تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 143 از 674 اولاول ... 4393133139140141142143144145146147153193243643 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,421 به 1,430 از 6731

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2011

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

من واقعا موندم این کونامی توی این یکسالی که وقت داشته روی عملکرد دروازه بانها چه کار مثبتی کرده ؟ من نمیدونم اینا گیمرها رو احمق فرض کردن یا واقعا بیشتر از این توانایی ندارن . اصلا دروازه بانها تفاوتی محسوسی با نسخه قبل ندارن مثل نسخه قبل شوت یک خورده که محکم باشه توپو دفع میکنن اونم دقیقا توی محوطه جریمه و جلوی پای مهاجمین حریف ....
    من الان یک ویدئوی 10 دقیقه ای از دمو دیدم که متاسفانه دروازه بانها همون .... سابق هستن .
    نمیدونم شاید این ویدئو اینجوری بوده اگه شما ویدئوی دیگه ای دیدید که توش دروازه بانها عملکرد خوبی دارن لینکشو بزارید .
    توی این ویدئو کلا 8 تا شوت به سمت دروازه زده میشه

دقیقا 1:48 دروازه بان بارسا شوت مهاجم بایرنو که از زاویه بسته میزنه دقیقا توی محوطه جریمه شلوغ خودشون دفع میکنه که توی یک رفت و برگشت و توی اون شلوغی مجدد مهاجمین بایرن توی محوطه جریمه صاحب توپ میشن و دوباره یک شوت دیگه بازم از زاویه بسته دقیقا جایی میزنن که دروازه بان بارسا حضور داره اما بازم نمیتونه توپو دفع میکنه انگار توپ به دیوار برخورد میکنه و بر میگرده و مجدد بازم مهاجمین بایرن خارج از محوطه جریمه صاحب توپ میشن که شانس بازیکن بارسا میگیره که توپو ازش میگیرن .
    در دقسقه 2:40 مجددا شاهد ضعف توامان در عملکرد دروازه بان و مدافع هستیم اینبار دروازه بان بایرن در یک خروج ناموفق توپ نمیتونه از روی زمین جمع کنه و بر اثر یک ناهماهنگی بین مدافع و دروازه بان توپ به پای مدافع برخورد میکنه و جلوی پای مسی میفته و این بازیکن توپو وارد دروازه بایرن میکنه .
    در دقیقه 4:54 دروازه بان بارسا شوت زاویه بسته اما نه چندان محکم مهاجم بایرنو مال خود میکنه .
    در دقیقه 5 مجددا شوت حدودا 23-24 متری مهاجم بایرنو دروازه بان دفع میکنه اینبار به کرنر که البته این حرکت بسیار خوب و طبیعی بود کاری که معمولا دروازه بانهای معمولی انجام میدن .
    دقیقه 5:23 مجددا یک اشتباه فاحشو از دروازبان بارسا میبینیم در این صحنه دروازه بان مثل عادت همیشگیش ضربه سر مهاجم بایرنو که از زاویه بسته و فاصله ای حدود 12 متری به سمت دروازه بان میزنه رو با یک دفع ناقص میندازه توی محوطه 6 قدم خودشون که از شانسش مدافعین توپو سریعا به کرنر دفع میکنن .
    در دقیقه 6:58 روی یک ارسال مسی روی سر مدافع بایرن بلند میشه و از یک زاویه نسبتا بسته دقیقا از بالای سر دروازه بان دروازه حریفو باز میکنه .
    در دقیقه 9:26 دروازه بان شوت مهاجم بایرنو بدون کار اضافه جمع میکنه .
    آخه میدونین مشکل کجاست شما ویدئویی هایی رو که می بینین همش از بارسا هست آخه تیمی که والدز در وازبانش باشه مگه باید بهتر توپ ها رو جمع کنه

شما بیاین مثلا ویدئو تیم منچستر رو ببینید بعد قضاوت کنید

2. این کاربر از bar333lona بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز bahador2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    شهر

پيش فرض

بهادر راست میگه اینقدر کیفیتش پایینه که اصلا ارزش اینو نداره که باز مجدد کیفیتشو پایین تر بیارم .

بهادر جان فکر نمیکنم دروازه بانها رو بر اساس جام جهانی طراحی کرده باشن اونجا دروازه بانها با توپ آشنایی نداشتن و به همین خاطر بعضی وقتا و نه همیشه توپو دفع میکردن اونم نه به این شکل دروازه بانهای pes اما توی این ویدئو ما میبینیم که دروازه بانها دقیقا مثل پارسال هستن آخه پارسال که جام جهانی نبود .

راستی ناقلا میشیگان قبول شدی آرمشو گذاشتی توی امضات ؟

...................

کسی ویدئوی دیگه ای از دمو دیده که بازیکنا شوتهای زیادی به سمت دروازه بزنن بازم باید دقیق تر بررسیشون کنیم .

کونامی بدون هیچ تردیدی باید از این موتور بازی دیگه دست بکشه خیلی از نقصهای بازی بخاطر همین موتور قدیمیشه مثل همون تداخل دست پای بازیکنان و خیلی چیزای دیگه .
    من داشتم به سازندگان تیکه مینداختم.
    نه ، میشیگان جزو آرزوهاست. (میگم حسین جان تو هم یه کاری کن بیا چهار سال دیگه بریم میشیگان Pro Persian Soccer و تو آمریکا بسازیم. )
    Last edited by bahador2009; 09-09-2010 at 19:58.

4. 2 کاربر از bahador2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

من الان یک ویدئوی دیگه که علی صفحه قبل گذشته بود رو دیدم توی این ویدئو نکات جالب و خوبی به چشم میخوره .
    صدای تشویق تماشاگران نسبت به نسخه قبل خیلی بهتر شده اما باز هم همون صدای کلیشه ای بارسا بارسا بارسا از ابتدا تا آخر بازی به گوش میرسه .
    حرکات تکنیکی جالبی به بازی اضافه شده .
    روی کنترل 360 درجه مشخصه که کار کردن توی بعضی از صحنه ها کنترل و حرکات ریزی از بازیکنان دیده میشه نمونه ای از اینو میشه در دقیقه 3:00 تا 3:04 مشاهده کرد .
    انیمیشنهای نسبتا قشنگ و زیادی به بازی اضافه شده اما ایکاش تعدادشون چند برابر این تعداد بود تا خیالمون از بابت انیمیشنهای بازی و خشک نبودن حرکات کاملا راحت میشد الان هنوز یک کم رباتیک مانند بودن و خشکی در چرخشها برگشتها و حرکات دیگه دیده میشه .
    دفاع خطی مدافعین و آفساید گیری خط دفاع بصورت بسیار زیبا و کم نقص در تیم به اجرا در میاد ( ثانیه 34 :00 این ویدئو و همینطور 7:58 ) .
    هنوز بازیکنان در زمینه قطع کردن توپها و intercept ها نقص زیادی دارن اکثر توپها به مقصد میرسه هر چند که فاصله بازیکن حریف از مسیر اون توپ زیاد نیست . نمونه بارز اون دقیقه 1:10 که ابراهیموویچ یک توپ تودر برای ژاوی میفرسته و در حالیکه توپ با سرعت نه چندان زیاد از نیم متری لام عبور میکنه این بازیکن به هیچ وجه تلاشی برای بریدن توپ نمیکنه در صورتیکه براحتی میتونه توپو قطع کردن .
    عملکرد داور رو نمیشه از این ویدئوها ارزیابی کرد چون کیفیت تصاویر زیاد بالا نیست .
    از نکات مثبت این بازی اضافه کردن انحناء و کات به توپ در سانترهاست نمونه ای از اونو میشه در دقیقه 1:51 و 6:43 این ویدئو دید .
    جلوه های ویژگی این بازی طبق معمول همیشه حرف نداره .
    شوتها و گلهایی که به ثمر میرسه در این سری از بازی از قدیم همیشه قشنگ و چشم نواز بوده و هست توی این بازی هم یک گل بسیار قشنگ و تماشایی از ابراهیموویچ میبینیم که واقعا آدم از تماشای این گل لذت میبره . فقط ایکاش گزارشگر بازیو رو هم عوض میکردن و یا همین جان شامپیون با شور و حرارت بیشتر و تن صدای بالاتری این گلها رو گزارشگری میکرد و یک کم بهش پر و بال میداد تا هیجان به ثمر رسیدن اون گل به اوج میرسید .
    تور دروازه هنوز افتادگی نسخه قبلو داره با وجود اینکه از دو سال پیش تا الان کاربران صدها بار توی فرومهای مختلف شکایت خودشون از این مساله ابراز کردن اما بازم نمیدونم چرا کونامی این تورها رو یک کم نمیکشه تا از این حالت لس بودنشون در بیان .
    سنگینی توپ هنوز به چشم میاد توپ باید یک مقدار انعطاف بیشتری داشته باشه دقیقه 7:17یا 5:38 این ویدئو رو ببینید این یک نمونه بارز از سنگین بودن توپه ببینید توپ با چه شتاب و شدتی پاس داده میشه و بعد چند ثانیه توپ تقریبا میخواد متوقف میشه انگار زمین کاملا خیسه که مانع حرکت توپ میشه در صورتیکه توپ واقعی با این سرعت و شتاب حداقل 10-15 ثانیه طول میکشه تا متوقف بشه علاوه بر مساله سنگینی , انعطاف توپ هم نسبتا کمه توپ تمایل زیادی به متوقف شدن داره . اگه بشه من بعدا یک ویدئوی کوچیک از همین موضوع از فوتبال واقعی و این بازی توی تاپیک میزارم تا مقدار انعطاف کم و سنگینی زیاد توپو خودتون بررسی کنید . به نظر من اگه کمی توپ سبک تر طراحی میکردن و کمی هم انعطافشو بالاتر میبردن واقعا عالی و بی نقص میشد .

بازی هنوز ناگفته های بسیار زیادی داره که تا خودمون بازی نکنیم متوجه نکات ریزو درشتش نمیشیم .

لینک این ویدئو که علی دو صفحه قبل گذاشته بود :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

من این مطالبو بدون هیچ ذهنیتی از اینکه کونامی توی این چند وقت چه وعده هایی داده نوشتم چون من امسال زیاد اخبار منتشر شده کونامی رو دنبال نمیکردم فکر میکنم این یک حسن داشته باشه و اونم اینه که بدون الغاء تفکر خاصی به این دمو نگاه کردم حالا شما باید بگید چه مواردی از اینایی رو که گفتم وعدشو امسال کونامی داده بوده و چه مواردیو توش اغراق کردن .
    Last edited by 4039; 09-09-2010 at 21:25.

6. 15 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mojtaba007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

نظرات افرادی که نسخه دمو را بازی کردند
    پاس کاری به نظرم خیلی خیلی از قبل بهتر شده بود. قشنگ به هر جا و هر کی که دوست داشتم پاس میدادم. گیم پلی هم خوب بود اما هنوز یک سری مشکلات عمده داشت.
    خب من دمو رو گرفتم و باید بگم که خیلی پیشرفت های عالی داشته و از نظر من که دوباره به دوران اوجش برگشته.
    دفاش رو قوی کردن ولی بازم میشه گل زد ولی اگه راهشو بلد نباشی گل میخوری
    هوش مصنویی هم بهتر شده و لی باز هم بعضی از بازی کنها منگ میزنن!
    با یه بازیکن نمیتونی مثل نسخه قبل چند تا بازیکن و دریبل کنی
    داوری هم بهتر شده و زیاد و الکی سوت نمیزنه.
    دروازه بانها رو عالی کار کردن از نظر من و به راحتی گل نمیخورن و باید یا بهشون گل تکنیکی بزنی.

8. 5 کاربر از mojtaba007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

پاس کاری به نظرم خیلی خیلی از قبل بهتر شده بود. قشنگ به هر جا و هر کی که دوست داشتم پاس میدادم. گیم پلی هم خوب بود اما هنوز یک سری مشکلات عمده داشت.

خب من دمو رو گرفتم و باید بگم که خیلی پیشرفت های عالی داشته و از نظر من که دوباره به دوران اوجش برگشته.

دفاش رو قوی کردن ولی بازم میشه گل زد ولی اگه راهشو بلد نباشی گل میخوری
    هوش مصنویی هم بهتر شده و لی باز هم بعضی از بازی کنها منگ میزنن!
    با یه بازیکن نمیتونی مثل نسخه قبل چند تا بازیکن و دریبل کنی
    داوری هم بهتر شده و زیاد و الکی سوت نمیزنه.
    دروازه بانها رو عالی کار کردن از نظر من و به راحتی گل نمیخورن و باید یا بهشون گل تکنیکی بزنی.

ما آخر نفهمیدیم که بازی پیشرفت کرده یا نه ؟ هر کی به چیزی میگه

تا خود بازی نیاد نمیشه اطمینان حاصل کرد

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    شهر

پيش فرض

تا منظورش از گل تکنیکی چی باشه.
    من که توی اون ویدیوی آخری هیچ تفاوتی بجز نحوه ی مهار شوت مستقیم ندیدم. (قدیما دروازه بان جلوی شکمش رو میگیرفت نه توپ 2010 )

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوستان امسال یعنی تیم های لیگ اسپانیا و ایتالیا و فرانسه کامل خریداری نشدن ؟

یه سوال دیگه : این دمو دمو میگن چی هست من تا الان دموی بازی رو دانلود نکردم یکی میتونه توضیح بده ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    شهر

پيش فرض

دوستان امسال یعنی تیم های لیگ اسپانیا و ایتالیا و فرانسه کامل خریداری نشدن ؟

یه سوال دیگه : این دمو دمو میگن چی هست من تا الان دموی بازی رو دانلود نکردم یکی میتونه توضیح بده ؟
    دموی قابل بازی یعنی این
    دموی بازی نسخه ی محدود شده ی بازیه که هنوز کد آخر تغییرات روش اعمال نشده درمورد PES2011 یه یا دو ورزشگاه و 4-5 تیم هستن که در زمان 5 دقیقه فقط میتونن بازی دوستانه با هم انجام بدن.
    که دموی PES2011 اطلاعاتش توی این هفته میاد.
    تمام

13. این کاربر از bahador2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دموی بازی نسخه ی محدود شده ی بازیه که هنوز کد آخر تغییرات روش اعمال نشده درمورد PES2011 یه یا دو ورزشگاه و 4-5 تیم هستن که در زمان 5 دقیقه فقط میتونن بازی دوستانه با هم انجام بدن.
    که دموی PES2011 اطلاعاتش توی این هفته میاد.
    تمام

خب این چه ارزشی داره که آدم بیاد 1 گیگ تمام دانلودش کنه

اینو نفهمیدم هنوز ؟

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

نظرات افرادی که نسخه دمو را بازی کردند

مجتبی جان ما نباید به نظر افراد نگاه کنیم و اونو ملاک قرار بدیم مگه خودمون چشم و عقل نداریم . خوب کافیه به دقایقی که توی اون ویدئو گفتیم نگاه کنیم تا عملکرد دروازه بان رو خودمون با چشم خودمون ببینیم به حرف دیگرا چیکار داریم ما .
    آخه مگه با حلوا حلوا کردن دهن شیرین میشه ؟ نمیشه والا ! پارسال هم طرفداران دو آتیشه این بازی از این حرفا نمیزدن ؟ چرا ما عقلمنو بدیم دست این گیمرهای متعصب خدا بهمون چشم و فکر داده خودمون میتونیم توی همین ویدئوها به خوبی همه چیزو ببینیم دیگه نقل قول دیگران لازم نیست .
    Last edited by 4039; 09-09-2010 at 20:59.

16. 8 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •