خبرای خوب!
اصولا مبین نت چون اول کارشه باید هر نوسانی توی کیفیت اینترنتش رو به فال نیک بگیریم.چون به احتمال فراوان در حال ارتقا شبکشون هستن.
البته اگر این نوسان ها زیاد از حد نشه!!!![]()
خبرای خوب!
اصولا مبین نت چون اول کارشه باید هر نوسانی توی کیفیت اینترنتش رو به فال نیک بگیریم.چون به احتمال فراوان در حال ارتقا شبکشون هستن.
البته اگر این نوسان ها زیاد از حد نشه!!!![]()
من بیشتر از یک ماهه که سرویسم اینجوریه. یک بار زنگ زدم پشتیبانی گفت: همه چیز 100 سال اولش سخته!
اینم از وضعیت پینگم:
کسی نمیدونه چرا این خط دوم همیشه 100% پکت لاست میزنه؟
این دیگه چه سیستم مسخره ای اینا دارن, دیروز رفتم بانک پول ریختم به حسابشون, 2 ساعت بعد هم تو پروفایلم ثبت شد که پول واریز کردم. حالا هم اینترنتم قطع شده و هر صفحه ای هم که باز میکنم میره به صفحه پرداخت مبین نت.
پشتیبانی هم که تعطیله. حداقل یک نفر رو اونجا بزارید تا جواب مردم رو بده.
واقعا خاک!![]()
دوست عزیز یه چیزایی هست که نمیشه اینجا گفت اگر دوست داشتی شمارمو تو پیغام خصوصیتون میذارم تماس بگیر![]()
راستی اصلا معلوم نیست که دارید تعصّبی برخورد میکنین![]()
فقط همین امروز 20 تا CPE برگشتی داشتهفکر کنم از برادرتون بپرسی بیشتر در جریان باشن
راستی منم همین امروز فرم لغو سرویس رو پر کردمو شما مطمئن باش اگر به این زودیها قرار بود درست بشه من هیچ وقت درخواست لغو سرویس رو پر نمی کردم
من فکر میکنم بجای اینکه تعصّب بخرج بدین بهتره که دوستان رو بصورت صحیح راهنماییی کنیناینجوری خیلی بهتره
موفق باشید
Last edited by reza-ps3; 14-10-2010 at 00:18.
من نیمیدونم شاید همین اینجوری باشه که دوست عزیزمون جناب hamijoon میگن و دارن هفته ای 15 الي 20 BTS نصب میکنن ولی BTS هاشون فکر کنم بجای فرکانس وایمکس - امواج مزاحم پرتاب میکنه و بخاطر همینه که بیشتر کاربران مبین نت دچار مشکل شدن![]()
یه چیز خیلی باحال
بعد از اینکه من حدود 10 -12 روزه که مودم رو مرجوع کردم ، دیروز از مبین زنگ زدن و گفتن نمی خواید برای ماه دیگه تمدید کنین؟![]()
به خانومه گفتم بابا من کلا مرجوع کردم حدود 2 هفته پیش . گفت : تو سیستم ما چیزی وارد نشده .
بابا اینا آخر نظم و مدیریت و برنامه ریزین خداییش.
معلوم نیست مودم منو که یه هفته قبل از تحویل به من هم اکتیو بود بعدش تو پاچه کدوم بنده خدایی کردن که هنوز اکانتش فعاله....![]()
من هم از مشتركين مبين نت در گرگان هستم متاسفانه سرعت خيلي پايينه من 512 گرفتم ماهي 40000 تومان و سرعت دانلودم زير 5 كيلو هستش ولي گاهي اوقات تا 80 كيلوبايت هم دانلود ميكنم البته خيلي كم پيش مياد
منو تعصب ؟؟؟؟؟
خوبه هميشه هركي ميخواد سرويس بگيره من بهش ميگم تحقيق كن بعد اگه تعصب داشتم ميگفتم عاليه برو بگير .
اصلا همه برين پس بدين به نفع ما خلوت تر بشه .
انگار پولش ميره تو جيبه من ... چه حرفايي ميزنن مردم.
حتما شما منبع كت و كلفت داري كه اينجوري ميگي .
اگه برادر منه من برنامشونو ميدونم كه هر روز ميره يه شهر واسه نصب دكل .
خدارو شكر ما كه مشكلي نداشتيمو ، نداريم اميدوارم هميشه همينجوري بمونه و براي جاهاي ديگه كه اختلال داره به زودي برطرف بشه .
منو راهنمایی کنید...
الان وایمکسم قطع شده. یعنی وقتی تو تنظیمات میرم همه چیز رو زده 0 و نوشته:
Current Frequency :
DISCONNECT
ولی وقتی ping 192.168.0.10 میگیرم درست پیغام میده.
درکل هیچ سایتی رو هم نمی تونم باز کنم
![]()
خدا به دادمون برسه من تازه گرفتم ولی دارم کم کم میترسم بدتر از همه اینه که پول شش ماهو 1 جا دادم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)