برگشت و به بقیه اساسین ها ملحق شد. در ژوئن 1507 اتزیو ، لئوناردو داوینچی و نیکولو ماکیاولی همدیگه رو در مقر اصلی اساسین ها بخاطر تولد اتزیو ملاقات می کنند و با هم گپ دوستانه میزنند و از برنامه آینده همدیگه می گن
    لئوناردو داوینچی میگه بزودی عازم سفر به فرانسه است و میخواد در یک شهری بعنوان یک لرد خدمت کنه
    نیکولو ماکیاولی هم میگه میخواد به فلورنس برگرده و کارش رو روی کتاب هاش تموم کنه و حالا در آرامش به کار مورد علاقش نویسندگی بپردازه
    به هر حال اتزیو تصمیم می گیره در رم بمونه و بعنوان استاد بزرگ برادرهود اساسین ها ایفای نقش بکنه. به این ترتیب این سه شخص بزرگ داستان و ما و سه دوست از هم جدا میشن و تا حالا که آرامش و صلح و صفا به زندگی برگشته با خیال راحت از پایان وظیفه شون به زندگی عادی ادامه بدن

چند سال بعد اتزیو با دختری از رم ازدواج می کنه و ازش صاحب چند فرزند میشه که متاسفانه اسم دختر و تعداد فرزندان مشخص نیست و اطلاعات یو بی سافت هم تا همین اندازه است.

به این ترتیب داستان اتزیو اودیتوره دا فیرنزه به پایان می رسه و با پیدا شدن اپل در زمان کنونی داستان جدیدی شروع میشه ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه RoyalFalcon1994's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

بازی بصورت عادی کیفیت تصویر زیر 600 رو پشتیبانی نمی کنه اگرم Force بکنی فکر نکنم جالب دربیاد
    يعني چي اين Force ؟

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تو بازی آخرین مرحله ای که با کریستینا ملاقات می کنیم همون قسمتی هست که زمان به عقب بر میگرده (ac2) ؟
    بعد از اون دیگه با کریستینا ملاقات نمی کنه؟!
    +
    راستی کسی میدونه چطور بازی رو 100% تمام کنم؟الان شهر رم 100% تمام قسمتهاشو خریدم.
    یک سوال دیگه هم بپرسم خلاص
    بعضی آرمورها و ویپونها رو نمیشه خرید هر کار می کنی!چطوریاست اینا رو داشته باشی؟!

آخر فروم باز p30worldapm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

13

من نفهمیدم دزموند اینا چرا دنبال سیب بودن! خب حالا به چه دردشون خورد؟

پروفشنال plsboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Beneath My Roof

پيش فرض

ای بابا RAIDEN OUTFIT من ناپدید شد!!!!!
    بازی رو پاک کردم و دوباره نصب کردم ولی Raiden Outfit دوباره Lock شد!!!!
    از هممون Save های قبلی هم دارم استفاده میکنم...
    تمام این Virtual Training ها رو هم قبلا مدال طلاشون رو گرفتم ولی این Outfit دوباره Lock شده......

---------- Post added at 07:27 PM ---------- Previous post was at 07:26 PM ----------

من نفهمیدم دزموند اینا چرا دنبال سیب بودن! خب حالا به چه دردشون خورد؟
    میخواستن جای Temple هارو پیدا کنند...

12. این کاربر از plsboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

من به عذر خواهی بدهکارم... از بابت اون حرفی که گفتم قراردادهای ادمکشی تموم میشه... نخیرم! نمیشه! البته باید یه هفته پیش اینو میگفتم کشید به الانه... قضیه به این صورت بود که تونستم تعدادشون رو 15 مورد کاهش بدم و پستی در این باره صادر کردم اما بعدش 10 تا 10 تا زدن بالا...

تو بازی آخرین مرحله ای که با کریستینا ملاقات می کنیم همون قسمتی هست که زمان به عقب بر میگرده (ac2) ؟
    بعد از اون دیگه با کریستینا ملاقات نمی کنه؟!
    +
    راستی کسی میدونه چطور بازی رو 100% تمام کنم؟الان شهر رم 100% تمام قسمتهاشو خریدم.
    یک سوال دیگه هم بپرسم خلاص
    بعضی آرمورها و ویپونها رو نمیشه خرید هر کار می کنی!چطوریاست اینا رو داشته باشی؟!
    ا- Cristina شامل پنج مموریه... بعد مموری پنجم هم کریستینا یافت نمیشه چون... (خودت ببین!)

- 100 درصد شدن بازی فقط به انجام اون مواردی هست که تو نوار DNA درصدشون جلو چشمه. مثلا اون Additional Memories شامل این صد درصد شدن نیست... کلا موارد زیره:

سکانسهای 1 تا 9
    Secret Locations (شامل 7 مموری)
    Templar Agents (شامل 2 مموری)
    Assassination (شامل 12 مموری)
    Thief (شامل 10 مموری)
    Courtesan (شامل 10 مموری)

- حین بازی اشیایی از صندوقچه های گنج و بدن راهزن ها و دشمن ها و انجام تعدادی از ماموریتهای بخصوص آدمکشی در اروپا بدست میارین که وجود تعدادی از اونها, برای خریدن یه سری تجهیزات و اسلحه ها از مغازه های اطراف مخفیگاه اتزیو لازمه. (Shop Quest بعد از پایان سکانس چهارم باز میشه)

14. 5 کاربر از havas_1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •