من با تیپ 5 تست کردم و سمند تا 80 تا عقب تر بدم
تا 150 تا پا به پای هم میرفتیم ولی بعدش کاملا سمند برتر بود و هر چی 206 به ماشین فشار اورد نتونست بگیرم ,این در حالی بود که من اصلا فشار بالایی و معکوس کشیدنی انجام نمیدادم.
من با تیپ 5 تست کردم و سمند تا 80 تا عقب تر بدم
تا 150 تا پا به پای هم میرفتیم ولی بعدش کاملا سمند برتر بود و هر چی 206 به ماشین فشار اورد نتونست بگیرم ,این در حالی بود که من اصلا فشار بالایی و معکوس کشیدنی انجام نمیدادم.
دوستان لتفا ضعف های EF7 رو بگید که کسای که اطلاع ندارن ، استفاده کنن مثل من
اگه باور نمی کنید برید تو سایت آپارات کلیپش است برید ببینید.
ما با سمند با موتور XU7 با 5 تا سرنشین 200 تا توی جاده ی تهران-قم رفتیم هنوزم جا داشت. سمند EF-7 با حدودا 20 اسب بیشتر قاعدتا باید بتونه به 220 برسه.
یکی از ضعف هایی که داره حرارت موتوره چون موتور خیلی سریع گرم میشه.
کلا آمپر آب ef7 از وسط کمی پایینتره در حالت عادی دقیقا مثه حالتی میمونه که tu5 داره
باید آمپر آب در حرکت چک بشه تا خساراتی را ببار نیاورد
دقیقا همین حرفی که زدید صادقه .
چون ما برای رکورد گیری با ef7 ,روی حالت گاز با 5نفر سرنشین وکولر روشن
200 تا رو به راحتی پر کردیم.
یه سوال من می خواهم رو سمند ارتفاع بزنم نظرتون چییه چه قدر بزنم بهتره ودر ضمن می کن فنر 206 برای کمک های جلو بندازم ؟
رینگ و لاستیک رو هم میخوای عوض کنی یا رو رینگ و لاستیک فابریک میخوای ارتفاع بزنی؟
چقدر میخوای ماشین رو ارتفاع بزنی؟ لب ه لبه گلگیر اگر میخوای باشه باید از کمک فنر های اسپرو و لوازمی استفاده کنی
اگر از فنر 206 استفاده کنی ارتفاع کم میشه قابل قبول هم میشه اما زیاد از حد ماشین لب به لب گلگیر نمیاد پایین.
کسی می دونه درد کامپیوتر Ef ما چه مشکلی داره ؟
مثلا امروز تنظیمات مثل ساعت تاریخ و ... انجام میدم بعد از 2 روز 3 روز 1 هفته ریست میشه !!!
نمایندگی هم نمی دونه مشکل از چیه
نه با رینگ ولاستیکفابریک 12پر و می خواهم زیاد پایین نیاد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)