سلام.
خود مودم رو نمیشه به بی سیم تبدیل کرد. اما با مبدلهای وایرلس لین امکان هست که زیاد مقرون به صرفه نیست.
سقف بودجه؟؟؟
سلام.
خود مودم رو نمیشه به بی سیم تبدیل کرد. اما با مبدلهای وایرلس لین امکان هست که زیاد مقرون به صرفه نیست.
سقف بودجه؟؟؟
آقا چقدر پیچیده اش می کنی
هر دستگاهی که به هر طریقی به مودم (وایرلس) وصل بشه علاوه بر داشتن اینترنت با هم شبکه هم میشن
مثلا شما از طریق وایرلس لپ تاپ به مودم کانکت میشی - pc1 با کابل شبکه به مودم وصل میشه و pc2 با usb به مودم وصل میشه و همه اینها به صورت پیش فرض با هم شبکه هم هستند و می تونی بازی تحت شبکه کنی - فایل share کنی و انتقال بدی و ...
البته مودم وایرلسی که پورت usb داشته باشه خیلی کمه مثل مارک maxlink
ممنون دوست من . پس لطفأ یه دونه دیگه معرفی کنید که از قابلتهای 2750u فقط همون usb رو نداشته باشه و قیمتش پایینتر باشه چون نیازی به اون پورت ندارم . مثل 2730 که پورت usb رو نداره ولی به جای N300 در قدرت N150 هست . اگر N300 بود همین رو 100% میگرفتم - قیمتش هم 65 تومنه . حالا یکی دیگه معرفی کنید لطفأ .
Last edited by softkadeh; 06-07-2012 at 13:11.
بلاخره میشه یا نه !! ؟
نمیخوام از رو usb فایل بفرستم .
خط دوم و سومی که شما گفتی دقیقأ چیزی که من میخوام .
TP-Link 8960...85.000
از پورت usb استفاده نکن - یا اصلا اینکه مودمت پورت usb نداشته باشه
نه منظورم اینه که هزینه بیاد پایین . 30 تومن هزینه اضافی برای چیزی که نمیخوام استفاده کنم معقول نیست . فرق Wireless N300 با N150 چیه ؟
Linksys WAG120N رو پیشنهاد میکنید نسبت به DLink 2750U ؟
سرعت انتقال داده بین مودم و دستگاههای وایرلس هست
N300 = 300 megabit/s
n150 = 150 megabit/s
همون مودم zyxel هم که معرفی کردی - مدل خوبیه
من از ایران نمی خرم که سفارش لازم باشه ... البته مشلی نیس ۴۰۰ هم خوبه .. ولی کمتر از اینا قیمت ۳۷۰۰ رو گرفتم .. حتا تا ۱۴۰ دلار هم یکی قیمت داد ... حالا موجودیت رو بذاریم کنار از فاکتور ها می ارزه صبر کنم برا ۴۰۰۰؟
سلام دوستان...
خواهشا یک راهنمایی کنید دوستانه و عالی.تشکر
یک مودم وایرلس می خواهم بخرم.حالا موندم چی بگیرم؟
بودجه ام در حد 70000 هزار تومان هست.
نظر خودم مودم zyxel هست.ولی یکی میگه مودم الماس ایسوس بگیر.و یک مودمی که خیلی تبلیغش رو دیدم Cnet CAR-970 هست و ساخت تایوانه.
مودمی می خوام که بردش خوب باشه و آی پی گم نکنه و سخت کار هم باشه.
ممنون میشم یک انتخاب عالی پیشنهاد کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)