تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 143 از 311 اولاول ... 4393133139140141142143144145146147153193243 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,421 به 1,430 از 3108

نام تاپيک: FIFA 11 - نسخه Console

آخر فروم باز shakerifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بازی یه باگ هایی هم داره تو نسخه کنسول مثلا بازی رئال و بارسا بود و هیگواین مصدوم شد اما تو انیمیشنی که بازیکن کنار زمین دراز کشیده بود به جای هیگواین کاروالیو!!!!!!!افتاده بود زمین یه بار دیگه هم این مشکلو دیده بودم امیدوارم بر طرف بشه
    بعد یه چیز دیگه تو بازیهای Multiplayer اگه تنظیمات رو بذاری رو Semi که آسون تر میشه . یعنی دو نفر یه چیز میذارن یا اگه نه که نامردیه یکی راحت تره یکی سخت تر ؟
    نه دیگه این جوری نیست HOST تنظیمات روقرار می ده یعنی اگه HOST داره Manual بازی می کنه شما هم باید Manual بازی کنی
    ولی اکثرا رو manual قرار نمی دن و فقط اونایی که خیلی حرفه ای هستند از این حالت استفاده میکند

اگه نباشه جاش خالی می مونه meysad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام . چون زیاد فیفا رو دنبال نمیکردم و تقریبآ ازش ناامید شده بودم زیاد اینجا نمیومدم . ولی یه نکته ای خوندم که فیفا برای pc هم نکست شده !!! واقعیت داره ؟ یعنی فیفا رو مثل کنسول بازی میکنیم ؟ همه چیز مثل کنسول ؟
    Last edited by meysad; 19-09-2010 at 17:39.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Alex * Delpiero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    بورکینافاسو

پيش فرض

انصافا بهترین فوتبالیه که تو این همه مدت بازی کردم
    میدونید چرا هنوز بعضی از pes بازها نمیخوان قبول کنن ؟
    چون حساب کنید از سال 98 به اینور که play station 1 بود تا حالا همش کونامی بازی کردن و به سبک ارکید بودن اون عادت کردن
    فکر کنید مثلا واسه پاس دادن فقط دکمه ضربدر رو میزدن ( نه جهتی میخواستن بدن نه قدرتی )
    واسه همینه که اون فوتبال رو ترجیح میدن
    من خودم کسی بودم که از موقعی یادم میاد چه تو کلوپ چه تو خونه کونامی بازی میکردیم

حالا اگه همون افراد بیان فقط بازی رو روی حالت دستی ( manuel ) بازی کنن اونوقت 100 برابر لذت میبرن
    چون در این حالت ادم باید با فکر و هوش خودش جلو بره و دیگه اونطوری نیست که با چند تا دکمه زدن الکی برسی در دروازه و با یک مربع الکی بکنیش تو گل
    تو حالت دستی من الان یه حمله ترتیب دادم بعد تک به تک رو زدم بیرون خدایی کیف کردم وقتی با کار تیمی و بوسیله دست خودم رفتم تا اونجا

1 سوال از قدیمی ها :
    واسه بهتر بازی کردن این بازی باید دسته xbox داشت؟ اخه دسته های من داسه play 2 هستن ( تبدیل کامپیوتر )
    اگه دسته xbox لازم بگین تا تهیه کنم فقط زود مرسی
    Last edited by Alex * Delpiero; 19-09-2010 at 09:50.

4. 5 کاربر از Alex * Delpiero بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

آره...........

---------- Post added at 09:48 AM ---------- Previous post was at 09:47 AM ----------

ماجرا manual که میگید چیه؟

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    بورکینافاسو

پيش فرض

آره...........

---------- Post added at 09:48 AM ---------- Previous post was at 09:47 AM ----------

ماجرا manual که میگید چیه؟
    تو قسمت contoroller settings همه ی اونهایی که assisted هست رو بکن manuel

آخر فروم باز smallfrank's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

یعنی وقتی میری داخل بازی اونجا که باید زبان انتخاب کنی خود به خود حرکت نمی کنه زبان ها؟
    وقتی از آنالوگ استفاده می کنی 2 تا 2 تا نمی پره؟ فکر نکنم با روشی غیر از این بتونی این دو تا معزل رو حل کنی چون تا وقتی مپ گیم پد دیفالت که زنون هست باقی مونده روی گیم پد اضافه شده تاثیر میذاره تنها راهشم پاک کردن مپ کلیدهاش هست.
    نه آرمین جان اصلا دوتا دوتا نمیپره خیلی عادی انگار دسته XBox داری بازی میکنی...البته طرح دسته های من Xbox هست ولی از اونا نیست....

یکی از دوستان مشکل سیو داشتند که بازی سیو نمیشد....ولی نسخه ای که من دانلود کردم بازی سیو میشه و بعد از هر باز ورود به بازی نمیخاد تیم مورد علاقتو انتخاب کنی....

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

کسانی که Fifa10 را روی xbox بازی کردن بگن چقدر تفاوت بین fifa10 کنسولی و fifa11 کنسولی دیدن؟البته در دمو

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    بورکینافاسو

پيش فرض

کسی جواب منو نداد
    باید دسته xbox داشت که بهتر بازی کرد ؟ اخه دسته های من واسه play 2 هستن ( dual shock )
    اگه فرقی نداره میشه چندتا تکنیک بگید اخه من هر چی میکنم به جز روپایی چیزه دیگه ای نمیتونم بزنم ؟ یا نکنه تکنیک ها تو نسخه اصلی فعال میشن ؟

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

کسانی که Fifa10 را روی xbox بازی کردن بگن چقدر تفاوت بین fifa10 کنسولی و fifa11 کنسولی دیدن؟البته در دمو
    از لحاظ گرافیکی اگر دمو برتر نباشه ضعیفترم نیست
    سیستم پاس دهی و شوتزنی بهتر شده
    دفاع و حمله کردن هم کامل تر شدن
    اما هنوز تو نسخه دمو ضعفهایی وجود داره
    مثله چمن

11. این کاربر از Retired User بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Abas1100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام . چون زیاد فیفا رو دنبال نمیکردم و تقریبآ ازش ناامید شده بودم زیاد اینجا نمیومدم . ولی یه نکته ای خوندم که فیفا برای pc هم نکست شده !!! واقعیت داره ؟ یعنی فیفا رو مثل کنسول بازی میکنیم ؟ همه چیز مثل کنسول ؟
    سلام
    آره عزیز دقیق مثل کنسول هست اما نه مثل کنسول امسال
    مثل سال قبله

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •