البته مخابرات ارومیه پورتهاش بازه ولی سرعت هر نوع پروک30 در حد بایته ! خیلی کند شده
البته مخابرات ارومیه پورتهاش بازه ولی سرعت هر نوع پروک30 در حد بایته ! خیلی کند شده
بچه های پارس آنلاین یه
آمار بدید ببینیم سرعت 512 محدود روز و تو ساعت رایگان چقدره ؟
این مخابرات خستمون کرد دیگه بخدا از بس بگیر نگیر داره !
با پارس 512 محدود تو ساعت رایگان شبی چقدر میشه داانلود کرد و آیا مثل شاتل بعد از یک مدت محدودت میکنه و سرعت شبانت کم میشه یا نه ؟؟
ممنون میشم کسی جواب بده ...![]()
چرا مخابرات خستت کرده ؟ مشکلت پیه بگو که ما هم دچار نشیم یعنی می خوای بگی از آسیاتک هم بدتره ؟ 512 نامحدود سرعت 20Kb
آسیا تک نداشتم و نمیدونم چجوریاست
راستش چون قیمت تعرفه هاش بالا بودن اصلا سمتش نرفتم ...
مخابرات تا ۱۰ روز پیش عالی بود هم پینگ و هم سرعتش تو روز و شب اما چند روزیه رفته رو اعصاب ....
بدون ساکس همش Time Out , و با ساکس هم سرعت روی بایت میچرخه ...
اما شبانش و سرعت دانلودش بدون ساکس خوبه خداییش و هنوزم مث اوایل میشه شبی 3 گیگ دان داشت بخاطر همینم هس نگهش داشتم وگرنه سریع فسخ میکردم باهاشون ....![]()
دنیا رو آب ببره بازم ما کرمونیا خوابیم
چند روز پیش دیدم به حسابم 2گیگ اضافه شده خوشحال شدم گفتم حتما مخابرات اشتب کرده ما هم دمشو زدیم تو تا اینکه فهمیدیم جریانش اینه
با توجه به اختلال به وجود آمده در شبکه ADSL ، از مورخ 92/06/31 لغایت 92/07/09 میزان G2 ترافیک و 10 روز اعتبار زمانی به حساب کلیه مشترکین ADSL منظور گردید
واقعا عجیبه یعنی مخابرات فقط 10روز مختل بوده؟ اینا روزی چند بار قطی دارن بر پدر و مادر مخابرات لعنت آدم دگ باید بخنده چون دگ اشکی نداریم که گریه کنیم![]()
بچه ها یه سوال !؟!
چرا شاتلی ها هیچوقت نمیان آمار سرویساشونو بدن ؟![]()
کسی که اینترنت درست و حسابی بخواد نمیاد از شاتل اینترنت بگیره که. مگر کسی که هیچ استفاده ای نداشته باشه که در اون صورت همه جا مثل همه
من 2 روزی هست 256 محدود گرفتم
سرعتش تو ساعت های رایگان برای حدود 40 هست
تو روز خیلی متغیره برام از 200 تا 400 !
نه سرویس محدود هر چی تو ساعت های رایگان دانلود کنی مشکلی نداره
اینجا بافتی نداریم؟
مخابرات نامحدود داشته باشه؟
من از یه شرکتی به اسم داده رسان میخوام اشتراک بگیرم 1024 با ترافیک 8 خوبه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)