تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 143 از 946 اولاول ... 4393133139140141142143144145146147153193243643 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,421 به 1,430 از 9460

نام تاپيک: دانلود ویروس، تروجان، بررسی مخرب ها و تست آنتی‌ویروس ╣══ مقررات پست اول حتما مطالعه شود ══╠

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

jax عزیز کسپر از روی چی تشخیص داد؟ اجرا کردی و از روی هوش مصنوعی شناخت و گفت این 8 تا فایل آلوده هستند یا از روی دیتابیس؟

من بعد از پست شما 4 نمونه از 9 تا رو دوباره در VT چک کردم و دیدم که کسپرسکی هنوز اونها رو در دیتابیس وارد نکرده و تشخیص نمیده. اما اگر بعد از اجرا شناخته میشه بگی این تشخیص از روی چی بوده؟ حداقل یک عکسی چیزی

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    کد:

بقیه شون رو هم چک نکردم, فقط همین 4 تا رو چک کردم ببینم این تشخیص از روی دیتابیس بوده یا نه که دیدم هنوز در دیتابیس چیزی ثبت نشده.

این مطلب رو روشن کنی ممنون میشم.

البته شایدم VirusTotal اشتباه کنه. بالاخره شما کسپرسکی رو نصب شده دارید. و نمیشه با VT مقایسه کرد.
    Last edited by M E H R A N; 25-10-2010 at 21:29.

2. 3 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

9 تروجان, بک دور و FakeAV جدید ...

NAV Scanner

Download Insight (نتایج پایین خیلی مهم نیست.خودم میخواستم یه آزمایشی کرده باشم.)

4. 4 کاربر از *Batman* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

NAV Scanner

Download Insight (نتایج پایین خیلی مهم نیست.خودم میخواستم یه آزمایشی کرده باشم.)

Batman جان مرسی از نتایج.
    اینترنت رو قطع کرده بودی و اینها رو اجرا کردی؟ یا اینترنت وصل بود؟

اون insight هم که البته خودتون گفتید مهم نیست.اما برای افراد میتونه در آلوده نشدن سیستمشون کمک کننده باشه چون بالاخره میگه که این فایل توسط افراد کمی استفاده شده و شما میخواهید این فایل رو با این وجود اجرا کنید یا نه. اگر کاربر کمی باهوش باشه فایل رو اجرا نمیکنه. اما اگر اجرا کنه خب در این صورت مشکل خودشه

6. 3 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز jax2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    بجنورد

پيش فرض

jax عزیز کسپر از روی چی تشخیص داد؟ اجرا کردی و از روی هوش مصنوعی شناخت و گفت این 8 تا فایل آلوده هستند یا از روی دیتابیس؟

من بعد از پست شما 4 نمونه از 9 تا رو دوباره در VT چک کردم و دیدم که کسپرسکی هنوز اونها رو در دیتابیس وارد نکرده و تشخیص نمیده. اما اگر بعد از اجرا شناخته میشه بگی این تشخیص از روی چی بوده؟ حداقل یک عکسی چیزی

کد:
    کد:
    کد:
    کد:

بقیه شون رو هم چک نکردم, فقط همین 4 تا رو چک کردم ببینم این تشخیص از روی دیتابیس بوده یا نه که دیدم هنوز در دیتابیس چیزی ثبت نشده.

این مطلب رو روشن کنی ممنون میشم.

البته شایدم VirusTotal اشتباه کنه. بالاخره شما کسپرسکی رو نصب شده دارید. و نمیشه با VT مقایسه کرد.
    مهران جان
    کسپر با گارد 6 تا رو شناخت
    مابقی که شامل:
    PCClearSophos.exe
    HLC_1_setup.exe
    و mmss.exe
    بودند رو اجرا کردم
    mmss.exe رو شناخت(البته نوشته بود UDS)
    Hlc......exe ستاپ بود نصب کردم بازم نشناخت
    pcclear....exe رو اجرا کردم بلاک میکنه کسپر نمیزاره اجرا شه(مثل همون فیلمی که گزاشتم)

8. 5 کاربر از jax2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه masoudm989's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

NAV Scanner

ای جان من کجایی تو،بگردم تو رو ، ممنون که از نورتونی ها باز تو ی تستی اینجا میزنی هر چی باشه قدیمیه انجمن هستی ،ممنون میشیم که بیشتر با هامون همراهی کنی شاید ما هم نورتونی شدیم

10. 2 کاربر از masoudm989 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصـــــــــــــفهان وضعیت:Deactivated

پيش فرض

مهران جان این کاربرها چی میگن که کمودو خوب نیست.من خودم کسپر دارم ولی برای لپ تاب داداشم کمودو را نصب کردم که اول میگفت این چیه برام نصب کردی ولی با چندتا ویروس جدید که براش تست کردم رو لپ تابش که اول جلوگیری وامتنا میکرد چون به کمودو نه اعتماد داشت ونه اطمینان ولی باتست ویروس ها وشاهکار کمودو الان عاشق ودلدار کمودو شده .الان هم اعتماد و هم اطمینان به کمودو پیدا کرده وگفتم دعاش را به جان من نکن به جان اقا مهران بکن که من را با مطالب کافی روشن کردم وکمودو را برات نصب کردم.قربان شما رفقا.امیر

12. 4 کاربر از Karkas20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

مهران جان این کاربرها چی میگن که کمودو خوب نیست.من خودم کسپر دارم ولی برای لپ تاب داداشم کمودو را نصب کردم که اول میگفت این چیه برام نصب کردی ولی با چندتا ویروس جدید که براش تست کردم رو لپ تابش که اول جلوگیری وامتنا میکرد چون به کمودو نه اعتماد داشت ونه اطمینان ولی باتست ویروس ها وشاهکار کمودو الان عاشق ودلدار کمودو شده .الان هم اعتماد و هم اطمینان به کمودو پیدا کرده وگفتم دعاش را به جان من نکن به جان اقا مهران بکن که من را با مطالب کافی روشن کردم وکمودو را برات نصب کردم.قربان شما رفقا.امیر

امیر جان, سلیقه ها و نیازها و حتی نظرها متفاوته و این تفاوت داشتن یا اختلاف نظر مشکلی نداره. خب من و شما هم ممکنه از یک آنتی ویروس مثلا AVG خوشمون نیاد
    اما این اختلاف نظر وقتی از روی آگاهی نباشه کسی بجز خود آدم ضرر نمیکنه. کاربر وقتی بدونه Sandbox, hips و یا Cloud Scanner یعنی چی دیگه جای بحثی باقی نمیمونه و خودش حتما میدونه چی خوبه و چی بد. اما وقتی کسی اینها رو نشناسه با توضیح من و شما هم قانع نمیشه چون فکر میکنه اگر آنتی ویروسش آپدیت باشه دیگه ویندوزش ویروس نمیگیره.

من تا حالا برای 2 تا زن مسن سال یکی 55 و یکی هم حدودای 60 ساله Comodo Internet Security را با تنظیمات اتوماتیک نصب کردم و 1 دفعه هم به من زنگ نزدند بگن این برنامه مون کار نمیکنه و یا ویروس گرفتیم. چون هر چی برنامه لازم داشتند براشون نصب کردم و آخر سر CIS را با تنظیمات اتوماتیک نصب کردم.
    تازه یکیشون معتاد torrent هست و هر روز هم فیلم دانلود میکنه .

جالبه بدونی که که نصب CIS را با این شیوه تا حالا برای چندین نفر دیگه هم انجام دادم و اونها هم مشکلی نداشتند. در حالی که قبلا همش ترس داشتند که فلش مموری بزنند به کامپیوتر. اما من خیالشون رو راحت کردم و گفتم برید هر چی میخواید استفاده کنید.

14. 4 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    می خوستم ببینم این Win32/virut.NBP چه ویروسیه که نود32 هر چی فایل توی System32 و Program files بود پاکش کرد حدود نصف برنامه هام دیگه باز نمیشه چون تمام فایل های اجرایی برنامه ها و خود ویندوز رو پاک کرد:

اینم فایل نمونه:
    این فایل اجرایی Notepad هست که نود32 اون رو ویروس تشخیص میده:
    کد:

16. این کاربر از aliupdate بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصـــــــــــــفهان وضعیت:Deactivated

پيش فرض

امیر جان, سلیقه ها و نیازها و حتی نظرها متفاوته و این تفاوت داشتن یا اختلاف نظر مشکلی نداره. خب من و شما هم ممکنه از یک آنتی ویروس مثلا AVG خوشمون نیاد
    اما این اختلاف نظر وقتی از روی آگاهی نباشه کسی بجز خود آدم ضرر نمیکنه. کاربر وقتی بدونه Sandbox, hips و یا Cloud Scanner یعنی چی دیگه جای بحثی باقی نمیمونه و خودش حتما میدونه چی خوبه و چی بد. اما وقتی کسی اینها رو نشناسه با توضیح من و شما هم قانع نمیشه چون فکر میکنه اگر آنتی ویروسش آپدیت باشه دیگه ویندوزش ویروس نمیگیره.

من تا حالا برای 2 تا زن مسن سال یکی 55 و یکی هم حدودای 60 ساله Comodo Internet Security را با تنظیمات اتوماتیک نصب کردم و 1 دفعه هم به من زنگ نزدند بگن این برنامه مون کار نمیکنه و یا ویروس گرفتیم. چون هر چی برنامه لازم داشتند براشون نصب کردم و آخر سر CIS را با تنظیمات اتوماتیک نصب کردم. تازه یکیشون معتاد torrent هست و هر روز هم فیلم دانلود میکنه .

جالبه بدونی که که نصب CIS را با این شیوه تا حالا برای چندین نفر دیگه هم انجام دادم و اونها هم مشکلی نداشتند. در حالی که قبلا همش ترس داشتند که فلش مموری بزنند به کامپیوتر. اما من خیالشون رو راحت کردم و گفتم برید هر چی میخواید استفاده کنید.
    راستي اين جريان فلش مموري ايا به صورت خودكار اسكن ميكنه يا مانند كسپر پايين تسك بر هشدار ميدهد اگر قلقي دارد برام بنويس تا براي لپ تاب داداشيم تنظيم كنم اخه اونم از 24 ساعت 25ساعت فلش به سيستم ميزنه.چاكر داداشي خودم كه اسمش مهران است هم هستم.

18. این کاربر از Karkas20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

راستي اين جريان فلش مموري ايا به صورت خودكار اسكن ميكنه يا مانند كسپر پايين تسك بر هشدار ميدهد اگر قلقي دارد برام بنويس تا براي لپ تاب داداشيم تنظيم كنم اخه اونم از 24 ساعت 25ساعت فلش به سيستم ميزنه.چاكر داداشي خودم كه اسمش مهران است هم هستم.

autorun.inf اجازۀ رایت روی سیستمی که CIS داره را نداره. به همین دلیل حتی اگر ویروس و یا کرمی داخل فلش مموری باشه که آنتی ویروس تشخیص نده اون ویروس یا کرم خودشو نمیتونه به داخل سیستم محافظت شده توسط CIS کپی کنه. و اگر هم بخواد از روی فلش مموری اجرا بشه 3 حالت داره.

1. اگر تنظیمات CIS همونی باشه که برای بالا بردن امنیت در تاپیک کمودو گفتم باشه در اینصورت ویروس اجرا میشه اما سندباکس جلوشو میگره و کاری نمیتونه بکنه.

2. اگر تنظیمات روی اتوماتیک باشه بدون بدون اینکه cis به کاربر پیغامی نشون بده اتوماتیک جلوشو میگیره.

3. اگر هم ویروس و یا کرم در دیتابیس آنتی ویروس وجود داشته باشه فرقی نمیکنه چه تنظیماتی استفاده کنه چون در هر صورت آنتی ویروس یا پیغام میده و کاربر خودش تصمیم میگیره و یا اگر روی اتوماتیک باشه آنتی ویروس پاکش میکنه.

20. 5 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •