تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 143 از 323 اولاول ... 4393133139140141142143144145146147153193243 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,421 به 1,430 از 3230

نام تاپيک: کلوپ ا X6 ا

داره خودمونی میشه nokiax6's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    TABRIZ

پيش فرض

از دوستان یه توضیح مفصل راجع به آپدیت گوشی دارم (از طریق Ovi Suit 2 )
    مراحلش رو کامل برام توضیح بدید.
    فقط خواهشا فوری باشه.

دامنه های com. و net. فیلتر شده
    برای ورود از ir. استفاده کنید
    Last edited by nokiax6; 18-07-2010 at 13:30.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

فریم مربوط میشه به cpu گوشی که توان پرذازشش رو داشته باشه یا نه....شما نصب کن ببین چی میشه.
    opera mini هم فیاتر شک**ن هست خودش....
    اگه کسی میخواد وی پی ان رو گوشیش نصب کنه و گشتی ایمن در اینرتنت داشته باشه با GPRS بهش سلام منو برسونید

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

در تکمیل عرایض دوست خوبم میتونم بگم اگر توی مراکز استان 5 شهر گفته شده هستی که از OVI و نقشه های نوکیا استفاده کنید در غیر این صورت از نرم افزار SMARTCOMGPS که نیاز به ساین شدن داره بقیش دیگه دانلود نقشه و یه کپی پیس بیشتر نیست.....
    روی N86 تست شد و کار کرد
    حالا دیگه عرایض منو تکمیل می کنی؟! آدم میگه فرمایشات دوستم

نوکیا بتازیگ نقشه های ایران رو تکمیل کرده و حدود 27و خورده ای مگا ست که زیادتر هم میشه. البته قابلتی های فراوان زیادی در این OVI MAPS نسبت به سایر گوشی ها دیده نمی شه ولی آیفون برترین جی ی اس رو داره
    Last edited by Help118; 18-07-2010 at 17:53.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

از دوستان یه توضیح مفصل راجع به آپدیت گوشی دارم (از طریق Ovi Suit 2 )
    مراحلش رو کامل برام توضیح بدید.
    فقط خواهشا فوری باشه.

دامنه های com. و net. فیلتر شده
    برای ورود از ir. استفاده کنید
    ای بابا چی میشه یه گشتی به چند صفحه قبل بزنی خوب!

1.آخرین ورژن OVI SUITE یا NSU رو از europe.nokia.com دانلود کن. (لینک مستقیم رو خواستی بگو بدم) بدون ADSL هم باید بیخیال شی خیلی سخته
    2.برنامه رو نصب کن بعد دانلود و گوشیتو از طریق USB وصل کن و PC SUITE رو انتخاب کن از گوشی(مد کانکشن باید pc Suite باشه)
    3.از منوی tools گوشی اگه عشقت کشد و اطلاعات خاصی نداشتی بک آپ رو هارد بگیر
    4.برو به سربرگ UPDATE از برنامه OVI SUITE بزن و به ورژن 21 آپ دیتش کن حدود 137 فکر کنم مگا باشه که اگه یه اینترنت 512 داشته باشی کمتر از نیم ساعت کارت حله
    5.خودش فایل ها رو آپ دیت می کنه و برات نصب میکنه فریم ویر جدید رو و تمام میشه کارت

---------- Post added at 04:12 PM ---------- Previous post was at 04:10 PM ----------

بعد اینکه آپ دیتت تموم شد و فریم ویر نصب شد دوباره وصل کن گوشیتو و برو سربرگ UPDATE از OVI SUITE و application هارو که حدود 8 تاست آپ دیت کن البته نرم افزار SHAZAM نصب نخواد شد و ارور میده. باید بگم این نرم افزار از طریق خود فریم ویر آپ دیت شده است.
    برو سر برگ maps نقشه های جدید ایران رو راهنمای صوتی رو هم دانلود کن تو گوشیت

5. 2 کاربر از Help118 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

یک دایویکس پلیر قوی برای ایکس 6 سراغ ندارین؟

داره خودمونی میشه nokiax6's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    TABRIZ

پيش فرض

ای بابا چی میشه یه گشتی به چند صفحه قبل بزنی خوب!

1.آخرین ورژن OVI SUITE یا NSU رو از europe.nokia.com دانلود کن. (لینک مستقیم رو خواستی بگو بدم) بدون ADSL هم باید بیخیال شی خیلی سخته
    2.برنامه رو نصب کن بعد دانلود و گوشیتو از طریق USB وصل کن و PC SUITE رو انتخاب کن از گوشی(مد کانکشن باید pc Suite باشه)
    3.از منوی tools گوشی اگه عشقت کشد و اطلاعات خاصی نداشتی بک آپ رو هارد بگیر
    4.برو به سربرگ UPDATE از برنامه OVI SUITE بزن و به ورژن 21 آپ دیتش کن حدود 137 فکر کنم مگا باشه که اگه یه اینترنت 512 داشته باشی کمتر از نیم ساعت کارت حله
    5.خودش فایل ها رو آپ دیت می کنه و برات نصب میکنه فریم ویر جدید رو و تمام میشه کارت

---------- Post added at 04:12 PM ---------- Previous post was at 04:10 PM ----------

بعد اینکه آپ دیتت تموم شد و فریم ویر نصب شد دوباره وصل کن گوشیتو و برو سربرگ UPDATE از OVI SUITE و application هارو که حدود 8 تاست آپ دیت کن البته نرم افزار SHAZAM نصب نخواد شد و ارور میده. باید بگم این نرم افزار از طریق خود فریم ویر آپ دیت شده است.
    برو سر برگ maps نقشه های جدید ایران رو راهنمای صوتی رو هم دانلود کن تو گوشیت
    فقط بند های 4, 5 رو میخواستم بدونم.ممنون
    نقشه های ایران رو امروز صبح دانلود کردم از Ovi Suite که 17.4 مگابایت بود. چرا؟!!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

فقط بند های 4, 5 رو میخواستم بدونم.ممنون
    نقشه های ایران رو امروز صبح دانلود کردم از Ovi Suite که 17.4 مگابایت بود. چرا؟!!!
    عزیز دل من:
    گوشیتو که آپ دیتش تموم شد
    نکته!
    بعد اتمام آپدیت فقط فریم ویر گوشی رو جدا کن از USB برو برنامه مپ گوشیتو اجرا کن یه پیام diascalimer میاد تایید کن تا بره تو برنامه بعد اینکه رفت بیا بیرون از برنامه. گوشیتو وصل کن دوباره از طریق سوییت و بزار ovi suite گوشیتو بشناسه
    برنامه های اضافی گوشی که شامل 8 تا برنامه هستش که تو همون سربرگ update از برنامه ovi suite هست رو بایدنصب کنی که یکی از این هشتاش همون map loader3.04 نوکیاست که باید نصب بشه (برنامه شازام که یکی از این 8 برنامس رو اصلا انتخاب واسه نصب نکن چون تو خود فریم ویر آپ دیت میشه وکلا موقع نصب ارور خواهد داد و بیخیالش شو) بعد این که این کارات کلا تموم شد

دوباره گوشیتو جدا کن برو تو برنامه map installer که الان نصب شد بازش کن اگه بازم پیام داد تو گوشیت تایید کن که فکر کنم دیگه نده. بعد اینکه وارد برنامه شدی بیا بیرون دوبراه گوشیتو وصل کن بزار سویت گوشیتو بشناسه و

به سربرگ map loader از همین برنامه سوییت برو بعد صبر کن به سرور کانکت شه و اسم قاره ها رو بیاره. بعد قاره آسیا و از پنجره وسطی همون لیست کشور ها ایارن رو انتخاب کن. حالا تو پنجره سمت راستی اصولا باید ایران بیاد با حجم 27.1 مگ که بزن دانلود شه با این کار نقشه های قدیمی مربوط به ایاران رو گوشیت پاک خواهد شد و جدید نصب میشه
    بعد اینکه تموم شد (با 512کیلو اینرتنت تو عرض کمتر از 6 دقیقه)از پنجره سمت چپی دقیقا پایین اسم قاره ها نوشته voice guide tags یه همیچی چیزی! از اونجا farsi-female رو انتخاب و نصبش کن که اونم 6.80 فکر کنم باشه اگه واست گفت تو گوشیت هست بزار دوباره دانلود کنه!

ایشالا که مشکلت حل بشه چون راه حل دیگه ای بلد نیستم و این صد درصده
    Last edited by Help118; 18-07-2010 at 17:55.

9. این کاربر از Help118 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه saba-aria's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    korean-dream

پيش فرض

سلام
    دوستان
    آدرسِ چند تا نمایندگی رسمی نوکیا تو خیابون جمهوری میخوام

اگه خدا بخواد منم تو چند روز آینده میخوام یه X6 بخرم

گارانتی معتبر این گوشی چیه؟
    Last edited by saba-aria; 18-07-2010 at 20:39.

اگه نباشه جاش خالی می مونه absorb3000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

من مشکلم با این گوشی اینکه ترکیب رنگ آبی و سفید خیلی خیلی دوست دارم و با رنگ مشکیش اصلاً حال نمیکنم :(

میشه کاور این گوشیو یه جورایی عوض کرد؟

پروفشنال brave_ie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ساکن نیستم

پيش فرض ببخشید دیر جواب میدم سایت بالا نمیومد

@1406 و 1414
    درباره ی شازم این برنامه به شما کمک میکنه تا اگر نمیدونستید این آهنگی که الان گوشیتون داره پخش میکنه چیه، مال کیه و یا یه همچین چیزایی کافیه شازم رو باز کنید و تگ نو رو بزنی بعد اول خوب گوش میکنه بعد میفرسته بعدم مطابقت میده با آهنگی پیدا میکنه و خیلی باحال به شما اطلاعات آهنگتون رو میده
    (البته فقط باحاله)

@1407
    دوست عزیز شما واقعا درباره ی من چه فکری کردید؟ آخه من گفتم که وایرلس حجم رو کم میکنه؟
    ovi map loader که حجمش 9 مگه با main sw یا همون firmware گوشی منم میدونم فرق داره
    دفعات قبل که گفتم firmware رو با وایرلس آپدیت کردم منظورم این بود که از تو گوشی آپدیت کردم حالا میتونه با gprs یا هر چیز دیگری هم باشه
    اون دوستی که آپدیت نکرده هنوز میتونه بهمون بگه از توی خود گوشی آپدیت چقدر حجم داره و این اندازه برابر همونیه که ovi suite نشون میده
    در ضمن بهتره این موضوع کش دار نباشه

@1409
    بهتره به اون چشمکی که زدم دقت کنی وگرنه میدونم مولتی تاچ این نیست.

-واقعا opera mini فیلتر شکنه؟ من که با اپرا موبایل p30world رو هم نمیتونم باز کنم

-نقشه های ایران همون 17 مگه مال منم همین قدر بود الانم تمام جزییات رو داره (البته من تهران رو میگم باقی رو نمیدونم)

-گارانتی معتبر هم فقط گارانتی اصلی نوکیا (اسمش همینه، نوکیا) اون موقع که من خریدم بعضیا میگفتن پک کوچیک بزرگ داره الانم سایت نوکیا رو ببینی تو محتویاتش هلدر ماشین و شارژر فندکی نیست من همون پک بزرگ خریدم اینا رو داشت ولی دیدم پک کوچیک رو هم ممکنه الان جفتش نباشه ولی اگر اینایی رو که گفتم خواستی حتما به فروشنده بگو (یادت نره موقع خرید بگی که هیچ برنامه ای نمیخوای برات نصب کنن)

***یه نکته ای بگم این عین تجربه ی شخصیمه اگر خواستید گوشی رو آپدیت کنید مخصوصا برای راه اندازی gps برای اونایی که فقط بلوتوث gps رو دارن اول Nokia Software Updater رو از خود سایت نوکیا دانلود کنید سپس با اون به کارتون ادامه بدید این عین حرفیه که جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

البته همونجور که آقای nokia_n95 گفتند بدون adsl بیخیال شید.

To be wonderful

13. این کاربر از brave_ie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •