سلام برای دیدن امکانات گالری i8000 به سایت زیر برید و از استفاده با گوشی شبیه سازی شده لذت ببرید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بسیار عالی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
سلام برای دیدن امکانات گالری i8000 به سایت زیر برید و از استفاده با گوشی شبیه سازی شده لذت ببرید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خب من که ویو ندارم با اون لینک شما مقایسه کنم. از تو لینک هم که خوب نمیشه فهمید . خیلی ساده بگو چه فرقی دارن دیگه.
I8000 دیگه قدیمی شد ولی چون وین موبایل هست نرم افزاراش خیلی بیشترن.
دوستان kies رو آپدیت نکنن، ورژن جدید اجازه ی نصب برنامه های کرک شده رو نمی ده.
منظورشون این قسمت هاست :
========
این لینک کرک شده Assassin's Creedـه ؟دوستان kies رو آپدیت نکنن، ورژن جدید اجازه ی نصب برنامه های کرک شده رو نمی ده.
از همون فروم که صفحه قبل گذاشتید یافتم : دیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
طریقه نصبش چطوره ؟
Last edited by Vamp!r3; 03-09-2010 at 21:48.
تنظيمات گوشي ويو واسه وصل شدن به اينترنت رو بايد چطور انجام بدم؟
این گوشی شکلک برای فرستادن تو SMS داره؟
این گوشی رو از کجا باید تهیه کرد؟ الان حدود یکماه و نیمه که هیچ کدوم از 3 تا نمایندگی اصلیش اونو نیاوردند.
----------------------------------------------------------------------------------
جالبه ... ولی خب به نظر من نمی ارزه آدم این کیفیته صفحه نمایش و این سخت افزار قوی رو فدای یه سری موارد بکنه که خیلی هم مهم نیست ... البته وینوز موبایل کارش خیلی درسته ولی به نظر من این امکاناتی که شما میگی اونقدر ارزش نداره ... حالا اگه میگفتی به خاطر بازی و نرم افزارهای بیشتر باز یه چیزی ... ولی..
--------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
معمولا شما وقتی اولین بار سیم کارت رو تو گوشی بذارین خودش همه ی تنظیمات رو انجام میده ... البته شما باید سرویس gprs سیمکارتتون (ایرانسل و یا همراه اول ) رو از طریق سایتشون (اگه خواستین بگین تا دقیق توضیح بدم ) فعال کنین ... و تو گوشی برین به setting>>connecivity>>use pocket data رو فعال کنید ...
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------
نه ......
سلام دوست عزیز
در مورد نصب بازی های کرک شده یه توضیحی می دی که چه جوری باید نصبش کنیم و کدوم ورژن رو باید داشته باشیم ؟
Assassin هنوز کرک نشده، تا اینجایی که من فهمییدم کلا برای هر برنامه یه قسمتی از فایل رو باید ادیت کرد.
طریقه ی نصب هم هنوز خودم دقیق نمی دونم، NOVA داره دانلود می شه، فردا می بینم چطوریه.
چینیا چرا اینجورین؟ وقتی یه چیزی پیدا می کنن فقط تو فرومای خودشون به اشتراک می ذارن. بابا خب بیاید دو خط انگلیسی هم بگید همه بفهمن!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)