تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 143 از 451 اولاول ... 4393133139140141142143144145146147153193243 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,421 به 1,430 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

سلام دوستان

این پسوند هایی که بعد از مدل لپ تاپ های Asus هست چیه ؟؟

برای مثال Asus N61JQ V005 یا مثلا Asus N61JQ D600

؟؟

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

عزیزم فرقشون توی 2 تا چیز هست یکی دور هاردشون 7200 هست از جنس سیگیت....... ولی در همین مدلی که گفتم باس رم کمتر هست 1066 . و تا یتدم نرفته سایر 500gb
    اون مدل هم دور هاردش 5400 هست و 640 gb وسترن دیجیتال اما باس رم در این مدل 1333 هست ......
    به دنبال پسوند نباش هزار تا پسوند تو بازار هست ..... به دنبال کانفیگ باش که مهم هم همینه.

داره خودمونی میشه enriquelover's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مگه شما رو لپ تاپت کیف و موس نبود؟
    چرا بود ولي كيف خودش كه هيچ امنيتي نداره بعدش من كيف كولي مي خوام نه دستي!

---------- Post added at 11:59 AM ---------- Previous post was at 11:57 AM ----------

عزیزم فرقشون توی 2 تا چیز هست یکی دور هاردشون 7200 هست از جنس سیگیت....... ولی در همین مدلی که گفتم باس رم کمتر هست 1066 . و تا یتدم نرفته سایر 500gb
    اون مدل هم دور هاردش 5400 هست و 640 gb وسترن دیجیتال اما باس رم در این مدل 1333 هست ......
    به دنبال پسوند نباش هزار تا پسوند تو بازار هست ..... به دنبال کانفیگ باش که مهم هم همینه.
    آقا كسي متوجه نشد قضيه اين 1066 رو جعبه و 1333 در برنامه اورست چيه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

چرا بود ولي كيف خودش كه هيچ امنيتي نداره بعدش من كيف كولي مي خوام نه دستي!

---------- Post added at 11:59 AM ---------- Previous post was at 11:57 AM ----------

آقا كسي متوجه نشد قضيه اين 1066 رو جعبه و 1333 در برنامه اورست چيه؟
    یعنی چی کسی متوجه نشد؟
    این مسئله در تایپیکهای قبلی بارها توضیح داده شده. ببینید دوست عزیز در اصل رم این دستگاه باس 1066 بوده اما شرکتهای گارنتی ایران آن را به صورت سفارشی با باس 1333 درخواست کردند به همین دلیل روی جعبه زده شده 1066 اما وقتی با برنامه Everest چک میکنید نشون میده 1333 که مشخصا اطلاعات برنامه Everest صحیح می باشد.
    منتها در این بین باز یک سری با همان رم 1066 وارد شده که بیشتر در نوع هارد 500GB مشاهیده میشه. اما به طور کل در هر دو مدل با باس 1066 هم دیده شده. که احتمالا در دوره ای خاص شرکتهای وارد کننده به همان تجهیزات اصلی وارد کردند و این موجب سردرگمی خریداران در هنگام خرید می شود. و متاسفانه فروشنده ها هم اطلاع کافی در این مودر ندارند و هر چه شما توضیح دهید با چه مشخصاتی می خواهید اکثرا حالیشون نمیشه!!

به هر حال شما سعی کنید با فروشنده شرط کنید که با باس 1333 می خواهید. گرچه فروشنده ها زیر بار نمیرند!
    اما اگر با هارد 640 بخرید 90 درصد باس رم شما 1333 خواهد بود.
    به نظر شخص من شما همان هارد 640 بخرید. سرعت آنقدر که شما فکر کنید فرق نمیکنه...

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام دوست عزیز.
    راستش من شخصا Recovery هیچ برندی رو قبول ندارم. کافیه فقط یک مشکل کوچیک پیش بیاد تا نتونید recovery کنید. ASUS و ارورهای بزرگ قرمز رنگ E R R O R هم شامل این قضیه میشه.

با تجربه ای که من دارم Backup گرفتن از طریق خود ویندوز 7 و ذخیره کردن بک آپ در یکی از پارتیشن ها به غیر از پارتیشن ویندوز و یا ذخیره کردنش در یک هارد اکسترنال خیلی مطمئن تر از ریکاوری هست که برندهای مختلف برای لپ تاپ ها قرار دادند. اگر هم میخواهید حرفه ای تر کار کنید Acronis True Image یا Paragon System Backup پیشنهاد میشه.

اما اگر باز میخواهید که از Recovery خود لپ تاپ که به صورت پیش فرض وجود داره استفاده کنید, متاسفانه این کار عملی نیست. بطور مثال اگر شما بعد از ریکاوری گرفتن حجم پارتیشن ها رو تغییر بدید و یا یک پارتیشن دیگه درست کنید, در موقع ریکاوری تمام حجم ها و پارتیشن ها به حالتی که روز اول بوده بر میگردند.

جهت ریکاوری گرفتن از خود ویندوز هم میتونید اول تمام برنامه هایی را که نمیخواهید و به نظرتون اضافه میاد را پاک کنید و بعد توسط برنامه خود ASUS روی DVD ها ریکاوری بگیرید. اینطوری موقع استفاده از DVD ها فقط درایوهایی نصب میشند که خودتون تعیین کردید.

برای آپدیت درایوها هم لازم نیست پاکشون کنید. نسخه ی جدید درایو رو دانلود کنید و بعد هم نصب کنید. خودش اتوماتیک آپدیت میشه و اگر نیاز به Uninsall کردن داشته باشه فایل ستاپ نسخه ی جدید درایو این کار رو قبل از نصب میکنه.
    با سلام

مهران جان هنوز با ایسوس من ریکاوری نکردم اما با سونی اصلا این طور نیست که کل پارتیشنها رو برگردونه و در هنگام ریکاوری شما می تونید انتخاب کنید که پارتیشنها هم برگردند یا فقط پارتیشن C ریکاوری بشه. من بارها از ریکاوری استفاده کردم و هیچ مشکلی هم بر نخوردم.
    اگر شما دی وی دی bootable از ریکاوری تهیه کرده باشید و اون DVD سالم باشه و معیوب نشده باشه و هارد هم سالم باشه شما به هیچ عنوان خطایی دریافت نمیکنید.
    احتمالا در مورد ایسوس هم امکان برگرداندن فقط پارتیشن C وجود داره چون این تقریبا یک استاندارد در نرم افزارهای ریکاوری سیستمها می باشد.
    برنامه های قدرتمند ریکاوری زیاد هستند اما برنامها های خود برندها هم اینطور نیست که ضعیف باشند و خوب عمل نکنند. فقط باید در نگهداری DVD بک آپ و همچنین هارد دقت لازم رو انجام داد. اگر اینها دچار مشکل شوند در برنامه های حرفه ای نیز ممکن است دچار مشکل شوید
    .....

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یعنی چی کسی متوجه نشد؟
    این مسئله در تایپیکهای قبلی بارها توضیح داده شده. ببینید دوست عزیز در اصل رم این دستگاه باس 1066 بوده اما شرکتهای گارنتی ایران آن را به صورت سفارشی با باس 1333 درخواست کردند به همین دلیل روی جعبه زده شده 1066 اما وقتی با برنامه Everest چک میکنید نشون میده 1333 که مشخصا اطلاعات برنامه Everest صحیح می باشد.
    منتها در این بین باز یک سری با همان رم 1066 وارد شده که بیشتر در نوع هارد 500GB مشاهیده میشه. اما به طور کل در هر دو مدل با باس 1066 هم دیده شده. که احتمالا در دوره ای خاص شرکتهای وارد کننده به همان تجهیزات اصلی وارد کردند و این موجب سردرگمی خریداران در هنگام خرید می شود. و متاسفانه فروشنده ها هم اطلاع کافی در این مودر ندارند و هر چه شما توضیح دهید با چه مشخصاتی می خواهید اکثرا حالیشون نمیشه!!

به هر حال شما سعی کنید با فروشنده شرط کنید که با باس 1333 می خواهید. گرچه فروشنده ها زیر بار نمیرند!
    اما اگر با هارد 640 بخرید 90 درصد باس رم شما 1333 خواهد بود.
    به نظر شخص من شما همان هارد 640 بخرید. سرعت آنقدر که شما فکر کنید فرق نمیکنه...
    دوست عزيز من كه خريدم دو هفته اي ميشه! با هارد 500 رو جعبه زده 1066 ولي اورست ميگه 1333 ! فقط يه سوال از كجاي اورست دقيق بايد نگاه كنم؟ و بايد چند باشه؟

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

با سلام

مهران جان هنوز با ایسوس من ریکاوری نکردم اما با سونی اصلا این طور نیست که کل پارتیشنها رو برگردونه و در هنگام ریکاوری شما می تونید انتخاب کنید که پارتیشنها هم برگردند یا فقط پارتیشن C ریکاوری بشه. من بارها از ریکاوری استفاده کردم و هیچ مشکلی هم بر نخوردم.
    اگر شما دی وی دی bootable از ریکاوری تهیه کرده باشید و اون DVD سالم باشه و معیوب نشده باشه و هارد هم سالم باشه شما به هیچ عنوان خطایی دریافت نمیکنید.
    احتمالا در مورد ایسوس هم امکان برگرداندن فقط پارتیشن C وجود داره چون این تقریبا یک استاندارد در نرم افزارهای ریکاوری سیستمها می باشد.
    برنامه های قدرتمند ریکاوری زیاد هستند اما برنامها های خود برندها هم اینطور نیست که ضعیف باشند و خوب عمل نکنند. فقط باید در نگهداری DVD بک آپ و همچنین هارد دقت لازم رو انجام داد. اگر اینها دچار مشکل شوند در برنامه های حرفه ای نیز ممکن است دچار مشکل شوید
    .....
    چون هم شما امتحان کردید و هم من. بنابراین بحث این ریکاوری به جایی جز کش دادنش نخواهد رسید و بهتره هر کس خواست از هر چیزی استفاده بکنه.

بله در ایسوس هم میشه فقط پارتیشن C رو برگردوند. کسی غیر از این حرفی نزده. کسی نگفته نمیشه و یا امکانش وجود نداره. حرف من چیز دیگه ای بود.

اگر پارتیشن C شما در موقع ریکاوری گرفتن 200 گیگ بوده باشه و بعد اون رو به 100 گیگ تغییر داده باشید,در هنگام ریکاوری و برگردوندن 2 حالت وجود داره.

1. اگر خیلی خوش شانس باشید ویندوز شما رو از روی DVD و یا پارتیشن ریکاوری بر میگردونه. اما پارتیشن C رو دوباره به اندازه حجم اولش در میاره. یعنی میشه 200 گیگ اولیه. حالا چه بلایی سر پارتیشن هایی میاد که 100 گیگ از C دریافت کرده بودند؟ آزمایش کنید ...

2. حالت دوم اینه که چون شما تغییر سایز در پارتیشن ها دادید بهتون ارور میده و میگه که نمیتونه ریکاوری کنه.

بحث طرز نگه داشتن DVD ها هم یک بحث دیگه است و فکر نکنم کسی به این موضوع دقت نکنه. اما در کل بله درسته اگر DVD ها آسیب دیده باشند اطلاعات رو نمیتونه بخونه و در نتیجه قابل برگشت از روی DVD ها وجود نخواهد داشت. اما پارتیشن ریکاوری چی؟
    بهر حال این موضوع رو من در این تاپیک گفتم تا دوستان ریسک از دادن اطلاعاتشون کمتر بشه و برای این موضوع هم باید به ریکاوری خود برندها اعتماد نکنند.
    موفق باشید.

پروفشنال cescjoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوستان کسی میتونه در مورد صفحه نمایش این لپتاپ توضیح بده من شنیدم که اصلا خوب نیست و حتی از Acer 5741 هم بدتره!

داره خودمونی میشه Mohammad_Asus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اقا اینقدر به این پسوندها گیر ندید ،

N6JQ-JX014V : هارد 640-5400 و بلوری با قابلیت Read , Write - باس رم 1333
    N61JQ-JX061V : هارد 640-5400 و بلوری با قابلیت Read - باس رم 1333
    N61JQ-JX010V : هارد 500-7200 و بلوری با قابلیت Read - باس رم 1066
    N61JQ-JX007V : هارد 500-5400 و بدون بلوری - باس رم 1333 اگر اشتباه نکنم

مدلهای بالا علاوه بر موارد ذکر شده ، در برند قطعات استفاده شده هم فرق میکنن.

برای دیدن باس رم :

10. 2 کاربر از Mohammad_Asus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اقا اینقدر به این پسوندها گیر ندید ،

N6JQ-JX014V : هارد 640-5400 و بلوری با قابلیت Read , Write - باس رم 1333
    N61JQ-JX061V : هارد 640-5400 و بلوری با قابلیت Read - باس رم 1333
    N61JQ-JX010V : هارد 500-7200 و بلوری با قابلیت Read - باس رم 1066
    N61JQ-JX007V : هارد 500-5400 و بدون بلوری - باس رم 1333 اگر اشتباه نکنم

مدلهای بالا علاوه بر موارد ذکر شده ، در برند قطعات استفاده شده هم فرق میکنن.

برای دیدن باس رم :

آقا محمد ممنون! فقط دو تا مساله يكي اينكه تو اورست كجا سرعت هارد رو نشو ن ميده و اينكه directx واسه من زده 10.1 مگه نبايد 11 باشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •