خب یه خبر جالب
قابلیت تکست این پوت Swype رو نوکیا برای ان8 خریده
و برای ان 8 بهینه اش کرده !
خب یه خبر جالب
قابلیت تکست این پوت Swype رو نوکیا برای ان8 خریده
و برای ان 8 بهینه اش کرده !
حالا این چی هست؟
قرار نيست بياد ديگه از انتظار خسته شدم
How to: Replace Battery in the Nokia N8
This guide is provided just in case yourNokia N8’s battery dies and you want to replace it yourself without the hassle of visiting or shipping the device to a repair center. We hope you never have to do this, but we need to add that we are not responsible for broken devices as a result of following this guide
1. Unscrew the Torx+ size 4 screw on each side of theNokia N8 7 full turns.
Do not remove the screw completely!
2. Pull out the bottom assembly.
3. Lift and pull out the battery lid.
4. Use the pull-out tape to remove the ORIGINAL battery.
5. Attach the pull-out adhesive to your NEW battery
6. Insert the NEW battery as shown.
7. Place the shown end of the battery lid and then lower down the other end. Note that the battery pull-out tape is left under the battery lid.
8. Press and hold both of the two shown screws in.
9. Place the bottom cover as shown and press it into its place. If the bottom cover does not go in properly, loosen up the side screws a bit.
10. Hold the bottom cover in its place and tighten the torx + size 4 screws on both sides. That’s it!
خداییش این نوکیا خیلی خره هان!
آخه نمیتونستن یه جوری طراحیش کنن که باتریش راحتتر در بیاد؟
اونوقت حالا سیم کارت کجاش میخوره؟
در خر بودنش که شکی نیست بخاطر اینهمه معطل کردن ملت همیشه در صحنه.خواسته مثل آیفون همه رو تشنه نگهداره!
ولی سیمکارت از بغل گوشی یه شیار داره راحت میشه بذاریش و ورداری.این یه مزیته بزرگه
ولی باتری.خود نوکیا میگه چون سیمکارت ربطی به جای باتری نداره و نیازی نداری باتری را هی برداری بذاری به همین خاطر به اون صورت طراحیش کرده.بد حرفیم نزده
دوست عزیز یه قابلیت زیبا برای تایپ سریع و راحت... نحوه کار بصورتیه که انگشت شما بدون جدا شدن از روی صفحه کلید حرکت میکنه و کلمه مورد نظر نوشته میشه... به عنوان مثال برای تایپ MATIN پیوسته بصورت شکل زیر حرکت میکنید.
این قابلیت تنها در اختیار سامسونگ بوده و روی Samsung Galaxy S موجود میباشد، که البته به زودی در N8![]()
رو گالاکسی دیده بودم.خیلی جالبه.رو آیفون 4 هم هست؟
دوستان کلی شرمندهههههههه
دیروز رفتم دوباره اون گوشی رو دیدم بله یکی از مدلهای چینی بود البته مارکش همون بالای صفحه بود ولی توی طراحی یکم بی قواره تر بود
طرف میگفت مدل نوکیاست
تا من باشم دیگه درست دقت کنم
بازهم از راهنمایی دوستان ممنون
بله آیفون 4 هم این قابلیت را داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)