خیلی باحال بود امشب ..
اونجا که فرید اسم همه رو میگفت بعد فرخ میگفت زیر مجموعه بهرامه ...بعد فرید گفت عمه فرخنده فرخ گفت اونم زیر مجموعه بهرامه بعد خیلی باحال بود فرید گفت بهرام عمه فرخنده رو از کجا میشناسه![]()
خیلی باحال بود امشب ..
اونجا که فرید اسم همه رو میگفت بعد فرخ میگفت زیر مجموعه بهرامه ...بعد فرید گفت عمه فرخنده فرخ گفت اونم زیر مجموعه بهرامه بعد خیلی باحال بود فرید گفت بهرام عمه فرخنده رو از کجا میشناسه![]()
Last edited by saeedn70; 28-11-2009 at 20:44.
بازم یه اشتباه دیگه ایندفعه از بهرام: "منشور قاعده نداره!!!" هندسه راهنمایی رو بلد نیستن
قسمت اول این ماجرا قشنگتر بود.
این قسمتش باحال بود...
ولی یه نکته ای که احساس می کنم توی چند قسمت اخیر اصلا رعایت نمیشه، بحث قابل پیش بینی بودنشه... یعنی یه نمونه معلومه که آخرش چی میشه... موضوعاتش کلیشه ای شده... ولی خوب... باید از حق نگذریم که هنوز طنز و خنده شو داره... بعضی تیکه هاش واقعا باحالن!!!![]()
" اقتصاد کشورت مهمتره ؟ با اینکه بدبختی شریفی رو ببینی ؟"
یاد تفکرات بعضی ها افتادم " دی:
خیلی این دو قسمت رو خوب کار کردن فکر کنم این نویسنده هاش هر هفته پرزنت میشن ! یا یه مدتی تو همین کارا بودند !
نه بابا اینا هر چیزی رو فضایی می گن نمی شه گفت سوتی یا اشتباه....
امشب فرخ یه جورایی فرید رو به #$%^ داد![]()
بازم یه اشتباه دیگه ایندفعه از بهرام: "منشور قاعده نداره!!!" هندسه راهنمایی رو بلد نیستن
قسمت اول این ماجرا قشنگتر بود.یعنی واقعا متوجه نشدید منظورش از منشور چیه؟؟؟ کدوم منشور قاعده نداره معلومه دیگه منشور اخلاقینه بابا اینا هر چیزی رو فضایی می گن نمی شه گفت سوتی یا اشتباه....![]()
آخرش ما از حرفای شما سردرنیاوردیم، یه پست به زبان اصلی مینویسید لااقل یه پست هم زیرنویس فارسیشو بفرستید
حالا یعنی چه؟
نه واقعا اون قسمت سانسور شده رو نفهمیدی ؟
F*UCK
من که امروز ندیدم ولی منظورم همین بود فضایی ها هر چیزی رو از دید دیگه ای می بینند و شاید بهتره بگم خنده ی تلخ طنز رو می شه تو دید فضایی ها دید!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)