حذف شود ---------------------------------------
یه شرکت بازی سازی دیگه رو![]()
یکی جواب بدهآقا یه سوال .
گاهی اوقات وسط بازی یهو بازی close میشه . توی کرایسس 1 هم این مشکل بود دلیلش چیه ؟
هنگام روندن وسیله نقلیه وقتی ماس رو یه زره میچرخونم 360 درجه میچرخه . ولی توی on foot یکمبهتره . البته بازم بچرخونمش یه تار شدن صفحه رو احساس میکنم. راهی نیست درستش کنم ؟
+ قبل main menu یه چشم میاد 2 دقیقه میمونه (علامت cry engine) . این لودینگشه اینقدره یا واسه من اینطوریه ؟ چیو لود میکنه ؟ منو رو ؟؟
بالاخره من هم بعد 28 ساعت تمومش کردم،
بازی باحالی بود واقعا افراد -13 نباید بازی کنن ما که از بچگی پای این چیزا بزرگ شدیم. سره کرایسیس بهمون فشار و استرس وارد میشد. شایدم بخاطر هارد بودنه بازی بود چون خیلی طول میکشید برم جلو ویدفعه با چنتا تیر کل زحمتا به باد می رفت
در ضمن دامین crysis.ir آزاده، آخه دامین های این شکلی راحت توی ذهن میمونه
درباره مشکل هم بگم واسه من هیچ مشکلی اعم از هنگ و بسته شدن و.. نداشت و هیچ سوتی ای با سیستم 4 هسته ای 8مگ کش و رم 2 و گرافیک 1 نداشت. بجز مرحله های اول که تیر از دیوارها رد میشد که توی مرحله های پایانی نبود
![]()
Last edited by همراه اول; 27-04-2011 at 20:15.
ولی تا دلتون بخواد من با این بازی مشکل دارم .
رسیدم به اونجایی که ملت با هلیکوپتر میریزن توی اون خونه هه و باید هلیکوپترا رو بترکونی .
این دوستانی که می گن بازی جلوتر قشنگ میشه بیان بگن دقیقا کجا قرار قشنگ بشه ؟ این تا آخرش همینطوری غیب و ظاهر میشه یا قسمت شوتر درست و حسابی هم توش گیر میاد ؟
واقعا وقتی دارم بازی می کنم انگار دارن عذابم میدن .
بابا اون 2 تا کرایسیس قبلی خیلی خوب بودن نمیدونم این چرا اینجوریه ؟
از اواسط بازی!ولی تا دلتون بخواد من با این بازی مشکل دارم .
رسیدم به اونجایی که ملت با هلیکوپتر میریزن توی اون خونه هه و باید هلیکوپترا رو بترکونی .
این دوستانی که می گن بازی جلوتر قشنگ میشه بیان بگن دقیقا کجا قرار قشنگ بشه ؟ این تا آخرش همینطوری غیب و ظاهر میشه یا قسمت شوتر درست و حسابی هم توش گیر میاد ؟
واقعا وقتی دارم بازی می کنم انگار دارن عذابم میدن .
بابا اون 2 تا کرایسیس قبلی خیلی خوب بودن نمیدونم این چرا اینجوریه ؟
چپتر های Unsafe Heaven و Terminus فوق العاده هستن...
خوب مگه مجبوری نامرئی شی ؟!
+
یه جور دیگه بازی کن !! یه جور که لذت ببری !!
+
من که همش درگیر میشدم![]()
من با شاتگان میرفتم جلو Q رو میزدم همه رو Roflpwnt میکردم . اسلحه الکتریکی هم قشنگ بود .
راستی این نیرو های C.E.L.L تا آخر دشمنن با ما ؟ آخه باو به جایی اینکه به پرافت یا Alcatraz کمک کنند که اون allien ها رو بکشن افتادن به جون alcatraz که نانو سوییتشو بگیرن .
Last edited by -Albis-; 27-04-2011 at 21:52.
خوشبختانه من اصلا افت فریم ندارم. با اخرین جزییات روون روون هست
جالبش اینجاست که با همین pc دو نسخه اول رو افت فریم داشتم. گرافیک اون کجا و اینکی کجا
خداییش دو نسخه اول خیلی از اینکی باحال تر بودن. quick save داشت. دکمه پرتاپ سریع نارنجک داشت. از همه مهمتر روی حالت armor فقط وقتی تیر می خوردی انرژیت کم میشد. سوار humvee که بودی همزمان میشد با MG سوار شده روی ماشین تیر زد و...
محدودیت های کنسول روی این نسخه هم اثر گذاشته. گرافیکش هم هیچی
اون ظاهر شدن های دشمن ها هم پس یعنی طبیعیه؟ یعنی برای همه هست؟
پس فایناله مال من![]()
Last edited by whitewolf; 27-04-2011 at 22:14.
علیرضا جان....چون محیط شهری شده احیانا اون حس و حالی که انتظار داشتی از اون گیم پلی موجودی که در جنگل بود رو الان نداری برای همین احساس میکنی که نمیتونی لذت ببری ..یه جورایی حستو از اون قسمت های قبلی خارج کن و با دیدگاه یه شوتر جدید که در شهر اما با گرافیکی خوب هستی ببین تا از بازی لذت ببری از امکانات دوروبر استفاده کن ماشین لگد بزنی بهش پرت شه روی دشمن یا کپسول ها و بشکه های نفت ...میتونم بگم امکان داره مشکل نارضایتیت این باشه عزیز...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)