سلام دوستان ، این گوشی تو اصفهان اومده ؟ کسی از دوستان سراغ داره ؟
سلام دوستان ، این گوشی تو اصفهان اومده ؟ کسی از دوستان سراغ داره ؟
ولی من چند روز پیش علائدین بودم توی مغازه ها بود این گوشی . 720 تومن 8 گیگش بود . وقتی دیدمش راستش دهنم آب افتاد . خیلی خوشگل بود
خبر داغ:ثبت رکورد تازه ای توسط سامسونگ در گینس
رکورد جدیدی برای سریعترین نوشتن پیام متنی با گوشیهای لمسی توسط گوشی سامسونگ omnia II و تکنولوژی swype در کتاب رکوردهای گینس ثبت شد
فرانکلین ساکن سیاتل توانست متن “The razor-toothed piranhas of the genera Serrasalmus and Pygocentrus are the most ferocious freshwater fish in the world. In reality they seldom attack a human,” را در مدت زمان 35.54 ثانیه با گوشی omnia II بنویسد و رکورد تازه ای را در کتاب رکوردهای گینس برای سریعترین اس ام اس با گوشیهای لمسی ثبت کند
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
به نظر من فعلاً کیفش رو بگیریم تا خود گوشی وارد بشه.( هنوز خر نخریده برای پالونش رنگ انتخاب کردن)
![]()
سلام بر همه آقا من امروز رفتم plaza.ir دیدم G.S را قیمت زده 630 8gig اما gooshishop زده 735. قضیه چیه؟![]()
به نظرم قضیه اینه که این گوشی تازه اومده... هنوز خیلی شرکتها گارانتی شو ندادن بیرون به خاطر همینم هنوز جای خودش رو تو بازار پیدا نکرده و قیمتها خیلی با هم فرق دارند... اگه الان بری بخری ممکنه تا یه ماه دیگه ارزونتر و یا گرونتر بشه... واسه همینم ریسکش بالاست... ولی خب یه موقع دیدی خریدی بعدا گرونترم شد....![]()
عزیز قیمت گوشی الان تو بازار علاءالدین (نسخه 8 گیگ) از 610 تومن هستش تا 750 تومن.
یه چیزی هم بگم که دوستان گول گارانتی ماکروتل رو نخورن و هزینه اضافی پرداخت نکنن چون الات تو علاءالدین بعضی مغازه دارها هستن که برچسب قلابی گارانتی ماکروتل رو رو گوشی چسبوندن و دارن 150 تومن گوشی رو گرون میفروشن.
الان پارس مایکروتل(گارانتی اصلی) شروع کرده به تبلیغات این گوشی که فعلا واردش نکرده و تا 10 روز دیگه ممکنه بیاره و مغازه دارها با همون تبلیغات میگن این گوشی وارد شده و با گارانتی قلابی ماکروتل به مردم میندازن که مواظب باشید.
یه دونه نسخه 16 گیگ دیدم روز چهارشنبه که 780 تومن قیمت داشت.
موفق باشید.
عجب كيفيه؛اين كيفا اينجا هم پيدا ميشه؟بگيريمn78بندازيم توش.
ولي قطعا اين قيمت 730كه الان تو سايتا و فروشنده هاي علا الدين ميگن واقعي نيست چون اولش كه اومد همون جا ها 650بود،چي شد كه افزايش 80تومني پيدا كرد؟پس مطمئنا بازارگرمي باعث اين افزايش شده.
البته اين اختلافاي عجيب تو سايتاي بيگانه هم هست،آمازون انگليس از 395پوند تا 500پوند هم نوشته درحالي كه gsmarena تو نمودار صفحه گوشي زده 350يورو.
من كه منتظرم حدود550بشه درجا گرفتمش.
سلام دوست عزیز ، این تفاوت قیمت که ارتباطی به کیفیت ساخت و این چیزا نداره ؟عزیز قیمت گوشی الان تو بازار علاءالدین (نسخه 8 گیگ) از 610 تومن هستش تا 750 تومن.
اووون ارزون قیمت ها هم میخوان کلی پولی نرم افزار بگیرن
بعضی هاشون میگن بدون نرم افزار نمیدیم!
دزدی با روشهای مختلف
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)